CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Παράθεση από: manoloride στις  05 Απρ 2012, 20:53:04 ΜΜ
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να πω και στις 4 ομαδες που θα είμαστε την Κυριακή στο catering να έχουν μια επιπλέον προστασία στο πρόσωπο απ´ ότι έχουν συνηθίσει γιατί οι συμπλοκές θα είναι απο κοντά
και πρώτα πρέπει να προσέξουμε την ασφάλεια μας και μετά να διασκεδάσουμε.
επίσης οποίος έχει κράνος ας το φορέσει για να αποφύγει τα σίδερα που κρέμονται απο πάνω.
Και με 280 fps να φας απο κοντά πιστέψτε με κάνει ζημιά. ;)
Άντε τρελοπαιδα να έρθει η Κυριακή δεν αντέχω άλλο ο άνθρωπος!!!!!!
Η ηλικία βλέπεις...  θέλεις να μου το παίζεις και τζόβενο...

Κλασικά η μέτρηση θα γίνει 9-9:45

manoloride

Παράθεση από: StarScream στις  05 Απρ 2012, 23:12:40 ΜΜ
Η ηλικία βλέπεις...  θέλεις να μου το παίζεις και τζόβενο...

κανονισε εσυ γατακι γιατι εχει ερθει καινουργια παραλαβη απο πασχαλινα αυγα kinder.......................

Cerberus Airsoft Team

Father

Αλλη μια Κυριακη περασε ευχαριστα, παιξαμε, γελασαμε, ματωσαμε [Dagger], ιδρωσαμε αλλα αξιζε το κοπο!!!!  ;D ;D

Ευχαριστω τους "HOTEL" για το παιχνιδι που παιξαμε χωρις κανενα απολυτως προβλημα!!!
και γενικοτερα τη διοργανωση και οσους ασχοληθηκαν αποψε για τη διεξαγωγη του τουρνουα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!  :) :)

ECHO... out!

SaTuRn

Μπράβο σε όλα τα παιδιά σήμερα και ευχαριστούμε για το παιχνίδι! Πάντα τέτοια!!  ;D

manoloride

Για άλλη μια Κυριακή ευχαριστηθηκαμε το παιχνίδι χωρίς να χτυπήσει κανένας (αν και πολυ εύκολο αν δεν προσεχείς) άσχετα με τα αποτελέσματα του καθενός.
Ευχαριστούμε τα παιδιά απο τους sandmen για το παιχνίδι που κάναμε (και ας μην έπαιξα γαμωτο ούτε μια μπίλια εμείς στον πάνω όροφο)
Nice hit Bobkid!!!!!!!!
Να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που ήρθαν απο πολλές ομαδες και κάνανε τους διαιτητές και βοηθήσανε όσο μπορούσαν σε ένα πραγματικα δύσκολο πεδίο.
Καλο Πάσχα σε όλους παιδια με το καλο η επιστροφή!!!!!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

CHOPPER

ευχαρηστουμε τουσ hotel για το ομορφο παιχνιδι που παιξαμαι και ολα τα παιδια γενικα που ηταν σημερα στο πεδιο και βοηθησαν στη διεξαγογη αυτου!!!!

DAGGER

ευχαριστουμε πολυ τους διοργανωτες!!!ωραιο παιχνιδι!!διαιτητες παντου!!χωρις τσακωμους κ φασαριες!με fairplay!περασαμε μια ευχαριστη Κυριακη!!συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες!!
καλη εβδομαδα να εχουμε κ καλη Ανασταση!!

transporter

Καλησπέρα,πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε την Διοργανώτρια ομάδα και να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα ΑΛΛΑ θα στενοχωρήσω κάποιους..Διότι δεν γίνεται να είσαι διαιτητής και να μην είσαι αντικειμενικός ή να σκάει crash impact tornado πάνω από το κεφάλι αντιπάλου ή ακόμα να σου λέει οτι σε πέτυχε σφαιρίδιο και πρέπει να βγεις ενώ ήταν από εξοστρακισμό..δυστυχώς δεν συγκρατώ ονόματα, μα όπως είπα και σε κάποιον διαιτητη στο πεδίο να είστε πιο προσεκτικοί με τις αποφάσεις διότι μπορεί να αλλοιώσετε αποτέλεσμα..Δεν γράφω το post για να αμφισβητήσω τον κόπο που έκανε η s.w.a.t ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ  για να διορθώνουμε κάποια ''λαθάκια'' που προκύπτουν :)

batrax

Μπαβο στους οργανωτες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D και στους sandmen για το παιχνιδι που εγινε ;D ;D ;D ακομα στους διαιτητες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΚαι στην ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...Ρεμαλιαααα ;D ;D ;D ;DΑντε και του χρονου να φερετε τον COLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ ::) ;D ;D ;D ;D ;D....Και σε ολους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ :o
-CERBERUS-

cobra stergi

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σήμερα.Και θερμά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια ομάδα των S.W.A.T που πήρε την πρωτοβουλία για το cqb Tournament και αλλάξαμε λίγο παραστάσεις.Γιατί όμως όταν πάει να γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά του; Ποιος είπε ότι οι διαιτητές τα βλέπουν όλα.Σας είπε κανείς ότι επειδή βάλανε διαιτητές, καταργείται ο θεμελιώδης κανόνας του "ευ αγωνιζεσθαι"; Άμα δεν φωνάζουμε τα "kill" μας κύριοι ντροπή μας.Επίσης είναι καλύτερα οι τυχόν "γκρίζες" φάσεις να συζητιούνται μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων και της διοργάνωσης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, παρά να τρέχουν στο παρασκήνιο και να ανακυκλώνονται.Και εν κατακλείδι όποιος έχει κάτι να προτείνει για τη βελτίωση των κανονισμών και της διαιτησίας ή ακόμα και "ποινών αποκλεισμού"ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο, ιδού γαρ και Ρόδος και πήδημα,μέχρι το tournament του 2013.
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

batrax

Παράθεση από: cobra stergi στις  08 Απρ 2012, 21:01:48 ΜΜ
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σήμερα.Και θερμά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια ομάδα των S.W.A.T που πήρε την πρωτοβουλία για το cqb Tournament και αλλάξαμε λίγο παραστάσεις.Γιατί όμως όταν πάει να γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά του; Ποιος είπε ότι οι διαιτητές τα βλέπουν όλα.Σας είπε κανείς ότι επειδή βάλανε διαιτητές, καταργείται ο θεμελιώδης κανόνας του "ευ αγωνιζεσθαι"; Άμα δεν φωνάζουμε τα "kill" μας κύριοι ντροπή μας.Επίσης είναι καλύτερα οι τυχόν "γκρίζες" φάσεις να συζητιούνται μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων και της διοργάνωσης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, παρά να τρέχουν στο παρασκήνιο και να ανακυκλώνονται.Και εν κατακλείδι όποιος έχει κάτι να προτείνει για τη βελτίωση των κανονισμών και της διαιτησίας ή ακόμα και "ποινών αποκλεισμού"ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο, ιδού γαρ και Ρόδος και πήδημα,μέχρι το tournament του 2013.
Πολυ σωστος φιλε μου!!!!!!!!!!!! Οπως και οσους εχω γνωρισει σα αυτο το παιχνιδι πανο απολα τους εχω φιλους οποιος καταλαβε ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :o :o :o :o :o :o :o :o ???
-CERBERUS-

Father

Παράθεση από: cobra stergi στις  08 Απρ 2012, 21:01:48 ΜΜ

+1000

Η αποψη μου ειναι οτι ολα πρεπει να λυνονται στο πεδιο και οχι παραεξω για να ακουγοντε και να λυνοντε οι διαφορες επιτοπου!
Στο πεδιο εχεις περισσοτερες πιθανοτιτες να ακουστεις και να βγαλεις ακρη παρα αργοτερα εδω.
Ο καθενας μπορει να γραψει ελευθερα τα παραπονα του εδω αλλα αλοιμονο αν περιμενει να βγαλει ακρη....

Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα εγω προσωπικα αυτο πιστευω.

Γενικα το TOURNAMENT ειναι γιορτη του airsoft. Σαφως και παντα παιζεις για να κερδισεις (ποιος παει να παιξει κατι και θελει να χασει?) αλλα εδω θελει λιγη προσοχη πως χειριζεσαι την ανταγωνιστηκοτητα σου και ειδικα σε ατομα που ξερεις και θεωρεις φιλους σου! Οσοι με ξερουν γνωριζουν την αποψη μου για το τουρνουα απο την αρχη που δηλωναμε τα ονοματα. Ποτε δεν με ενοιαξε αν κερδισω η αν χασω αρκει να περασει η ομαδα μου μεσα απο ολο αυτο με ψηλα το κεφαλι και με χαμογελο. Αυτο μετραει για μενα. Δεν θα τελειωσει το airsoft μετα το τουρνουα. Εχουμε πολλα σεναρια ακομα να παιξουμε ο ενας διπλα στον αλλον!!! επομενως μην ανεβαζετε θερμοκρασια χωρις ουσιαστικο λογο και διασκεδαστε το!!!!  ;D ;D ;D

KEEP AIRSOFTING...

StarScream

ΕΡΕΒΟΣ

Ευχαριστούμε τη διοργάνωση και της ομάδες που έπαιξαν σήμερα ,περάσαμε ωραία και το ευχαριστηθήκαμε .

KRATOS

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!! 8) ευχαριστουμε για αλλη μια κυριακη την S.W.AT.
περασαμε ομορφα και χωρις παρατραγουδα. συγχαρητηρια στην αντιπαλη ομαδα HOTEL
για το ομορφο παιχνιδι!!!!!

BLADE

ευχαριστουμε για αλλη μια κυριακη την S.W.AT. και ενα μεγαλο μπραβο στην αντιπαλη ομαδα HOTEL
για το ομορφο παιχνιδι!!!!!

BoBKiD

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου "SIERRA", δηλαδή SANDMEN και φίλους, για το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής εναντίον της ομάδας CHARLIE (Cerberus Ελληνικού).

Αν και δυστυχώς λόγω υποχρεωτικών απουσιών ήμασταν έξι ( 6 ) εναντίον οκτώ ( 8 ) αντιπάλων, οι οποίοι επιπλέον ξεκίνησαν το παιχνίδι με σκορ 2-0 στις κάρτες υπέρ τους, σε ένα πεδίο (Catering Ελληνικού) που οι ίδιοι παίζουν σχεδόν αποκλειστικά εκεί τα τελευταία τρία (3) χρόνια ενώ εμείς παίξαμε για πρώτη φορά, καταφέραμε να τους πάρουμε πέντε (5) κάρτες ενώ αυτοί μόνο έξι (6).

Μπορεί να χάσαμε στα "χαρτιά" 5 - 8 (6+2), αλλά εμείς φύγαμε νικητές και περήφανοι για την παρουσία μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τις επικρατούσες στο πεδίο συνθήκες...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσα μέλη της ομάδας SWAT ήταν διαιτητές για τον χρόνο και τον κόπο τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια του τουρνουά!

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

StarScream

Κατά αρχήν δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω όλα αυτά που έχετε γράψει μερικοι και προσβάλετε ανεξαιρέτως φανταστείτε τι γίνετε λοιπόν με τον γραπτό λόγο...

Να αρχίσω με το ότι γενικότερα μένω έκπληκτος με το πόσο εύκολα μπορείτε να κατηγορείτε ανθρώπους που ούτε καν δημιούργησαν πρόβλημα ενώ και εσείς οι ίδιοι ήσασταν στην ίδια θέση με αυτούς και βγάλατε τις ουρίτσες σας έξω με το που είδατε καπνό... και θα λέτε τι λέει τώρα αυτός ε... για αυτό και θα σας εξηγήσω...

Για αρχή στο παιχνίδι των διαιτητικών οργιών (όχι δεν είναι ειρωνεία κάθε άλλο το τονίζω απλά για την συνέχεια της πρότασης) υπήρχαν διαιτητές μέσα που σήμερα μου ζητάτε να κρεμάσω υπήρχαν διαιτητές που δεν παίζαν καν ούτε καν σε ομάδα δεν είναι τα παιδιά και τώρα το απίστευτο.... υπήρχαν διαιτητές ΜΕΣΑ στο πεδίο και κόσμος που το έβλεπε από την πίσω στην αυλή που σήμερα λένε κρεμάστε τους!!Αυτό πως γίνετε??????? 1000 συγνώμη κύριοι αλλά αν ψάχνουμε τόσο πολύ ενόχους τον πρώτο που θα αντικρίσουμε όλοι μας είναι στον καθρέφτη του ο καθένας...
Για να απαντήσω λοιπόν και σε ένα άτομο που είπε εδώ μέσα ότι έκατσα μόνο εγώ και έβαλα διαιτητές του προτείνω να ξεστραβωθεί και να δει ότι στην αρχή είπαμε ποιον τον ενδιαφέρει να μπει χωρίς να κάνουμε ΚΑΜΙΑ επιλογή εμείς η να πούμε όχι σε κάποιον που δεν θα ταίριαζε με την παράγκα μου... ευχαριστούμε πολύ για τα σεντόνια σας εδώ μέσα
όλους όσους μας "λυπούνται" και μη... αλλά παρακάτω τους έχω μια ενδιαφέρων πρόταση αν θέλουν τόσο πολύ να αποδείξουν σε όλους ότι το airsoft πρέπει να πάει μπροστά μιας και τις αποφάσεις μας τις έχουμε πάρει

-Ζηταμε 10 δίκαιους διαιτητές που ΔΕΝ ήταν σε κανέναν αγώνα από αυτούς που έγιναν μιας και αποβάλλονται όλοι

-Οποιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην διοργάνωση είναι καλοδεχούμενος όπως και οι προτάσεις του.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι είναι η πρώτη προσπάθεια να γίνει κάτι και λάθη ήταν αναμενόμενο να γίνουν και αντί να βοηθήσουν μερικοί αυτό που κάναν είναι ακόμα μια φορά ένα flame.... συγχαρητήρια κάνεις δεν το ήθελε αλλά όλοι το εκαναν,ουσιαστικα κάνανε μια τρύπα στο νερό αν νομίζουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν έτσι η ιστορία έχει ξαναμιλήσει και επαναλαμβάνονται...

-Τα προσωπικά σας θέματα δεν θα σας τα λύσουμε εμείς αλλά σαν άντρες που είστε θα έπρεπε να τα λύσετε από κοντά και όχι από το forum δυστυχώς για μερικούς από εσάς μια γυναικα σήμερα μίλησε ποιο σωστά από εσάς.(και όχι δεν είναι κακό η υποτιμητικό για την κοπέλα)

-Την απάντηση μου στον Sticker και στην ομάδα του την έχω δώσει πολύ πριν αρχίσει όλη αυτή η παρωδία προσωπικά και όχι με σεντόνια...

-Οτι flame λοιπόν από εδώ και πέρα θα υπαρχει ζητάω να σβήνετε και να υπάρχει μόνο ουσία
εστιάστε στο τι θα γίνει και όχι στο τι έγινε γιατί οι περισσότεροι μιλάνε για το πρόβλημα και ποτέ για την λύση...

-και όποιος θέλει να βοηθήσει και να πει κατι να το κανει με p.m.

hargyr

Όλα τα flame διαγράφηκαν, συνεχίστε υπεύθυνα βάσει των κανόνων του Forum  ;)
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2.0.html
PLAY FAIR

cobra stergi

Μακάρι εδώ να άρχιζαν και να τελείωναν τα προβλήματα μας. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία σε όλους εμάς και τις οικογένειες μας και όλα θα φτιάξουν συν τω χρόνω. Προσοχή στο ποτό και το τιμόνι να ιδωθούμε όλοι γεροί
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων