CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dreamkiller

Σας ευχαριστώ πραγματικά για το πολύ ωραίο κυριακάτικο πρωινό!!! Άψογοι οι S.W.A.T  και τα υπόλοιπα παιδιά σαν διοργάνωση / διαιτησία και οι "U" σαν αντίπαλοι!!! Ελπίζω να τα περάσατε τόσο καλά όσο τα πέρασα κι' εγώ.
Πάντα τέτοια,

φιλικά,

D.
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

Valkyrie

Λυκακια και λοιποι σας ευχαριστουμε πολυ για το παιχνιδι!Μεσα απο αυτο,γνωρισαμε και καινουργια ατομα που χαρηκαμε πολυ που συνεργαστηκαμε τοσο καλα μαζι και το διασκεδασαμε! τι αλλο να ζητησει κανεις!!!  :D

Papis

Χαίρομαι που μπόρεσα και να συμμετάσχω :P και να βοηθήσω τους φίλους στην διεαξαγωγή του τουρνουά,περάσαμε πολύ ωραία αν και εγώ δεν εριξα μπίλια  :( ;D,αυτό όμως που με χαροποιεί είναι πως όλα τα παιχνίδια που έγιναν σήμερα ήταν πολύ καλά και χωρίς προβλήματα,καλή συνέχεια να έχουν όλες οι ομάδες που συνεχίζουν και ένα ευχαριστώ στην ομάδα των Loners για το ωραίο πιαχνίδι που παίξαμε!!

spiros.k

μπραβο σε ολα τα παιδια σημερα γεια το ωραιο παιχνιδι που πεξαμε. μπραβο στους S.W.A.T γεια ολα, και το τρεξιμο τους.καλο πασχα σε ολους και παντα υγεια... ;) ;)

StarScream

Θα ήθελα να πω και σήμερα ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν έπαιξαν και μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην διοργάνωση και διαιτησία από όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα σε μερικά που το μόνο που τους λείπει... είναι μια "πατούσα" στα σήματα που φοράνε και τους ευχαριστούμε θα τους τις φέρει ο "Νονός - Εκτελεστής" με την λαμπάδα το Πάσχα....  :P

Τώρα στο Τουρνουά... τα παιχνίδια των προημιτελικών θα γίνουν στο Ελληνικό στις 8/4 & 29/4
και οι ημιτελικοί με τους τελικούς στις 6/5 στις Ερυθρές.*

*Υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στις 13/5 λόγο Εθνικών εκλογών σε αυτήν την ημερομήνια όπως συζητιέται.

Overlord

Από την μεριά μας θα ήθελα να ευχαρηστίσω τους S.W.A.T για την διοργάνωση του τουρνουά, τα παιδιά της ομάδας WHISKEY για το άψογο παιγνίδι και τις πολλές μάχες που δώσαμε, αλλά και τα παιδιά της OSKAR για την φοβερή συνεργασία μας.
Ευελπιστούμε η συνέχεια του τουρνουά να μας χαρίσει κι άλλες τέτοιες αναμετρήσεις
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Echo-Fox

Εγω θελω να ευχαρηστισω την μαμά μου... ωχ συγνώμη αυτό ειναι απο αλλου. Λοιπόν ευχαριστούμε τους SWAT ( εκτός του Starscream) ;D  πολύ καλή δουλειά περάσαμε υπέροχα και μεγάλο μερίδιο ειχαν και οι OSCAR, παιδια ηταν τέλεια.

godfather

remali

Να ευχαριστησω εκ μερους της ομαδας μου με την σειρα μου κι εγω τα λυκακια για την ωραια διοργανωση και το τρεξιμο που κανουν για να διεξαχθει αυτο το τουρνουα που ολοι με την σειρα μας το κανουμε μια γιορτη του αιρσοφτ χωρις το παραμικρο, καθως και τους εθελοντες- διαιτητες. Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα οπλον (UNIFORM) που μας εδωσαν ενα ακομα σωστο και καθαρο παιχνιδι. Περιμενουμε φωτογραφιες και το επομενο ραντεβου. Καλη εβδομαδα σε ολους.

REMALI - DARK ANGELS

( ;D TANGO UP ;D)

TSAKOS

Εκ μερους των Ι-4 θελω και εγω να ευχαριστησω ολα τα γατακια....εεεεεε....λυκακια ηθελα να πω....αχαχαχ...και για την διεξαγωγη του τουρνουα...αλλα και για το ματσακι....μπραβο σε ολες τις ομαδες.....καλη επιτυχια σε αυτους που περασαν και αντε καλο πασχα και καλοκαιριαζει μαγκες,προπονηση στις ρακετεςςςς.....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

StarScream

Παράθεση από: TSAKOS στις  01 Απρ 2012, 20:34:00 ΜΜ
Εκ μερους των Ι-4 θελω και εγω να ευχαριστησω ολα τα γατακια....εεεεεε....λυκακια ηθελα να πω....αχαχαχ...και για την διεξαγωγη του τουρνουα...αλλα και για το ματσακι....μπραβο σε ολες τις ομαδες.....καλη επιτυχια σε αυτους που περασαν και αντε καλο πασχα και καλοκαιριαζει μαγκες,προπονηση στις ρακετεςςςς.....
Να σου απαντήσω για χάρη όλης της ομάδας αλλά και για μένα που δεν έπαιξα ευχαριστούμε το ίδιο ισχύει και από την μεριά μας. και σήμερα η νίκη κυριολεκτικά έφυγε από τα χέρια σας!! 

Τάλων

Ποιά νίκη ποιά ήττα και ποιό αποτέλεσμα.

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω.

Όταν στο πεδίο είναι άνθρωποι που αγαπάνε το airsoft  και είναι εκεί για να διασκεδάσουν, όλοι θα περνάμε καλά, θα ξεκουράζουμε την ψυχή και το μυαλό μας από την καθημερινότητα και θα φεύγουμε με το χαμόγελο στα χείλη.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου αλλά και τα παιδιά από τους WHISKEY γιατί χωρίς  όλους αυτούς δεν θα υπήρχε παιχνίδι.

Τώρα για τους SWAT τι να πεις ; Φίλοι που προσπαθούν, χαραμίζουν το παιχνίδι τους ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο τους για να περνάμε όλοι καλά.

Κυρίες και κύριοι καλή εβδομάδα σε όλους.

Υ.Γ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδία που παρότι δεν έπαιζαν ήρθαν Κυριακή πρωί
       και βοήθησαν στην διοργάνωση.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

batrax

Παράθεση από: Τάλων στις  01 Απρ 2012, 21:36:26 ΜΜ
Ποιά νίκη ποιά ήττα και ποιό αποτέλεσμα.

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω.

Όταν στο πεδίο είναι άνθρωποι που αγαπάνε το airsoft  και είναι εκεί για να διασκεδάσουν, όλοι θα περνάμε καλά, θα ξεκουράζουμε την ψυχή και το μυαλό μας από την καθημερινότητα και θα φεύγουμε με το χαμόγελο στα χείλη.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου αλλά και τα παιδιά από τους WHISKEY γιατί χωρίς  όλους αυτούς δεν θα υπήρχε παιχνίδι.

Τώρα για τους SWAT τι να πεις ; Φίλοι που προσπαθούν, χαραμίζουν το παιχνίδι τους ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο τους για να περνάμε όλοι καλά.

Κυρίες και κύριοι καλή εβδομάδα σε όλους.

Υ.Γ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδία που παρότι δεν έπαιζαν ήρθαν Κυριακή πρωί
       και βοήθησαν στην διοργάνωση.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
-CERBERUS-

sticker

.

pipilas

γεια σου ρε ταλων γιγαντα!!!!!!!!!!!
μπραβο μπραβο μπραβο...........
μην γραφω τα ιδια που εγραψε και ο tsakos,,,,εγω θα πω μονο σε ολες τις ομαδες ενα μπραβο γιατι ειμασταν εκει αρκετες ωρες και δεν ακουστεικε το παραμικρο,,,μπραβο στους διοργανωτες γιατι απλα τα παιδια ηταν παντου!!!! μπραβο σε ολους μας γιατι καταφεραμε να περασουμε καλα!!!!!!
το σκηνικο που περπατουσε ο μπαμπης και του περασε η χειροβομβιδα στο χιλιοστo απο το κεφαλι δεν το ξεχναω με τιποτα!!!!!!χαχαχαχαχαααχαχαχαχα
λοιπον μαγκες ευχομαι σε ολους σας καλο πασχα και να περασετε καλα........i4 team.....

kaliostro

Πιπίλα ούτε εγώ θα ξεχάσω την ρίψη της tornado ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην είσοδο του "στενού" που ήμουν... μα ακριβώς όμως... ούτε 10 εκατοστά ποιο εκεί μπας κ την γλιτώσουμε... ;)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

batrax

:).........Μπραβο.................
-CERBERUS-

StarScream

Παράθεση από: pipilas στις  03 Απρ 2012, 20:32:13 ΜΜ
γεια σου ρε ταλων γιγαντα!!!!!!!!!!!
μπραβο μπραβο μπραβο...........
μην γραφω τα ιδια που εγραψε και ο tsakos,,,,εγω θα πω μονο σε ολες τις ομαδες ενα μπραβο γιατι ειμασταν εκει αρκετες ωρες και δεν ακουστεικε το παραμικρο,,,μπραβο στους διοργανωτες γιατι απλα τα παιδια ηταν παντου!!!! μπραβο σε ολους μας γιατι καταφεραμε να περασουμε καλα!!!!!!
το σκηνικο που περπατουσε ο μπαμπης και του περασε η χειροβομβιδα στο χιλιοστo απο το κεφαλι δεν το ξεχναω με τιποτα!!!!!!χαχαχαχαχαααχαχαχαχα
λοιπον μαγκες ευχομαι σε ολους σας καλο πασχα και να περασετε καλα........i4 team.....
Αυτό λες η ότι μάζεψα περισσότερα BBs από ότι αν έπαιζα... έφαγα και ένα στο μάγουλο από τους δικους μου...  ::) :o :P

pipilas

χαχαχαχαχ   
μπαμπη τα bbs που μαζεψες ειναι πολυ friendly........
τι να κανεις ειναι που σε εχουνε αδυναμια!!!!!

manoloride

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να πω και στις 4 ομαδες που θα είμαστε την Κυριακή στο catering να έχουν μια επιπλέον προστασία στο πρόσωπο απ´ ότι έχουν συνηθίσει γιατί οι συμπλοκές θα είναι απο κοντά
και πρώτα πρέπει να προσέξουμε την ασφάλεια μας και μετά να διασκεδάσουμε.
επίσης οποίος έχει κράνος ας το φορέσει για να αποφύγει τα σίδερα που κρέμονται απο πάνω.
Και με 280 fps να φας απο κοντά πιστέψτε με κάνει ζημιά. ;)
Άντε τρελοπαιδα να έρθει η Κυριακή δεν αντέχω άλλο ο άνθρωπος!!!!!!

Cerberus Airsoft Team