Εισαγωγές από Η.Π.Α.

Ξεκίνησε από giorgosak, 17 Απρ 2009, 18:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgosak

Έχει αγοράσει κανένας από ΗΠΑ?Βρήκα ένα καλό site,με πολύ καλές  τιμές σε αξεσουάρ κυρίως ,και σκέπτομαι να αγοράσω ...Θα έχω κόλλημα στο τελωνείο?Δεν πρόκειται για AEG,μόνο κάτι κοντάκια και κάτι γεμιστήρες .Θα το εκτιμούσα αν κάποιος με εμπειρία πάνω σε αγορές από ΗΠΑ συγκεκριμένα με ενημέρωνε.

fanioles

Επίσης ο Αμερικάνος ΔΕΝ δέχεται να κάνει καμία μόντα με τιμολόγια, δασμολογική κλάση κλπ..  Άραγε είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Falcon

Χμμμ.... ξερω ενα site απο Αμερικη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να περασω εδω τετοιου ειδους link.... SAPPER, τι λες?

ΠαράθεσηΟ Fanioles ήταν σαφέστατος.

@Falcon δεν υπάρχει λόγος, θα τον πάρεις στο λαιμό σου γιατί θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο από εκεί. 

Οκ ενταξει, συγνωμη για την ενοχληση....

SAPPER

Ο Fanioles ήταν σαφέστατος.

@Falcon δεν υπάρχει λόγος, θα τον πάρεις στο λαιμό σου γιατί θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο από εκεί. ;)

Siegfried

Έχω παραγγείλει γεμιστήρες για το MP40 μου από αμερικανικό site και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για AEG όμως δεν γνωρίζω.

giorgosak

Για parts(γεμιστηρες,ρουχα κτλπ ειναι μια καλη λυση η αμερικη,λογω της μεγαλης ποικιλιας.Απλα σιγουρευτειτε να ζητησετε να γραψουν GAMES σε ενα εμφανες σημειο της κουτας,και ζητηστε αποστολη με USPS(το αμερικανικο ταχυδρομειο) και οχι καποια εταιρια courrier,γιατι περνανε τα παντα απο τελωνειο.

GeR^PEZONAUTHS

ρε παιδια εχω βρει και εγω ενα καλο site  αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι , εχει φτηνα AEG και ειναι λεει και free shiping WORLDWIDE τo site λεγεται (tactical gear depot)

Falcon

Παράθεση από: giorgosak στις  11 Μαΐου 2009, 15:23:51 ΜΜ
Για parts(γεμιστηρες,ρουχα κτλπ ειναι μια καλη λυση η αμερικη,λογω της μεγαλης ποικιλιας.Απλα σιγουρευτειτε να ζητησετε να γραψουν GAMES σε ενα εμφανες σημειο της κουτας,και ζητηστε αποστολη με USPS(το αμερικανικο ταχυδρομειο) και οχι καποια εταιρια courrier,γιατι περνανε τα παντα απο τελωνειο.

@giorgosak

Πως θα ζητησουμε να τυπωσουν "GAMES" πανω στη κουτα;;; Ρωταω επειδη θελω να παρω κατι "εξαρτηματα" για το Μ1911Α1 απο redwolf airsoft. Τελος, προκειται να καθυστερησουν στο τελωνειο; δηλαδη, ακομα και τα εξαρτηματα, θα τα δουν ως "οπλα" ;;;

giorgosak

Στελνεις ενα mail και τους ζητας να γραψουν σε ενα εμφανες σημειο της κουτας με μεγαλα γραμματα GAMES.Το αν θα κολλησουν στο τελωνειο,εξαραταται απο τους τελωνες,δεν υπαρχουν προβλεψεις.

giorgosak

Σωστος ο Helistas,αυτα παθαινεις αν σκεφτεσαι στα Ελληνικα και γραφεις Αγγλικα...Toy parts,toy accesories κατι τετοιο χρειαζεται.

GeR^PEZONAUTHS

εχει κανεις αγορασει απο το σαιτ που σας ειπα????

Aggelos91

Παιδιά αν σου τα κρατήσουν στο τελωνείο μέρες σου χρεώνουν και έξοδα αποθήκευσης? Επίσης αν ξέρει κανείς αξιόπιστα site εντός ευρωπαϊκής ένωσης ας μου στείλει ένα pm να μου πει. Και από Αμερική ή Κίνα να είναι αν έχετε πάρει και είναι αξιόπιστα πείτε μου παρακαλώ.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Dadias

όχι ρε παδιά, είπαμε...
το θέμα είναι πάντα γραφειοκρατικό και για αυτό αργούνε, πάντα η μεταφορική ή το τελωνείο καθηστερούν με τα χαρτιά, επιπλέον παίζει ρόλο και με τι υπηρεσία το έχεις, το μόνο που θα πληρώσεις στο τελωνείο είναι δασμούς ανάλογα με την αξία του αντικιμένου, για παράδειγμα είχαμε παραγγείλει από Hong Kong με EMS που στην Ελλάδα ο επίσημος αντιπρόσωπος είναι το πόρτα-πόρτα των Ελτά, μετά από 3 μέρες της αφιξής του το είχαμε στα χέρια μας συνολικά έκανε 6 μέρες,αυτό μπορεί να οφείλετε στο ότι δεν υπήρχε πολύ δουλεία στο Τελωνείο και προωθήκε άμεσα, μας έχει τύχει να περιμένουμε και ολόκληρη βδομάδα

aroutha

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος το airsofgi.com και αν έχει κάνει παραγγελία από εκεί (αξιοπιστία γενικότερα), γιατί θέλω να παραγγείλω κάτι γεμιστήρες και από αυτά που διάβασα πιο πάνω δεν έβγαλα άκρη τι παίζει με τα site από ΗΠΑ. Ευχαριστώ.

Dtq

Παιδιά σκεφτείτε και τα μεταφορικά! Αυτό δεν υπολόγιζα όταν έψαχνα εγώ και παραλίγο να κάνω παραγγελία που θα μου κόστιζε τα διπλά απ όσο έλεγε! Χώρια τα τελωνεία που είναι ανάλογα με τον υπάλληλο, αν έχει γκόμενα, αν πεινάει και ότι άλλο υπάρχει και μπορεί να ψάχνει ευκαιρία να βάλει πολλά! Νομίζω ότι μέχρι 20€ - 25€ δεν χρειάζονται εκτελονισμό!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

aroutha

Τα μεταφορικά δεν είναι πρόβλημα διότι το συγκεκριμένο μαγαζί που αναφέρω έχει free shipping σε αγορές άνω των $100. Με τα τελωνεία δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, πλαστικοί γεμιστήρες είναι στο κάτω κάτω. Αν έβρισκα από κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα σίγουρα θα το προτιμούσα αλλά όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρίσκω, οπότει η παραγγελία από εξωτερικό είναι η μόνη επιλογή. :-\