airsoft : Παιζουμε για την διασκεδαση μας ή για την νικη ;

Ξεκίνησε από jumbo, 29 Οκτ 2009, 13:39:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BALLIAN

ΠΑΝΤΑ  για την διασκεδαση  (πιο πολλα ββς μαζεμενα  απο μενα δεν πεζει να εχει φαει κανεις) ντοο και οτι βγει  εφοσον ειναι δυνατο και δεν χαλαει τη στρατιγικη της ομαδας
εχω και μια μουρλα με το να τρεχω κατα μετωπο και να αποφευγω οσες πιο πολλες βολλες μπορω, προπονουμαι απο μικρος..  τωρα βεβαια απο τοτε που μπηκα στην ομαδα η τακτικη πεζει μεγαλο ρολο  και  χρησημοποιω αυτα που ξερω πιο σωστα!!! pointman  και medic for ever 

Emperor

Προσωπικά, όντας νέος παίχτης στον υπέροχο κόσμο του airsoft, και προερχόμενος από τον χώρο του paintball (σε mil/sim επίπεδο), αρχικά θέλω να τονίσω πως υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα 2. Το airsoft είναι έτη φωτός μπροστά από το paintball. Είναι καλύτερο το επίπεδο και του αθλήματος, και του κόσμου όμως. Για εμένα είναι και διασκέδαση (εκτόνωση, ευχαρίστηση, γυμναστική) αλλά και άθλημα και ικανοποίηση σε περίπτωση που η ομάδα μου κερδίσει την όποια αποστολή. Ειλικρινά χαίρομαι που ανακάλυψα το χώρο αυτό και για μένα το βασικότερο είναι πάνω απ' όλα να γυρίσω σπίτι μου, χαμογελαστός, γεμάτος όμορφες εικόνες, και να ξεκινήσω τη δευτέρα  στο γραφείο με καλή διάθεση, "χορτασμένος", την νέα εβδομάδα, αναμένοντας το επόμενο σενάριο.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

asimazeftos

Πάνω απ"όλα για διασκέδαση.είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφευγεις από την ρουτίνα
της καθημερινότητας συνδυάζοντας διασκέδαση, φυσική κατάσταση και  ενας τρόπος να
βελτιώσεις τα αντανακλαστικά σου.
Αμα πας να παίξεις με μονο σκοπο την νικη το μονο που θα καταφερεις ειναι να προκαλεσεις
στον εαυτό σου παραπάνω ένταση  η συμπεριφορά σου προς τους άλλους να
μην είναι η πρέπουσα  με αποτέλεσμα εντάσεις,τσακωμούς και ότι άλω συνεπάγεται αυτό.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

pit k

πανω απ ολα ειναι η διασκεδαση ο χαβαλες ειναι ενα τριωρο της κυριακης μας που πρεπει να περναμε καλα να ξεφευγουμε απο τα καθημερινα μας προβληματα να μην δημιουγρουμε καινουργια να γνωριζομαστε μεταξη μας να κανουμε καινουργιους φιλους και να γουσταρουμε οτι παμε και παιζουμε γινομαστε παλι παιδια αλλα μαθαινουμε κιολας καινουργια πραγματα να ειμαστε ολοι μα ολοι μαζι οπως στην ΒΑΒΡΩΝΑ που παιξαμε ολοι μαζι και ειμασταν παρα παρα πολλοι οταν τελειωσε το παιχνιδι δεν υπηρξε απο κανενα παραπωνο και περασαμε πολυ καλα ολοι αυτο ειναι το AIR SOFT που αγαπησαμε αγαπαμαι ολοι και εστι πρεπει να ειναι

με τιμη