CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: Father στις  16 Mar 2012, 16:01:21 ΜΜ
εγω θα βαλω τις μπυρες!!!!  ;D ;D ;D

δεν θα παρω μπιλιες για να μου φτασουν τα λεφτα!!!!!
αρα εσυ κερνας τις μπυρες κ εγω κερναω τις μπιλιες ... :-D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Father

Ναι φίλε Jumbo!!! Έτσι! Θα περάσουμε πολυ ωραία αύριο! Ανυπομονω να τα πούμε κ απο κοντα! Πάω σκλαβενιτη πριν κλείσει!  ;D ;D ;D

Kallistos

Καλη τύχη σε όλους.
Και το κυριοτερο... Καλή διασκέδαση!
Ready... Steady... Fire...!!!

manoloride

Μπράβο σε όλα τα παιδιά πιστευω οτι σήμερα περάσαμε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε άσχετα με νίκες ι ήττες. Ευχαριστούμε και τα παιδιά απο τους lost patrol που μας δειξαν το μέρος γιατί δεν είχαμε ξαναπαιξει εκεί και κάναμε ένα πολυ καλό game μαζί τους και πολυ σωστοί παίχτες. Και φυσικά στους διαιτητές που ήταν παντού μέσα στο πεδίο.

Cerberus Airsoft Team

StarScream

jumbo

καταρχας θα ηθελα  να συγχαρω τα παιδια της διοργανωτριας ομαδας, για την αψογη διοργανωση του τουρνουα απο ολες τις αποψεις, ηταν πολυ ομoρφα σημερα.

στα του παιχνιδιου τωρα :

συνχαρητηρια στην ομαδα των ECHO για την προκριση τους, ηταν αψογοι συμπαικτες απολυτα fair play παικτες, καταφεραμε και παιξαμε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι με πολυ τρεξιμο και πολυ μεγαλη δοση αδρεναλινης.  :)

εκ μερους της  REBEL S HELLENIC AIRSOFT TEAM

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Chemical

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα τον SWAT που μας έδωσε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε αυτό το υπέροχο τελικά CQB Event.
Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν καθώς και όλους τους σημερινούς κριτές.
Θέλω να πω πως στην αρχή αυτής τις ιδέας πίστευα πως θα γινόταν πολλές παρεξηγήσεις και τσακωμοί μεταξυ των ομάδων και των παιχτών.
Τελικά με μεγάλη μου χαρά σήμερα δεν πρόσεξα το παραμικρό ίχνος παρεξήγησής, όλα τα παιδιά βοηθούσαν ο ένας τον άλλον και τελικά αυτοί που φώναξαν λίγο στο τέλος ήμασταν εμείς μεταξύ μας σαν ομάδα!(κάτι που το συνηθίζουμε αλλα το ευχαριστιόμαστε!!!)

Bravo παιδιά και πάλι από όλους μας.
Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν με ασφάλεια πάνω απ' όλα.

* Περιττό να πω πως υποστηρίζουμε επίσημος τους σημερινούς μας αντιπαλους Cerberous  (Charlie) για τελικό και αν με το καλό φτάσουν θα είναι σα να είμαστε και εμείς εκεί διπλα τους.
Κύριοι το παιχνίδι μαζί σας ήταν απόλαυση! 

Chemical
Lost Patrol
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

BoBKiD

Η ομάδα SIERRA (Sandmen and friends) ευχαριστούμε τα Σιωπηλά Λυκάκια (SWAT Airsoft Team) για την σημερινή ωραία εμπειρία και την πολύ καλή διοργάνωση.

Ένα έξτρα ευχαριστώ προς την ομάδα DELTA (Scorpions) για το καταπληκτικό παιχνίδι και το απόλυτο fairplay! Ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε στα πεδία! Εξάλλου, έχουμε υποσχεθεί μεταξύ μας μια ρεβάνς στο κοντινό μέλλον!  :)

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες είτε προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση είτε δεν προκρίθηκαν, για την συμμετοχή και την άψογη εμφάνισή τους.

Αναμένουμε την συνέχεια!  :D

BoBKiD
Sandmen airsoft team

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

KRATOS

καλημερα !!! 8) 8) 8)  ενα ομορφο παιχνιδι που το ευχαριστηθηκαμε ολοι μας ολες οι ομαδες πιστευω!!

πολλα συνχαρητηρια στην S.W.A.T  για την διοργανωση.

και επισης πολλα πολλα συνχαρητηρια στην ΖULU  για το αψογο παιχνιδι που ειχαμε μεταξυ μας!!

γελασαμε πριν και κατα την διαρκεια του 25πτου και μετα!

λευτερηηηηηη !!!!! ωραιο μπαμ ρε φιλε!!! ξερεις εσυ!! ;) ;) ;)  χαχαχαχαχαχαχ

Father

Παράθεση από: jumbo στις  18 Mar 2012, 20:35:38 ΜΜ
συνχαρητηρια στην ομαδα των ECHO για την προκριση τους, ηταν αψογοι συμπαικτες απολυτα fair play παικτες,
καταφεραμε και παιξαμε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι με πολυ τρεξιμο και πολυ μεγαλη δοση αδρεναλινης.  :)

Αυτο που με ευχαριστησε εμενα και απο οτι ειδα εγω και τη πλειοψηφια των παιχτων των δυο ομαδων (Zulu-Echo) ηταν το οτι σημφωνησαμε και καναμε το δικο μας παιχνιδι!!! Οχι πολλα κτιρια και περισσοτερη κινηση. ZULU ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια, για το δυνατο game, δυσκολος αντιπαλος, μα περισσοτερο για την αψογη συμπερηφορα σας πριν, κατα τη διαρκεια και μετα το παιχνιδι!

Οσο για τη διοργανωση ειμασταν σιγουροι για το αποτελεσμα! Ολα δουλεμενα μεχρι τη παραμικρη λεπτομερεια πολλοι διαιτητες και αψογη ενημερωση!!! [+1000]

Αυτη η Κυριακη ητανε μια γιορτη για την Ελληνικη Αεροσφαιριση και το δειξαμε/χαρηκαμε ολοι!!!  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Καλη εβδομαδα να εχετε ολοι!!!!!!!!!!!!!

jumbo

Παράθεση από: KRATOS στις  19 Mar 2012, 08:48:47 ΠΜ
λευτερηηηηηη !!!!! ωραιο μπαμ ρε φιλε!!! ξερεις εσυ!! ;) ;) ;)  χαχαχαχαχαχαχ

αφου δεν εκανα μπαμ στον τοιχο απο την φορα που ειχα παρει μπαινοντας στο κτιριο παλι καλα να λες.... ;D ;D ;D

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια.. :) :)

Teacherdick

Ενα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι.Πολλά ευχαριστώ απο πλευράς Umbrella στους διοργανωτες για την άψογη δουλειά που έκαναν.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Rebels που μας δέχτηκαν να συμμετάσχουμε μαζί τους.Παιδιά πολύ καλά τα πήγαμε.'Αξιζε το τρέξιμο και η κούραση.Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα ECHO.Άψογοι αντίπαλοι, μας έδωσαν ένα απο τα πιο όμορφα παιχνίδια που εγώ έχω παίξει, χωρίς αντιπαλώτητες, φωνές κτλ.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

chrisdeggestin

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια σε ΟΛΟΥΣ διοργανωτες ,παικτες ,αντιπαλους ...........
Χαρηκα παρα πολυ που πηρα μερος στο τουρνουα ολα κυλησαν τελεια η διοργανωση απο την ομαδα των SWAT  απλα αψογη και η προσπαθεια των κριτων υπευθυνη και παντα επι τοπου!!!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα HOTEL που δικαια περασαν στην επομενη φαση ,αψογη συμπεριφορα απο τους αντιπαλους μας και παντα σε μεγαλο βαθμο το fair play!!!!Ευχομαστε στην ομαδα Hotel καλη επιτυχια στην επομενη φαση και βεβαια θα μας εχετε ενθερμους υποστηριχτες στην προσπαθεια σας!!!!
25 λεπτα πραγματικης ανδρεναλινης με συνεχη κινηση οχι καμπερωματα και πραγματικης μαχης ,πραγματικα περασα πολυ ωραια και δεν τα λεω ολα αυτα απο συνηθεια αλλα γιατι πραγματικα ετσι εγιναν !!!!!!Ας περνω μερος σε τετοιες διοργανωσεις ας εχω απεναντι μου τετοιους αντιπαλους και ας χανω σημασια ,εχει να περνας καλα ;) ;) ;)
Μπραβο σε ολους περιμενουμε το 2ο τουρνουα και ξεκιναμε απο τωρα προπονησεις  ;D ;D ;D

υ.γ Λεωνιδα σου βγαζω το καπελο για το θεμα μετα γυαλια ευχαριστουμε για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφερον!!!!

batrax

Εγω θελω να πιστευω και η επομενoι αγωνηζομενοι να δωσουν το ιδιο παραδειγμα με της αλλες ομαδεσ που παιξανε και πραγματικα δεν ακουστηκε το παραμικρο ειτε χασανε ειτε κερδισαν.....Και επεσε και πολοι γελιο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dκαι εκανα και ενα μαυρησματακι σουπερ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)......................Ενα μεγαλο μπραβο σε ολουσμας :) :) :) :) :) :) :) :) :)..... Εκτες το Airsoft στην Ελλαδα ανεβηκε αρκετα σκαλοπατια απανο απολες της ΜΕΡΙΕΣ................S.W.A.T.......MRABO...και συνεχιζουμε
-CERBERUS-

godfather

Παράθεση από: batrax στις  19 Mar 2012, 16:33:29 ΜΜ
εκανα και ενα μαυρησματακι σουπερ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)......................
την επομενη με carroten!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

batrax

-CERBERUS-

StarScream

Παράθεση από: batrax στις  19 Mar 2012, 16:33:29 ΜΜ
Εγω θελω να πιστευω και η επομενη αγωνηζομενει να δωσουν το ιδιο παραδειγμα με της αλλες ομαδεσ που παικξανε και πραγματικα δεν ακουστηκε το παραμικρο ειτε χασανε ειτε κερδισαν.....Και επεσε και πολοι γελιο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dκαι εκανα και ενα μαυρησματακι σουπερ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)......................Ενα μεγαλο μπραβο σε ολουσμας :) :) :) :) :) :) :) :) :)..... Εκτες το Airsoft στην Ελλαδα ανεβεικε αρκετα σκαλοπατια απανο απολες της ΜΕΡΙΕΣ................S.W.A.T.......MRABO...και συνεχιζουμε

Μεταφρασμένο

Εγώ θέλω να πιστεύω και οι επόμενοι αγωνιζόμενοι να δώσουν το ίδιο παράδειγμα με της άλλες ομάδες που παίξανε και πραγματικά δεν ακούστηκε το παραμικρό είτε χάσανε είτε κερδίσαν.....Και έπεσε και πολύ γέλιο        και έκανα και ένα μαυρισματακι σουπερ                .....................Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας         ..... Εχθές το Airsoft στην Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλοπάτια πάνω απ όλες της ΜΕΡΙΕΣ................S.W.A.T.......MRABO...και συνεχίζουμε.

Τον πειράζω γιατί τη σηκώνει την πλάκα και είναι καλό παιδί... όχι για να την πω!
We love Batrax  ;D ;D ;D και ευχαριστούμε όπως και όλα τα παιδιά που ήρθαν εχθές ήταν άψογοι!!!

batrax

Παράθεση από: StarScream στις  20 Mar 2012, 01:07:49 ΠΜ
Μεταφρασμένο

Εγώ θέλω να πιστεύω και οι επόμενοι αγωνιζόμενοι να δώσουν το ίδιο παράδειγμα με της άλλες ομάδες που παίξανε και πραγματικά δεν ακούστηκε το παραμικρό είτε χάσανε είτε κερδίσαν.....Και έπεσε και πολύ γέλιο        και έκανα και ένα μαυρισματακι σουπερ                .....................Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας         ..... Εχθές το Airsoft στην Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλοπάτια πάνω απ όλες της ΜΕΡΙΕΣ................S.W.A.T.......MRABO...και συνεχίζουμε.

Τον πειράζω γιατί τη σηκώνει την πλάκα και είναι καλό παιδί... όχι για να την πω!
We love Batrax  ;D ;D ;D και ευχαριστούμε όπως και όλα τα παιδιά που ήρθαν εχθές ήταν άψογοι!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ΜΟΥ
ΡΓΟ
-CERBERUS-

StarScream

-Ενημερωση και μέτρηση για όλες τις ομάδες στις 1/4 θα γίνει απο τις 09:00 μεχρι τις 09:45

ZINJA

Αντε με το καλο να παιξουμε,να βρεθουμε,νατα πουμε!
καλα παιχνιδεια να εχουμε...και με ολα τα αλλα, ειναι για να λεμε σαν οικογενεια που ειμαστε και γνωριζομαστε ολοι τοσο καιρο!(η αποψη μου).

ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ <ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ>

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/