03-05-09. 11:00 BROKEN ARROW

Ξεκίνησε από SAPPER, 29 Απρ 2009, 15:46:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cataphract

Wraio itane to simerino an kai logw oplou eprepe na paiksw pio amyntika eidika sto 2o paixnidi.

EPISHS: XATHIKE GEMISTIRAS LOW-CAP MP5. Epsaksa alla den ton vrika sto simeio (kai apokleietai na exasa tetoia koumoutsa) opote an to exei vrei kapoios parakaleite therma na me eidopoiisei, ton kernaw kafe.

papaflesas

το σημερινο ηταν εμπειρια...
φανταστικο πεδιο urban,καλη παρεα, θα γινει σιγουρα το αγαπημενο πολλων airsofters!
sto επομενο παιχνιδι θα βαλουμε σουβλες και οποιος βγαινει εξω,θα τις γυρναει,ενω ο χαμενος βαζει τα αμνοεριφια :P
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

dawg

Πολύ ωραίο το πεδίο, και λόγω χώρου είναι ότι πρέπει για mil sim παιχνίδια.

Πιστεύω πάντως ότι στο συγκεκριμένο πεδίο το όριο των fps θα έπρεπε να είναι στα 350, εκτος των snipers, γιατί γίνονται μάχες από πολύ κοντά σε κάποια σημεία και κυκλοφορούσαν σήμερα αρκετά δυνατά όπλα και δεν είναι ότι καλύτερο να σου έρχονται BBs από πολύ κοντά με 400+ fps.

Το σενάριο ήταν αρκετά ενδιαφέρον και απαιτητικό.  Καλό θα ήταν, κατά την άποψη, μου την επόμενη φορά να υπάρχουν και respawn γιατί οι παίκτες που έβγαιναν νωρίς, περιμένανε πάρα πολύ ώρα ώσπου να αρχίσει το σενάριο πάλι από την αρχή.

KAMENOS 12

Πολυ ωραια παιχνιδι σημερα κ φοβερο πεδιο.Οντως με τα fps παιζανε δυνατα οπλα σημερα,αποκομισα κ 2 ωραια ενθυμια στο χερι.Παντως ετσι οπως ειναι ο χωρος προσφερετε για πολλους τυπους σεναριου.

JAMES

Μπραβο σε ολους που συμμετειχαν σημερα!!Πολυ καλο το παιχνιδι κ το μερος ΤΑ ΣΠΑΕΙ!Ειναι το ιδανικο για συνδιασμο cqb με δασος.. ;)
Το μονο κακο ηταν ο αερας που επαιρνε τα bbs και τα εστελνε οπου ηθελε..  >:(

Θάνος

Σαν πρώτη εμπλοκή με τους airsofters, μου άφησε θετικές εντυπώσεις καί ο χώρος ήταν όντος (όπως είπαν καί οι προηγούμενοι φίλοι), πολύ καλός.
Βέβαια γνώρισα ελάχιστους, αλλά σιγά σιγά, δεν πειράζει.  8)
Το μόνο αρνητικό αναφέρεται σε μένα, που θα κάνω μέρες να συνέλθω, καθότι ασυνήθιστος σε τροχάδιν στα βουνά.  ;D
keep safe distance...

Bulldog

Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά.... πιστεύω ότι το ευχαρηστηθήκαμε όλοι μας.
Μπράβο και στους διοργανωτές για το σενάριο και για το μέρος (τα σπάει)  :) :) :)

general

Θέλω κατά πρώτον να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στον διοργανωτή του παιχνιδιού και όσων συμμετείχαν.  Κατά δεύτερον να ζητήσω συγνώμη από δύο φίλους συναδέλφους airsofters(εχθροί στο πεδίο της μάχης) που πάνω στην πόρωση  της μάχης στιγμιαία ,αρνήθηκα να παραδεχτώ ότι γαζώθηκα από αυτούς.Ειλικρινά ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν αλλά αν είναι έτσι .... δικό μου το λάθος :'( :'( :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :-[ συγχωρέστε με. Κατά τα άλλα όλα τέλεια μπράβο και εις ανώτερα.Υ.Γ Ελπίζω να μην σας πόνεσα πολύ και Ευχαριστώ πολύ για όλα.
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

alkisbkn

Μπράβο στην οργάνωση του σεναρίου και σε όσους παρεβρεθήκανε, πέρασα τέλεια! :)

Θάνος

Παράθεση από: general στις  03 Μαΐου 2009, 21:36:58 ΜΜ
Θέλω κατά πρώτον να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στον διοργανωτή του παιχνιδιού και όσων συμμετείχαν.  Κατά δεύτερον να ζητήσω συγνώμη από δύο φίλους συναδέλφους airsofters(εχθροί στο πεδίο της μάχης) που πάνω στην πόρωση  της μάχης στιγμιαία ,αρνήθηκα να παραδεχτώ ότι γαζώθηκα από αυτούς.Ειλικρινά ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν αλλά αν είναι έτσι .... δικό μου το λάθος :'( :'( :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :-[ συγχωρέστε με. Κατά τα άλλα όλα τέλεια μπράβο και εις ανώτερα.Υ.Γ Ελπίζω να μην σας πόνεσα πολύ και Ευχαριστώ πολύ για όλα.
..άσχετα αν το παραδέχτηκες μετά (δεν ήμουν εγώ ο εμπλεκόμενος) σε τιμά...μπράβο! Εύχομαι καλά παιχνίδια.  :)
keep safe distance...

loubamboo

Θερμά συγχαρητήρια στη διοργανώτρια ομάδα GHOST RECON, τόσο για τη σύλληψη όσο και για
τη διοργάνωση του σεναρίου "BROKEN ARROW".
  Και στους δύο γύρους (match - rematch) που παίχτηκαν η δράση ήταν συναρπαστική, οι κινήσεις
τακτικές, τόσο από τους αμυνόμενους όσο και από τους επιτιθέμενους και οι παρεξηγήσεις, σχεδόν
ανύπαρκτες.
  Και τα καλύτερα είναι μπροστά μας...
Freedom is more important than peace. USMC!

fanioles

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο φίλο SAPPER.
Φανταστικό το μέρος και σηκώνει πολλά σενάρια.

Νομίζω οτι respawn χρειάζονταν και πρακτικά, εκτος του οτι είναι εύκολο (ξεκαθαρες πλευρες ομάδων χωρίς διαστάυρωση νεκρων κλπ) θα έδινε λίγο περισσότερο παιχνίδι στα παιδία που έβγαιναν πρώτοι.

Μια γκρίνια ακομα να κάνω, (με ξέρετε πια  ;D   )  Θα ήθελα να παίξω και επίθεση. Ισως να έπρεπε να το παίξουμε αντίστροφα το δεύτερο.

Και πάλι ευχαριστώ άπαντες για το ήθος και την ευγένεια.

ΠαράθεσηΚατά δεύτερον να ζητήσω συγνώμη από δύο φίλους συναδέλφους airsofters(εχθροί στο πεδίο της μάχης) που πάνω στην πόρωση  της μάχης στιγμιαία ,αρνήθηκα να παραδεχτώ ότι γαζώθηκα από αυτούς.

Φίλε general δεν ξέρω και δεν είδα τη φάση που λές, αλλα σε συγχαίρω για τη παραδοχή του λάθους σου δημόσια. Σε τιμά σα παίχτη και άνθρωπο και σε κάνει καλύτερο για τις επόμενες συναντήσεις.

EDIT - Προσθήκη -

Σκεπτόμενος τη μάχη πριν λίγο σκεύτηκα οτι οι αμυνόμενοι κάναμε ενα μεγάλο λάθος..  Δε βγάλαμε περίπολα.
Με τη διαρύθμιση του χώρου και τον αριθμό των ατόμων, είχαμε υπερπροστατευμένα τα κτήρια, και μαζικές επιθέσεις απο τις πλευρές που ήταν μεν επανδρωμένο το στρατόπεδο περιμετρικά, αλλα με λίγα κατα τόπους άτομα.

Τη δέυτερη φορά που έφυγαν κάποιοι επιθετικά (απο τους αμυνόμενους) , το έκαναν πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να πέσουν στο ξεκίνημα των επιτιθέμενων (μεγαλη μάζα) και να μείνουμε αριθμητικά λιγότεροι. (εεεφυγες νωρίς.. )

Για πείτε καμια γνώμη - ιδέα στο τακτικό του θέματος  ;D

loubamboo

Και για τους φίλους που σήμερα έπαιξαν μόνο άμυνα αλλά και για όλους που ανυπομονούν να ξαναπαίξουν στην αεροπορική βάση της Μαγούλας, παραθέτω πρόταση σεναρίου για αξιολόγηση και επεξεργασία:

Τίτλος σεναρίου: Siege of F.O.B. Wilderness (Πολιορκία της βάσης F.O.B. Wilderness)

Η βάση F.O.B. Wilderness είναι πραγματική προκεχωρημένη βάση (Forward Operating Base) και βρίσκεται σε
οροπέδιο, κοντά στα σύνορα του ================. Έχει ονομαστεί "Wilderness" γιατί η περιοχή στην
οποία βρίσκεται είναι κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά. Η μορφολογία του εδάφους είναι εξαιρετικά εχθρική για κάθε ξένο επισκέπτη, με βραχώδες και δύσβατο έδαφος που χαρακτηρίζεται από απότομες αυξομειώσεις υψομέτρου.
Η βάση είναι επανδρωμένη από μικρή σχετικά δύναμη, μεγέθους λόχου της ==== Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας
του ======= στρατού. Η αποστολή της δύναμης αυτής είναι να περιφρουρεί τις εργασίες ανακατασκευής της
βασικής οδικής αρτηρίας που συνδέει τα σύνορα ======= - ======= με την πρωτεύουσα του =======, την
======.
Στην περιοχή που περιβάλλει τη θέση της βάσης F.O.B. Wilderness δεσπόζουν δύσβατοι ορεινοί όγκοι οι οποίοι
αποτελούν κρυσφήγετα και ορμητήρια των =========. Οι τελευταίοι παρακολουθούν διαρκώς τις κινήσεις των
======== περιπόλων, προσβάλλουν κατά διαστήματα τη βάση με όλμους και παγιδεύουν τα μονοπάτια στα οποία
κινούνται οι ========= με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (I.E.Ds) προκαλώντας σημαντικές απώλειες τόσο
σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό, κυρίως οχήματα τύπου HUMVEE. Εξάλλου, σχεδόν σε καθημερινή βάση οι ======== περίπολοι πέφτουν σε ενέδρες τις οποίες στήνουν οι ======== σε σημεία διέλευσής τους τα οποία έχουν επισημάνει με
διακριτική παρακολούθηση πολλών ημερών έως εβδομάδων.

Επομένως, προτείνω οι ομάδες που στο σημερινό παιχνίδι είχαν ρόλο αμυντικό, να οργανώσουν στο σενάριο
"Siege of F.O.B. Wilderness" την πολιορκία της βάσης με ενέδρες, παγιδεύσεις και τακτικές φθοράς με τελικό
σκοπό την εξουδετέρωση της φρουράς και την κατάληψη της βάσης.
Αντίστοιχα, οι ομάδες που σήμερα έπαιξαν στο ρόλο της επίθεσης, στο σενάριο "Siege of F.O.B. Wilderness"
θα αναλάβουν την υπεράσπιση - άμυνα της βάσης.

Στο παρακάτω link θα βρείτε ένα βίντεο - ξενάγηση στην πραγματική βάση F.O.B. Wilderness.

http://www.youtube.com/watch?v=rZDonqtAf-8

EDIT
Φίλε Λεωνίδα μην χρησιμοποιείς ονόματα Κρατών η εθνότητες η θρησκευτικών η πολιτικών παρατάξεων για ευνόητους λόγους.

ZINJA

ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ και απο εμενα!μπραβο ωραιο σεναριο και το πεδιο φανταστικο!επρεπε ομως να υπαρχουν μετριτες γιατι πολλα φπς παιξανε1οπως και διακριτικα για να ξεχοριζουμε τις ομαδες!οσο για τη διανιξη που ειχα με παιχτη μπορω να πω οτι εγινε μεπολλη αδρελαλινη και χωρις σκεψη!<το καθηκον μου το εκανα>με χτηπησε και βγηκα εξω μετα απο 2 λεπτα και αυτο γιατι οανθρωπος ειμουν μεσα σε ενα κτυριο μεγαλο και οταν βγηκα το ειπα ειμαι εξω!.τι επρεπε να κανω?να παρω ντουντουκα!!!!!!!!!!!!και κατι αλλο!επρεπε να κανουμε και εμεις τους επιτιθομενους μιας και σαν αμηνομενοι κερδισαμε!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D!!!!!!!!!!!οσο για ρεσποντ επρεπε να ειχε πιστευω γιατι πολοι παιχτες βγηκανε νωρις και περιμεναν πολλη ωρα!συνχαριτιρια στιν ομαδα μας ι-4 για την αμυνα μασ δεν περασε κανενας!συνχαριτιρια και σε ολλους τους αλλουσ για το πολλυ καλλο παιχνιδι!!!!!!!!! :) :) :) :)!ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ zinja! :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Πραγματικα ηταν τρομερο παιχνιδι με πολυ αδρεναλινη και ειχα την αισθηση πραγματικης μαχης..Συγχαρητηρια στον General για την ανδρεια σταση του και ελπιζω να παραδειγματιστουν καποιοι απο αυτο.......δυστηχως αυτο το αθλημα βασιζεται στην ειλικρινια των παιχτων και οταν αυτη απουσιαζει υπαρχει προβλημα.μακαρι να ξαναγινει παιχνιδι τετοιου τυπου παντως..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

Ευχαριστώ της δυνάμεις που λάβανε μέρος και απετράπει η παγκόσμια "απειλή". :D

Η χαμένη κεφαλή τελικά αφού καταφέραμε να αποκτήσουμε τους κωδικούς και να ανοίξαμε το υπόστεγο ανακτήθηκε με την δεύτερη προσπάθεια και την ανασυγκρότηση της δύναμης από τους συμμάχους, μιας και η αμυνόμενοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και η μάχες ήταν επικές.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο τον 80 ατόμων που ήρθαν και παίξαμε και περάσαμε μια όμορφη Κυριακή.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Guest star των WEREWOLES τον Hawk20vt μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Paintball που διοικούσε την Β υποομάδα κρούσης και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Airsoft.

Πάμε για το επόμενο... ;)

Υ.Γ. 1 Παρακαλώ όσοι έχουν φωτογραφίες να της παραθέσουν στης φωτογραφίες του forum.

Υ.Γ. 2 Έχω στην κατοχή μου μια μπαταρία που δανείστηκε σε μέλος της GHOST RECON από συναθλητή και στο τέλος του παιχνιδιού δεν τον βρίσκαμε,  (μάλλον θα έφυγε γρήγορα και το ξέχασε), να στείλει pm για να την πάρει.

adreas

βασιλη τον μπαμπη τον επισες να παιζει airsof?????αυτο θα ειναι πραγματικη επανασταση....... 1 χρονο απο τοτε που αφησα τους johnie walker του πιπιλαω για το airsoft......

SAPPER

Ω... ΝΑΙ...
Ήρθε να δει το πραγματικό φως  :D

loubamboo

Παράθεση από: loubamboo στις  04 Μαΐου 2009, 01:13:51 ΠΜ
Και για τους φίλους που σήμερα έπαιξαν μόνο άμυνα αλλά και για όλους που ανυπομονούν να ξαναπαίξουν στην αεροπορική βάση της Μαγούλας, παραθέτω πρόταση σεναρίου για αξιολόγηση και επεξεργασία:

Τίτλος σεναρίου: Siege of F.O.B. Wilderness (Πολιορκία της βάσης F.O.B. Wilderness)

Η βάση F.O.B. Wilderness είναι πραγματική προκεχωρημένη βάση (Forward Operating Base) και βρίσκεται σε
οροπέδιο, κοντά στα σύνορα του ================. Έχει ονομαστεί "Wilderness" γιατί η περιοχή στην
οποία βρίσκεται είναι κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά. Η μορφολογία του εδάφους είναι εξαιρετικά εχθρική για κάθε ξένο επισκέπτη, με βραχώδες και δύσβατο έδαφος που χαρακτηρίζεται από απότομες αυξομειώσεις υψομέτρου.
Η βάση είναι επανδρωμένη από μικρή σχετικά δύναμη, μεγέθους λόχου της ==== Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας
του ======= στρατού. Η αποστολή της δύναμης αυτής είναι να περιφρουρεί τις εργασίες ανακατασκευής της
βασικής οδικής αρτηρίας που συνδέει τα σύνορα ======= - ======= με την πρωτεύουσα του =======, την
======.
Στην περιοχή που περιβάλλει τη θέση της βάσης F.O.B. Wilderness δεσπόζουν δύσβατοι ορεινοί όγκοι οι οποίοι
αποτελούν κρυσφήγετα και ορμητήρια των =========. Οι τελευταίοι παρακολουθούν διαρκώς τις κινήσεις των
======== περιπόλων, προσβάλλουν κατά διαστήματα τη βάση με όλμους και παγιδεύουν τα μονοπάτια στα οποία
κινούνται οι ========= με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (I.E.Ds) προκαλώντας σημαντικές απώλειες τόσο
σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό, κυρίως οχήματα τύπου HUMVEE. Εξάλλου, σχεδόν σε καθημερινή βάση οι ======== περίπολοι πέφτουν σε ενέδρες τις οποίες στήνουν οι ======== σε σημεία διέλευσής τους τα οποία έχουν επισημάνει με
διακριτική παρακολούθηση πολλών ημερών έως εβδομάδων.

Επομένως, προτείνω οι ομάδες που στο σημερινό παιχνίδι είχαν ρόλο αμυντικό, να οργανώσουν στο σενάριο
"Siege of F.O.B. Wilderness" την πολιορκία της βάσης με ενέδρες, παγιδεύσεις και τακτικές φθοράς με τελικό
σκοπό την εξουδετέρωση της φρουράς και την κατάληψη της βάσης.
Αντίστοιχα, οι ομάδες που σήμερα έπαιξαν στο ρόλο της επίθεσης, στο σενάριο "Siege of F.O.B. Wilderness"
θα αναλάβουν την υπεράσπιση - άμυνα της βάσης.

Στο παρακάτω link θα βρείτε ένα βίντεο - ξενάγηση στην πραγματική βάση F.O.B. Wilderness.

http://www.youtube.com/watch?v=rZDonqtAf-8

EDIT
Φίλε Λεωνίδα μην χρησιμοποιείς ονόματα Κρατών η εθνότητες η θρησκευτικών η πολιτικών παρατάξεων για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστώ για την υπόδειξη και ζητώ συγγνώμη, απλά παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου μετά το
συναρπαστικό χθεσινό παιχνίδι.
  Δεν νομίζω πάντως ότι ένα σενάριο, εμπνευσμένο από πραγματικές καταστάσεις θα ενοχλούσε ή θα
πρόσβαλλε κανένα.

Shadow

Πολύ καλό και απαιτητικό το χθεσινό παιχνίδι το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Το πεδίο απλά δεν υπάρχει και πολλές φορές ένοιωσα ότι εξελίσονταν πραγματική μάχη. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργνοτές και σε όλους τους συμπολεμιστές για τη διάθεση και τη συμμετοχή που έδειξαν.

Άν μου επιτρέπεται θα έλεγα πως καλό θα ήταν στο δεύτερο παιχίδι να άλλαζαν οι ρόλοι (άμυνα- επίθεση) ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να δοκιμάσει και τα 2 στυλ παιχνιδιού. Επίσης δύο ερωτήσεις-προτάσεις προς συζήτηση.

Πρώτον πιστεύετε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα σενάριο τύπου hostage rescue στο συγκεκριμένο πεδίο;

Δεύτερον είναι εφικτό ανάλογα με τις συμμετοχές πριν από κάθε game να χωρίζονται οι συμμετέχοντες σε 2 ομάδες στο forum ώστε οι μισοί πχ να έρχονται με lizzard και οι υπόλοιποι desert η Black στο πεδίο για καλύτερη διάκριση μέσα στο παιχνίδι;

Φιλικά Βασίλης
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...