03-05-09. 11:00 BROKEN ARROW

Ξεκίνησε από SAPPER, 29 Απρ 2009, 15:46:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Henno

Μεσα και εγω και το FNC μου (virgin)

we bury our mistakes

EL-SPARTAN

na kanw mia erwtisi giati den exw katalabei swsta senario pote 8a mpei?xeroume bebaia oti 8a einai styl broken arrow.8a mas ta peite ta eipolipa sto pedio i 8a eiparxei kapia enimerosei pio prin!!euxaristw kai sygnwmi an geinomai fortikos!:)

SAPPER

Παράθεση από: alkimaxos στις  01 Μαΐου 2009, 17:39:08 ΜΜ
ερώτηση 1: Καισαριανη δεν παιζουμε?
ερωτηση 2: Στο νεο πεδιο εχει προσβαση η δημοσια συγκοινωνια?
αν ΝΑΙ  με τι τροπο?

1) Ναι θα παίζουμε

2) Όχι αλλά μπορούν να κάνουν έκλυση όσοι δεν έχουν μέσω να τους περισυλλεγόυν κάποιοι με κενές θέσεις από διάφορα rally points.

Θάνος

Δηλώνω συμμετοχή κι εγώ (my first).  ;D
keep safe distance...

mirrage

Στην Αφαία δεν είναι το αναψυκτήριο?
Νομίζω είναι η 1η η η 2η Αφαίας.
Αν μπείτε στο 845 871 η άλλα λεωφορεία που πάνε
ελευσίνα μέσω Καβάλας κ Λεωφ.Σχιστού θα περάσετε από εκεί.
Αν δλδ σας βολεύει πάτε με τον ηλεκτρικό στον Πειραιά και από
την Εθν.Αντιστάσεως  περνάνε όλα.
Αλλιώς πάτε στο Αιγάλεω με μετρό και μετά δεξιά στην Ι.Οδό
και περιμένετε στην πρώτη στάση που θα βρείτε.
Κοιτάξτε και τον ΟΑΣΑ.

Cataphract

Μέσα και γω κι αυτή τη φορά θα έρθω 100%.

Τουμπεκισταν ψιλοκομμένο.

fanioles

Συγνώμη για το off topic αλλα όσοι κινηθείτε με δημόσια συγκοινωνία, ΜΕΓΑΛΗ διακριτικότητα στην ενδυμασία και τον εξοπλισμό.

Skalfman

na rwtisw re guys gt eime new.. peripou ti ora tha teliwsei ???

FanIsHere

Προφανώς θα παιχτούν πολλά matchάκια, όπως γίνεται συνήθως. Λογικά, όμως, γύρω στις 4-5 θα έχουν φύγει σχεδόν όλοι. Βέβαια ο καθένας φεύγει ό,τι ώρα επιθυμεί.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

ZINJA

συνφωνω με το φιλο φανιολες!τα παντα παρεξιγουνται!προσοχη παιδες!!!!!!!! :D :D ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

FanIsHere

Σε τρία (3) παιχνίδια έχω παρεβρεθεί, λόγω κυρίως της έλλειψης χρόνου, αλλά και μεταφορικού μέσου -να 'ναι καλά ο CostasV.

Εύχομαι, σε κάνα-δυο μήνες, που θα 'χω ξεμπερδέψει με το σχολείο και θα 'χω βγάλει και δίπλωμα αυτοκινήτου και εφόσον με δέχεστε στα παιχνίδια σας, να παραβρίσκομαι, αν όχι κάθε φορά, τις περισσότερες φορές!

Καλό παιχνίδι να 'χετε παιδιά και με το δεξί στο καινούριο πεδίο, ε? Sorry για το off topic. :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Regal

(Regal) Παρών & έτοιμος!!!!!! 
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

fanioles

Απο την ομάδα μας μαλλον μόνο εγώ θα τα καταφέρω.  Με βαρύ οπλισμό όμως..    ;D

pit

DCat1980

Kill Me

ted

EL-SPARTAN

alkisbkn

Παιδιά,
τελικά δίνουμε ραντεβού στο αναψυκτήριο, σωστά; Το Δαφνί είναι πάνω στη Ιερά οδό; Σε σχέση με το Δαφνί, το αναψυκτήριο πού είναι; Σόρρυ αλλά δεν ξέρω καλά τα μέρη από εκεί.

Διόρθωση: το βρήκα.. :) Θα σας δω αύριο!

MALINOIS

mesa kai egw me ton odussea kai ton george
SOME TARGETS SHOOT BACK...

dawg

Καλησπέρα, μέσα και γω για αύριο.