KJW

Ξεκίνησε από Taylor, 02 Δεκ 2011, 21:21:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Μπορεί κάποιος κάτοχος πιστολιού της εταιρίας KJW να μου πεί την γνώμη του;Αξίζει η συγκεκριμμένη μάρκα;
Ευχαριστώ! :)

agent 47

Φίλε taylor έχω την berreta elite IA της kjw και μεχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η κατασκευή του είναι αρκετά στυβαρή και το κλώτσημα του αρκετά καλό.
Στην συνηστώ ανεπιφύλακτα!!! ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

salomon_says

Φίλε μου αξίζει.είναι πιστή αντιγραφή τον MARUI.εγώ έχω μια Berreta & 1911. και αν έχεις Marui μπορείς να χρησιμοποιήεις τις γεμιστήρες κ να αλλάζεις τα κλείστρα. ;D ;D ;D ;D κ έχουν κ ωραία ανάκρουση.
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Taylor

Ψίνομαι για την συγκεκριμμένη Beretta m9 αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο φθηνή για full metal...Λέτε δεν θα έχω θέματα;;

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_165&products_id=2549

PanPan

Είναι πολύ καλή εταιρεία δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί η τιμή!

VAIK

ΕΧΩ ΤΟ SIG P229 ΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

salomon_says

Παράθεση από: Taylor στις  03 Δεκ 2011, 21:56:07 ΜΜ
Ψίνομαι για την συγκεκριμμένη Beretta m9 αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο φθηνή για full metal...Λέτε δεν θα έχω θέματα;;

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_165&products_id=2549

Την έχω.Παρ την ανεπιφύλαχτα.  τιν εχω κανει ετσι.....σκανδάλη MARUI+ χειρολαβή Tactical Master +κλείστρο KJW

batrax

-CERBERUS-

salomon_says

$rEiCk

φιλε μου εχω το sig sauer p226 τησ kjw και μιλαμε ειναι πολυ καλο,στιβαρη κατασκευη,ρεαλιστικο,μεγαλη ακριβεια βολης και ρεαλισμο.γενικοτερα η kjw ειναι πολυ καλη εταιρια και το γεγονος οτι εχει χαμηλες τιμες στα οπλα της δεν σημαινει οτι δεν εχουν και καλη ποιοτητα.αντιθετως ειναι παρα πολυ καλη

KOSTANTIUS

Εχω ενα KP-07 δειχνει καλο ,θελει  δυνατο κρατημα , κατι που το κανει αρκετα ρεαλιστικο. μην σε ανησυχει οτι ειναι φθηνο .