Μ4 ΑΕΡΙΟΥ

Ξεκίνησε από L-96, 04 Φεβ 2012, 12:46:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alexgreek

Καλημέρα στα παιδιά. Πρώτα θα ήθελα να πω ότι δεν διεκδικώ το τίτλο του παντογνώστη, αλλά ότι έχω σε airsoft είναι αποκλειστικά και μόνο αερίου.
Το θέμα του σχεδίου του GBBR είναι πραγματικά θέμα γούστου .
Το MP5 είναι κάτι που το γουστάρω και εγώ και παρόλο που έχω το G39C λόγω budget το πουλάω για να πάρω το MP5 της VFC (αν και αγαπάω πολύ το G39, αλλά γίνομαι άπιστος για ένα MP5).
Σε ότι αφορά τα Μ4, θέλω να πω ότι η επιλογή εκτός από την αξιοπιστία για μένα έχει νόημα και η πιστότητα της replicas.
Εδώ λοιπόν παίζουμε στα οικονομικά WE με όλα τα θέματα που έχουν, Kj, VFC (που θα πρέπει όταν μιλάμε για αυτά να διαχωρίζουμε τα παλιά M4 & 416, που έχω διαβάζει ότι είχαν πολλά θέματα, με τα νέα που φαίνονται πολύ καλύτερα και σίγουρα έχουν τρομερή πιστότητα), τα WA και τα G&P (που είχαν από παλιά πολύ καλή πιστότητα) και μετά πάμε στα τοπ inokatsu, viper κλπ.
Ο καθένας προφανώς μιλάει με τις προσωπικές του εμπειρίες, επομένως εγώ θα μιλήσω για το M4 της KSC το οποίο για μένα είναι καταπληκτικό.  Ένα χρόνο τώρα, 4 γεμιστήρες, ούτε μια μικρή διαρροή, ούτε υπόνοια φαγωμένων εσωτερικών. Και μάλιστα η KWA μόλις έβγαλε την αντίστοιχη magpul έκδοση και έχω λυσσάξει!!!!
Έχε χάρη που έχω άλλες προτεραιότητες αυτό τον καιρό (με πρώτο το και καλύτερο το MP5 αν κάποιος αγοράσει το G39C) .
Τα πάντα είναι τι  λεφτά θέλεις να δώσεις, αλλά από αυτά που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα θα πήγαινα στα VFC  και να θυμάσαι ότι οι φθορές είναι θέμα που θα το έχεις σε τέτοιου είδους συστήματα.

L-96

Παράθεση από: G.P.S. στις  05 Φεβ 2012, 09:10:05 ΠΜ
Magnett = Εγγυηση στα GBB
Αφου εγκρινει ο magnett ψηνομαι & εγω !!!

λοιπον ...ο Παντελης ψηφιζει KJ
             o Θανος ψηφιζει Παντελη

τι να πω και εγω ? παμε για KJ  :) :) :) 

mirrage

Η φθορά είναι κάτι που εμφανίζεται σε κάθε αντικείμενο.
Είναι παράλογο να παραπονούμαστε για την φυσιολογική φθορά.
Αντίθετα είναι λογικό να κράζουμε τις εταιρίες όταν σπάνε κοντάκια,
σκάνε βαλβίδες με την πρώτη βολή η φθείρονται σε εξαιρετικά σύντομο
διάστημα κτλ κτλ.

Nick_the_Greek

Παράθεση από: mirrage στις  05 Φεβ 2012, 12:42:14 ΜΜ
Η φθορά είναι κάτι που εμφανίζεται σε κάθε αντικείμενο.
Είναι παράλογο να παραπονούμαστε για την φυσιολογική φθορά.
Αντίθετα είναι λογικό να κράζουμε τις εταιρίες όταν σπάνε κοντάκια,
σκάνε βαλβίδες με την πρώτη βολή η φθείρονται σε εξαιρετικά σύντομο
διάστημα κτλ κτλ.
Τέτοια φθορά  δεν είναι φυσιολογική.Το πιστόλι που έχω το έχω 1 χρόνια και έχει ρίξει πάνω απο 5.000 σφαίρες χωρίς να έχει πάθει καμία φθορά. Το GBBR της VFC που έχω σε χρόνο έχει κόψει την σφύρα και έχει λιώσει σχεδόν όλα τα μέταλλα που εφάπτονται.Αυτο δεν είναι φυσιολογικό.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

mirrage

Ποια φθορά δεν είναι φυσιολογική?
Αυτό που λες περιλαμβάνεται στο για ποια πράγματα είναι
λογικό να κράζουμε "..φθείρονται σε εξαιρετικά σύντομο
διάστημα κτλ..".
.Που διαφωνείς με αυτό που είπα?

Nick_the_Greek

Παράθεση από: mirrage στις  05 Φεβ 2012, 13:18:48 ΜΜ
Ποια φθορά δεν είναι φυσιολογική?
Αυτό που λες περιλαμβάνεται στο για ποια πράγματα είναι
λογικό να κράζουμε "..φθείρονται σε εξαιρετικά σύντομο
διάστημα κτλ..".
.Που διαφωνείς με αυτό που είπα?
Σωστά δεν έχεις άδικο αγώνα το κατάλαβα λάθος.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες