BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Το σημείο που θα σας δώσω θα βολεύει
Και απο Αττική και απο Αθηνών-Κορίνθου
Έχω και έτοιμο χάρτη απλά τον Έχω
Στο pc.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

1. Εξοδο Μανδρας, κανουμε δεξια στο φαναρι με κατευθυνση προς ΜΑΝΔΡΑ.
2. παμε οπως παει ο δρομος περναμε την Μανδρα, τα παλαιοκουνδουρα, οικισμο ΤΙΤΑΝ,ταβερνες (καραουλι), Οινόη,Βίλια, μπενουμε στην ανηφορες τις καζας κ μετα τις κατηφορες  βλεπουμε την ταμπελα εισοδο 1 Ερυθρων κανουμε δεξια και μετα αριστερα κ εφτασες!!!

Αλιως ελα μαζι μας να κανουμε φαλαγγα

StarScream

Ikarus

APACHE

Η LOST INFANTRY DIVITION ανακοινωνει.....
οτι θα τιμησει τους S.W.A.T. με το να παρεβρεθουν, με τα ιστορικα μελη της...
FIRESTRIKER.....
WALLACE......
APACHE......
GAS.....
SURIKATA....
CALLAHAN.....
MAVERIC....

και οτι ηθελε προκειψει.... ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

APACHE

spirosleon

Με  τοσο κοσμο μαλλον τρενο   SWATχρειαζεται

morfeus1712

-----------

BladeGT

Η ομαδα που εχω δηλωσει εγω απο μεριας μου θεωρειστε μας ταλιμπανεζους.
Με πολιτικα ρουχα η μονοχρωμη στολη.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

ROOKIEJO

Αγαπητοι συμπαιχτες-war dogs
οι mercenaries πιστοι στην παραδοση τους που δεν ειναι αλλη απο την παροχη των εξεζητημενων υπηρεσιων μας στα πεδια δρασης στον μεγαλυτερο πλειοδοτη ηρθε σ επαφη με γνωστο ευρωπαιο τραπεζιτη μεγαλου ελβετικου ομιλου,προσκειμενο στο φοντεμαλιστικο κινημα κ συνδεσμο του O.B.L στον δυτικο κοσμο κ μας εξεφρασε την ανησυχια του για μια επερχομενη επεμβαση των δυτικων δυναμεων στην περιοχη του βαση των τελευταιων εξελιξεων. Χωρις πολλες προστριβες μας εκμυστηρευτηκε οτι ο κυρηκας της Jihad ανησυχει για την διεισδυση στις ταξεις των Ταλιμπαν πρακτορων της C.I.A με ντοπια καταγωγη με σκοπο την αποδυναμωση τους στις δυσκολες επερχομενες ωρες κ ζητησε την συνδρομη επαγγελματιων με σταθερη αποδοση κ κλιμακουμενη αποδοση στο πεδιο της μαχης.
Προσεφερε ενα ανταγωνιστικο πακετο,ομολογουμενος πολυ τεραστιο σε συναρτηση με τον προηγουμενο πλειοδοτη μας την Am.Oil.C (american oil corporation) που ολοι εχετε αντιληφθει οτι ειναι εταιρια βιτρινα της C.I.A ανα τον κοσμο,οπως επισης κ πολλα bonus αναλογα με την αποδοση κ με την προυποθεση οτι θ ανταπεξελθουμε στην μαχη. Περα απ την χρηματικη αμοιβη που εχει καταθετει προκαταβολικα ενα 20% στον αναλογο λογαριασμο του καθε μελους στις νησους Κειμαν,η αυτου μεγαλειωτης του σειχης O.B.L προσφερει στο καθε μελος απο ενα επιπλωμενο loft σε εξωτικο τουριστικο θερετρο της επιλογης του με εξοπλισμενο γκαραζ με ενα αυτοκινητο πολυτελειας της επιλογης σας,νομιζω η επιλογη ηταν μονοδρομος...
βγαλτε απο τις κρυψωνες σας τα AK-47 και τις μαντηλες σας...

κοριτσια παμε πολεμ($)0($)0($)

το συμβολαιο υπεγραψαν οι κατωθοι
ARCAS
FRINTZ
LOCK+1
THUNDER
FANTOM
FIREFOX
ROOKIEJO
RAVEN 1970
LUCKYSOT
αρης
αναμενονται αλλες 3 υπογραφες
συνολο 12-13 merceneries

και μια φιλικη συμβουλη
μην κανετε τον SAPPER και τον  PIT K να τρεχουν γιατι αμα πεινασουν ΔΕΝ θα μεινει τιποτα να φατε στις υπεροχες ταβερνες στις ΕΡΥΘΡΕΣ

spirosleon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  01 Δεκ 2011, 10:37:28 ΠΜ
Περα απ την χρηματικη αμοιβη που εχει καταθετει προκαταβολικα ενα 20% στον αναλογο λογαριασμο του καθε μελους στις νησους Κειμαν.......

ξερεις φιλε rooκiejo ποσο εχεμυθει ειμαστε και τα λες αυτα ετσι....?.ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι....χεχεχεχε

morfeus1712

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  01 Δεκ 2011, 10:37:28 ΠΜ
και μια φιλικη συμβουλη
μην κανετε τον SAPPER και τον  PIT K να τρεχουν γιατι αμα πεινασουν ΔΕΝ θα μεινει τιποτα να φατε στις υπεροχες ταβερνες στις ΕΡΥΘΡΕΣ

εγω θα παρω μαζι μου αποθεμα σε Dominos και Μac γιατι με τουτους τους 2 βλεπω να γυρναω σπιτι με το στομαχι στιν πλατη !!!

lock

εγκυτιομενο τυρι κ διπυριτη(τα σπαειι)!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Θα ηθελα να κανω 1 προταση !!!!
Λογω τις πολικοσμιας στο παιχνιδι, κ καπιας  αποστασης του πεδιου  ΕΑΝ γινετε να αλαξουν  οι χρονοι κατα  30 λεπτα νωριτερα!!!!!

angel_metal

γεια σας θελω να ερθω αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω την περιοχη και δεν εχω αυτοκινητο.Αν μπορει καποιος να με παει θα μου εκανε μεγαλη χαρη!!! :)

angel_metal

γεια σας θελω να ερθω αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω την περιοχη και δεν εχω αυτοκινητο.Αν μπορει καποιος να με παει θα μου εκανε μεγαλη χαρη!!! :)μενω αιγαλεω

nyo

Γεια σας και απο εμενα! Κι εγω νεος στο αθλημα, και σε αναζητηση οπλισμου, νομιζω θα ηταν ιδανικη ευκαιρια αν μπορουσα να παρευρεθω στο πεδιο, οχι σαν παιχτης αλλα σαν παρατηρητης ωστε να εχω μια πρωτη επαφη με το αθλημα να μιλησουμε και ισως αν ειναι δυνατον να δω και καποια οπλα απο κοντα! Πιστευω θα με βοηθησει πολυ στην αποφαση που πρεπει να παρω.
Το μονο οπλο που θα μπορουσα να φερω για τωρα ειναι η φωτογραφικη μου μηχανη να τραβηξω και καμια φωτο ετσι για να μην φυγω και τελειως απραγος.
Εννοειται με την συγκαταθεση των διοργανωτων!  ;D

Nameless

Nameless μεσα....απλα να ενημερωθουμε οσο το δυνατον συντομοτερα προκειμενου να κανονισουμε στολες, εξαρτησεις κτλ.

Overlord

Παράθεση από: godfather στις  01 Δεκ 2011, 15:46:12 ΜΜ
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο Airsoft και molis ekana tin agora tou protoumou oplou M16 AEG!na rotiso kati yparxei kati sigekrimeno gia thn kiraki diladi dres code -sigekrimenoi gemistires h kati allo giati tha ithela k ego na exo mia proti empiria aytin tin kyriaki!!!!!!!!!eyxaristo

Για αυτή την Κυριακή υπάρχει αυτό αν θες
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,6569.msg67082/topicseen.html#new
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...