BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

acidangel

που δηλωνουμε ομαδα και ατομα? ευχαριστω εκ των προτερων

Prom81

Παράθεση από: nyo στις  01 Δεκ 2011, 16:05:42 ΜΜ
Γεια σας και απο εμενα! Κι εγω νεος στο αθλημα, και σε αναζητηση οπλισμου, νομιζω θα ηταν ιδανικη ευκαιρια αν μπορουσα να παρευρεθω στο πεδιο, οχι σαν παιχτης αλλα σαν παρατηρητης ωστε να εχω μια πρωτη επαφη με το αθλημα να μιλησουμε και ισως αν ειναι δυνατον να δω και καποια οπλα απο κοντα! Πιστευω θα με βοηθησει πολυ στην αποφαση που πρεπει να παρω.
Το μονο οπλο που θα μπορουσα να φερω για τωρα ειναι η φωτογραφικη μου μηχανη να τραβηξω και καμια φωτο ετσι για να μην φυγω και τελειως απραγος.
Εννοειται με την συγκαταθεση των διοργανωτων!  ;D

στειλε πμ στον starscream να συνεννοηθειτε.

Παράθεση από: acidangel στις  01 Δεκ 2011, 18:08:42 ΜΜ
που δηλωνουμε ομαδα και ατομα? ευχαριστω εκ των προτερων

εδω φιλος.. αναλυτικα, οπως ζητει ο διοργανωτης..

theon

Μέσα και εγώ ;) με MARPAT Woodland ως US MARINE  και τσιράκι των seals ;D
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

AVADES

-AVADES-
1)MAKAROS
2)ERMIS GR
3)JUMP MASTER
4)STALLION
5)KILLER
6)SAMMY
7)ΤΑΥΡΟΣΘΕΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ!!!

batrax

Γεια σας και απο εμενα! Κι εγω νεος στο αθλημα, και σε αναζητηση οπλισμου, νομιζω θα ηταν ιδανικη ευκαιρια αν μπορουσα να παρευρεθω στο πεδιο, οχι σαν παιχτης αλλα σαν παρατηρητης ωστε να εχω μια πρωτη επαφη με το αθλημα να μιλησουμε και ισως αν ειναι δυνατον να δω και καποια οπλα απο κοντα! Πιστευω θα με βοηθησει πολυ στην αποφαση που πρεπει να παρω.
Το μονο οπλο που θα μπορουσα να φερω για τωρα ειναι η φωτογραφικη μου μηχανη να τραβηξω και καμια φωτο ετσι για να μην φυγω και τελειως απραγος.
Εννοειται με την συγκαταθεση των διοργανωτων!  ;D
:) ;) :D ;D να εχει μαζισου μασκα και γιαλια
-CERBERUS-

angel_metal

aggelos
δεν ειναι τελιως σιγουρο οτι θα ερθω γιατι δεν εχω ξαναπαει και δεν ξερω το μερος.Επισης δεν εχω μεσα μεταφορας
αν ερθω θα ειμαι απο την αλ καιντα με ρουχα πολιτη

flowerboy

Θα έρθει και η PEL-OPS από Πάτρα

Flowerboy
Ulisse
Shadow
Loxias
Gerakas
Loxias_jr

Φοράμε MARPAT και US Woodland θέλοντας να είμαστε με τους SEALS .

StarScream

Εννοειται με την συγκαταθεση των διοργανωτων!  ;D

φυσικά να έρθεις και το να βγάλεις φωτογραφίες θα ήταν μεγάλη μας χαρά σαν βοήθεια ότι θες στείλε μου p.m.

Παράθεση από: flowerboy στις  01 Δεκ 2011, 21:00:09 ΜΜ
Θα έρθει και η PEL-OPS από Πάτρα

Σας περιμένουμε!

Παράθεση από: Nameless στις  01 Δεκ 2011, 16:15:54 ΜΜ
Nameless μεσα....απλα να ενημερωθουμε οσο το δυνατον συντομοτερα προκειμενου να κανονισουμε στολες, εξαρτησεις κτλ.

Βασικά για να σας ενημερώσω εγώ πρέπει φίλε μου να με ενημερώσεις πρώτα εσύ τι ρούχα διαθέτετε,διάβασε το αρχικό ποστ και δώσε μου συμμετοχή με ονόματα και ρούχα...  ;)  :o

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  01 Δεκ 2011, 14:57:00 ΜΜ
Θα ηθελα να κανω 1 προταση !!!!
Λογω τις πολικοσμιας στο παιχνιδι, κ καπιας  αποστασης του πεδιου  ΕΑΝ γινετε να αλαξουν  οι χρονοι κατα  30 λεπτα νωριτερα!!!!!

Δήμο 9,30 αρχίζομε να μετράμε με 3 μετρητές... από εκεί και πέρα το θέμα είναι να μην αργούν οι συμμετέχοντες

Παράθεση από: batrax στις  01 Δεκ 2011, 19:23:39 ΜΜ
:) ;) :D ;D να εχει μαζισου μασκα και γιαλια

Σωστος... ;)

StarScream

Λόγο μεγάλης συμμετοχής στο παιχνίδι για την καλύτερη συνεννόηση ότι θέλετε να ρωτήσετε μπορείτε να καλείτε στο +30 6942933955 Μπάμπης απογεματινές ώρες ομως για να μπορώ να μιλήσω λόγο δουλειάς το πρωί ευχαριστώ.

Nameless

To μνμ διεγραφη απο τον συγγραφεα του

Teacherdick

Μπάμπη βάλε σε παρακαλώ και τον Smoke στην ομάδα μας. Ευχαριστώ.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

BladeGT

Καλα μιλαμε....χαμος! θα πεσει σφαξιμο! Πως και ετσι ! Μακαρι να μην εχουμε καμια ακυρωση!
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Nameless

ΠαράθεσηΒασικά για να σας ενημερώσω εγώ πρέπει φίλε μου να με ενημερώσεις πρώτα εσύ τι ρούχα διαθέτετε,διάβασε το αρχικό ποστ και δώσε μου συμμετοχή με ονόματα και ρούχα..

Μονος μου θα ειμαι.....και παραλλαγη εχω, και πολιτικη περιβολη εχω, και μονοχρωμα εχω.....οποτε μπορω να μπω οπου να'ναι, ειτε στους SEALs ειτε στους Αραβες

Predator

Από τους DRAGON SQUAD ένα μέλος ακόμα για us navy seals

-MONTGOMERY

PANZO

ΠΑΡΩΝ και οι BLACK MAMBA με τους DADDY,DKS,HABO,HIMAN,OLETHRO και PANZO κατα προτιμηση με την al qaeda .

Patriot

OI MARINES,  MAGTAF-A (Marine Air Ground Task Force - Airsoft) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ....
1) Loubamboo
2) Patriot
3) Kultur
God Save The Queen.........

JokeR

σχεδον εχουμε φτασει 250 σημμετοχες.... (αν δεν τις εχουμε ξεπερασει....) εχει ξαναγινει τετοιο παιχνιδι??? με τοσεσ σημμετοχες εννοω...?

StarScream

Εδώ είναι η  διαδρομή όποιος θέλει να έρθει μονός του.

http://g.co/maps/mdcvh

batrax

-CERBERUS-

SAPPER

Παράθεση από: JokeR στις  02 Δεκ 2011, 21:05:15 ΜΜ
σχεδον εχουμε φτασει 250 σημμετοχες.... (αν δεν τις εχουμε ξεπερασει....) εχει ξαναγινει τετοιο παιχνιδι??? με τοσεσ σημμετοχες εννοω...?
Εγώ λέω να πάρετε άδεια και για το χωριό γιατί δεν θα χωρέσουμε εκεί που ανακοινώσατε μόνο  ;D ;D ;D

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  01 Δεκ 2011, 10:37:28 ΠΜ
και μια φιλικη συμβουλη
μην κανετε τον SAPPER και τον  PIT K να τρεχουν γιατι αμα πεινασουν ΔΕΝ θα μεινει τιποτα να φατε στις υπεροχες ταβερνες στις ΕΡΥΘΡΕΣ

Παράθεση από: morfeus1712 στις  01 Δεκ 2011, 14:26:51 ΜΜ
εγω θα παρω μαζι μου αποθεμα σε Dominos και Μac γιατι με τουτους τους 2 βλεπω να γυρναω σπιτι με το στομαχι στιν πλατη !!!
Μα γιατί τα λέτε αυτά  :P  όλα είναι φήμες και συκοφαντίες...  ;D ;D ;D