23-11-2008 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 17 Νοε 2008, 12:56:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAG

ναι κουμπαροι ειμαστε καταλαβαινετε τι κακο μου εχει κανει ........με παντρεψε :P

αντε ας κανουμε και καμια εργασια γιατι το ριξαμε στο σορολοπ.....
my name is death

kinmid

Παράθεση από: MAG στις  24 Νοε 2008, 11:17:58 ΠΜ
Καλημερα φιλοι μου .Χτες συμμετηχα για πρωτη φορα στο παιχνιδι ,οφειλω να πω οτι ηταν συναρπαστικο  . Θα θελα ομως  να επισημανω καποια σφαλματα στον τομεα , οργανωσης/τακτικης της ομαδας της επιθεσης και ισως του σεναριου. Αρχικα το πρωτο "κυμα" κρουσης των ομαδων ηταν οργανομενο και στοχευμενο.Στη συνεχεια αποδιοργανωθηκε τελειως και ο καθενας επεστρεφε  ξανα στο παιχνιδι μονος του εχοντας χασει επαφη με το πεδιο της μαχης ,και του στοχου με αποτελεσμα να ειναι στο "ελεος" των ανταρτων ........Σαν σεναριο ηταν καλο ισως ομως ηταν καλυτερο αν συγκεντρονονταν πρωτα 3/4 νεκροι και ξαναεκαναν νεα ομαδα επιθεσης, οργανομενη . Ετσι πιστευω  οτι και το σεναριο θα ηταν πιο ρεαλιστικο και δεν θα τρεχαμε σαν παραφρονες εδω και εκει τσαμπα απλα  και μονο για να ριξουμε καμια βολη....Δεν ξερω εαν εχω δικιο ../ η αν οφειλεται στο οτι επαιξα για πρωτη φορα αλλα πιστευω  οτι καπου ποναει το θεμα ..... παντως το διασκεδασα.......

ΥΓ. μπραβο σε ολους ελπιζω την επομενη φορα να ειναι ακομη καλυτερα .....

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κυρίως όταν έχουμε πολύ κόσμο, και ειδικότερα όταν έχουμε πολλούς νέους παίκτες όπως γίνεται τις τελευταίες Κυριακές.
Και το σενάριο πάντως ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο-απαιτητικό, και φυσικά παιζόταν για πρώτη φορά με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα πάντως, απλά συμβαίνει στο χαοτικό περιβάλλον που δημιουργεί μία εμπλοκή σε Woodland παιχνίδι με τόσα πολλά άτομα. :P

Νομίζω ότι το πνεύμα σου εκφράζει ένα προηγούμενο μήνυμα μου σχετικά με το πως θα έπρεπε βάσει σεναρίου και κινηθεί η επίθεση, αλλά μην νομίζεις ότι και οι Αντάρτες δεν έχασαν την μπάλα χωροταξικά σε κάποια φάση!  :-\ ;D
ΠαράθεσηΓια αυτό και εγώ πάντα ρωτάω ποιοί θέλουν να παίξουν στα σενάρια μαζί σαν ομάδα, ώστε μετά να βγούν και οι αντίστοιχες ομάδες στο παιχνίδι!
Όσοι λοιπόν έρχονται 2-3 ή και περισσότεροι φίλοι μαζί στα παιχνίδια ίσως θα έπρεπε να μελετήσουν (όσο μπορούν φυσικά) μερικά στοιχειώδη ώστε να τα κάνουν χρήση μεταξύ τους και σιγά-σιγά από φίλους σε φίλους να έχουμε όλοι ένα ελάχιστο κοινό γνωστικό επίπεδο.
Πάντως στα τελευταία τρία παιχνίδια είχαμε πολλούς νέους παίκτες (σχεδόν το 1/3 ή κάτι παραπάνω των συνολικών συμμετοχών), οπότε σιγά-σιγά θα μπαίνουμε όλοι στο κλίμα ότι ένα σενάριο μάλλον βγαίνει πιο εύκολα αν εφαρμόζουμε και κάποια πιο εξειδικευμένα (πλην όμως εύκολα στην εκμάθηση) αντικείμενα.

Βέβαια όποιος θα ήθελε να δημιουργήσει μέσω των παιχνιδιών μία κανονική ομάδα από γνωστούς-φίλους, και να την οργανώσει & εκπαιδεύσει ανάλογα αυτό θα ήταν το ιδανικό, αρκεί φυσικά να μην λειτουργούμε ανταγωνιστικά και μόνο εντός του παιχνιδιού μας.
Πέραν όλων αυτών δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο airsoft παίζουμε πόλεμο, δεν κάνουμε πόλεμο, οπότε η διασκέδαση είναι προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων. 
Εγώ τουλάχιστον θέλω να διατηρήσουμε στα παιχνίδια μας αυτό το βασικό χαρακτηριστικό διασκέδασης και φιλίας, και να μην φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε πλέον ανταγωνιστικά ως οργανωμένη ομάδα εναντίον οργανωμένης ομάδας αλλά ως ομάδες στο παιχνίδι, δηλαδή ομαδικά!

Υ.Γ.
Συγχώνευσα τα δύο νήματα!

Υ.Γ. #2
Παιδιά κάποιες μπαταρίες εξτρά πάντως υπήρχαν, αν το ξέραμε θα τις είχαμε τσεκάρει αν ταιριάζουν! :'(

MAG

δεν ειναι το θεμα δημιουργιας νεων ομαδων εκπ/νων κλπ αλλα η οργανωση του σεναριου και των παιχτων ..συμφωνω οτι εμεις σαν νεοι ...χρειαζομαστε χρονο προσαρμογης ....και βεβαιως ειναι παιχνιδι, αλλα παιχνιδι προσομειωσης μαχης [αν το λεω σωστα] , γι αυτο το λογο υπαρχει και το σεναριο , χωρις αυτο να σημαινει οτι μεσα απο αυτο το παιχνιδι δεν θα υπαρξουν φιλιες.... ο ανταγωνισμος ειναι στα πλαισια ολων των σπορ, και  ενοειτε οτι παμε   για διασκεδαση και οχι  για  πολεμο πραγματικο.....το παιχνιδι ειναι ομαδικο ... και συμφωνω να μεινει στα πλαισια  αυτα δεν παμε να σκοτωθουμε αληθινα ουτε εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλημονο.....
my name is death

kinmid

@MAG

Πάντως είναι συχνό και κατανοητό το φαινόμενο το να ξεκινάς με σχέδιο και τακτική και σε κάποιο σημείο να χάνεται η μπάλα, ειδικά με τα respawn και τους medic. Όταν δηλαδή η συνοχή μίας ομάδας μπαίνει στο τέστ της προσαρμογής στο έδαφος και αρχίζουν οι απώλειες όπως ανέφερες και εσύ.
Ίσως η τακτική χρήσης των respawn ενισχύσεων να πρέπει να μπει στην αρχική ενημέρωση και σχεδιασμό της αποστολής κάθε πλευράς πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ώστε να μην συμβαίνει αυτό που ανέφερες!
Έτσι και αλλιώς για αυτό παίζουμε και τα σενάρια για να βλέπουμε-διαπιστώνουμε λάθη-ατέλειες-παραλείψεις, και να μαθαίνουμε πως να οργανώνουμε καλλίτερα και πως να διεξάγουμε ρεαλιστικότερα τα παιχνίδια μας.
Κριτική και επικριτική μαζί με παρατηρήσεις και απόψεις (αλλά και ιδέες) συνεπώς για το οτιδήποτε δεν νοούνται ως αρνητικά σχόλια, απεναντίας επιβάλλονται για να βελτιώσουμε την εμπειρία του παιχνιδιού μας.

MAG

Δεν ειμαι ο καταλληλος για να ασκησω κριτικη γιατι δεν εχω την εμπειρια  ,απλα προσπαθω να καταλαβω το τι παιζει..... αλλωστε πιστευω οτι θα υπαρξει  η αναλογη βοηθεια απο τους "παλιους" .......  αλλα μην ξεχναμε οτι  και """ο νεος ειναι  ωραιος""""  ..........ευχαριστω
my name is death

akis

Παράθεση από: MAG στις  24 Νοε 2008, 13:07:34 ΜΜ
Δεν ειμαι ο καταλληλος  .......  αλλα μην ξεχναμε οτι  και """ο νεος ειναι  ωραιος""""  ..........ευχαριστω

...alla k o palios ine alios :-P
WARLORDS

kinmid

Παιδιά μία μικρή επισήμανση προς αποφυγή παρεξηγήσεων ώστε μην βγαίνουμε και εκτός θέματος.

Παλιοί & νέοι δεν υπάρχουν στο airsoft όσο τηρούνται οι κανόνες παιχνιδιού και διατηρείται το πνεύμα ευγενούς άμιλλας και τιμιότητας!
Όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία συμμετοχής σε ένα παιχνίδι airsoft για να περάσουμε καλά, και στο μέλλον ακόμη καλλίτερα!
Είμαστε όλοι σοβαροί άνθρωποι που προσπαθούμε να βιώσουμε κάτι εκτός καθημερινότητας, και να εκτονώσουμε το άγχος και την κούραση ανάμεσα σε φίλους και σε ένα ευχάριστο (και πάνω απ'όλα ασφαλές) περιβάλλον!

Άντε να μπαίνουμε σιγά-σιγά και στο κλίμα για το επόμενο παιχνίδι, και ας είναι ακόμη Δευτέρα!!!  ;D

akis

Άντε να μπαίνουμε σιγά-σιγά και στο κλίμα για το επόμενο παιχνίδι, και ας είναι ακόμη Δευτέρα!!!

diladi diladi ?
WARLORDS

z_snap

Παράθεση από: kinmid στις  24 Νοε 2008, 13:26:19 ΜΜ
...........................................Είμαστε όλοι σοβαροί άνθρωποι που προσπαθούμε να βιώσουμε κάτι εκτός καθημερινότητας, και να εκτονώσουμε το άγχος και την κούραση ανάμεσα σε φίλους και σε ένα ευχάριστο (και πάνω απ'όλα ασφαλές) περιβάλλον!..........

......πολύ καλά τα λες αλλά πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πως βλέπουν το airsoft αυτοί που δεν το έχουν ξαναδεί και δεν το ξέρουν. π.χ. πως οι "παρατηρητές" που για πρώτη φορά βλέπουν ένα airsoft game, το περιγράφουν σε φίλους και γνωστούς. Ας μην ξεχνάμε ότι το airsoft δεν παίζεται με πράσινα όπλα που πετάνε χρώμα αλλά με ομοιώματα αληθινών όπλων που μπορεί να τρομάξουν τον καθένα. Προσωπικά θα ήθελα στις διοργανώσεις να έρχονται μονάχα όσοι πρόκειται να παίξουν έστω και για λίγα λεπτά και να ζήσουν την εμπειρία.

Πιστεύω ότι ο πόλεμος δεν παίζεται και μην μπερδευόμαστε με τα video games - αυτά αποδεδειγμένα κάνουν την ζημιά τους.

z_snap

...re-think and do
   (pointman)

kinmid

Απλά να διευκρινήσω από την μεριά μου ότι όσον αφορά τα συγκεκριμένα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί από το παρόν φόρουμ (αφού αυτά έχουμε όλοι εδώ υπ'όψιν μας), και τα οποία ήταν όλα σεναρίου, όλοι σχεδόν όσοι ήρθαν έπαιξαν κιόλας, είτε είχαν, είτε δεν είχαν όπλο.
Όσοι δεν είχαν όπλο το είχαν δηλώσει εγκαίρως, ενώ πάντα υπήρχαν διαθέσιμα όπλα από άλλους παίκτες που μοιράστηκαν πάντα στα πλαίσια και της συγκεκριμένης διευκρίνησης που γίνεται σε όλες τις ανακοινώσεις παιχνιδιών περί όπλων και καλεσμένων-παρατηρητών.
Πάντως και παρατηρητές που δεν έπαιξαν 1-2 σε κάθε παιχνίδι υπήρχαν, αλλά επειδή δεν ήρθαν για να παίξουν και μόνο. Ήταν απλά καλεσμένοι άλλων παικτών για την παρέα και μόνο.

Siegfried

Ήθελα και εγώ ως καινούργιος να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τους διοργανωτές για το όμορφο παιχνίδι καθώς και τα παιδιά που διέθεσαν χρόνο από την προετοιμασία τους για να με βοηθήσουν σε τεχνικά θέματα που ανέκυψαν με το όπλο μου. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή.

kanibal

θα ηθελα να συμμετεχω για πρωτη φορα σε παιχνιδι...,ειμαι εντελως νεος κι εχω ορεξη να μαθω .... ελπιζω να γινει δεκτη η συμμετοχη μου και να  τα πουμε την κυριακη... ευχαριστω

Spook

@kanibal

Φυσικά και θα γίνει δεκτή η συμμετοχή σου και αν έχεις και όπλο ακόμα καλύτερα ! Ότι γενική απορία έχεις ρωτάς... :)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

ian32

kai egw kainourgios paidia 2os agwnas m an kai mas ta xalase meta ligo i vroxoula ^^ eitan wraia !!!! ;D kai i entipwsh p m edwse eitan oti oso pernaei o kairos arxizoun polla atoma na asxolountai me to airsoft :)

Αερομεταφερόμενος

Παράθεση από: kinmid στις  23 Νοε 2008, 18:38:27 ΜΜ
38 άτομα σήμερα μαζευτήκαμε αφού και ο καιρός μας έκανε την χάρη να είναι καλός όσο χρειαζόταν για να περάσουμε καλά!
Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν, άλλο ένα σε όσους από τους αντάρτες ήρθαν μία ώρα νωρίτερα για να ετοιμάσουμε το πεδίο, και ακόμη ένα στον καλεσμένο μας από Θεσσαλονίκη που μας τίμησε με την παρουσία του.

Καλησπέρα παιδιά! Γράφω για πρώτη φορά στο forum σας, και την Κυριακή είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξω σε παιχνίδι airsoft. Επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το airsoft όσο και για όσους γνώρισα την Κυριακή στο παιχνίδι. Λόγω της απόστασης (είμαι ο "καλεσμένος μας από Θεσσαλονίκη ) δεν θα έχω την ευκαιρία να σας συναντώ συχνά, όμως θα σας παρακολουθώ και θα μαθαίνω τα νέα σας απο το forum.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία και να ευχηθώ καλά παιχνίδια σε όλους!  :)