23-11-2008 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 17 Νοε 2008, 12:56:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

archidim

count me in !!! + ένας φίλος που θα του δώσω το ΘΣΠ (USP) μου η ΜΠ5 .
επιτέλους το βάπτισμα του πυρός ! να ξεζαλίσω και τον Aki  ;D

Spook

Παράθεση από: kinmid στις  21 Νοε 2008, 17:59:19 ΜΜ
@Spook

Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο σενάριο επιβάλλεται να εφαρμοστούν από όλους όσους θα είναι στην ομάδα επίθεσης τα πολύ ενδιαφέροντα θεωρητικά αντικείμενα που είχες ετοιμάσει Γιάννη!
Θα υπάρξει χρόνος να τα μεταδώσεις επαρκώς πριν ξεκινήσει το σενάριο (όσο θα στήνεται το αντάρτικο), οπότε φέρε τα αν θέλεις! ;)

Συμφωνώ με τα θεωρητικά Νίκο αλλά μιας και είσαι γνώστης του αντικειμένου θα ξέρεις ότι στην επαφή με τον εχθρό και ειδικά μετά τις πρώτες ριπές όλα τα σχέδια πάνε περίπατο (το γιατί το εξηγώ παρακάτω) όπως και έγινε στο τελευταίο παιχνίδι... ;D  Ο σκοπός των θεωρητικών "ταχύρυθμων" ενημερώσεων για την κίνηση περιπόλων και αντίδράσεων σε επαφή με τον εχθρό ανάλογα με την κατεύθυνση που γίνεται η επαφή είναι περισσότερο για να έχουμε τουλάχιστον μια βάση και να μπαίνουν σιγά σιγά όλοι στην λογική του συλλογικού και όχι του ατομικού. Για να εφαρμοστούν σωστά αυτά όπως και η σωστή σιωπηλή επικοινωνία της ¨ομάδας" αλλά ακόμα και η σωστή χρήση του ασύρματου (walkie-talkie) θα πρεπει να αποτελούν μέρος εκπαίδευσης και πρακτικής εξάσκησης αυτών που πρόκειται να τα εφαρμόσουν σε συνεχή βάση (κάτι που είναι λίγο δύσκολο στο παιχνίδι αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα) έτσι ώστε όλες οι αντιδράσεις να γίνονται ενστικτωδώς και σωστά.   Συμπέρασμα...θα αυτοσχεδιάσουμε επάνω σε γνωστές βάσεις  επί του πεδίου... ;D
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

kinmid

Για αυτό και εγώ πάντα ρωτάω ποιοί θέλουν να παίξουν στα σενάρια μαζί σαν ομάδα, ώστε μετά να βγούν και οι αντίστοιχες ομάδες στο παιχνίδι!
Όσοι λοιπόν έρχονται 2-3 ή και περισσότεροι φίλοι μαζί στα παιχνίδια ίσως θα έπρεπε να μελετήσουν (όσο μπορούν φυσικά) μερικά στοιχειώδη ώστε να τα κάνουν χρήση μεταξύ τους και σιγά-σιγά από φίλους σε φίλους να έχουμε όλοι ένα ελάχιστο κοινό γνωστικό επίπεδο.
Πάντως στα τελευταία τρία παιχνίδια είχαμε πολλούς νέους παίκτες (σχεδόν το 1/3 ή κάτι παραπάνω των συνολικών συμμετοχών), οπότε σιγά-σιγά θα μπαίνουμε όλοι στο κλίμα ότι ένα σενάριο μάλλον βγαίνει πιο εύκολα αν εφαρμόζουμε και κάποια πιο εξειδικευμένα (πλην όμως εύκολα στην εκμάθηση) αντικείμενα. 8)

Βέβαια όποιος θα ήθελε να δημιουργήσει μέσω των παιχνιδιών μία κανονική ομάδα από γνωστούς-φίλους, και να την οργανώσει & εκπαιδεύσει ανάλογα αυτό θα ήταν το ιδανικό, αρκεί φυσικά να μην λειτουργούμε ανταγωνιστικά και μόνο εντός του παιχνιδιού μας.
Πέραν όλων αυτών δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο airsoft παίζουμε πόλεμο, δεν κάνουμε πόλεμο, οπότε η διασκέδαση είναι προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων. :P
Εγώ τουλάχιστον θέλω να διατηρήσουμε στα παιχνίδια μας αυτό το βασικό χαρακτηριστικό διασκέδασης και φιλίας, και να μην φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε πλέον ανταγωνιστικά ως οργανωμένη ομάδα εναντίον οργανωμένης ομάδας αλλά ως ομάδες στο παιχνίδι, δηλαδή ομαδικά!

Για παιχνίδια πιο ανταγωνιστικά, όπου οι οργανωμένες ομάδες μπορούν να παίξουν ως ενιαίο σύνολο ανεξάρτητο ή κάθε μία, και να αντιμετωπίσουν άλλες επίσης οργανωμένες ομάδες, ευτυχώς για όλους μας υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και ενδιαφέρον οι οποίοι θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και χρήμα οργανώνουν τις Πανελλήνιες συναντήσεις της ευρύτερης κοινότητας airsoft.

pit

paidia valte allo ena atomo pou tha einai mazi mou tin kyriaki tha exei ena mp5 :)

Kallistos

Γειά σας σε όλους!

Αυριο θα συμμετάσχω και εγώ, μαζί με άλλον ένα άτομο.

Ευελπιστώ οτι μόνο κρύο θα κάνει, γιατι ΕΜΥ προειδοποιει για σοβαρή επιδείνωση του καιρου.
Ready... Steady... Fire...!!!

RAMIREZ

παιδάκια γεια σας!
ειμαστε πανετοιμοι τα 2 άτομα σιγουρα!
πήγαμε εχθες και πήραμε όπλο οπότε είμαστε πανέτοιμοι αλλά και ενθουσιασμένοι για το 1ο μας παιχίδι!
εχω 2 ερωτήσεις
1η με το sportline μου θα έχω "αξιοπρεπή" παρουσία ή θα κάθομαι να σας βλέπω?
2η θα έχω μάλλον μαζί μου ενα παληκαράκι 16 χρονών υπότην ευθυνη μου και θέλω να ξέρω αν μπορεί να "παίξει"
ευχαριστω :)

RAMIREZ

παρατηρηση:
στις συμμετοχές στον Ramirez διορθώστε 2 ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ 1 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kinmid

@RAMIREZ

Παράθεση1η με το sportline μου θα έχω "αξιοπρεπή" παρουσία ή θα κάθομαι να σας βλέπω?

Νομίζω ναι!
Αν τώρα αισθάνεσαι μειονεκτικά μπορούμε να σε βάλουμε στην ομάδα των ανταρτών και να έχεις κάποιο ασύμμετρο πλεονέκτημα. ;)

Παράθεση2η θα έχω μάλλον μαζί μου ενα παληκαράκι 16 χρονών υπότην ευθυνη μου και θέλω να ξέρω αν μπορεί να "παίξει"

Το παιχνίδι μας διεξάγεται σε δημόσια έκταση υπό την νομική ανοχή με την οποία διεξάγωνται όλα τα παιχνίδια airsoft στην Ελλάδα (εκτενής συζήτηση έχει γίνει σε άλλο νήμα επ'αυτού), και δεν είναι επίσημη ή επιχορηγούμενη διοργάνωση, ούτε διοργάνωση του airsoftcenter (για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν σχετικά).
Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν να βρίσκεται στον δημόσιο αυτό χώρο κατά την διεξαγωγή του παιχνιδιού, εκτός και αν δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας για το airsoft ή αν δημιουργεί προβλήματα στους υπόλοιπους με την συμπεριφορά του.
Το παληκάρι μπορεί να παρεβρεθεί και να παρακολουθήσει το παιχνίδι μας, ή ακόμη και να συμμετέχει ως άοπλος (π.χ. να κάνει τον αιχμάλωτο).

@kallistos

ΠαράθεσηΕυελπιστώ οτι μόνο κρύο θα κάνει, γιατι ΕΜΥ προειδοποιει για σοβαρή επιδείνωση του καιρου.

Κρύο και αέρα υπολογίζω και εγώ με βάση το δελτίο της ΕΤ3!
Καλού κακού ένα αδιάβροχο δεν θα είναι βάρος να έχουμε μαζί μας.
Επίσης ισχύει ότι είχαμε αναφέρει την προηγούμενη Κυριακή, ότι δηλαδή
ΠαράθεσηΑν ο καιρός είναι όπως σήμερα παίζουμε κανονικά, αν έχει βρέξει (αλλά δεν βρέχει το πρωί μετά την 11:00) πάλι παίζουμε κανονικά, αν ψιχαλίζει ελάχιστα πάλι παίζουμε υποθέτω, ενώ αν βρέχει κανονικά ή έχει καταιγίδα τότε μάλλον αναβάλλεται, αλλά στην τελική εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά.
Εγώ θα πάω στις 12:00 στο σημείο συνάντησης και θα περιμένω μέχρι και την 12:30 για τους τελευταίους που θα έχουν έρθει πριν ανέβω και εγώ στον χώρο παιχνιδιού.
Τηλέφωνο έχω δώσει, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να επιβεβαιώσετε όσοι είστε μακριά από την Καισαριανή.

CostasV

Εμένα και το +1 άτομο βγάλτε μας έξω. Ο λόγος είναι ότι από ότι κατάλαβα έστω και σαν παρατηρητής δεν θα μπορέσω να έχω κάποια οπτική επαφή με τα παιδιά που θα παίζουν, ώστε να πάρω μία ιδέα για το παιχνίδι. Και όταν λέω οπτική επαφή ενοω να σας παρατηρώ από κάποιο ύψωμα σε "προστατευμένη" από πυρά περιοχή (δλδ. όχι μέσα στα πόδια σας) και να έχω μια αποσταση10-20 μέτρα... την επόμενη φορά ελπίζω να έχω εξοπλιστεί με κάποιο όπλο και να συμμετέχω ενεργά.

Have fun boys!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kinmid

@CostasV

Προστατευμένη από πυρά περιοχή υπάρχει και είναι το safe house, στο οποίο πάντα υπάρχουν και 1-2 επισκέπτες-παρατηρητές σε κάθε παιχνίδι!
Φυσικά και δεν μπορείς να δεις όλο το πεδίο από εκεί, αλλά ένα 30% το έχεις οπτικά διαθέσιμο.
Θα σε περιμένουμε σε μελλοντικό παιχνίδι όποτε θελήσεις πάντως!  ;)

kinmid

38 άτομα σήμερα μαζευτήκαμε αφού και ο καιρός μας έκανε την χάρη να είναι καλός όσο χρειαζόταν για να περάσουμε καλά!
Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν, άλλο ένα σε όσους από τους αντάρτες ήρθαν μία ώρα νωρίτερα για να ετοιμάσουμε το πεδίο, και ακόμη ένα στον καλεσμένο μας από Θεσσαλονίκη που μας τίμησε με την παρουσία του.

pit

poly kalo senario paidia perasame poly kala sto paixnidi  :)

RAMIREZ

παιδιά το πρώτο μου παιχνίδι και είμαι ενθουσιασμένος!
μπράβο στους οργανωτές για την προσπάθεια και να συνεχίσουν καλύτερα την επόμενη φορά!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1) νέοι με νέο όπλο που δεν έγινε καλή φόρτιση ή δεν είναι εντάξει η μπαταρία και μας την ¨έσπασε"!
2)αισθανόμασταν σαν "φτωχοί" συγγενείς με τον εξοπλισμό των περισσοτέρων!για καλό το λέω!
3)το sport line μου τα πήγε μια χαρά !!!
4) μην ξεχνάμε όλοι ότι πάμε για να διασκεδάσουμε,να χαλαρώσουμε και να κάνουμε την "πλάκα" μας.Είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
5)Τους ανθρώπους που διοργανώνουν παιχνίδια πρέπει να τους υποστηρίζουμε και όχι να είμαστε κακεντρεχείς μαζί τους γιατί αφιεωρόνουν χρόνο από τον προσωπικό τους για να πηγαίνουμε εμείς όλοι να περνάμε καλά και να κάνουμε το κέφι μας.
6)οι αντάρτες ήταν "Λαμόγια"! χι!χι!χι!

Υ.Γ.
Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΨΗΝΩ" ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΠΛΟ!             

-Edit:
Έγινε συγχώνευση δύο διαδοχικών μηνυμάτων από το ίδιο μέλος.

kinmid

@RAMIREZ

Παιδιά όλες οι φωτογραφίες που άξιζαν και πέρασαν επίσης από την συνολική άδεια προς δημοσίευση των απεικονιζόμενων σε αυτές έχουν ήδη μπεί στο ανάλογο section. Σήμερα έτσι και αλλιώς δεν βγάλαμε και πολλές!

Να'σαι καλά!

Spook

Το παιχνίδι ήταν καλό βοηθούντως του καιρού αν και αργήσαμε να ξεκινήσουμε αρκετά ...ας όψεται η οργάνωση του αντάρτικου ;D . Μράβο στον Νίκο για άλλη μια φορά για την οργάνωση το σενάριο και το ενδιαφέρον του για τους παίκτες έμπειρους και μη, και σε όλα τα παιδιά που ήρθαν και έπαιξαν παρά τον αμφίβολο καιρό !
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

MAG

Καλημερα φιλοι μου .Χτες συμμετηχα για πρωτη φορα στο παιχνιδι ,οφειλω να πω οτι ηταν συναρπαστικο  . Θα θελα ομως  να επισημανω καποια σφαλματα στον τομεα , οργανωσης/τακτικης της ομαδας της επιθεσης και ισως του σεναριου. Αρχικα το πρωτο "κυμα" κρουσης των ομαδων ηταν οργανομενο και στοχευμενο.Στη συνεχεια αποδιοργανωθηκε τελειως και ο καθενας επεστρεφε  ξανα στο παιχνιδι μονος του εχοντας χασει επαφη με το πεδιο της μαχης ,και του στοχου με αποτελεσμα να ειναι στο "ελεος" των ανταρτων ........Σαν σεναριο ηταν καλο ισως ομως ηταν καλυτερο αν συγκεντρονονταν πρωτα 3/4 νεκροι και ξαναεκαναν νεα ομαδα επιθεσης, οργανομενη . Ετσι πιστευω  οτι και το σεναριο θα ηταν πιο ρεαλιστικο και δεν θα τρεχαμε σαν παραφρονες εδω και εκει τσαμπα απλα  και μονο για να ριξουμε καμια βολη....Δεν ξερω εαν εχω δικιο ../ η αν οφειλεται στο οτι επαιξα για πρωτη φορα αλλα πιστευω  οτι καπου ποναει το θεμα ..... παντως το διασκεδασα.......

ΥΓ. μπραβο σε ολους ελπιζω την επομενη φορα να ειναι ακομη καλυτερα .....
my name is death

MAG

ρε μ...κα ραμιρεζ......... γλυφτη........ παλιο κουμουνιστικο κα...κι του κε...τα  μας τη λες και απο πανω για τις μπαταριες........
my name is death

RAMIREZ

Παράθεση από: MAG στις  24 Νοε 2008, 11:21:26 ΠΜ
ρε μ...κα ραμιρεζ......... γλυφτη........ παλιο κουμουνιστικο κα...κι του κε...τα  μας τη λες και απο πανω για τις μπαταριες........

ανόητο κ....ψαρο!εγώ φταίω ρε καζ...μπου που δεν φότισες την μπαταρία?
παιδιά πλάκα κάνουμε κουμπάρος μου είναι!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

RAMIREZ

Παράθεση από: MAG στις  24 Νοε 2008, 11:17:58 ΠΜ
Καλημερα φιλοι μου .Χτες συμμετηχα για πρωτη φορα στο παιχνιδι ,οφειλω να πω οτι ηταν συναρπαστικο  . Θα θελα ομως  να επισημανω καποια σφαλματα στον τομεα , οργανωσης/τακτικης της ομαδας της επιθεσης και ισως του σεναριου. Αρχικα το πρωτο "κυμα" κρουσης των ομαδων ηταν οργανομενο και στοχευμενο.Στη συνεχεια αποδιοργανωθηκε τελειως και ο καθενας επεστρεφε  ξανα στο παιχνιδι μονος του εχοντας χασει επαφη με το πεδιο της μαχης ,και του στοχου με αποτελεσμα να ειναι στο "ελεος" των ανταρτων ........Σαν σεναριο ηταν καλο ισως ομως ηταν καλυτερο αν συγκεντρονονταν πρωτα 3/4 νεκροι και ξαναεκαναν νεα ομαδα επιθεσης, οργανομενη . Ετσι πιστευω  οτι και το σεναριο θα ηταν πιο ρεαλιστικο και δεν θα τρεχαμε σαν παραφρονες εδω και εκει τσαμπα απλα  και μονο για να ριξουμε καμια βολη....Δεν ξερω εαν εχω δικιο ../ η αν οφειλεται στο οτι επαιξα για πρωτη φορα αλλα πιστευω  οτι καπου ποναει το θεμα ..... παντως το διασκεδασα.......

ΥΓ. μπραβο σε ολους ελπιζω την επομενη φορα να ειναι ακομη καλυτερα .....

...και εγώ ελπίζω να έχεις φορτισμένες μπαταρίες!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kinmid

Παράθεσηπαιδιά πλάκα κάνουμε κουμπάρος μου είναι

Παιδιά καλώς το διευκρινίσατε ότι αστειεύεστε, αλλά προσοχή λιγάκι στους χαρακτηρισμούς για να μην προκαλούμε κιόλας (σε επίπεδο κανόνων φόρουμ εννοείται).  ;)
Θα μου επιτρέψετε να τροποποιήσω λίγο τα σχόλια σας στο πιο διακριτικό. ;D