30/10/11 <<Airsoft Meet in Athens!>> (Ελευσίνα)

Ξεκίνησε από Admax, 26 Οκτ 2011, 00:27:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Δεν έχει σημασία φιλε μου ευχαριστώ πολύ! Έληξε το θέμα Ξηγήθηκα εγώ και εκεί και εδώ! Έληξε Παρακαλώ το θεμα!  :)Ευχαριστώ πολύ όλους σας ! :) ναστέ καλά! :)

G.P.S.

Παράθεση από: uNick στις  31 Οκτ 2011, 18:19:18 ΜΜ
@nayl : δεν σε ξερω ουτε απο το φορουμ ουτε απο κοντα, αλλα εισαι πολυ προκλητικος και αγενης περα απο το οριο.
το παιχνιδι εγω το απολαυσα οσο δεν παει αλλο (μπορει να μην ειμαι απο τους καλυτερους κριτες αλλα αυτο πιστευω), οπως ειπε και ο σταυρος αν δεν σου αρεσε μπορουσες να φυγεις... κανεις δεν σου ειπε να κατσεις με το ζορι. Το οτι κατι ετυχε στον σταυρο και δεν μπορεσε να ερθει στην ωρα του δεν ειναι αιτια να αρχισεις το κραξιμο και να κατηγορεις χωρις να εχει ιδεα τι τρεχει. επεισης δεν εχω δει να εχεις οργανωσει κανα παιχνιδι δικο σου οποτε δεν εχεις γνωμη και στο πως θα πρεπει να γινει, οργανωσε δικο σου παιχνιδι και μετα ελα να ποσταρεις... και εγω τον περιμενα... αλλα αυτο δεν ειναι λογος να του φαω το κεφαλι... και σε εμενα εχει τυχει να αργησω καπου και σε ολους, αν εσυ εισαι τωρα παντα στην ωρα σου .. τι να σου πω.. κολοφαρδος θα εισαι...

Υ.Γ. σταυρο μου αρεσε πολυ το game... περιμενω επομενο :)
Δεν παιρνω θεση γιατι δεν ημουν στο παιχνιδι.
Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση αγαπητε συνχομπιστα uNick ειναι οτι
εισαι γραμενος στο forum 4 μηνες & το πρωτο σου post ειναι υπερ καποιου ???

Για την ιστορια η ομαδα 731 (που ανηκει ο Nayl) εκανε προσφατα παιχνιδι στην Ελευσινα.

uNick

ειναι οτι το παιδι το γνωρισα απο κοντα με καθοδηγησε γιατι ημουν σχετικα νεος. δεν γραφω και μονο παρακολουθω για δικους μου λογους, απλα τωρα εννιωθα οτι επρεπε να παρω θεση... γιατι ημουν και εγω εκει και εκτος απο το συμβαν που ετυχε εγω το απολαυσα παρα πολυ

queef

Απλά μια υπενθύμιση από άλλον έναν γκρινιάρη κωλόγερο:
Μην παίζετε με τα όρια και γενικότερα με την ασφάλεια.
Τόσο οι παίκτες όσο (κυρίως) οι διοργανωτές.Ιδίως οι δεύτεροι αν γίνει η στραβή δεν θα ξέρουν από που να κρυφτούν και πως να καλυφθούν..Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδα αρχικά όρι τα 365,μετά τα 350 και τελικά μετρήσεις έγιναν από σπόντα απ'ότι διαβάζω..

Προσοχή,δεν αργεί να γίνει το κακό..
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

ernestos

Kαι εγώ μιας και δεν έγραψα για το παιχνίδι να πω ότι το κατευχαριστήθηκα, δεν πάει να άργησε έτσι και αλλιώς ποτε δεν ξεκινάμε στην ώρα μας (αυτό είναι το μονο σίγουρο) παίξαμε 4-5 παιχνίδια και το απόλαυσα τόσο που στα 1-2 τελευταία παιχνίδια δεν ήθελα άλλο να παίξω και έδωσα το όπλο μου να το απολαύσουν και άλλοι τόσο τρέξιμο και περπάτημα είχα καιρό να ρίξω.Αμα δεν ήταν ο Σταυρος να ανακοινώσει ένα παιχνίδι ακόμα και χωρίς σενάριο δεν θα μαζευόμασταν ούτε μετά από ένα μηνα

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

UNSEEN

Φίλε Queef σωστά αυτά που λες για το θέμα ασφάλειας και επαυξάνω. Αλλά οι διοργανωτές γιατί να έχουν θέμα δηλαδή? Αυτό δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά... Οκ για να κυλήσει ωραία το παιχνίδι και να περάσουμε καλά, προσπαθούν να διαφυλάξουν κάποια πράγματα και μετράμε τα όπλα. Απο εκεί και κάτω όμως δεν υπογράφουν κανένα χαρτί, δεν βγάζουν λεφτά απο αυτό, ούτε ιδιοκτήτες πίστας με δικά της όπλα είναι. Προσπαθεί το κάθε παιδί που ανεβάζει σενάριο, να συντονίσει ένα τσούρμο γαλάτες (εμείς είμαστε αυτοί) να παίξουν και να περάσουν καλά. Αν εγω μετά τη μέτρηση πάω στο αυτοκίνητο και φέρω ένα μπαζούκας με 1000FPS και σακατέψω τον κόσμο ποιός φταίει? Ο διοργανωτής? Μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι είμαστε. Εγω θεωρώ οτι ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να γίνονται μετρήσεις είναι γιατί δεν έχουμε όλοι μετρητές οπότε να δούμε τι γίνεται αν αλλάξουμε κάτι στο όπλο. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι ενώ ξέρουμε οτι μπορεί να προκαλέσουμε ζημιά σε συμπαίκτη μας πάμε να το παίξουμε ράμπο.

Πάντα το ένα παιχνίδι βρωμάει, το άλλο ξυνίζει... Ε δεν γίνεται όμως να περιμένουμε 60 μαντράχαλοι απο έναν άνθρωπο να γίνεται χωρίς λόγο ελατήριο και εμείς να αράζουμε μέχρι να μας πει εσυ φίλε εδω... Εσυ εκεί... Εσυ πιο πέρα... Ε ας βοηθήσουμε κι εμείς. Ομαδικό παιχνίδι είναι και θα περάσουμε όλοι καλά. Επίσης με το θέμα της ευθύνης, στο τέλος δεν θα οργανώνει κανένας παιχνίδι και θα κάνουμε σκοποβολή σε ντενεκεδάκια. Ο κάθε ένας απο εμάς είναι υπεύθυνος του εαυτού του.

Φυσικά φίλε ολα αυτά δεν πάνε σ` εσένα, απλά μου έδωσες ένα ωραίο πάτημα να πω την άποψη μου.

queef

Βάσιμα τα επιχειρήματά σου και θα ήθελα να σου απαντήσω με ένα παράδειγμα.Πρώτα όμως θα ήθελα να διευκρινήσω ότι προφανώς και αξίζει ένα μπραβο στον εκάστοτε διοργανωτή public σεναρίου.

Στο θέμα μας τώρα,αν εγώ ο κακεντρεχής παω σε ένα παιχνίδι και φαω με κάποιον τρόπο μια μπίλια στο μάτι,και ας πούμε το χάνω.Τώρα λοιπόν πάω στο δικαστήριο τον διοργανωτή με αποδεικτικό το λινκ του παιχνιδιού(προφανώς θα βρεθούν ΙΡ κλπ και θα ταυτοποιηθεί ο διοργανωτής) κατηγορώντας τον ότι φταίει κι αυτός για κάποιον τρόπο..
Δικηγόρος δεν είμαι,αν όμως μπει στη μέση πιστεύω ότι κάτι θα βρει να τον κατηγορήσω ;)
Δεν έχω υπογράψει υπεύθυνη δήλωση που αναλαμβάνω την ευθύνη αν μου συμβεί κάτι,και ας πούμε ότι βρίσκω και 2-3 μάρτυρες που λένε ότι δεν έγιναν μετρήσεις.Επισυνάπτω και τις διάφορες μελέτες περί αεροβόλων και βαλλιστκών εξετάσεων που έχουν αναφερθεί καθώς και την ασάφεια του νόμου και voila!

..τώρα λοιπόν πες μου,την πατάει ο διοργανωτής ναι ή όχι;Να λοιπόν γιατί λεω μπράβο στους διοργανωτές.Είτε έχοντας γνώση του τι μπορεί να γίνει ή εν μέσω αγνοίας αναλαμβάνουν μια υποχρέωση που ενδεχομένως μπορεί να τους φέρει σε τρομερούς μπελάδες..

remali

Μια χαζη ερωτηση και απο εμενα. Αν γινει κανονικοτα μετρηση κοπουν ολα τα οπλα που υπερβαινουν το οριο και γινει η στραβη και βγει το ματι π.χ. γιατι ειμαι αφηρημενος και δεν εβαλα τα γυαλια μου ή ειμαι χαζος και θολωσαν και τα εβγαλα σαν να ειναι της μυοπιας μου να τα καθαρισω, ο διοργανωτης ειναι καλυμενος?Αν το ματι βγει στην θεσσαλονικη που ειναι αυξηιμενα τα ορια και γινει μετρηση κανονικοτατα, ο διοργανωτης ειναι καλυμενος? Αν σε καμια περιπτωση ο διοργανωτης δεν ειναι καλυμενος, αφου και με 180 φπσ βγαινει ματι σε πολυ κοντινη αποσταση, και ο κακεντρεχης μπορει να τρεξει τον διοργανωτη γιατι να μπει ο αλλος στον κοπο να διοργανωσει παιχνιδια?

nayl

ζηταω συγνωμη οντως κ ειληκρινα.δεν ακουσα συγνωμη για την κα8ηστερηση γιατι μαζευα πραγματα την ωρα που οντως ηρ8ες.σιγουρα 8α μπορουσα να στο στειλω με πμ κ ειναι λα8ος μου αλλα νασαι σιγουρος οτι δεν παραπονε8ηκα μονο εγω.
αν κ εφοσον ζητησες συγνωμη για την κα8ηστερηση τοτε το λα8ος ειναι ολο δικο μου κ πραγματικα για μενα 8εωρητε λειξαν.τωρα του τυπου μαλ και αντε κ αστο δεν λεει.
σιγουρα με ξερεις αν κανεις παιχνιδι κα8ε σαββατοκυριακο κ σιγουρα με ξερετε οι περισσοτεροι.δες αν εχω κανει ποτε παρατηρηση αλλη στα ποστ οποτε κ 8α καταλαβεις.τελος παντων 8α τα πουμε απο κοντα σε κανενα game γιατι 8εωρω ο γραπτος λογος παντωτε δεν ειναι αυτο που 8ελεις να πεις κ να εκφρασεις.
οσο αφορα την ερωτηση του ποιος φταει σε ατυχημα μην την κανειτε σε μενα .εχω δηλωσει κ δηλωνω
για μενα αυτος που ευ8υνεται σε οτιδηποτε ειναι αυτος που κραταει το οπλο κ πεταει μπιλιες κ αυτος που δεν πηρε προστατευτικα μετρα.κανεις αλλος.
το φταιει ο διωργανοτης πλανατε παντου.δες ολα τα ποστ που αφορουν το 8εμα.
τα λεμε στα πεδια για οτιδηποτε αλλο.κ παλι sorry αν σε προσβαλα
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

nayl

Παράθεση από: uNick στις  31 Οκτ 2011, 18:19:18 ΜΜ
@nayl : δεν σε ξερω ουτε απο το φορουμ ουτε απο κοντα, αλλα εισαι πολυ προκλητικος και αγενης περα απο το οριο.
το παιχνιδι εγω το απολαυσα οσο δεν παει αλλο (μπορει να μην ειμαι απο τους καλυτερους κριτες αλλα αυτο πιστευω), οπως ειπε και ο σταυρος αν δεν σου αρεσε μπορουσες να φυγεις... κανεις δεν σου ειπε να κατσεις με το ζορι. Το οτι κατι ετυχε στον σταυρο και δεν μπορεσε να ερθει στην ωρα του δεν ειναι αιτια να αρχισεις το κραξιμο και να κατηγορεις χωρις να εχει ιδεα τι τρεχει. επεισης δεν εχω δει να εχεις οργανωσει κανα παιχνιδι δικο σου οποτε δεν εχεις γνωμη και στο πως θα πρεπει να γινει, οργανωσε δικο σου παιχνιδι και μετα ελα να ποσταρεις... και εγω τον περιμενα... αλλα αυτο δεν ειναι λογος να του φαω το κεφαλι... και σε εμενα εχει τυχει να αργησω καπου και σε ολους, αν εσυ εισαι τωρα παντα στην ωρα σου .. τι να σου πω.. κολοφαρδος θα εισαι...

Υ.Γ. σταυρο μου αρεσε πολυ το game... περιμενω επομενο :)
α)σιγουρα δεν με ξερεις με 1 ποστ εδω.β)το να οργανωνεις παιχνιδι το 8εωρω υπευ8υνο.το οτι δεν εχω οργανωσει ειναι γιατι εισαι μαλλον πολυ νεος κ δεν ξερεις....υπαρχει ομαδα.....οργανονεται με την ομαδα...υπαρχουν prive αμα εισαι καλο παιδι....δεν 8ελω να μου τυχει κατι.πολλα κ διαφορα που 8α μα8εις γ)το κολοφαρδος αστο για αλλου

η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

UNSEEN

Φίλε Queef απο τα γραφόμενα όμως θα φανεί οτι μόνος σου πήγες σε κάτι αυτοσχέδιο και εις γνώση σου οτι μπορεί να γίνει το οτιδήποτε. Δεν είναι ακίνδυνο το χόμπυ μας, εκτός και αν τηρούνται τα μέτρα απο πλευράς εξοπλισμου. Γιατί για να σου δώσω ένα απτό παράδειγμα, εμένα με έχει σημαδέψει ανεγκεφαλος στην ΚΑισαριανή στο κεφάλι, απο τους 60 πόντους ενώ έβλεπε ολο το σώμα μου. ΚΑι ο λόγος που δεν βγήκεπριν μου ρίξει  ηταν γιατί δεν είχα κουρδίσει το Feeder οπότε μετά αφου πλέον με είδε και ενώ εγω κοίταγα τι γίνεται στο όπλο, ήρθε απο πάνω μου και με σημάδεψε στο κεφάλι. Αν το όπλο του ήταν 200FPS και με πετύχαινε π.χ. στο μάτι? Θα μου το έβγαζε φυσικά. Ασχετα που τη γλίτωσα με ένα καρούμπαλο.  Αρα πιο σοβαρή βάση έχει να έχουμε καλό εξοπλισμο και μετά η μέτρηση, χωρίς να σημαίνει οτι ένα ζώο Sniper δεν μπορεί να περάσει φτηνά γυαλιά. Ομως η ευθύνη που πηγαίνουμε εκεί είναι δική μας. Αυτοί που δεν φοράνε μάσκες ή φοράνε κοντομάνικο, έχουν την ευθύνη να χάσουν δόντι ή να αποκτήσουν πληγή. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη οργάνωση στην οποία τα ακουμπάμε και έχουμε απαιτήσεις, παρά μόνο φιλότιμα παλληκάρια που μας κάνουν να περνάμε καλά. Θέλω να πω οτι αν βρεθείς π.χ. σε επεισόδια στο γήπεδο, δεν φταίει η ομάδα ή ο φίλος σου που σε πήγαν να δεις τον αγώνα, αλλά εσυ που είδες τι γίνεται και δεν έφυγες. Οπότε αν σου σπάσουν οι ανεγκέφαλοι το κεφάλι δεν μπορείς να κινηθείς νομικά κατά κάποιου.

Εν κατακλείδι, για μένα εφ όσον πηγαίνουμε σε παιχνίδια αιρσοφτ, είμαστε υπεύθυνοι του εαυτού μας και υπεύθυνοι προς τους άλλους. Ο διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη γιατί δεν είναι διοργανωτής σε κάτι. Απλά μαζεύει μια παρέα που αναλαμβάνει τα ρίσκα της.

Τάλων

;D ;D ;D

τι ωραία που τα λέμε...

Φίλε queef καλό το μήνυμα σου αλλά γέρνει από την μια πλευρά.
Αυτή του διοργανωτή.
Την δική σου πλευρά - ανομία (εννοώ γενικά του παίχτη) δεν την βλέπω πουθενά.
Όποτε γενάτε το ερώτημα γιατί πήρες μέρος στο παράνομο παιχνίδι του παράνομου διοργανωτή.
Διότι στην ουσία από όποια πλευρά και να είσαι παράνομος είσαι.

Γι΄ αυτό ας προσέχουμε για να έχουμε όλοι.

Υ.Γ. Φίλε queef η υπεύθυνη δήλωση μεταξύ ιδιωτών δεν έχει καμιά αξία.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

queef

Παράθεση από: Τάλων στις  31 Οκτ 2011, 22:57:42 ΜΜ

Φίλε queef καλό το μήνυμα σου αλλά γέρνει από την μια πλευρά.

Μα δεν αναφέρομαι για την άλλη πλευρά γιατί είναι προφανές ότι παρανομούμε παίζοντας αιρσοφτ με την ισχύουσα νομοθεσία..

Αναφορικά με την αξία της υπεύθυνης δήλωσης μεταξύ ιδιωτών δεν το ήξερα.Απορίας άξιο τότε γιατί σε πάρα πολλά σενάρια μας έχουν δοθεί προς υπογραφή..

Father

Οτι και να πειτε παιδια............. το παιχνιδι ητανε "Street Fighter" ( για να μην πω "Street Circus" ) σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει.....  εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε  :(  αλλα οκ!!!!!   Παμε για το επομενο......  :)   ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!  Φιλε Μιχαλη στο ειπα και στο πεδιο , στο λεω κ εδω ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Καταφερες να αποτυπωσεις μια διαφορετικη πλευρα του συγκεκριμενου παιχνιδιου πολυ καλυτερη και πολυ ποιο ευχαριστη......  Για μενα ο nayl τα ειπε πολυ σωστα απλα επειδη φανταζομαι οτι ειχε φρικαρει, ητανε λιγο εριστικος!!!! Φιλε Ερνεστο να ξερεις οτι αν ο σταυρος δεν ανεβαζε παιχνιδι θα ανεβαζανε καποιοι αλλοι.... [μεταξυ μας και προσεξε μην το πεις πουθενα.... δεν το κανανε για να δωσουνε και σε καποιον "αλλον" την ευκαιρια να ανεβασει ενα παιχνιδι και να γουσταρει.... ]   Μια φιλικη συμβουλη και κλεινω...... Σταυρο ειμαι σιγουρος οτι ειχες ολη τη καλη διαθεση να μας φτιαξεις ολους αλλα δεν.....  δεν πειραζει ομως, την επομενη φορα θα πρεπει να βοηθησουνε κι αλλοι!!! Μην ξαναβαλεις το ιδιο ονομα σε παιχνιδι γιατι εχει βγει γρουσουζικο!!!!  Στο προηγουμενο στο ελαιοτριβιο της πουτανας εγινε παλι......  ;D ;D ;D      Αντε μην χαλιεστε και παμε για το επομενο......

Admax

Παράθεση από: Father στις  01 Νοε 2011, 11:34:45 ΠΜ
Οτι και να πειτε παιδια............. το παιχνιδι ητανε "Street Fighter" ( για να μην πω "Street Circus" ) σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει.....  εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε  :(  αλλα οκ!!!!!   Παμε για το επομενο......  :)   ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!  Φιλε Μιχαλη στο ειπα και στο πεδιο , στο λεω κ εδω ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Καταφερες να αποτυπωσεις μια διαφορετικη πλευρα του συγκεκριμενου παιχνιδιου πολυ καλυτερη και πολυ ποιο ευχαριστη......  Για μενα ο nayl τα ειπε πολυ σωστα απλα επειδη φανταζομαι οτι ειχε φρικαρει, ητανε λιγο εριστικος!!!! Φιλε Ερνεστο να ξερεις οτι αν ο σταυρος δεν ανεβαζε παιχνιδι θα ανεβαζανε καποιοι αλλοι.... [μεταξυ μας και προσεξε μην το πεις πουθενα.... δεν το κανανε για να δωσουνε και σε καποιον "αλλον" την ευκαιρια να ανεβασει ενα παιχνιδι και να γουσταρει.... ]   Μια φιλικη συμβουλη και κλεινω...... Σταυρο ειμαι σιγουρος οτι ειχες ολη τη καλη διαθεση να μας φτιαξεις ολους αλλα δεν.....  δεν πειραζει ομως, την επομενη φορα θα πρεπει να βοηθησουνε κι αλλοι!!! Μην ξαναβαλεις το ιδιο ονομα σε παιχνιδι γιατι εχει βγει γρουσουζικο!!!!  Στο προηγουμενο στο ελαιοτριβιο της πουτανας εγινε παλι......  ;D ;D ;D      Αντε μην χαλιεστε και παμε για το επομενο......

Ok ΕΙΠΑΜΕ δεν βγήκε καλο αυτό το game τυχαίνουν αυτά το ξεκαθαρίσαμε ποιο πάνω a και με τον Nayl λύθηκε η παρεξήγηση!
Ξέρω, "δεν"... δεν βγήκε καλο το game τα επόμενα θα βγούν πολύ καλλίτερα! ;) Όντως παίζει να φταίει το όνομα! χάχα  ;D ;D ;D ;D

tsp μια που μας αφίσες να κάνουμε παιχνίδι την κυριακή που πέρασε... πλακα κανεις e?

Father

Δεν καταλαβες με ποιο τροπο το ειπα..... αλλα δεν πειραζει. Δεν ητανε ουτε μαγκια ουτε κατι μειον προς τη κινηση που εκανες.

Ολα καλα!  :)

Χαιρομαι που τα βρηκατε με το nayl......  :) :)

Admax

τσπ! Νασε καλα φιλε μου! Καλα παιχνιδια να εχουμε! :)