ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από BESTMAN, 22 Οκτ 2011, 09:49:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BESTMAN

Την Κυριακη 23/10 αφου δεν εχει ανεβασει κανεις σεναριο η ομαδα 731 θα ανεβει Ελευσινα για προπονηση.Οποιος θελει μπορει να ερθει για κανενα deathmatch.Ωρα 9.30.Μετρητης θα υπαρχει στο πεδιο.

Τάλων

Να ευχαριστήσω τον συμπαίχτη REMOTE για την μπαταρία που μου δάνεισε και μπόρεσα να παίξω.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Jim21

Αυτοι που ηταν απο κατω οι κομανταραδες δεν εχουν κανενα δικαιωμα να χτυπανε τα σκυλακια με τα αεροβολα τους τα κωλαρακια τους να χτυπανε και οχι τα ζωα

kill or be killed

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Jim21 στις  23 Οκτ 2011, 17:55:29 ΜΜ
Αυτοι που ηταν απο κατω οι κομανταραδες δεν εχουν κανενα δικαιωμα να χτυπανε τα σκυλακια με τα αεροβολα τους τα κωλαρακια τους να χτυπανε και οχι τα ζωα

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ μπορείς να μου πεις ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ;;;;

Jim21

Δεν τους ξερω λεωνιδα πρωτη φορα τους εβλεπα φοραγαν γυαλια δεν ξεχωριζανε φατσες ηταν και λιγο μακρια γκρι μπλουζακια φοραγαν κατι σα μαχαιρι στην πλατη

kill or be killed

salomon_says

Ήρθαν κάτι άτομα 11 περίπου για εκπαίδευση από σώματα ασφαλείας.Αυτοί πρέπει να ήταν.Δεν τους Είδα Να Βαράνε Τα Σκυλάκια Άλλα Τους Είδα Όταν Ήρθαν.
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Jim21

Του ειδα εγω δεν το βγαλα απο το μυαλο μου

kill or be killed

Jim21

Τελευταιος εφυγα απο τη βαση

kill or be killed

Taylor

Ανεγκέφαλοι αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο! >:(

topgun7

την επόμενη φορα που θα συμβεί αυτο επιτόπου προειδοποίηση και αμα συνεχίσει επί τόπου βολή αν και λαθος να απαντάς στη βια με βια αλλα τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν............... :-\ και καλο ειναι να τους μαθουμε αυτουσ τουσ μαγκες.............

Jim21

Δεν ηταν αιρσοφτερς δεν παιζανε μαζι μας

kill or be killed