30/10/11 <<Airsoft Meet in Athens!>> (Ελευσίνα)

Ξεκίνησε από Admax, 26 Οκτ 2011, 00:27:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Μετά από μια τρίμηνη προσωρινή πάντα αποχώρηση από το airsoft για σπουδαστικούς λόγους επιστρέφω στο άθλημα κατεβαίνοντας από Λαμία για την οργάνωση του.... Airsoft Meet in Athens!

Ευκαιρία να ξεσκουριάσουμε, να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε όλοι μας!

Λοιπόν.. τα βασικά..

Ώρα συγκέντρωσης 10.00 μμ
Ταχυομετρηση αεροσφερικου εξοπλισμού 10.30 μμ
Ώρα έναρξης 11.00 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες στο πεδίο! ;)

Καιρός : www.meteo.gr

Στίγμα: 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E    Η google earth  38.12814272929992,23.556854724884033

Link: Click Here!

ΟΠΛΙΣΜΟΣ:επιτρέπονται όλα εκτός από αυτοσχέδια εκρηκτικά και αυτοσχέδια καπνογόνα

Sniper μονης βολής 450 FPS
AEG 350 FPS

Friendly fire: OFF!

*Το παιχνίδι γίνεται μόνο και μόνο για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά την Κυριακή. Οποίος έχει αντίθετη άποψη και θέλει να παίξει πόλεμο καλύτερα να μην παρευρεθεί σε αυτό το παιχνίδι

*Aπεριόριστες συμμετοχές! Όλοι καλοί χωράνε!
Αν δεν δηλώσει κάποιος συμμετοχη μπορεί να έρθει!  ;D

Συμμετοχές: 46
Egw +2
+3
+1
Overlord
Lamnian
JaCkaLos
georgeSK
+2
+1
+3
Taylor & Tastas
+2
ernestos
trelos
spiv
+5
+1

Teams:

Scorpions ( 8 )
S.W.A.T. ( 6 )

Overlord

Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

JaCkaLos

Καλημερα παιδια θα ερθω και εγω μονο που θελω να μου πειτε μια διευκρινιση εκει που κοιταξα για το ΣΤΙΓΜΑ στο google maps ΔΕΝ ειναι το πεδιο Ελευσινα Base?

Ευχαριστω.!!!

georgeSK

Palladin

Παράθεση από: JaCkaLos στις  26 Οκτ 2011, 11:02:27 ΠΜ
Καλημερα παιδια θα ερθω και εγω μονο που θελω να μου πειτε μια διευκρινιση εκει που κοιταξα για το ΣΤΙΓΜΑ στο google maps ΔΕΝ ειναι το πεδιο Ελευσινα Base?

Ευχαριστω.!!!
Δες τι έγραψα εδώ και δεν θα χαθείς: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,6317.msg65443.html#msg65443

giannisbad

Παράθεση από: Stavros3 στις  26 Οκτ 2011, 00:27:16 ΠΜ
Μετά από μια τρίμηνη προσωρινή πάντα αποχώρηση από το airsoft για σπουδαστικούς λόγους επιστρέφω στο άθλημα κατεβαίνοντας από Λαμία για την οργάνωση του.... Airsoft Meet in Athens!

Ευκαιρία να ξεσκουριάσουμε, να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε όλοι μας!

Λοιπόν.. τα βασικά..

Ώρα συγκέντρωσης 10.00 μμ
Ταχυομετρηση αεροσφερικου εξοπλισμού 10.30 μμ
Ώρα έναρξης 11.00 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες στο πεδίο! ;)

Καιρός : www.meteo.gr

Στίγμα: 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E    Η google earth  38.12814272929992,23.556854724884033

Link: Click Here!

ΟΠΛΙΣΜΟΣ:επιτρέπονται όλα εκτός από αυτοσχέδια εκρηκτικά και αυτοσχέδια καπνογόνα

Sniper μονης βολής 450 FPS
AEG 350 FPS

Friendly fire: OFF!

*Το παιχνίδι γίνεται μόνο και μόνο για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά την Κυριακή. Οποίος έχει αντίθετη άποψη και θέλει να παίξει πόλεμο καλύτερα να μην παρευρεθεί σε αυτό το παιχνίδι

*Aπεριόριστες συμμετοχές! Όλοι καλοί χωράνε!
Αν δεν δηλώσει κάποιος συμμετοχη μπορεί να έρθει!  ;D

Συμμετοχές: 16
Egw +2
+3
+1
Overlord
Lamnian
JaCkaLos
georgeSK
+2
+1

Taylor

Είμαστε μέσα κι εμείς!2 άτομα(Taylor & Tastas).

SIM

και εμείς είμαστε μέσα γύρω στα 8 άτομα.

mason_706

παιδες καλησπερα ! θελω να ζητησω μια χαρη.. αν υπαρχει καποιος απο αυτους που θα ερθουν την Κυριακη Ελευσινα και εχει 1 οπλο ακομα να φερει (για ενα φιλο που θελει να παιξει 1 παιχνιδι και να αποφασισει αν θα ασχοληθει για να αγορασει δικο του) ας μου στειλει η εδω η πμ να μου το πει για να κανονισω να τον φερω μαζι. το οπλο θα το προσεχει σα τα ματια του , του εχω εξηγησει..! Ευχαριστω εκ των προτερων !

Akrovolistis

You mess with the best, you die like the rest.

spiv

StarScream

από S.W.A.T. θα έρθουμε τουλάχιστον 5-6 άτομα  :)

Father

Predator

#LEONARDO-SWORDFISH#

#LEONARDO-SWORDFISH#

Eυχαριστούμε τον Μιχάλη  που εκτέλεσε  χρέη φωτογράφου....

Καλή Εβδομάδα.

ernestos

Mπράβο στον Mιχάλη  ;D ;D  ;D

άλλη φορα θα τον πληρώνουμε 

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

nayl

μπραβο στο μιχαλη κ σε ολα τα παιδια που ηταν αψογα 8εωρω οσο αφορα το παιχνιδι.το μονο που δεν κρατιεμαι κ 8α το πω αφου ολοι ξερεται οτι δεν εχω κ τους ιδιαιτερα καλους τροπους οσο αφορα παιχνιδια κ οργανωση ειναι οτι αμα δεν μπορεις να οργανωσεις ενα παιχνιδι ασε καποιον αλλο που μπορει.ας ειναι καλα καποιοι που πηραν μετρησεις απο ολους και εκαναν οτι επρεπε για να ειναι σωστο το παιχνιδι γιατι αν περιμεναμε απο το διωργανοτη πρεπει να του ζητησουμε μαλλον κ συγνωμη που τον ξυπνησαμε κ ηρ8ε καπου στις 11¨30 αν δεν κανω λα8ος. καλο λοιπον την επωμενη φορα αντι να στυνεις 60 μαλ ,... κανε μας την χαρη κ ελα στην ωρα σου αλλιως μην το παιζεις διωργανοτης κ βγαζουν οι αλλοι το φιδι απο την τρυπα.εχε υποψιν σου πως αυτος που φερει ευ8υνη σε ενα game ειναι ο διωργανοτης.εσυ μετρας τα οπλα εσυ κανονιζεις πως 8α πεξουμε κ οχι εγω η καποιο αλλο παιδι με φιλοτιμο.απεκτησε λιγο κ οργανωσε παιχνιδι την επωμενη φορα.αν κανω σε κατι λα8ος παρακαλω ας με διωρ8ωσετε(εκτος απο ορ8ογραφια)
και παλι μπραβο σε ολους που συμμετηχαν
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

Admax

Αρχικά όντως πολύ καλο παιχνίδι! Τουλάχιστον με όσους μίλησα p ήρθαν να ΠΑΙΞΟΥΝ διασκέδασαν (Μάλλον ξέρουν να διασκεδάζουν αλλα είναι άλλο θέμα αυτό), αρχικά ζήτησα συγγνώμη για την καθυστέρηση καθώς μου έτυχαν κάποια πράγματα στην διαδρομή όπου με καθυστέρησαν... ναι δεν βγήκε το παιχνίδι όπως το περίμενα και εγώ! Συμβαίνουν αυτά αν θέλεις ρομποτάκια απευθύνσου στην microsoft να σου φτιάξει έναν μόνιμο διοργανωτή εκεί.. δεύτερον σε θέμα ικανότητας διοργάνωσης.. απότι είδες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ παιχνίδι εκεί.. ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΣΕΝΑΡΙΟ οποτε αν ήθελες να πας σε ΣΕΝΑΡΙΟ υπάρχουν αλλα ωραία παιδιά να πας να κανεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιχνίδι η να κανεις άλλη μέρα η άλλη ώρα και να το κανεις όπως θες και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις βρεθεί ξανά σε παιχνίδι μου ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις αν μπορώ να κάνω παιχνίδι που να διασκεδάζει και πιστεψεμε ένα χρόνο τώρα σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο κάνω παιχνίδι και δεν θα συνέχιζα αν δεν διασκέδαζαν λογικό μια φορα να πάει κάτι στραβά!!!! Όσο για το θέμα του φιλότιμου θα σε παρακαλούσα να το άφηνες στην άκρη και να μην κρίνεις όπως δεν σε κρίνουμε γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ! Μπράβο που μέτρησες πάντως και εσύ και τα αλλα παιδιά... Επίσης αν ήθελες μπορούσες να φύγεις και όχι να γίνετε το ξεκατίνιασμα εδώ αλλα από το να πεις ok πάει στο διάολο τελικά θες...
Πάντως εμείς μια χαρά περάσαμε και στα επόμενα games!

A και την επομενη φορα κανε παιχνιδάκι εσύ!

p.s. δεν είναι μαλακες οι παίκτες!!!

Επίσης αν θες και ήθελες θα μπορούσες με pm να m πεις τα λάθη... Λοιπόν έληξε από εδώ! ότι θες με pm!!!

p.s. δεν μιλάω για την ομάδα του παιδιού δεν έχει καμια σχέση μιλάω προσωπικά!

uNick

@nayl : δεν σε ξερω ουτε απο το φορουμ ουτε απο κοντα, αλλα εισαι πολυ προκλητικος και αγενης περα απο το οριο.
το παιχνιδι εγω το απολαυσα οσο δεν παει αλλο (μπορει να μην ειμαι απο τους καλυτερους κριτες αλλα αυτο πιστευω), οπως ειπε και ο σταυρος αν δεν σου αρεσε μπορουσες να φυγεις... κανεις δεν σου ειπε να κατσεις με το ζορι. Το οτι κατι ετυχε στον σταυρο και δεν μπορεσε να ερθει στην ωρα του δεν ειναι αιτια να αρχισεις το κραξιμο και να κατηγορεις χωρις να εχει ιδεα τι τρεχει. επεισης δεν εχω δει να εχεις οργανωσει κανα παιχνιδι δικο σου οποτε δεν εχεις γνωμη και στο πως θα πρεπει να γινει, οργανωσε δικο σου παιχνιδι και μετα ελα να ποσταρεις... και εγω τον περιμενα... αλλα αυτο δεν ειναι λογος να του φαω το κεφαλι... και σε εμενα εχει τυχει να αργησω καπου και σε ολους, αν εσυ εισαι τωρα παντα στην ωρα σου .. τι να σου πω.. κολοφαρδος θα εισαι...

Υ.Γ. σταυρο μου αρεσε πολυ το game... περιμενω επομενο :)