αγορα απο site του εξωτερικου

Ξεκίνησε από Dusty, 19 Οκτ 2011, 23:04:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Birankai

Φίλε tristan οι ψύλλοι στην ελλάδα ειναι σύνηθες φαινόμενο ... Γιατι υπαρχει προχειρότητα και οχι εκπαιδευμένο προσωπικο . Και επειδή μου ήρθαν κατι ψύλλοι μεσα στον σεπτ .... Άρχισα και εγω να δίνω τα ωραία και δουλεμενα χρηματα μου στο εξωτερικό .... Και αν θα πάρω κατι απο αθηνα θα ενημερωθώ πρώτα εγω για να ξέρω τι ειναι αυτο που θελω να αγοράσω !!
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Alexgreek

Παράθεση από: chris21 στις  24 Οκτ 2011, 18:25:19 ΜΜ
χαιρετω και γω,και στο παρακατω λινκ μπορειτε να διαβασετε την δικια μου εμπειρια απο καταστημα των αθηνων!

http://airsoftkefalonia.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=423

σιγουρα πρεπει να στηριζουμε την ελληνικη αγορα αλλα πρεπει και αυτη να προσπαθησει περισσοτερο.

Για το συγκεκριμένο μαγαζί του παλαίου φαλήρου, μόνο τα χειρότερα μπορώ να πω, γιατί για κακή μου τύχη ένας φίλος που τον έβαλα στο airsoft με ρώτησε αν θα μπορούσε να πάει σε αυτό και τον άφησα να πάει (Μάρτιος 2011).
Αγόρασε ένα CYMA MP5 και στο πρώτο παιχνίδι το κοντάκι κόβεται φέτα (λες και ήταν βούτυρο) . Ο τυπάκος βέβαια αφού στην αρχή έκανε τον κινέζο (από τα προϊόντα μάλλον του έχει μείνει) και καλά ότι του έπεσε κλπ (το όπλο δεν είχε ούτε γρατζουνιά) και ο δικός μου αγρίεψε λίγο τελικά του είπε ότι θα του βρει ανταλλακτικό και τον είχε στο περίμενε πάνω από μήνα. Τελικά του έκανε αναφορά στην ΓΓ καταναλωτή αλλά και στο συνήγορο του καταναλωτή και γενικά επειδή έμπλεξαν 2 υπηρεσίες, βρήκε αυτός την ευκαιρία να ξεγλιστρήσει. Του είχα πει τότε να το βγάλουμε στα forum, αλλά είχε απογοητευτεί τόσο που δεν είχε όρεξη.  Και σκέψου ότι το παιδί από το υστέρημα μου του είχε αγοράσει το AEG.
Για αυτό δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοιες καταστάσεις. Αναφορά στην ΓΓ Καταναλωτή (είναι η μοναδική υπηρεσία που μπορεί να τον τρομάξει και να επιβάλει και κυρώσεις) και ανακοίνωση σε όλα τα φόρουμ.

gioalex

Ξέρω παιδί που έφαγε μπαν από φόρουμ επειδή "τόλμησε" να αναφέρει ότι η ατάκα "στο κινέζικο δεν δίνω εγγύηση" δεν στέκει και μπορείς να κινηθείς νομικά εναντίον τους...

Revo

Επειδή σήμερα μιλησα με το κατάστημα του Παλαιου φαλήρου το  μετά απο τηλεφωνημά τους το όπλο επάνω γράφει manufactured by G&G και εν μέρει έχουν δίκιο γιατι όπως μου ειίπαν αν δεν είναι G&G τότε τους έχουν κοροιδέψει και αυτούς .Εγω το μόνο που εχω να κάνω είναι να πάρω απαντησει στο εμαιλ που έστειλα στην μαμα εταιρεία να δω τελικά ποιος καλυπτει την εγγυηση και να μου πει αν ειναι όντως G&G ή όχι

Αν μπορεί να βγάλει ακρη ας μου πει τι είναι τελικά εγω προς το παρόν εχω χάσει την μπάλα
Mors Ultima Ratio

Mr.Mahem

Milsim ρε!

Mozi

Jester

Κάποια site παρέχουν την υπηρεσία να σου λύσουν ένα όπλο για να μην έχεις πρόβλημα
Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτο??

Δηλαδή αν ένα πιστόλι είναι κομμάτια σε ένα κουτί????
"It's only by being on the edge that we know who we really are..."

Jester

"It's only by being on the edge that we know who we really are..."

Sierraxray

@REVO
δεν στέλνεις ένα mail στην G&G να ρωτήσεις αν κατασκευάζουν όπλα που να τα κάνουν rebrand για κάποια εταιρεία σαν κι αυτή (DPMS)
Γιατί η G&G , CYMA, G&P, GSG φτιάχνουν όπλα για την Cybergun. Μπορεί να είναι ίδια κατάσταση.
Αυτό μήν σε ηρεμήσει βέβαια γιατί δεν σε βοηθάει  ;D απλά θα μας λύσει την περιέργεια " πού στο καλό οφείλεται το G&G "

..... γιατί κανένα μαγαζί δεν μπορεί να κοροϊδευτεί τόσο εύκολα και να πάρει "ΕΣΤΩ" και καποιο rebranded εταιρείας. Και λάθος να έγινε, θα έπρεπε τουλάχιστον ο κωδικός προϊόντος στο κουτί  να είναι ενός G&G ....εφόσον το παραγγείλανε, και πολύ απλά στο κουτί η εταιρεία καταλάθος θα έβαλε άλλο όπλο που πήγαινε για την DPMS. Εν τοιαύτη περιπτώση, πάλι οφείλουν να σε αποζημιώσουν ζητώντας από την G&G να διορθώσει το λάθος (και απορώ γιατί δεν το κάνουν... )

PS: το Serial number δεν είναι λίγο άκυρο? ::)

Διορθωση:
Τελικά έψαξα λίγο και από ό,τι φαίνεται, μάλλον είναι όντως της G&G και έχει και καλά real  prints+serials της DPMS Panther που από ότι είδα είναι κατασκευαστής πραγματικών ΑR-15. Οπότε στο κατάστημα μάλλον δεν το αντελήφθηκε και νόμισε ότι ήταν άλλης μάρκας. Αντε το πολύ πολύ η DPMS να θέλησε να βγάλει και όπλα airsoft και να ανάθεσε την κατασκευή στην G&G αλλά και πάλι τότε το μαγαζί να βγάλει την άκρη με εκείνον που της το πούλησε (G&G, DPMS, Cybergun, Palco-official DPMS distributor: κάποια από τις 4 το πούλησε.)
και για του λόγου το αληθές:
http://www.dpmsinc.com/store/?cat=1630
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.