αγορα απο site του εξωτερικου

Ξεκίνησε από Dusty, 19 Οκτ 2011, 23:04:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Εχετε απολυτο δικιο.Εγω το οπλο που εχω το ειχα παρει απο εδω 350 ευρω,τωρα το ιδιο μααζιτο πουλαει,το ιδιο ακριβος οπλο,260 ευρω και εχει κερδος. >:(
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Arbiter

παιδια μην ανχωνεστε τοσο με τις εγγυησεις και το service στα εδω μαγιαζια,λιγο καλα ατομα να ειμαστε και να ξερουμε που θα παμε και σε ποιον και θα μας το φτιαξει το οπλο,η εγγυηση παντα ειναι κατι τυπικο και απροσωπο κατα εμενα,εκει που πας παντα να αγοραζεις τις μπιλιες σου και το αεριο σου δεν ξερω σε ποιο μαγαζι εεεε του .... σταθερος πελατης εισαι θα στο φτιαξουν και το οπλακι.αμα τωρα το εχεις ποδοπατησει κιολας και θελει αλλαγη ολο εεε εκει ειναι αλλη υποθεση και μαλλον θελεις και εγγυηση!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

elricd

Arbiter καλημερα, οταν λες να ειμαστε καλα ατομα κ να ξερουμε που να παμε τι εννοεις? δλδ οταν πληρωνεις ενα gbb 150 ευρω δεν πληρωνεις την εγγυηση? Περνεις απαντηση τυπου  ρε φιλε τα WE το βγαζουν αυτο το προβλημα δε μπορω να κανω κατι τι πρεπει να τους απαντησεις? Μη φερνεις την εταιρια στο μαγαζι τοτε... Ειδαλλως γραψε στη περιγραφη προιοντος οτι το πιστολι εχει θεμα...Διαλυοταν στα χερια μας. Το στειλαμε για service και εμεινε στο μαγαζι 4 μηνες και τελικα δεν το φτιαξαν... Εμεις δλδ δεν ημασταν καλα ατομα?

Φιλικα παντα κ μη παρεξηγηθω απο το γραπτο λογο, δεν εγραψα τπτ σε σαρκαστικο τονο :)
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Arbiter

οχι ρε μην ανχωνεσε,καταλαβαινω απολυτα τι λες και εχω πεσει σε τετοια περιπτωση σε αλλο προιον ομως,διαφορετικα το ενοουσα,και βεβεα αμα σου πουλησουν μαγκια ενω εχεις εγγυηση πρεπει να τους απειλησεις και αλλα τετοια και εχουν υπαρξει στο παρελθον και τετοιες περιπτωσεις καταστηματαρχων,και σαφως πιστευω και δεν θα ξαναπατησεις κιολας εκει σωστα?εγω για αλλο λογο το ειπα,επειδη βλεπω πολλους νεους που για πρωτο οπλο ψαχνονται κατευθειαν απο εξωτερικο και μετα πελαγονουν γιατι δεν εχουν μια εγγυηση,εγω εκει το παω,δηλαδη καποια στιγμη αυτος ο νεος καπου θα παει δεν μπορει να παρει μπιλιες,εεε ας πει εκει περα να του φτιαξουν και το οπλο ξερω εγω,τι αλλη λυση ναχει?στο δικο σου θεμα ειναι αλλη περιπτωση και το καλα παιδια που ανεφερα ηταν ενας τονος ολιγον ειρωνικος οχι για τον πελατη,αλλα για το καταστηματαρχη το οπιονδηποτε παντα,αυτα ας μην το ξεφυγουν το θεμα καλυτερα θα παει αλλου.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Revo

Λογω του οτι ήμουν 9 χρόνια αντιπρόσωπος στα κλιματιστικά του carefour makro κ.λ.π. σε 3 νομούς θα σας πω οτι αν πουλουσαν ηταν γιατι πρώτα ήταν φθηνοί με καλη ποιοτητα κλιματιστικών και δέυτερον είχαν άμεσο και καλό σερβις.Τώρα για το πρώτο οι ξένοι έχουν καταλάβει οτι η ποσότητα φέρνει το κέρδος (δηλαδή αν πουλήσης πολλα κομματια έχεις διπλό καλο ενα οτι πέρνεις πιο φθηνα απο την μαμα εταιρεία και ο κόσμος ψωνίζει 1000000% απο εσένα και αφου τα πουλας φθηνα ) και για το δεύτερο εγω που το ξέρω προσωπικά ήμουν υποχρεωμενος να το επισκευάσω εντός 2 ημερων το πολυ για να είμαστε αξιοπιστοι με ότι ανταλλακτικό χρειαζόταν .Δυστηχώς ο Έλληνας όλα αυτά δεν τα έχει καταλάβει και πουλαει ένα κομμάτι για να βγάλει όλο τον μηνα
Mors Ultima Ratio

Mr.Mahem

Προσοχή και ψάξιμο παιδιά.
Το δικό μου magpul moe γύρω στα 270€ με δασμόυς και μεταφορικά, 595€ σε ελληνικό κατάστημα.  :o :o :o
Σίγουρα σε άλλα μοντελάκια οι τιμές είναι λογικές και έχεις και την εγγύηση, καλό να στηρίζουμε τα παιδιά στην προσπάθεια τους!
Milsim ρε!

Revo

Ακου να δεις τωρα τι γίνετε σε μια προσπάθεια βοήθειας προς ενα Ελληνικό κατάστημα πριν απο 10 μηνες αγορασα απο αυτο το καταστημα ενα G&G με τιμή 350 με μια μικρή έκπτωση που μου έκαναν πολύκαλα μεχρι στιγμης μέχρι που το όπλο πριν απο λίγες μέρες έβγαλε πρόβλημα και σήμερα το όπλο δεν δούλευε καθόλου.Δοκίμασα μπαταρία αλλη μπαταρια τίποτα και επειδη έτυχε να βρίσκομαι στο event της G&G λεω δεν πάω στα παιδιά να το κοιτάξουν ευκαιρία ειναι και εδώ αρχίζει το γέλιο .Δείνω στον τεχνικο το όπλο και του λεω οτι έχω εγγυηση για αυτο το G&G με κοιτάει και μου λεει πιο G&G αυτο δεν ειναι G&G είναι απο μια κινέζικη εταιρεία που περνει κομματια απο όπου βρίσκει κ.λ.π. κ.λ.π. για να μήν τα πολυ λέω το όπλο δεν είναι G&G παρότι το πληρωσα για G&G .Πες μου τώρα εμένα του σκίζω τον κώλο για ΕΛΛΗΝΙΚΌ καταστημα ή οχι (και έχω και την απόδειξη οτι πήρα G&G)
Mors Ultima Ratio

elricd

'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

ROOKIEJO

ξεκινας ξεφωνιζοντας το καταστημα στα φορουμ .
για να ξερουμε ολοι γιατι μιλαμε και οτι με τετοιες συμπεριφορες μας διωχνουν μακρια.
παρολα αυτα εγω για πολλους και διαφορους λογους επιμενω ελληνικα σε οτι μπορω να βρω εδω καινουργιο η μεταχειρισμενο.
τουλαχιστον οταν βριζω καποιον καταλαβαινει τι του λεω :( :( :( :(

Revo

Άστου θα τους βγεί πολύ ακριβό αυτό το όπλο μιλησα είδη με τον δικηγόρο της λέσχης σε περίπτωση που δεν συνενοηθουμε τι γίνετε και κοίτα μετά τσόντα που θα πέσει
Mors Ultima Ratio

ROOKIEJO

ναι αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην μαθουν ολοι και ιδιαιτερα  οι νεοι τι πρεπει να προσεχουν .
αλλο να σε χρεωνουν οσο θελουν μη φιλανθρωπικα καταστηματα και αλλο να σε κοροιδευουν και νασε κλεβουν με αυτο τον τροπο >:( >:( >:( >:(

mirrage

chief

Πρέπει και τα καταστήματα να καταλάβουν πως η φόρμουλα

"Τιμή λιανικής εξωτερικού σε $ + Μεταφορικά + Δασμούς + Ότι κέρδος μου κατέβει = Τελική τιμή προϊόντος στην Ελλάδα σε €" Έχει παρέλθει.
Σημειωτέων κανένας έμπορος δεν αγοράζει σε τιμές λιανικής εξωτερικού, άρα το κέρδος είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Επίσης αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα καταστήματα στην Ελλάδα πως υπάρχει αγορά απλά τα κέρδη που διαφεύγουν στα διάφορα Site του εξωτερικού είναι τεράστια.

Κάτι ακόμα γιατί το έχω ακούσει και εγώ προσωπικά από κατάστημα. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να πωλείται προϊόν χωρίς εγγύηση (Και Ελληνικό Manual) τουλάχιστον 2 ετών όπως ορίζει η Ε.Ε. Αν το κινέζικο σπάει στον 1 μήνα πούλα το αναγκαστικά με επέκταση εγγύησης ή ζήτα από τον προμηθευτή δωρεάν ένα ποσοστό ανταλλακτικών κατά την παράδοση.

Κατεβάστε τις τιμές και αυξήστε στο After Sales Service για να δείτε πως αλλάζουν τα πράγματα

mirrage

Αν το κοιτάξετε λίγο θα δείτε πως πολλές φορές (όχι μόνο στα είδη airsoft)
οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με τις αντίστοιχες σε $ αλλά με το σύμβολο του ευρώ.
Ψάχτε το και θα δείτε πως παίζει πολύ συχνά.....

ROOKIEJO

δυστηχως παραγνωριζεται οτι
1 ειμαστε μικρη χωρα και λογω μεγεθους παραγγελιων ειναι αδυνατον να ανταγωνιστουν τους ασιατες
2 με φπα 23% και τοσους εμμεσους και αμεσους φορους τα μισα πανε στον παγκαλο και τους λοιπους.
παρολα αυτα ειναι οι τιμες ειναι σε παρα πολλα ειδη ,οχι μονο ερσοφτ,ανταγωνιστικες οταν υπαρχει ανταγωνισμος.
αν καταργηθει θα φτασουμε να παιρνουμε τις σαβουρες που σερβιρουν ΙΚΕΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ταχα μου σε καλες τιμες και να ειμαστε ολοι ανεργοι ,χωρις ελληνικη παραγωγη, η ελληνικη επιχειρηματικοτητα.
δεν ειναι ολα τοσο απλα οσο μας τα παρουσιαζουν και το μελλον εξαρτατε σαφως απο τις δικες μας επιλογες

γενικη παρατηρηση και οχι απαντηση σε καποιον φιλο συγκεκριμενα

Birankai

revo καλημέρα .... θέλω σε παρακαλώ το όνομα του μαγαζιού έστω και σε προσωπικό μύνημα γιατί ψωνίζω από αθήνα , και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα ..... το σωστό είναι να προφυλάξεις όλους όσους ασχολούνται με το airsoft ...  >:( >:(
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Alexgreek

Χαιρετώ πάλι όλα τα παιδιά

Το πρώτο που διαπιστώνω είναι ότι δεν είμαι μόνος μου αλλά όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Και εγώ θεωρώ ότι υπάρχει καλή εγχώρια αγορά στο χόμπι / άθλημα μας.

Είναι σημαντικό επίσης να καταλάβουμε αποκλείεται τα μαγαζιά εδώ να αγοράζουν στις ίδιες τιμές με εμάς τους ιδιώτες.

Ανταγωνισμός όπως και σε οτιδήποτε άλλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και δεν διαμορφώνει την αγορά. Αν όμως έκαναν να δουν πελάτη στο μαγαζί ένα μήνα θα βλέπατε πως θα άλλαζαν κάποιες συμπεριφορές.

Και για έμενα είναι σημαντικό όποιος έχει τύχει θύμα εκμετάλλευσης από κάποιο κατάστημα να το γνωστοποίει κατευθείαν. Και μην ξεχνάτε αυτό που λέει ο Chief (και για ότι είπε συμφωνώ 1000%). Είναι παράνομο να πωλείται οποιοδήποτε καταναλωτικό προϊόν χωρίς 2 χρόνια εγγύηση και βεβαίως χωρίς ελληνικό εγχειρίδιο. Είναι ήδη φάουλ και το ξέρουν, πόσο μάλλον που εμπορεύονται ένα προϊόν που ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος. Μην τους αφήνετε. Να ενημερώνετε την κοινότητα και μια ωραία αναφορά στη ΓΓ καταναλωτή και θα δείτε πως όλα αλλάζουν.

Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Θα γούσταρα να ψωνίζω ότι μπορώ από την Ελλάδα, θα το καταλάβαινα αν τουλάχιστον μου κόστιζε όσο να το πάρω από έξω (γιατί όντως το εμπορεύεσθε είναι δύσκολο στην Ελλάδα) και καταλαβαίνω πολύ καλά το να μην υπάρχει τεράστια ποικιλία. Αλλά δεν γουστάρω να με κλέβουν κατάφορα και βέβαια να με κοροϊδεύουν.

Πρέπει να μάθουμε όπως και σε πολλά άλλα πράγματα στην Ελλάδα να μην υποστηρίζουμε τις αρπαχτές και να έχουμε καταναλωτική συνείδηση

tristan

θα συνφονισω με αυτο που ειπαι ο φιλος Birankai na μαθουμε πιο μαγαζι ηταν   ??? ???   γιατι με τους ψηλους σε πιανι και φαγουρα  ??? ???

Revo

Θα πω σε όλους το μαγαζί αλλά θέλω να μιλήσω πρώτα μαζί τους να δω πως θα δικαιολογηθουν και τί θα μου πούν γιατί μεσα στις επόμενες 8 μερες θα κατέβω  Αθήνα να τους δω απο κοντά απο το τηλέφωνο δεν γινονται τέτοιες συζητήσεις .Αλλα αυτό που ξέρω ειναι οτι πάτησαν στην αγνοια ενός νεου παικτη του airsoft (κοινος κοροιδου για αυτούς ).
Mors Ultima Ratio

chris21

χαιρετω και γω,και στο παρακατω λινκ μπορειτε να διαβασετε την δικια μου εμπειρια απο καταστημα των αθηνων!

http://airsoftkefalonia.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=423

σιγουρα πρεπει να στηριζουμε την ελληνικη αγορα αλλα πρεπει και αυτη να προσπαθησει περισσοτερο.

ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon