ΕΛΕΥΣIΝΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Ξεκίνησε από topgun7, 14 Σεπ 2011, 21:55:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BATSILAKI

κ εγω μεσα!!!Θεμιστοκλης ή μουσακης (κατα τον leo!!)
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον

TSAKOS

Οποτε αγορινες εχουμε και 4-5 ατομα απο Ι-4...Spitfire αγορινα μου αν ερθεις και θελεις να παιξεις με το scarακι σου στειλε μου π.μ. να σου φερω το bolt με την NPAS...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Arbiter

υπαρχει μηπως κανενας που να μπορουσε να παρει ενα ατομο παραπανω?γιατι δεν θα ερθει κανεις απο την ομαδα μου τελικα,αν μπορει καποιος θα του ειμουν ευγνωμων,κοντα στην αχαρνων μενω στον σκλαβενιτη στην εξοδο για αττικη,
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

TSAKOS

Μαγκες φερτε και τα πιστολακια σας αμα γουσταρετε μια και δεν θα ειμαστε παρα πολλοι να κανουμε και κανα ματσακι με πιστολια....Arbiter θα ερχομαι απο Ραφηνα ρε φιλε και γεματος...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Arbiter

οχι καλε δεν πειραζει!μονο και που το σκεφτηκες σημαινει πολλα για μενα!!^^

topgun7

φυλε TSAKO φερε το bolt με την NPAS... γιατι αμα δεν το παρει το παιδι με το scar ολο και καποιος θα βρεθει να εχει παραπανω αλλα οπως ειπα ολοι θα παιξουν με τον ενα η αλλο τροπο!!! τωρα οσο αναφορα τα πιστολια ειδη ξερω 2 που δεν εχουν οποτε θα ειναι μαλακια να μεινουν απ εξω!! το θεμα θα το δουμε εκει

topgun7

Arbiter αμα  μπορεις να παρεις μετρο ή (προαστιακο) και να ερθεις αναλογος δουκισης πλακεντιας η λεωφορο πεντελης μπορουμε να σε παρουμε αλλιως λυπαμε......

Arbiter

σε ευχαριστω αλλα μου ειναι δυσκολο αυτο,γιατι μενω ανω πατησια και ειναι μεγαλο ρισκο και κουραση,αλλα και παλι το εκτιμω παρα πολυ και σε ευχαριστω!!!

O.Y.K.1985

Παράθεση από: Arbiter στις  17 Σεπ 2011, 02:29:44 ΠΜ
σε ευχαριστω αλλα μου ειναι δυσκολο αυτο,γιατι μενω ανω πατησια και ειναι μεγαλο ρισκο και κουραση,αλλα και παλι το εκτιμω παρα πολυ και σε ευχαριστω!!!
Μένω Κ. Πατήσια στην  Στρ. Καλάρη . Μπορώ να να σε πάρω μαζί . Το μόνο πρόβλημα είναι οτι θα φύγω από το σπιτι στις 10 γιατι πρεπει να παω τον γιο μου στο Μπάσκετ. Αν σε βολευει έτσι στείλε PM
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Maxx333

Σας χαιρετω ολους. ειμαστε κ εμεις 2 ατομα ,καινουργιοι στο σπορ κ λεμε να ρθουμε παλι,ημασταν ελαιουργειο με  τους Ι4 πριν 2 κυριακες κ περασαμε καλα.μακαρι να τα πουμε κ απο κοντα.

anemos56