ΕΛΕΥΣIΝΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Ξεκίνησε από topgun7, 14 Σεπ 2011, 21:55:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spitfire11

Παράθεση από: ADINOWS στις  15 Σεπ 2011, 21:16:54 ΜΜ
Eισαι εκτος οριων,οχι μονο στην αττικη αλλα πανελλαδικα(CQB).Ηταν λαθος που σε αφησαν  να παιξεις και ευθυνη εχει και ο διοργανωτης.Τελος.

Με σεβασμο και χωρις επιθετικο υφος,

Mολις  μαζευτικαμε ολοι οι παιχτες συζητησαμε για την δυναμη του οπλου μου.τεθηκε λοιπον το ερωτημα αν με αφησουν να παιξω,αμεσως μου εγιναν οι απαραιτητες παρατηρησεις ως προς την ασφαλεια στο πεδιο(γιατι ηταν το πρωτο παιχνιδι μου)και επειτα μου δωθηκαν ειδηκες οδηγιες για την χρηση του οπλου μου.

Οι διοργανωτες θεωρω οτι δεν φερουν ευθηνη, καθως μου ανεφεραν οτι δεν μπορω να παιζω θα αποκλειωμαι σε παιχνιδια μεγαλυτερου ενδιαφεροντος και μου προτειναν να αγορασω ενα AEG.Απο εκει και περα με αφησαν να παιξω γιατι παμε για διασκεδαση..καταλαβα τους κανονες δεν το επαιξα ραμπο να θεριζω με ριπες απο τα 5 μετρα..επαιξα οσο ηπια μου επετρεπαν οι καταστασεις και με πολυ προσoχη..

Ακομα και ενα οπλο της ταξης των 320 fps ειναι επικυνδινο στα χερια ενος ατομου χωρις σεβασμο ως προς τους αντιπαλους.Το αναφερω αυτο γιατι εχω ακουσει για αρκετα ατυχηματα σε παιχνιδια τα οποια γιναν με οπλα εντος οριων!!!

Δεν λεω οτι δεν παιζει ρολο η δυναμη του οπλου, απλα λεω οτι περισσοτερο ρολο παιζει αυτος που το κραταει!!!

Φιλικα παντα, spitfire11
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

TSAKOS

Αγορια της διοργανωσης πειτε ομως μια ωρα γιατι δεν θα βγει ακρη και θα λεει ο καθενας μας την ωρα που τον βολευει....Οτι ωρα γουσταρετε εσεις θα ωρησετε και οποιος θελει ερχετε....Τα ορια τα ανακοινωσατε....Αν εχει καποιος ενα δευτεερο οπλο για το παιδι που να μπορεσει να του το δωσει καλως....Αλλιως αγορι αν ερθω θα σου φερω ολο το bolt μου που φοραει NPAS και ειναι ρυθμισμενο στα 328.....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

ADINOWS

Ολα τα παραπνω που μου λες δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο.
Για ολα τα Public παιχνιδια  ο Kανονας ειναι Kανονας και πρεπει να τηρειται απο ολους.
Οποιος δεν συμφωνει με τους κανονες που εχουν αναρτηθει  αν θυμαμαι καλα πριν 1,5 χρονο περιπου,πολυ απλα δεν παιζει σε public παιχνιδια.(μικρα-μεγαλα-ασημαντα-σημαντικα-χαβαλετζιδικα κτλ_)

Φιλε spitfire11 δεν θα συνεχισω την συζητηση γιατι το θεμα σε αυτην την αναρτηση ειναι διαφορετικο. ;)

COBRA TEAM

spitfire11

Παράθεση από: ADINOWS στις  15 Σεπ 2011, 22:15:11 ΜΜ
Ολα τα παραπνω που μου λες δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο.
Για ολα τα Public παιχνιδια  ο Kανονας ειναι Kανονας και πρεπει να τηρειται απο ολους.
Οποιος δεν συμφωνει με τους κανονες που εχουν αναρτηθει  αν θυμαμαι καλα πριν 1,5 χρονο περιπου,πολυ απλα δεν παιζει σε public παιχνιδια.(μικρα-μεγαλα-ασημαντα-σημαντικα-χαβαλετζιδικα κτλ_)

Φιλε spitfire11 δεν θα συνεχισω την συζητηση γιατι το θεμα σε αυτην την αναρτηση ειναι διαφορετικο. ;)

Εχεις δικιο παραφερθηκαμε..αλλα πρεπει να παραδεχτο οτι εχεις δικιο οι κανονες ειναι κανονες..θα παω να παρω σιγουρα το steyr aug.

Ζητω συγνωμη απο τον φιλο topgun7, γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα..
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

Horus

enemies..we need more enemies!!

tristan

Βλεπο εχετε ορεξη για τρεχαλα οπιος ενδιαφερετε για να μην μινουμε στο αν

ΚΥΡΙΑΚΗ 9. 00 ωρα ελευσινα

αντε αν ειναι να μαζεβομαστε για παιχνιδακι

Υ.Ρ για τον φιλο spitfire11  αν μαζεφτουμε να τον προσκαλεσουμε και καπιος να του δανησι καπιο aeg να παιξι και οχι να τον παιρνουμε απο τα μουτρα

topgun7

spitfire11 ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΑΛΑΡΑ.......... ;D

BladeGT

sorry ρε παιδια, απτη στιγμη που δεν ειναι καποιο επισημο παιχνιδι. η ο εκαστοτε διοργανωτης (εστω αυτος που εκανε την προταση στη συγκεκριμενη περιπτωση και ουτε διοργανωνει ουτε φερει καποια ευθυνη για την εξελιξη του παιχνιδιου.απλα ειπε παμε να παιξουμε???) δεν εχει ορισει καποια ορια. Μπορει να πει φερτε οτι θελετε... Εγω δεν θα ζητησω κανενος τα ρεστα εαν φαω καμια και πονεσω παραπανω η παθω κατι αφου ηρθα με ΔΙΚΗ ΜΟΥ  ευθυνη και ελαβα μερος σε αυτο το παιχνιδι που π.χ ειναι κουτουρου... Τι καθεστε και σκουζετε τωρα...Τουλαχιστον ας υπαρχει μια τακτ,να γινεται μια παρατηρηση και τελος.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Jim21

Ο καθενας θα φερει οπλο με οτι ορια γουσταρει νεοι πολλοι ευχαριστω δε θα παρω συμφωνω με τον Adinows

kill or be killed

sotosmarinis

Και εγώ καινούργιος είμαι μάγκες. Θα ήθελα να έρθω. Το παιχνίδι είναι Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 9π.μ. ? Πως πάμε στην Ελευσίνα ?

georgeSK

topgun7

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ) ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 8.45 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ???????????? SOTOSMARINIS

Prom81

Παράθεση από: BladeGT στις  16 Σεπ 2011, 09:13:13 ΠΜ
sorry ρε παιδια, απτη στιγμη που δεν ειναι καποιο επισημο παιχνιδι. η ο εκαστοτε διοργανωτης (εστω αυτος που εκανε την προταση στη συγκεκριμενη περιπτωση και ουτε διοργανωνει ουτε φερει καποια ευθυνη για την εξελιξη του παιχνιδιου.απλα ειπε παμε να παιξουμε???) δεν εχει ορισει καποια ορια. Μπορει να πει φερτε οτι θελετε... Εγω δεν θα ζητησω κανενος τα ρεστα εαν φαω καμια και πονεσω παραπανω η παθω κατι αφου ηρθα με ΔΙΚΗ ΜΟΥ  ευθυνη και ελαβα μερος σε αυτο το παιχνιδι που π.χ ειναι κουτουρου... Τι καθεστε και σκουζετε τωρα...Τουλαχιστον ας υπαρχει μια τακτ,να γινεται μια παρατηρηση και τελος.
Παράθεση από: topgun7 στις  14 Σεπ 2011, 21:55:59 ΜΜ
ψηνετε κανεις αμα δεν οργανωθει κανενα σοβαρο πεχνιδι το σ/κ να  μαζευτουμε να παιξουμε( απογευμα ΑΚΥΡΟ)κυργιακης κανενα(προπονιση ΧΑΛΑΡΑ) (3 ατομα στανταρ +1?) deathmatch για να αρχισουμε να ζεστενομαστε σιγα σιγα γιατι εχει περασει ο μισοσ σεπτεμβριο και τιποτα ακομα και δεν το βλεπω και  κατι συντομα κανονικα παντα με ορια 350 fps και ολουσ τουσ κανονες ΠΑΝΤΑ  ακουω γνωμες!!!    

====================================

Παρακαλω οπως διευκρινιστει, για να ξερουμε πως θα κινηθουμε.
Ευχαριστω πολυ εκ προοιμιου.

Condor

Το παλικάρι τα είχε διευκρινήσει όλα εκ των προτέρων: κάτι χαλαρό,με τα γνωστά σε όλους όρια...
Όλα τα υπόλοιπα είναι άσκοπα...
Φιλαράκι θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά λόγω υποχρεώσεων (συγκεκριμένα λογω δουλειάς) θα λείπω...  >:(
Καλό παιχνίδι να έχετε, ασφαλές και να περάσετε καλά...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Demon

Παρακαλώ πολύ απαντήστε κάποιος απο την διοργάνωση
Θα υπάρχει μετρητής στο πεδίο?? να ξέρουμε αν είναι τι να κάνουμε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

pipilas

αντε να δουμε τι θα δουμε!!!!!!
αντε τελειωνετε λιγο με το game τι ωρα ??????
οσο αφορα το γεγονος οτι επαιξε ο φιλος με το σκαρ δεν σας αφορα και κακως τον κραζετε τοση ωρα γιατι απλα δεν ησασταν παρων!!!!!!
δικο μας game ητανε και αφου δεν μασ τιμησατε τοτε τουμπεκα!!!!!
ο φιλος επαιζε βολη βολη μονο ετσι για να ξερετε.......
ενημερωθηκε για το τι πρεπει να φτιαξει στο σκαρακι του για να μπορει να παιζει.........
ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε........

topgun7

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ (70%)ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗΜΕΝΕΙ 100%

topgun7

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 344 FPS ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ  ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

pipilas