γνωμες για το m249 para της Α&Κ

Ξεκίνησε από wrangler, 01 Απρ 2011, 11:21:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dtz

Παράθεση από: Gunner στις  06 Απρ 2011, 11:15:17 ΠΜ

Παρακάτω βάζω ένα αναλυτικό link σχετικά με το dismantling του gearbox με φωτό που περιγραφει ακριβώς αυτό.

http://www.scalerocketry.com/m249/m249gearbox.html

:o κάτι παραπάνω από χρήσιμο το link ... πραγματική βοήθεια :o
don 't get mad, get even

alektor

Φίλε gunner το hop up το πλάκωσε και το κανε ο κομμάνταρχος indianos
πριν το πάρω στα χερια μου ;D
Πλέον δουλεύει ρολόι.
Στο τελευταίο παιχνίδι μου είπαν πως το box mag στο sound activated ενώ ακουγόταν να δουλεύει δεν τροφοδοτούσε bb's. Μήπως γνωρίζει κανείς τι φταίει??

Ευχαριστώ και πάλι τον gunner για τις συμβουλές, όπως και τον indiano για τη διόρθωση του hop up :) :) :)

Gunner

Φίλε Αλέκτωρ,

Τον καιρό που έχω το όπλο, 2 φορές δεν feedarize το μποξ mag ενώ έδειχνε να λειτουργεί.

1. είχε σπάσει στη μέση ένα BB και είχε σφηνώσει στο σημείο που βγαίνουν τα bbs από την άκρη του πλαστικού (μετά το ελατήριο). το έσπρωξα με ένα λεπτό σιδεράκι και ksekolhse.  (parepiptontws τα bbs ήταν Marui , για να σας προλάβω..   :-X )

2. στην δεύτερη, είχε σφηνώσει ολόκληρο bb στο εσωτερικό του μποξ mag στον μηχανισμό. Έβγαλα τις 2 βίδες που έχει από κάτω το μποξ mag και ελευθέρωσα το (Υ) και το στραβικά όλο έξω. Έσπρωξα τα bbs και αμέσως ksekwlhsan και έκανε winding κανονικά.

Ελπίζω να σου έχουν συμβεί μια από τις παραπάνω περιπτώσεις και το ποστ να se boh8hsei. Αλλιώς θα πρέπει να στο δει κάποιος για να καταλάβει ακριβώς τι φταίει. Αν είσαι Αθηνά προσφέρομαι. τηλ: 6936161466. Παναγιώτης.

alektor

μένω Κομοτηνή gunner :)
Αυριο θα βρεθώ με τον indiano και θα το ρίξουμε μια ματιά.
Σ' ευχαριστώ για την προσφορά σου.

Gunner

Τελικά δεν άντεξα.
Αν και μου άρεσε μαμά..... λύγισα και ιδού.

Το m249 πλέον είναι έτσι..........:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A και παίδες στα 30000bbs κάντε του και ένα service. Εγώ κοντά στα 40.000 κούρεψα γρανάζια και πλέον φοράει το σετάκι της Modify με θερμική επεξεργασία.

:P

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

nayl

επειδη ετοιμαζομε να το παρω το εργαλειακι...ειμαι ακομη αναποφασιστος στο πιο απο τα 2. para η το αλλο με το κοντακι.καμια γνωμη που να βοη8ησει στην αποφαση?αυτο με το κοντακι δειχνει πιο ....gun...το para εχει το ραιλ απο πανω μου αρεσει αλλα οταν το ειδα απο κοντα σημερα νομιζα οτι κατι του λειπει...καμια βοη8εια?
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

wrangler

εμεις στην ομαδα που εχουμε το para εχουμε βαλει rail και απο κατω!!!
και του εχουμε βαλει και λαβη :D  και εχουμε βγαλει το μαμα διποδα και βαλαμε αλλον να κλεινει
απο κατω κανονικα!!! και τα 2 ωραια ειναι παντως αναλογα τα γουστα!!!
αν το παρεις αλλαξε και αυτα που προτεινε ο gunner ;)

γενικα παντως το οπλο φυσαει!!!
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Demon

Παράθεση από: Gunner στις  17 Ιουν 2011, 16:36:22 ΜΜ
Τελικά δεν άντεξα.
Αν και μου άρεσε μαμά..... λύγισα και ιδού.

Το m249 πλέον είναι έτσι..........:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A και παίδες στα 30000bbs κάντε του και ένα service. Εγώ κοντά στα 40.000 κούρεψα γρανάζια και πλέον φοράει το σετάκι της Modify με θερμική επεξεργασία.

:P
δεν μπορώ να πω οτι είναι ασχημο το εργαλείο σου,φίλε μου αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης τωρα με τα rails,το eotec και το κοντακι μου θυμισε λιγο Μ4 που πηρε αναβολικά ;D ;D

pit k

Παράθεση από: Ghost Rider στις  30 Ιουλ 2011, 18:37:34 ΜΜ
δεν μπορώ να πω οτι είναι ασχημο το εργαλείο σου,φίλε μου αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, τωρα   που πηρε αναβολικά ;D ;D
Παράθεση από: Gunner στις  30 Ιουλ 2011, 20:03:30 ΜΜ
;D ;D ;D
prepei na deis pws kai pou rixnei kiolas.....
;D ;D ;D

Πανό δεν το περίμενα αυτό από εσένα, για βια γκρα ήξερα άλλα για αναβολικά  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 

nayl

το πηρα κ εγω προχτες.δωρο απο τον αγ.βασιλη ;Dλοιπον αντιμετωπισα αμεσως το 8εμα με το διακοπτη κ αγορασα εναν που βρηκα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα στην τιμη των 0,90.πηγα σπιτι λυγισα το μεταλακι που εχει ο διακοπτης και μετα απο 2-3 δοκιμες τελικα μπηκε μια χαρα.τωρα αυτο που με φοβιζει ειναι αυτο που λετε για τα αμπερ του διακοπτη.επρεπε να κοιταξω κατι συγκεκριμενο δεν ειχα ιδεα κ επειδη ειχε περασει καιρος που ειχα διαβασει το ποστ δεν 8υμομουν αυτο με το διακοπτη .
κατι αομη που ειδα ενω αρχικα το οπλο εβγαλε 420-425 fps μετα το λεισιμο μου βγαζει 400-410. ???
υπαρχει περιτωση το περισιο γρασσο του κινεζου μεσα στον κυλινδρο να ανεβαζαν τα φπς? ::) ::)
και κατι ακομη .ξερει κανενας καποιο ling με αλλο ειδος μεγαλης γεμιστηρας να εχει την εμφανιση της μαμας και βασικα να δουλευει πιο καλα?
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

Sierraxray

@nayl
Καλά εσύ δεν έφαγες παραπροχτές παντόφλα? Πάλι γεμίζεις το σπίτι αδιόρθωτε?  ;D
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.