Σούνιο ξενοδοχείο

Ξεκίνησε από Overlord, 18 Ιουλ 2011, 00:09:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Doc

Παράθεση από: wrangler στις  21 Ιουλ 2011, 11:08:42 ΠΜ
πως πιστευεις εσυ οτι μπορει να ειναι ; θα ηθελα την τοποθετηση σου.

Νομίζω ότι ο αντίλογος εστιάζεται σε 3 βασικά σημεία:

Α.
Εάν δεν προχωρήσουμε το Airsoft παρακάτω και μείνουμε όπως είμαστε, θα παραμείνουν και τα προβλήματα που έχουμε. Εάν δεν φτιάξουμε νομική εκπροσώπηση (σύλλογο κλπ) και δεν αρχίσουμε διαδικασίες για αναγνώριση και νομοθέτηση, θα είμαστε για πάντα (ημι)παράνομοι και έρμαιοι του εκάστοτε που ενοχλείται που μας βλέπει να παίζουμε στον τάδε ή δείνα χώρο. Ακόμα και του νομοθέτη που κάποια στιγμή θα απαγορεύσει τα αεροβόλα μας τελείως.

Β.
Εάν δεν φτιαχτούν ωραία και μεγάλα πεδία ή ακόμα και αν πραγματοποιηθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο (που δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει έτσι, ας το υποθέσουμε απλά), δηλ παίζουμε πάλι στην Ελευσίνα πληρώνοντας ένα ποσό για τη συμμετοχή μας, το τίμημα πιστεύω θα είναι μικρό για αυτό που θα έχουμε επιτύχει: νόμιμο παιχνίδι, χωρίς φόβο και αστυνομίες.

Επιπλέον, αν παραμείνουμε οργανωμένοι, στο χέρι μας είναι να "αγοράσουμε" εμείς με το σύλλογό μας τα δικαιώματα χρήσης π.χ. της Ελευσίνας από το κράτος κι έτσι να έχουμε χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής και τα λεφτά να πηγαίνουν υπέρ του συλλόγου μας.

Γ.
Δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε κατηγορηματικά και a priori την πιθανότητα να φτιαχτούν ωραία και μεγάλα πεδία. Υπάρχουν παραδείγματα ευνοϊκά. Στο εξωτερικό φτιάχτηκαν μεγάλα πεδία. Στην Αττική το πεδίο paintball στη Μαλακάσα είναι μεγάλο και προσωπικά μου φάνηκε καλό και αξιόλογο.

Δεν μπορούμε να λέμε ότι "δεν θα γίνει γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες" διότι εάν δεν φτιάξουμε σύλλογο και νομοθεσία προφανώς δεν θα πρέπει να περιμένουμε παίκτες και πεδία.

Αν δώσουμε την ευκαιρία στον επιχειρηματία να βγάλει κέρδος με την κατάλληλη νομική υποδομή και αναγνώριση, τότε μόνο θα πέσει επένδυση. Εάν πάλι δεν δουλέψουμε εμείς πρώτα για να οργανώσουμε το άθλημα, ας μην περιμένουμε ΠΟΤΕ τον σοβαρό ιδιώτη να ρισκάρει το κεφάλαιό του στο Airsoft. 

1T2X1

Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Σύμφωνα με όσα διάβασα στο λινκ στο opengov,θα αλλάξει ο νόμος τόσο στα δικά μας όσο στα paintball αεροβόλα.
Αν ισχύσει αυτό,τότε τα ήδη υπάρχοντα πεδία ποιος θα τα εκμεταλλευτεί;Όποιος δώσει τα πιο πολλά χρήματα,σε περίπτωση ιδιωτικών πεδίων (μίσθωση,αγορά κλπ του χώρου);

Επίσης αν διαχωρισθούν στο νόμο σε υποκατηγορία ή θεωρηθούν παιχνίδια,αλλάζει κάτι στο που θα παίξω ή απλά τα μεταφέρω χωρίς φόβο;

Overlord

Πραγματικά με τα όσα διαβάζω έχω χάσει τον μπούσουλα :-[
Όταν ξεκίνησα αυτό το post η ερώτηση μου ήταν απλή: τα παιδια πυ έπαιξαν εκείνο το Σάββατο πως το βρήκαν το μέρος; Καλό; Όχι και τόσο καλό; Επικίνδυνο;
Απλά πράγματα! Με την προϋπόθεση, ότι μιας και κατέβηκαν μερικοί στα μέρη μου ίσως να έμπαινα κι εγώ ο νέος σε κανα παιχνίδι να έπερνα το βάπτισμα του ''πυρός'' και γιατί όχι να έβαζα κι εγώ καμιά ιδέα για κανα καινούριο μέρος.
Αλλά εδώ βλέπω ότι όχι απλά έχουν βγεί τα μαχαίρια αλλά είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν :o
Ετοιμαζόμουν να ανακοινώσω την ομάδα μας αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει σύντομα ή αν θα γίνει ποτέ και στα όπλα μας θα μπεί πωλητήριο.
Γιατί τελικά αλλιώς τα φανταζόμουν και αλλιώς τα διαβάζω.
Η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεστε που διάβαζα σε διάφορες ομάδες έχει πάει περίπατο;
Ερωτήσεις ενός νέου!
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

wrangler

Παράθεση από: Doc στις  21 Ιουλ 2011, 15:48:08 ΜΜ
Νομίζω ότι ο αντίλογος εστιάζεται σε 3 βασικά σημεία:

Α.
Εάν δεν προχωρήσουμε το Airsoft παρακάτω και μείνουμε όπως είμαστε, θα παραμείνουν και τα προβλήματα που έχουμε. Εάν δεν φτιάξουμε νομική εκπροσώπηση (σύλλογο κλπ) και δεν αρχίσουμε διαδικασίες για αναγνώριση και νομοθέτηση, θα είμαστε για πάντα (ημι)παράνομοι και έρμαιοι του εκάστοτε που ενοχλείται που μας βλέπει να παίζουμε στον τάδε ή δείνα χώρο. Ακόμα και του νομοθέτη που κάποια στιγμή θα απαγορεύσει τα αεροβόλα μας τελείως.

Β.
Εάν δεν φτιαχτούν ωραία και μεγάλα πεδία ή ακόμα και αν πραγματοποιηθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο (που δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει έτσι, ας το υποθέσουμε απλά), δηλ παίζουμε πάλι στην Ελευσίνα πληρώνοντας ένα ποσό για τη συμμετοχή μας, το τίμημα πιστεύω θα είναι μικρό για αυτό που θα έχουμε επιτύχει: νόμιμο παιχνίδι, χωρίς φόβο και αστυνομίες.

Επιπλέον, αν παραμείνουμε οργανωμένοι, στο χέρι μας είναι να "αγοράσουμε" εμείς με το σύλλογό μας τα δικαιώματα χρήσης π.χ. της Ελευσίνας από το κράτος κι έτσι να έχουμε χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής και τα λεφτά να πηγαίνουν υπέρ του συλλόγου μας.

Γ.
Δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε κατηγορηματικά και a priori την πιθανότητα να φτιαχτούν ωραία και μεγάλα πεδία. Υπάρχουν παραδείγματα ευνοϊκά. Στο εξωτερικό φτιάχτηκαν μεγάλα πεδία. Στην Αττική το πεδίο paintball στη Μαλακάσα είναι μεγάλο και προσωπικά μου φάνηκε καλό και αξιόλογο.

Δεν μπορούμε να λέμε ότι "δεν θα γίνει γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες" διότι εάν δεν φτιάξουμε σύλλογο και νομοθεσία προφανώς δεν θα πρέπει να περιμένουμε παίκτες και πεδία.

Αν δώσουμε την ευκαιρία στον επιχειρηματία να βγάλει κέρδος με την κατάλληλη νομική υποδομή και αναγνώριση, τότε μόνο θα πέσει επένδυση. Εάν πάλι δεν δουλέψουμε εμείς πρώτα για να οργανώσουμε το άθλημα, ας μην περιμένουμε ΠΟΤΕ τον σοβαρό ιδιώτη να ρισκάρει το κεφάλαιό του στο Airsoft. 

αν μιλαμε για milsim , τοτε οι ενοιες πεδιο και milsim δε πανε μαζι.
δε μπορεις να παιζεις milsim σε περιορισμενο χωρο αυτο ειναι ξεκαθαρο.
ακομα και το πεδιο της  μαλακασας για εμενα προσωπικα δε με καλυπτει. ενας χωρος για milsim
καλο ειναι να εχει και καποιους εστω χωματοδρομους για κινηση οχηματων μεταφορας προσωπικου
και διαφορα αλλα.. ;)
οπως εγραψα σε αλλο νημα , εγω θα πληρωνα ευχαριστως για να συμμετασχω σε μια διοργανωση τυπου berget ! αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
εδω μην περιμενετε μεγαλα πραματα.αν ανοιξουν θα ανοιξουν πεδιακια των 1-2 στρεματων με σπιτακια
απο γυψοσανιδες και καρουλια του ΟΤΕ.
να ξερετε ενα πραμα ομως οσοι  ειστε υπερμαχοι τοων ιδιωτικων πεδιων....τα σεναρια τα public θα λαβουν τελος μια και καλη αφου οι ρουφιανιες προς στην αστυνομια ,ωστε να χαλανε τα σεναρια στη
μεση θα παιρνουν και θα δινουν...  με λιγα λογια .. βγαζετε τα ματακια σας με τα ιδια τα χερακια σας.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Τάλων

Τελικά θα απαντήσει κάποιος στον συνχομπίστα chaos γιατί δεν μπορεί να παίξει σε μια απόσταση 15 λεπτών από το σπίτι του ;       

Αφού του το εξηγήσει κάποιος  αυτό μετά αναφερφήτε στα θετικά και στα αρνητικά της νομιμοποίησης.

Αλλά από ότι βλέπω για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ κουβέντα.

Εγώ φίλε chaos σου ανέφερα δυο πράγματα στο προηγούμενο μου μήνυμα. Και αν νομίζεις ότι απλά έχεις χάση τον μπούσουλα κάνεις λάθος διότι δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη.

Όπως παντού έτσι και εδώ θα βρείς από ανθρώπους μέχρι και απάνθρωπους.

Γι΄αυτό μην πουλήσεις τον εξοπλισμό σου. Απλά διάλεξε την παρέα που θες να παίζεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπήσεις ακόμη περισσότερο το airsoft.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Bulldog

Παράθεση από: Τάλων στις  21 Ιουλ 2011, 17:14:07 ΜΜ

Γι΄αυτό μην πουλήσεις τον εξοπλισμό σου. Απλά διάλεξε την παρέα που θες να παίζεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπήσεις ακόμη περισσότερο το airsoft.

Συμφωνώ απόλυτα!

Mil.Sim.On

chaos θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά...συνεχίζεις ακάθεκτος παρ'όλα αυτά που διάβασες ή διαβάζεις κατα καιρούς....σίγουρα ουδένα  άθλημα  με πλήρη εναρμόνιση και απόλυτη γαλήνη δεν υπάρχει και το ξέρεις,θα ήταν πολύ ουτοπικό να λέγαμε κάτι τέτοιο....τάβλι να παίξουμε θα σκοτωθούμε π.χ........σίγουρα κάθε αθλητική κοινότητα  έιναι ένας καθρέπτης της μεγάλης κονωνίας, ενός συνόλου ανθρώπων με διαφορές απόψεων και προσεγγίσεων....μην σε πτοεί και μην σε αποθαρρύνει ο έντονος διαξιφισμός μεταξύ των συναθλητών/συναθλητριών διότι μέσω του διαλόγου αναλύονται πολλά θέματα και επέρχεται η εξέλιξη .....
έστω και απο αυτό το κουρασμένο νήμα θα ήθελα να σε καλωσορίσω και εσένα και την ομάδα σου και μετά χαράς θα θέλαμε να μας παρουσιάσετε την ομάδα σας!!!!

el.cind

Τελικά θα απαντήσει κάποιος στον συνχομπίστα chaos γιατί δεν μπορεί να παίξει σε μια απόσταση 15 λεπτών από το σπίτι του ;       

Αφού του το εξηγήσει κάποιος  αυτό μετά αναφερφήτε στα θετικά και στα αρνητικά της νομιμοποίησης.

Αλλά από ότι βλέπω για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ κουβέντα.

Εγώ φίλε chaos σου ανέφερα δυο πράγματα στο προηγούμενο μου μήνυμα. Και αν νομίζεις ότι απλά έχεις χάση τον μπούσουλα κάνεις λάθος διότι δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη.

Όπως παντού έτσι και εδώ θα βρείς από ανθρώπους μέχρι και απάνθρωπους.

φιλε ταλων ειπες της σωστες κουβεντες τορα.. και θα συνφονησω και εγω οπος και ο φιλος
Bulldog... 8) 8) 8)
παντα φιλικα el.cind

MAKISL

Παράθεση από: Dulas στις  21 Ιουλ 2011, 10:23:16 ΠΜ
Δυστυχώς έχουμε ΟΛΟΙ ξεχάσει τι ήταν το airsoft. :-[

Και γίναμε όλοι λίγο πολύ, μαχητές του πληκτρολογίου, με ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Τρομάρα μας, όλοι.

Που θέλουμε και airsoft. :-[

Ότι παθαίνουμε εμείς το προκαλούμε και δεν μας φταίει κανένας άλλος εκτος από την κουταμάρα που μας δέρνει, Ελληνάρες όλοι μας.

+1000000
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

tristan

MAKISL

Παράθεση από: Mil.Sim.On στις  21 Ιουλ 2011, 10:55:45 ΠΜ
δλδ αν αύριο εγώ αγοράσω το χώρο της ελευσίνας απο την τράπεζα,δεν θα με πληρώσεις wrangler για να παίξεις εάν και εφόσον το κάνω σουπερ ντούπερ πεδίο?αφου θα είναι κλεισμένη επιχείρηση!!
όσον αφορά το τι πεδία θα γίνουν και το πόσο μεγάλα..ε..δεν ειμαστε και αμερικη ρε παιδια με τους χιλιάδες παίκτες....ο αλλος που θα κανει μια επενδυση να 'στε σίγουροι ότι θα το μελετήσει πολύ καλά...

ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ  μαγκες το λαθος που κανετε ολοι μα ολοι? (στο δικο μου βιβιλιο δεν ειναι λαθος αλλα ....)
Βαζετε πολυ συναισθημα και ξεκατινιασμα και ελαχιστα απο ολα τα αλλα...
α) κοινη λογικη .... το airsoft προς το παρον -ισως και λογω της αδυναμιας του να ξεκαθαρισει τους cheaters και τους αθανατους - ειναι μια μικρη αγορα που αντεχει μαξιμουμ τα μαγαζια που ηδη υπαρχουνε και τους "εμπορους" που ηδη υπαρχουνε... και αυτοι στο μεγαλυτερο μερος τους δουλευουνε ή τουλαχιστον δουλευανε μεχρι τωρα, με καπως αγιογδυτικο τροπο.... εξου και παρα μα παρα μα παρα πολλοι απο μας φερνουν οοοοοτι μπορουνε απο εξω, γιατι απεξω βρισκεις σχεδον τα ιδια πραματα και σε μεγαλυτερη ποικιλια , σε πολυ πολυ χαμηλοτερες τιμες.....μεχρι να εναρμονιστουν στην πραγματικοτητα οι εδω ... θα συνεχισει το πραμα ετσι .
και φυσικα ως μικρη αγορα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ TO ενδιαφερον τον πραγματικων εμπορων και επιχειρηματιων που θα ριξουν λεφτα σε ενα σπορ (?) χομπυ (?) με σκοπο φυσικα να τα παρουν πισω διπλα και τριδιπλα.... (αυτο ειναι ανμενομενο επενδυση κανουν δεν κανουν ευεργετημα στον καθε παπαρα σαν και μενα που του καβ...νει  να πα να παιζει πολεμο που λεει και ο πατερας μου)
γιαυτο και ως τα τωρα εχουμε την ησυχια μας και παιζουμε χωρις πολλα πολλα , και περναμε κατω απο τα ρανταρ...επειδη στην ουσια ειμαστε μικρη αγορα και διασκορπισμενοι σολη την ρημαδοελλαδα και αστατοι....
  και οπως ειπα γιατι δεν το βλεπετε το πραμα απλα εμπορικα ?  γιατι οτι γινεται σημερα στον εξω τον πραγματικο κοσμο γινεται οπως ξερετε και βλεπετε για το κερδος ,το σκατοχρημα παναθεμα το, και το εμποριο  γ@@@ω  αυτον που το ανακαλυψε
 β) αν καποιος ριξει λεφτα σε κατι περιμενει να τα παρει πισω , αυτο δεν ειναι καταναγκη κακκο , εκτος και σε αναγκαζει να πας και να του τα δωσεις με διαφορους τροπους (οπως εκμεταλευομενος τα κενα νομου και τις υπαρχουσες νομοθεσιες για να σου στελνει  αστυνομιες και δεν ξερω γω τι αλλο...) Μην νομιζετε οτι και η αστυνομια εχει καμμια διαθεση ναασχολειτε με μας ... αναθεμα με κιαν δεν εχουν δουλεια να ασχοληθουν..... απλα οταν γινει μια καταγγελια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ και ναστε σιγουροι οτι οταν ακουνε γινετε αυτο και τραβατε κατα σουνιο γιατι ο ταδε ΠΑΠΑΡΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ (εγω θα το ριξω εκει και οχι σε δολο "συναγωνιστων") , το πρωτο που λενε ειναι ΓΑ....Ω ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑ....Σ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ  ΠΑΛΙ ΜΑΥΤΟΥΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗ -ΠΡΓΜΑΤΙΚΗ- ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

οποτε αν γινει κατι καλο θα παμε να τα σκασουμε μεσα σε λογικα πλαισια υπο την προυποθεση οτι δεν θα γινουν τα πραματα οπως ολα στην ελλαδα , δηλαδη , θα πεσουν οι ξυπνιοι να βγαλουν τρελα λεφτα μεσα σε 10 μερες (τροπος του λεγειν) ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ "ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ"

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Dulas

Αν κάποιος κάτσει και διαβάσει με καθαρό μυαλό

και τις πέντε σελίδες, καθώς και αντίστοιχες όπως τα Captains Meeting.

και είναι και λίγο ανοιχτόμυαλος και σκεπτόμενος άνθρωπος.

Eίμαι σίγουρος ότι θα άλλαζε γνώμη και θα αναθεωρούσε ότι εικονικά περίμενε από το hobby ή τα βήματα για ένα καλύτερο μέλλον για αυτό.

Τελικά είναι πολύ σοφή η κουβέντα πως αν θέλεις να πας μπροστά ίσος χρειάζεται να κάνουμε και ένα και δύο ή και περισσότερα βήματα πίσω.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

+1 αυτη ειναι η λυση.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Mad Max

Παράθεση από: Dulas στις  21 Ιουλ 2011, 10:23:16 ΠΜ
Δυστυχώς έχουμε ΟΛΟΙ ξεχάσει τι ήταν το airsoft. :-[

Και γίναμε όλοι λίγο πολύ, μαχητές του πληκτρολογίου, με ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Τρομάρα μας, όλοι.

Που θέλουμε και airsoft. :-[

Ότι παθαίνουμε εμείς το προκαλούμε και δεν μας φταίει κανένας άλλος εκτος από την κουταμάρα που μας δέρνει, Ελληνάρες όλοι μας.
Βρε Κώστα, λογικό δεν είναι; Πάνε οι εποχές των 10 ατόμων στο Hotel ή του ενός παιχνιδιού κάθε Κυριακή με 30 άτομα.

Φαντάσου ένα δρόμο χωρίς κίνηση και με λίγα αυτοκίνητα πριν πολλά χρόνια, συγκρίνωντάς το με το σήμερα, που πλέον και πολλά αυτοκίνητα υπάρχουν (2-3 η κάθε οικογένεια) και τρέχουν πολύ περισσότερο (άλλο αν μποτιλιαρίζεσαι), αλλά και πλέον περισσότερα νεύρα υπάρχουν, τσακωμοί και τελικά καθόλου οδηγική παιδεία.

Αναπόφευκτο λοιπόν αυτό. Από εκεί και πέρα, κατά τη γνώμη μου, είναι πλέον μονόδρομος οι σύλλογοι, για αυτό κάνουμε όλοι προσπάθειες για δημιουργία περισσότερων και ελπίζω σύντομα να προστεθεί και ο δικός σας.

Τελειώνοντας θα επαναλάβω αυτό που έχει γράψει και πει ο Κώστας-Shadowjack πολλάκις, για να καταλάβουμε πως θα μπούμε στη λογική μιας ασφαλούς τέλεσης παιχνιδιού airsoft. Αν αρχίσουμε να πλακωνόμαστε στις μπουνιές στη μέση του δρόμου, θα έρθει αστυνομία κτλ κτλ. Αν αυτό γίνει σε ένα μικρό γυμναστήριο, πάνω σε ένα μικρό ρινγκ αν θες, τότε ίσως να έχουμε και κοινό.  

Όσο το ότι θα μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε μια άδεια χρήσης του εκάστοτε χώρου που χρησιμοποιούμε, χωρίς το φόβο, αν θα μας ακούσουν οι περίοικοι, αν θα μας δει κανένας περαστικός, αν θα περάσει κανένα περιπολικό ή η ομάδα ΔΙΑΣ, αν θα τρομάξει η 18ούρα που έχει φωλιά εκεί κοντά κτλ κτλ, νομίζω είναι επίσης απόλυτα κατανοητό.

Τελείωνοντας, αν θέλουμε να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα έστω πίσω απο το πληκτρολόγιο, ας αφήσουμε τις αόριστες τοποθετήσεις και δη 'αλεξιπτωτικά'-ανώνυμες και ας εκφέρουμε σοβαρές απόψεις για το τι μπορεί να γίνει για το καλό όλων μας. Διότι ωραία είναι να αμφισβητείς και να βλέπεις Χίμαιρες παντού, αλλά να έχεις επιχειρήματα και επί της ουσίας προτάσεις. Νομίζω ότι κανείς μας δε διεκδικεί το αλάθητο. Και εμείς ως σύλλογος Σ.Α.Ν.Δ.ΜΕ.Ν ενδεχομένως να έχουμε κάνει λάθος ή να έχουμε παραλείψει κάτι, αλλά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και συνέχεια να προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω.

salamine153

προταση - καθε φορα που θα αναφερουμ καποιο υποψηφιο πεδιο, να αναφερουμε στο περιππου εστω, πως ειναι, τι σχημα και διαστασεις εχει. Γιατι πχ αν ενα ξενοδοχειο ειναι απλως ενα καινουριο Χοτελ, τοτε δεν μας βοηθαει και πολυ :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια