Σούνιο ξενοδοχείο

Ξεκίνησε από Overlord, 18 Ιουλ 2011, 00:09:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Το Σάββατο το πρωί πέρναγα έξω από το παλαιο BELVEDERE HOTEL απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και είδα  ομάδα να προετοιμάζετε για παιχνίδι (;).
Το συγκεκριμένο σημείο το είχα ποστάρει σε θέμα για εύρεση νέου πεδίου
Εντυπώσεις;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

m21

και εμεις τι κανουμε? παντου παιζουναι παιδια οσο ειναι παρανομω το airsoft θα ειπαρχουν και prive πεδια μη φοβαστε αλλωστε να πιασουν 20-30 ατομα ταυτοχρονα δεν μπορουν μονο μη χαλασουμαι το παιχνιδι αυτων που πανε συνεχεια εκει γιατι δεν πανε πουθενα αλλου.

Overlord

Ώπα παιδιά μην γίνει καμια παραξήγηση.
Εγώ επειδή τυνχάνει να είμαι ιθαγενής της περιοχής και επειδή είχα προτείνει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε διαφορετικό post εξεπλάγην θετικά  όταν είδα κάποιους να ετοιμάζονται για παιχνίδι και η μόνη ερώτσή μου είναι αν τους άρεσε το ''πεδίο'' και αν ανέβαζα αύριο μεθαύριο ένα σενάριο για το συγκεκριμένο μέρος κατα πόσο θα ήταν κάποιος πρόθυμος να κατέβει μια βόλτα προς Λαύριο μεριά
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

BoBKiD

Το συγκεκριμένο "πεδίο" δεν θα το σύστηνα για παιχνίδι.

Σκεφτείτε πως έχουν γίνει στο παρελθόν 2-3 "πεσίματα" της αστυνομίας κατά την διάρκεια παιχνιδιών και μην ξεχνάτε πως είναι καλοκαίρι και το σημείο είναι γεμάτο με τουρίστες και γενικότερο κόσμο. Ένας περίεργος να δει "αγνώστους με όπλα" και το αναφέρει στην αστυνομία, φαντάζεστε τί θα γίνει.

Επίσης, σε ένα από τα κτίσματα κατοικεί κάποιος άστεγος με την γνώση ή του ιδιοκτήτη ή των περιοίκων (δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα αυτό όμως, διότι η τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν το 2009.)

Μεγάλη προσοχή λοιπόν!

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Doc

Παράθεση από: chaos στις  18 Ιουλ 2011, 09:26:03 ΠΜ
...η μόνη ερώτσή μου είναι αν τους άρεσε το ''πεδίο'' και αν ανέβαζα αύριο μεθαύριο ένα σενάριο για το συγκεκριμένο μέρος κατα πόσο θα ήταν κάποιος πρόθυμος να κατέβει μια βόλτα προς Λαύριο μεριά

Εγώ θα ερχόμουν σίγουρα εάν προγραμματιζόταν σενάριο στο Belvedere (αλλά μέχρι τον Αύγουστο είμαι εκτός Αθηνων σε άδεια!)

Έχω κι εγώ πάνω από 1 χρόνο  να παίξω εκεί. Ίσως μάλιστα τελευταία φορά να ήταν το 2009 με τον Bobkid. Πάντως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ και σε αυτό βοήθησε ο χώρος που είναι εξαιρετικός για Airsoft.

Ο άστεγος κατοικούσε με τα σκυλιά του σ' ένα bungalow. Παίζαμε πιο μακριά για να μην τον ενοχλήσουμε και ούτε εκείνος διαμαρτυρήθηκε.

Αστυνομία δεν ήρθε αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καθεστώς αυτή την εποχή. Από την άλλη, εάν έγινε τις προάλλες παιχνίδι χωρίς πρόβλημα, ενδεχομένως να μην προκύψει πρόβλημα ούτε στο επόμενο παιχνίδι. Ή, εάν το θέσουμε αλλιώς, θα ανακύψουν εύλογα ερωτήματα για το πώς γίνεται το αν θα έρθει η αστυνομία να εξαρτάται από το ποιος ακριβώς παίζει στο πεδίο.

1T2X1

Παράθεση από: Doc στις  18 Ιουλ 2011, 16:15:07 ΜΜ
Ο άστεγος κατοικούσε με τα σκυλιά του σ' ένα bungalow. Παίζαμε πιο μακριά για να μην τον ενοχλήσουμε και ούτε εκείνος διαμαρτυρήθηκε.

Λίγο άτοπο αυτό ;D Στεγασμένος και σε bungalow πλεον..

Demon

Παράθεση από: Doc στις  18 Ιουλ 2011, 16:15:07 ΜΜ
[...] θα ανακύψουν εύλογα ερωτήματα για το πώς γίνεται το αν θα έρθει η αστυνομία να εξαρτάται από το ποιος ακριβώς παίζει στο πεδίο.
Τωρα μάλλον τα ειπες όλα σε μια κουβέντα ;) ;) ;)
Και ο νοών νοήτω...

Τάλων

Σχετικά με τον άστεγο δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξάλλου αρκετοί συμπαίχτες τον έχουν βοηθήσει.

Έπειτα αν θυμάμαι καλά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εκεί ήταν το Clear Sky.

Όπως αναφέρει και o BoBKid  όντως έχουν γίνει 3 "πεσίματα" από την αστυνομία το ένα μάλιστα αρκετά επεισοδιακό.

Τέλος Doc και Ghost Rider η αλήθεια είναι μια :

Τον χώρο τον λυμαίνονται συνχομπίστες που δεν διστάζουν να καλέσουν την αστυνομία για να μην πάμε οι υπόλοιποι εκεί.

Απλά θυμηθείτε τη έγινε και πόσος καιρός πέρασε για να γίνει το Clear Sky.
Και δεν συζητάμε πόσες πιέσεις ασκήθηκαν σε leader ομάδας πρίν λίγο καιρό για να μην κάνει εκεί παιχνίδι.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Dulas

Τον άστεγο έχω να δω πολύ καιρό, τα παιχνίδια εκεί δεν είναι κάτι καινούργιο, σχεδόν κάθε εβδομάδα έχει παιχνίδι, πριν από ένα μήνα περίπου μπορεί και λιγότερο ήταν πιο γεμάτο από γεμάτο το parking.

Δυστυχώς αυτό που δεν αλλάζει είναι η μορφολογία πια, ξεχάστε το Σούνιο όπως το θυμόμαστε, τα έχουν κάνει όλα λίμπα. Κάποτε η πρώτη κουβέντα όταν παίζαμε εκεί ήταν ΔΕΝ ΣΠΑΜΕ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, περάστε μια βόλτα και θα δείτε την διαφορά, του τότε και του τώρα πως το καταντήσανε.

Για αυτό μην αναρωτιόμαστε και λέμε για πριβέ και κρυφά πεδία κτλ, γιατί όποτε γίνετε κάποιο μέρος γνωστό, όπως το hotel και το Σούνιο δύο από τα καλύτερα πεδία της Αττικής, γίνονται σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ρημάδια, πλακώνουμε όλοι μαζί κάφροι και μη, αρχίζουν τα προβλήματα μεταξύ μας, και στο τέλος το μέρος γίνετε αχούρι και συνήθως με προβλήματα για όσους μένουν γύρο από εκεί, αποτέλεσμα την τρώμε όλοι, και αυτοί που πήγαιναν και καθάριζαν πρόσεχαν το μέρος και αυτοί που στα @@ τους η γειτονιά, ο θόρυβος τα σκουπίδια.

Απλά  :-[
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

sticker

Δεν νομιζω οτι τα πεδια τα χαλαμε εμεις αλλα οι γυφτοι φιλε μου,μακαρι να εχουμε περιφραχμενα πεδια και να τα συντηρουμε που και αυτο ειναι δυσκολο γιατι παλι δεν θα ειναι δικα μας, ειναι καιρος να γινουν μερικα ιδιωτικα πεδια θα ειναι ποιο καθαρα τουλαχιστων με λιγοτερα προβληματα και ποιο ασφαλη
φιλικα την γνωμη μου λεω

Nick Babouinos

να ρωτησω κ γω κατι,μετα απο ενα χρονο στο χωρο του ερσοφτ ηξερα οτι μονο ελευσινα,μεγαρα κ καισαριανη(για οσους ειμαστε αθηνα) γινονται παιχνιδια,εχω ακουσει για χοτελ το οποιο ουτε ξερω που βρησκετε κ δεν εκανα το κοπο να μαθω γιατι παντου εβλεπα να γραφετε ενα απαγορευεται οποτε λεω για να το λενε οι παλιοι του γενους,σημαινει δε γινεται τπτ εκει,μετα απο καιρο σ αλλο ποστ βλεπω παραπονα οτι καποιοι παιζουν,τωρα ειχα ακουσει κ γαι σουνιο οτι η πιστα ειναι τοπ αλλα οτι κ εκει για καποιους λογους που δε ξερω δε γινονται παιχνιδια κ τωρα βλεπω οτι οχι μονο γινονται αλλα μονο που δε πεφτει κ ξυλο για το ποιος θα πρωτοπαει,τελικα που επιτρεπετε κ που οχι??ποιος ειπε οτι στα ανωτερω σημεα απαγορευεται η γενικα δε γινεται παιχνιδι κ γιατι??εφοσον γινοταν παιχνιδια πριν την απαγορευση θα τηρουσε τις προυποθεσεις.κ εαν δε το ειπε κανεις τοτε πως βγαινουν αυτες οι φημες-απαγορευσεις???
ερωτησεις που με αφορμη το ποστ ηθελα να κανω,εννοητε παντα σε φιλικο κλιμα χωρις να θελω να αναψω φιτιλια,αλλα θελω μια επικοδομιτικη συζητηση..
φιλικα νικος.

sticker

Για το καλο του airsoft καλο ειναι σε καποιες περιοχες που δεν ειναι και τοσο καταλληλες για τους  λογους που αναφερουν παλιοτερη παιχτες πχ επειδη ειναι καλοκαιρι στο σουνιο εχει κοσμο και αμα μας στειλουν αστυνομια καλο δεν θα βγει , θα βγει μια ασκημη εικονα προς τα εξω για το χομπυ που αγαπαμε.Ας μην κανουν μερικη του κεφαλιου τους και να προσεχουν γιατι αν γινει καποιος σοβαρος τραυματισμος δεν θα αργηση να μαθευτει και στα καναλια, ειπαμε να κανουμε σωστα βηματα οσο μπορουμε  για το χομπυ μας αφου ειναι παρανομο οπως και να εχει και καποια ατομα κανουν προσπαθειες  αυτο να αλλαξει και μπραβω τους.
Τωρα μερικη εχουν ξεχασει καποια πραγματα οπως οτι ενα πεδιο ειναι καλο αν:
Ειναι καθαρο και δεν εχει κυνδυνους, ειναι μακρια απο κοσμο (κατοικιμενες περιοχες), Να μπορεις να βαλεις κοντα το αυτοκινητο σου, να μπορεις να ετοιμαστης, να ειναι σχετικα κοντα στην αττικη κ.α.
Ελπιζω να σε καλυψα σε μερικα

ROOKIEJO

χωρις να θελω να εμπλακω στο θεμα αλλα θεωροντας το σημειο καταλληλο πρεπει να πω οτι συμπεριφορες σαν την χθεσινη στην αμφικλεια θα μας ανοιγουν συνεχεια πεδια και θα ειμαστε καλοδεχουμενοι.
οσο ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ και ΣΟΒΑΡΟΙ το μελλον ειναι καλυτερο.
δεν υπαρχει προβλημα πεδιων, μυαλο δεν εχουμε και ο νοων νοητω

tristan

ο αγαπητος φιλος ROOKIEJO τα ειπαι ολα ειναι καιρος να αλαξουμε νοοτροπια για το καλο αυτου που μας αρεση και  αγαπαμε

sticker

JokeR

Παράθεση από: sticker στις  18 Ιουλ 2011, 18:34:44 ΜΜ
Δεν νομιζω οτι τα πεδια τα χαλαμε εμεις αλλα οι γυφτοι φιλε μου,μακαρι να εχουμε περιφραχμενα πεδια και να τα συντηρουμε που και αυτο ειναι δυσκολο γιατι παλι δεν θα ειναι δικα μας, ειναι καιρος να γινουν μερικα ιδιωτικα πεδια θα ειναι ποιο καθαρα τουλαχιστων με λιγοτερα προβληματα και ποιο ασφαλη
φιλικα την γνωμη μου λεω
σε αυτο το θεμα φιλε sticker τα λες παρα πολυ σωστα και συμφωνω, μερικα ατομα απο μας εχουμε μπει σε αυτη τη διαδικασια να ψαχτουμε και να αποχτησουμε ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ πεδιο (και τωρα ξεκινανε τα αλλα) ετσι και γινει ενα ιδιωτικο πεδιο airsoft για να συντηρηθει και να φτιαχτει για τα μετρα μας θα πρεπει να υπαρχει συμετοχη με αναλογο κοστος εστω τως 5 ευρω....  απο εκει και περα βρες μου ατομα που θα πληρωσει εστο τη συμμετοχη....
εδω οταν μια ομαδα (δεν την αναφερωγτ μπορει να μη θελει να φανει η και οχι) νοικιασε ενα πεδιο και εβαλε συμμετοχη 25 οπου σου παρειχε κολατσιο μπιλιες ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ για τυχον τραυματισμο(δευσμευση  ασθενοφορου 3 ωρων ανερχετε το κοστος κοντα στα 150 ευρω ) εξκαφεας οπου εφτια3ε λιγο το πεδιο και συμαζεψε λιγο τα χορτα και επισεις ανεβασαν ολοκληρο site οπου ητανε αγορασμενος ιστιοοτοπος και οχι free site κτλ κτλ κλτ

τα λογια των περισοτερων ηταν " ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ PAINTBALL ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ?? "

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ(περα των ορθογραφικων)

MAKISL

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  18 Ιουλ 2011, 20:51:53 ΜΜ
χωρις να θελω να εμπλακω στο θεμα αλλα θεωροντας το σημειο καταλληλο πρεπει να πω οτι συμπεριφορες σαν την χθεσινη στην αμφικλεια θα μας ανοιγουν συνεχεια πεδια και θα ειμαστε καλοδεχουμενοι.
οσο ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ και ΣΟΒΑΡΟΙ το μελλον ειναι καλυτερο.
δεν υπαρχει προβλημα πεδιων, μυαλο δεν εχουμε και ο νοων νοητω

+1000000
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

Παράθεση από: JokeR στις  18 Ιουλ 2011, 23:22:14 ΜΜ
σε αυτο το θεμα φιλε sticker τα λες παρα πολυ σωστα και συμφωνω, μερικα ατομα απο μας εχουμε μπει σε αυτη τη διαδικασια να ψαχτουμε και να αποχτησουμε ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ πεδιο (και τωρα ξεκινανε τα αλλα) ετσι και γινει ενα ιδιωτικο πεδιο airsoft για να συντηρηθει και να φτιαχτει για τα μετρα μας θα πρεπει να υπαρχει συμετοχη με αναλογο κοστος εστω τως 5 ευρω....  απο εκει και περα βρες μου ατομα που θα πληρωσει εστο τη συμμετοχη....
εδω οταν μια ομαδα (δεν την αναφερωγτ μπορει να μη θελει να φανει η και οχι) νοικιασε ενα πεδιο και εβαλε συμμετοχη 25 οπου σου παρειχε κολατσιο μπιλιες ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ για τυχον τραυματισμο(δευσμευση  ασθενοφορου 3 ωρων ανερχετε το κοστος κοντα στα 150 ευρω ) εξκαφεας οπου εφτια3ε λιγο το πεδιο και συμαζεψε λιγο τα χορτα και επισεις ανεβασαν ολοκληρο site οπου ητανε αγορασμενος ιστιοοτοπος και οχι free site κτλ κτλ κλτ

τα λογια των περισοτερων ηταν " ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ PAINTBALL ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ?? "

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ(περα των ορθογραφικων)

ειμαι νεοτερος στο χωρο και ισως να μην πολυξερω αλλα τοσο καιρο εχω δει ενα σωρο ξεκατινιασματα εδω μεσα...
απο το απλο εισαι παπαρας, μεχρι το λιγο παραπανω εκει μην παιζεται γιατι κανει τζιζ (αλλα εμεις θα παιζουμε εσας δεν γουσταρουμε), ως και το τι λε ρε εσυ δεν ξερεις "ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΙΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ" (απο ταινια καλωςηλθε το δολαριο).......

Εγω παντως αν και για 25 δεν ξερω αν θα με επαιρνε να τα δινω καθε φορα.... αλλα για ενα αξιολογο παιχνιδι σε εναν καθαρο και καλο χωρο (το αντιθετο ας πουμε απο το ελαιουργιο που ειναι κινδυνος θανατος) ενα ποσο θα το εδινα σιγουρα........ νομιζω οτι αξιζει τον κοπο
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

JokeR

κοιταξε φιλε μακη ουτε εγω ειμαι διατεθημενος να τα δινω για καθε παιχνιδι αλλα τετοια παιχνιδια γινονται μια φορα το χρονο...