"Operation S.A.D. N.Korea" 24 Μαΐου 2009

Ξεκίνησε από Adrenaline PR, 23 Mar 2009, 23:01:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Adrenaline PR

"Operation S.A.D. N.Korea"
24 Μαΐου 2009

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να σας ενημερώσω για την αλλαγή του προγράμματος των παιχνιδιών της Adrenaline Production.
Λόγο καθυστέρησης απαντήσεων των αιτήσεων στις εκάστοτε αρμόδιες υπηρεσίες, το παιχνίδι με την συμμετοχή του ελικοπτέρου για την αερομεταφορά των συμμετεχόντων παιχτών μεταφέρετε για τον μήνα Σεπτέμβρη.

Στην θέση του θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου 2009 το παιχνίδι "Operation S.A.D. N.Korea" στο εγκεκριμένο πεδίο Airsoft της Φθοιώτηδας.

Για τους σκοπούς του παιχνιδιού θα κατασκευαστεί ένα υπό κλίμακα αντίγραφο Κορεάτικου χωριού υπό κατάληψη - "στρατοπέδου συγκεντρώσεως", ορύγματα και πολυβολεία καθώς και θα συμμετάσχει ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος το οποίο θα έχει ενεργό ρόλο στο σενάριο του παιχνιδιού και θα παρέχει αεροπορική κάλυψη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Το σενάριο είναι μελετημένο, καλοδουλεμένο και περιέχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές όπου κανένας δεν φαντάζεται.

Τι προσφέρουμε:
1. Νομικά εξασφαλισμένο πεδίο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
2. Την κατασκευή του χωριού το οποίο περιλαμβάνει καλύβες, διάνοιξη ορυγμάτων,  πολυβολεία, παγίδες, καπνογόνα, σημαίες, στολές και λοιπά παρελκόμενα για τις ανάγκες του σεναρίου.
3. Μισθωμένο ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροσκάφος το οποίο θα πραγματοποιεί πτήσεις πάνω από το πεδίο και θα παρέχει πληροφορίες και κάλυψη.
4. Φαρμακεία στα safe zone και στην κατασκήνωση.
5. Δυο νοσηλευτές με πλήρη φαρμακεία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και την συνδρομή του Ε.Κ.Α.Β. εάν χρειαστεί.
6. Συστήματα πυρόσβεσης στα safe zone και στην κατασκήνωση καθώς και την συνδρομή της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας εάν χρειαστεί.
7. Διαμονή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για κατασκήνωση του πεδίου. Ο χώρος διαθέτει πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα από γεννήτρια, οριοθετημένο χώρο για κάθε σκηνή, καλυμμένο οριοθετημένο χώρο για τουαλέτα, αυτοσχέδια ντουζιέρα με νερό για να ξεπλυθούν οι παίχτες μετά το παιχνίδι, τέντες παγκάκια και καρέκλες.
8. Ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης.
9. Φαγητό με δυο προβατίνες για όσους βρεθούν στην κατασκήνωση το Σαββάτο βράδυ.
10. Μπίλιες για τους παίχτες και A.E.G. προς κλήρωση.
11. Κριτές καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να μάθετε από την σελίδα μας πατώντας στο παρακάτω banner ή στο banner του παιχνιδιού πιο πάνω.

Για τυχών ερωτήσεις - απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: adrenalinepr.gr@gmail.com

Φιλικά Κυριάκος.

Συμμετοχές έως τώρα: 23

SAPPER

Ουαου... :D δώσε Κυριάκο, μέσα εγω. :)
Αντιαεροπορικά θα επιτρέπονται για το αεροπλάνο ?...(πλάκα κάνω) ;D

Adrenaline PR

Kαλησπέρα παιδιά το site μας είναι πλέον online οπότε μπορείτε να το επισκέπτεσθε σε αυτή την διεύθυνση  http://www.adrenalinepr.gr/
Εκεί θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα μελλοντικά μας παιχνίδια και να δηλώνετε συμμετοχή.

CostasV

Τα συγχαρητήρια μου είναι από τα καλύτερα airsoft sites που έχω δει..... !!!!

Keep on the good work!!!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

hargyr

Συγχαρητήρια παιδιά και καλο ξεκίνημα, αντε να οργανωθούμε λιγάκι  :)
PLAY FAIR

SAPPER

Καλορίζικο το site παίδες!!! καλή επιτυχία εύχομαι στο εγχείρημα σας.

dionisos1991hel

Αεροσκάφη για παιχνίδια;;;; Πωρωση!! Αντε και ελεξιπτωτιστές να ρίξουμε! ;D ;D
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

Dadias

συγαχαρητηρια παιδιά!η σελίδα σας ειναι τέλεια από κάθε άποψη,ανυπομονούμε για τα ανερχόμενα event!!

dionisos1991hel

Πολύ καλή σελίδα! Αντε και πιο αναβαθμισμένα παιχνίδια στο μέλλον!
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

ZINJA

ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑκαι απο εμενα!καλη αρχη!<<<<θελω να ανεβω σε αλικοπτερο ξανα!καντε κατι!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D :)>>>>>>>
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Falcon

Aδικια ωρε μαμωτο... Βρε παιδια κι εγω 18 ειμαι....... .... παρα 3 μηνες... ;D ;D ;D

Δε μπορει να γινει κατι και για τη δικη μου καταστα ( :o :o)???

FanIsHere

Falcon, νομίζω ότι δε χρειάζεται να το συζητήσουμε αυτό ξανά. Εφόσον η εταιρία διοργανώνει το παιχνίδι, θα θέλει να είναι και κατοχυρωμένη από άποψη νόμου. ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Adrenaline PR

Κάναμε ένα edit στο post του παιχνιδιού. Δείτε το παρακαλώ για την καλύτερη ενημέρωσή σας.
Ευχαριστώ.

Falcon

Παράθεση από: FanIsHere στις  04 Απρ 2009, 13:25:10 ΜΜ
Falcon, νομίζω ότι δε χρειάζεται να το συζητήσουμε αυτό ξανά. Εφόσον η εταιρία διοργανώνει το παιχνίδι, θα θέλει να είναι και κατοχυρωμένη από άποψη νόμου. ;)

Απλα αστειευομουν....

SAPPER

Παράθεση από: Adrenaline PR στις  23 Mar 2009, 23:01:40 ΜΜ

Για τους σκοπούς του παιχνιδιού θα κατασκευαστεί ένα υπό κλίμακα αντίγραφο Κορεάτικου χωριού υπό κατάληψη - "στρατοπέδου συγκεντρώσεως",

...Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται...
N A P A L M

Adrenaline PR

Καλησπέρα παιδιά
Διαβάζω τα post σας στα forums, δυστυχώς όμος δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για να απαντώ άμεσα σε όλα και έτσι ζητάω συγνώμη εάν έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιους τα οποία βέβαια έχω σκοπό να καλύψω με το παρακάτω μου post. Έχω ξαναπεί βέβαια ότι εάν κάποιος έχει απορίες και θέλει άμεσα απάντηση μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου μέσο του mail: adrenalinepr.gr@gmail.com ή στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6946260217.
Διάβαζα λοιπόν κάποια ερωτήματα που έχουν τεθεί όσο αναφορά το σενάριο, το χωριό, το αεροσκάφος, το κόστος του παιχνιδιού κλπ κλπ....

Ξεκινάμε με το αεροπλάνο
Όπως έχω προαναφέρει ο λόγος ύπαρξης της εταιρείας αυτής είναι για να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα σενάρια τα οποία πάντα φανταζόμασταν να παίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτά το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό εξομοίωσης. Έτσι λοιπόν όταν λέμε στο σενάριο ότι υπάρχει πχ αεροπλάνο, θα πρέπει αυτό να είναι και αληθινό, δεν θέλω να κάνω παιχνίδια με υποθετικούς στόχους. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμένα και δεν θα είχε νόημα. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό. Λέμε ότι υπάρχει χωριό στο σενάριο, θα πρέπει λοιπόν οι παίχτες να το δούνε αυτό στην πραγματικότητα. Οπότε κατασκευάσουμε ένα λυόμενο χωριό για τους σκοπούς του παιχνιδιού. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του αεροπλάνου.
Πρακτικά τώρα:
Το αεροπλάνο θα πετάει σε χαμηλό ύψος πάνω από την περιοχή διεξαγωγής του παιχνιδιού [τηρώντας βέβαια ΠΑΝΤΑ τα όρια ασφαλούς πτήσης του] και θα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο μέσω των ασυρμάτων τις ομάδες για τις θέσεις των αντιπάλων.
Μονό και μόνο που σκεφτούμε ότι θα περνάει από πάνω μας το αεροπλάνο ενώ θα παίζουμε Airsoft και θα παίζει και ενεργό ρόλο στο παιχνίδι, ε αυτό από μόνο του το κάνει μια μοναδική εμπειρία!
Τέλος θα υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη η οποία έχει σχέση με το αεροπλάνο, την οποία όμος δεν θα σας αναφέρω χε χε χε  :P :P
(Κούλα.... πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος lol )

Το χωριό
Τους λόγους ύπαρξης και κατασκευής του τις προανέφερα παραπάνω, θα πω όμως κάτι στο οποίο υπήρχε μια παρανόηση. Το λυόμενο χωριό μαζί με όλες τις βοηθητικές του εγκαταστάσεις [ορύγματα, πολυβολεία, περιφράξεις κλπ κλπ] θα κατασκευαστούν μόνο για τις ανάγκες διεξαγωγής του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Μέτα το πέρας του, όλες οι λυόμενες κατασκευές θα απομακρυνθούν και θα επανέλθει το φυσικό τοπίο στην αρχική του μορφή μιας και η νομοθεσία δεν επιτρέπει την περαιτέρω ύπαρξη του διότι το πεδίο βρίσκετε σε δασική έκταση.

Σχετικά με το κόστος

Όντας και εγώ οργανωμένος παίχτης αντιλαμβάνομαι ότι είναι κάπως "αλμυρό" το κόστος, όπως ανέφερε και ένας φίλος. Παρόλα αυτά θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι για να διοργανωθούν παιχνίδια υψηλού επιπέδου και εξομοίωσης απαιτούνται κάποια αρκετά υψηλά standards, αρκετό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο θα εργαστεί πριν [στο στήσιμο της όλης διοργάνωσης, στην κατασκευή του χωρίου και του κάμπινγκ κλπ κλπ], κατά την διάρκεια [κριτές, άτομα που θα δουλέψουν για την σωστή διεξαγωγή του παιχνιδιού, νοσηλευτές κλπ κλπ] και μετά από το παιχνίδι όπως και την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και μέσων τα οποία θα προσδώσουν ρεαλισμό. Όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος του παιχνιδιού και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας η οποία εάν δεν είναι βιώσιμη είναι φυσικό και επόμενο να βάλει "λουκέτο".
Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε σε μια χώρα με μεγάλη Airsoft κοινότητα, δυστυχώς ή ευτυχώς τώρα ξεκινάει να αναπτύσσετε το άθλημα. Εν  ολίγοις αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πχ 250 - 300 ενεργοί παίχτες οι οποίοι θα συμμετάσχουν έτσι ώστε το αντίτιμο να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια σχόλια τα οποία διάβασα περί εκμετάλλευσης του αθλήματος. Η ίδια "εκμετάλλευση" δεν γίνετε και από τις εταιρίες που πουλάνε εξοπλισμό? Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι εταιρίες όμως εμείς δεν θα ήμασταν σε θέση να απολαμβάνουμε το χόμπι μας. Το ίδιο πράγμα κάνω και εγώ, μόνο που αντί να πουλάω εξοπλισμό επέλεξα να ασχοληθώ με την διοργάνωση παιχνιδιών.

Πέρα από το παιχνίδι
Πέρα από το παιχνίδι το ίδιο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχω φροντίσει να εξασφαλίσω για εσάς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλους όσους επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στο κάμπινγκ, το οποίο πιστεύω δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τα υπόλοιπα κάμπινγκ. Και φυσικά να μην ξεχνάτε το δωρεάν φαγητό για όσους παρευρεθούν το Σαββάτο βράδυ. Όποτε ουσιαστικά όσοι επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στο κάμπινγκ θα αποφύγουν αρκετά έξοδα και θα έχουν όλες τις δυνατές ανέσεις.

Τελειώνοντας και για να σας πωρώσω ακόμα περισσότερο, θα σας πω δυο από τις πολλές εκπλήξεις όπου σας φυλάω. Η πρώτη εξέλιξη είναι μια δωρεάν συνδρομή για έναν τυχερό [Δωρεάν συμμετοχή δηλαδή] σε όλα μας τα παιχνίδια για έναν χρόνο, η οποία θα ανακοινωθεί στην κλήρωση μαζί με τα Airsoft - αναλώσιμα - λοιπό εξοπλισμό τα οποία και θα κληρωθούν μετά το παιχνίδι.

Η δεύτερη και μεγαλύτερη έκπληξη η οποία αφορά όλους όσους καταφέρουν να βρεθούν από την προηγούμενη, είναι ένα νυχτερινό σκέλος του σεναρίου το οποίο θα είναι και η "προθέρμανση" για του τι θα ακολουθήσει την επόμενη...

Μόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά πορώνομαι τρελά και εγώ ο ίδιος!!!

Ένα έχω να πω παιδιά..... Ο ταγματάρχης Nixon έχει ξεκινήσει και δίνει τα μυστικά του πυρηνικού προγράμματος στους Βοριοκορεάτες.... πρέπει να τον σταματήσουμε.... ή μήπως είσαστε μαζί του? ? ? ? χεχεχε

SAPPER

Είδη έχω αρχίσει να πακετάρω  :)

akis

@kiriako ,

opos sou ipa emis (WARLORDS-polemarxoi), 8a imaste eki !!!!!
WARLORDS

Dadias

Adrenaline PR

Στην δημοσίευση του παιχνιδιού θα αναγράφω και τις συμμετοχές.
Να υπενθυμίσω ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες από τις κατασκευές που γίνονται στον χώρο....  :wink:
Ήδη είναι έτοιμα τα συντρίμμια του "αεροσκάφους" κάποια ορύγματα και 2 καλύβες.... και έπονται κι'αλλα   :twisted:  :twisted: