"Operation S.A.D. N.Korea" 24 Μαΐου 2009

Ξεκίνησε από Adrenaline PR, 23 Mar 2009, 23:01:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fanioles

Αντε άντε μας έχετε στη τσίτα !!  Περιμένουμε φωτός εναγωνίως. ! 

Το επόμενο νομίζω είναι το Σεπτέβρη ?  Ίσως και ο καιρός να βοηθά περισσότερο !

ZINJA

καλησπερα και απο εμενα!τετοιο χαλι δε ξαναδα στη ζωη μου! ;D ;D ;D Απο τη στιγμη που φτασαμε με την ομαδα ι-4  πρωτα μας χερετισαν οι πυροσβεστες που κοιτα χαλι ειχαν και πυροσβεστικο οχημα κιολας!μετα οι διοργανωτες οταν τους ειδαμε βεβαια (μετα απο 2 λεπτα)ετρεξαν να μας ειποδεκτουν και να μας μας δειξουν το χωρο και να μας δειξουν το μερος που θα τοποθετουσαμε τις σκηνες μας!μετα βεβαια αφου με μεγαλες διαπραγματευσεις μας αφησαν να παμε να δουμε το πεδιο ;D ;D ;D ξεκινησαμε και πηγαμε και τι να δουμε ΕΝΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!Με καλυβες και πολιβολεια με εισοδο να μπενεις στο χωριο και προπαντων ειχε παντου ταμπελες το πως θα παμε και σε πολλα σημεια ειχε πηροσβεστιρες και φαρμακι'α!(χαλια μαυρα λεμε)οταν γηρησαμε πισω σοει και αβλαβης ;D ;D ;D! μαθαμε οτι θα εχει και 2 ΝΟΣΙΛΕΥΤΕς!αφου ειπα παλι καλα εχει και κατι ;D ;D ;D ξαφνικα μας την παιφτουν κατι ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕς!και <αρχισα ναφοβαμαι γιατι ειχα να δω πανω απο 10 χρονια>!ειχανε ενα τραπεζι με τοσα μπουκαλια νερο (απο πηγη)που δεν ηξερα ποιο να παρω!αφου μηλησαμε με τους διοργανωτες και τα ειποληπα παιδια ξεκινισα να πειναω!τι το ηθελα! :) :) :) ;Dβαλανε στα καρβουνα κατι μριτζολες σαν το χερι μου! :o :o!αφου φαγαμε μετα <βιας>ειπαμε καποια πραγματα και πεσαμε για υπνο!το πρωι αφου ετιμαστικαμε και ειπαμε τα παρελκομενα ξεκινησε το παιχνιδι!και τι βλεπω! :o :o :o 2 ΚΡΗΤΕς ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!Αφου βγηκα καποια στιγμη πηγα στο σειβ χαουζ και τι να δω :oΝΕΡΑ πολλα νερα με περιμεναν!αφου τελιωσε το παιχνιδι με επιτηχεια μαζευτηκαμε ολοι μαζι και μας ειπανε να παμε για φαγητο!και αφου μας αλισοδεσαν ;D ;D :)πηγαμε!εκαναν την κληρωση με τα δωρα και αποδικτηκε πως ηταν <ΣΤΗΜΕΝΟ> ;D ;D ;Dγιατι 3 στους 4((( ι-4))) κερδισε!ΛΗΠΑΜΕ ΠΟΥ  ΠΟΥ ΕΦΗΓΑ! :'( :'( :'(
      ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΥς ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ!!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥς ΚΡΕΙΤΕς!!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ    ΣΤΟ    Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο ΤΟΥ <ΧΩΡΙΟΥ> ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑς ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥς ΝΟΣΙΛΕΥΤΕς (Που ειχαν επανω τους ολο τον εξοπλισμο για καθε βοηθεια)!!!!!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ τελικα και στον <ΑΝΧΩΜΕΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((ΚΟ..ΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟς Τ Ο Υ Λ Α) ;D ;D ;D ;D,<απο την ομονημη ελλινικη τενεια με τον ψαλτη>ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! :D :D :D
       Ευχομαι και αλλα τετοια τετοια και γρηγορα οσο το δινατον!!!!!!! :) :) :) ;) ;) ;) :-* :-* :-*

(ΥΓ) Αν εγινα κουραστικος ΣΥΓΝΩΜΗ αν εγινα σαρκαστικος και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ (ευχαριστω που διαβασατε την εκθεση μου με τα ορθογραφικα λαθη μου! :) :) :)<<<<<<<<<<<<<ακομα δεν εμαθα να κανω ορθογραφικο ελενχο!!>>>>>>>>>>>>
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MAG

Λίγα λόγια και από εμένα...
Συνχαρητήρια κατάρχην στους διοργανωτές για την οργάνωση ,το φιλικό κλίμα και το επίπεδο φιλοξενίας που μας παρείχαν. Το πεδίο της μάχης εκτός οτί ήταν φανταστικό απο πλευράς φυσικής  ομορφιάς ,ήταν και πολύ ρεαλιστικό όσον αφορά το κορεάτικο χωριό,κλπ.
Από πλευράς  οργάνωσης, σεναρίου και  γενικά του παιχνιδιού ήταν ανώτερο των προσδοκιών μου ,άλλωστε αρκεί να επισημάνω οτί μέχρι και νοσηλευτές υπήρχαν ,πλήν των άλλων υπευθήνων   ,έτοιμοι για να παρέχουν κάθε  βοήθεια για όλους τους συμμετέχοντες.
Το σενάριο ήταν πολύ καλό και μας υποχρέωσε να είμαστε σε διαρκή ένταση (εριξα πάνω απο 1500 ββς, με πολύ οικονομια) με λίγα λόγια... έγινε μακελειό... ειδικά την ώρα που μας έγινε η γενική επιθεση ήταν απίστευτος ο ήχος από 30 περίπου όπλα να εκπυρσοκροτουν ταυτόχρονα.
Το διασκέδασα αφάνταστα από πλευράς παιχνιδιού αλλά το κυριότερο από πλευράς παρέας........
Αλλά έχω να κάνω και μια καταγγελία ......πολύ ροχαλιτο ρε παιδί μου οι  I4 ...... :D :D
Μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία  να συμμετάσχω ξανά σε τέτοιο παιχνίδι . Σίγουρα χρειάζεται τέτοιου είδους και επιπέδου διοργανώσεις ο χώρος....
ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ......

ΥΓ.   RAMIREZ  παλιόγερε Ας μην χλαπάκιαζες  5/5 τις μπριζόλες το Σαββάτο το βράδυ....Φιλακιο 8 απίστευτο το τρεισερ....
my name is death

Sniper_Gr

Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι συγκρατημένος στην άποψη μου έτσι ώστε να μην κατηγορηθώ πως προμοτάρω την ADRENALINE λόγω ότι όπως είναι γνωστό ανήκω στην Airsoft Fthiotidas Team...

Τα παιδιά της εταιρείας στην κυριολεξία δώσανε ότι καλύτερο μπορούσανε να δώσουν...
Κουραστήκαν... Τρέξανε.... Αγχωθήκανε για πολλά πράγματα αλλά πιστεύω ότι τα πήγαν υπέροχα...

Εγώ ήμουν μαζί με την ομάδα των επιτιθεμένων (συγκεκριμένα ήμουν ο αρχηγός τους) και ομολογώ ότι όταν κάναμε κατόπτευση του χώρου το Σάββατο το βράδυ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπορούσαμε να μπούμε εκεί και να εκτελέσουμε την αποστολή μας...
Ειδικά μετά την πρώτη κρούση που ναι μεν μπήκαμε δύο άτομα μέσα αλλά τι να μπαίναμε στον λάκκο των λεόντων τι να μπαίναμε στο χωριό ήταν ένα και το αυτό...
Στην δεύτερη επίθεση μας δεν φτάσαμε καν στο χωριό γιατί μας περιμέναμε σαν πεινασμένοι αλλά......
Στην τρίτη επίθεση που έγινε με διαφορετικό τρόπο και ουσιαστικά έγινε με την μέθοδο της απόσπασης από την υπόλοιπη ομάδα (4 άτομα - Νίκος , Δημήτρης , Δημήτρης και Δημήτρης)  και με επίθεση προς τον ΑΝΣΚ από μένα και με υποστήριξη του Στέφανου για την απαγκίστρωση μου και να μου δώσει χώρο να απεγκλωβιστώ με τον ΑΝΣΚ στα χέρια.
Έγινε λοιπόν η τελευταία επίθεση και ομολογουμένως εκμεταλλευτήκαμε κ τα πολλά respawns που πέσανε μαζί στην αμυνόμενη ομάδα από την πολύ καλά ορχηστρωμένη επίθεση της υπόλοιπης ομάδας μου στην είσοδο του χωριού μπήκα πήρα τον πιλότο και έγινα καπνός ....

Εκεί ακριβώς φάνηκε η χρησιμότητα του briefing και το πόσο καλά η ομάδα πάτησε στις οδηγίες μου για την περίπτωση που απεγκλωβίσουμε τον πιλότο ....
Ο Στέφανος μου προσέφερε υποστήριξη "πετώντας" στο safe house δύο άτομα τα οποία λυσσαλέα με κυνηγήσανε για να μου πάρουν πίσω τον πιλότο και ο Δημήτρης 3 (είχαμε 3 Δημήτρηδες στην ομάδα) ουσιαστικά με έσωσε παίρνοντας τον πιλότο απο τα χέρια γιατί απο την τρεχάλα που έριξα για να ξεφύγω απο τους διώκτες μου δεν είχα δύναμη ούτε να φτύσω στο χώμα...

Το δεύτερο σκέλος πλέον ήταν και το πιο δύσκολο για εμάς.....
Πιο λίγοι αριθμητικά (γιατί έτσι έπρεπε) δεχόμασταν συνεχόμενες επιθέσεις για να ανακτήσουν τον πιλότο που είχαμε πάρει εμείς πλέον (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ;;;;ΟΕΟ) μέχρι που φτάσανε σε σημείο να τον ακουμπήσουν σχεδόν αλλά ευτυχώς με δική μου ριπή δεν καταφέρανε να τον πάρουν πίσω....
Γιατί εάν τον πέρνανε τότε τον είχαμε πίεί....
Οι επιθέσεις των πρώην αμυνομένων και πλέων επιτιθέμενων ήταν λυσσαλέες οφείλω να το ομολογήσω αλλά δεν υπήρχε αυτό που λέμε play maker....

Η ομάδα μου είχε τοποθετηθεί περιμέτρικα σε σχήμα ημικυκλίου με κέντρο τον πιλότο και ο ελεύθερος σκοπευτής μας έδωσε ρέστα με τις εύστοχες βολές του αλλά και η υποστήριξη που είχε μας παρέχανε την καλύτερη δυνατή κάλυψη της δεξιάς μας μεριάς...
Εγώ στεκόμενος στην μέση το έπαιζα μπαλαντέρ και πήγαινα ανάλογα σε ποιά σημεία με είχανε ανάγκη για να έχουμε δύναμη κ ποσότητα πυρός ...
Η συνεχόμενη κίνηση μου βέβαια μου κόστισε κάμποσα respawns αλλά χαλάλι γιατί πιλότο δεν πήρανε...

Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την μορφολογία , την βλάστηση αλλά και το βασικότερο την σκιά που παρείχανε οι μεγάλοι θάμνοι και τα πάρα πάρα πολλά πλατάνια για να κάνουμε την τέλεια κάλυψη - απόκρυψη...

Όταν δε μας ζητήθηκε να κινηθούμε για τον απεγκλωβισμό του δευτέρου πιλότου (γιατί ο πρώτος υπέκυψε στα τραύματα του) που είχε πέσει με αλεξίπτωτο μετά απο επιτυχή εκτίναξη κινηθήκαμε στο σημείο που μας είχε υποδειχθεί με κόκκινο καπνό περίπου 1χλμ νότιο-νότιοδυτικά απο εμάς με τα πόδια στην πλάτη και δεν ήταν και ότι το καλύτερο με την μορφολογία του εδάφους που αντιμετωπίζαμε  (πέτρες , γούρνες , λακούβες , στεγνά ρυάκια , θάμνοι κτλπ..._)...

Φτάνοντας και παραλαμβάνοντας τον δεύτερο πιλότο (εν πλήρη εξαρτύση παρακαλώ και να σημειωθεί στα πρακτικά) τραυματισμένο ενημερωθήκαμε μέσω ασυρμάτου ότι η αντίπαλη ομάδα έρχεται και αυτή προς ανάκτηση του πιλότου...
Στήσαμε γρήγορα περιμετρική με 5 άτομα και στην μέση ο πιλότος...

Απο τις πρώτες ανταλλαγές πυρών μείναμε ο γράφων το κείμενο τούτο με τον Στέφανο και 4 άτομα απο την αντίπαλη ομάδα...
Μπροστά εγώ στην μέση ο πιλότος και τελευταίος ο Στέφανος για να προσέχει τα νώτα μας κινηθήκαμε βγάζοντας εκτός στα πρώτα 25 μέτρα και τους 4 της αντίπαλης ομάδας και προσεγγίσαμε των χώρο που μας είχε υποδειχθεί ως χώρος διαφυγής με ε/π ...

Δεχθήκαμε βαριά πυρά εκ νέου και ευτυχώς δεν έχασα κανέναν απο την ομάδα μου αλλά αντιμετώπιστηκε και η τελευταία επίθεση του παιχνιδιού...

Εν ολίγοις....
Παιδιά όσοι δνε ήρθατε χάσατε το καλύτερο απο όσα σενάρια έχω παίξει μέχρι τώρα...
Είχε τα πάντα...
Μικρό πεδιό για να υπάρχει συνεχόμενη κίνηση και όχι βαριεμάρα...
Εναλλαγές σεναρίου...
Αληθοφάνεια....

Εύχομαι στα παιδιά της εταιρείας το επόμενο να είναι καλυτερότερο γιατί αυτό θέλουμε όσοι παίξαμε στην παρθενικής του εμφάνιση στον χώρο....

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και όταν λέω τους πάντες εννοώ του πάντες...
Θέλω επίσης να.......
Πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που είχα ως ομαδάρχης για την πιστή εφάρμοση των οδηγιών μου...
αλλά και να
Ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απο την ομάδα μου που τους πίεσα τόσο πολύ για να αποδώσουν τα μέγιστα....
Καλώς ή κακώς ως πρώην 5εατής Ειδικών Δυνάμεων ο γράφων το κείμενο τούτο έχει άλλη αντίληψη για τις αντοχές των ανθρώπων....
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε αντοχές που δεν ξέρουμε και τις βγάλαμε στο παιχνίδι γιατί αυτό έπρεπε να γίνει...

Ομάδα του ΝΑΤΟ....
Μπράβο σας.... Μπράβο σας...
Την νίκη δεν την πήρα εγώ την πήρατε εσείς και σας αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα.....

papaflesas

τα λογια ειναι περιττα.....
εζησα ακομα μια καταπληκτικη εμπειρια με ρεαλιστικο σεναριο, καλο φαγητο και με καλη  παρεα
κανεις δεν μπορει να μας πεισει οτι το θεμα ηταν τα λεφτα,αφου αν αφαιρεσουμε το νυχτερινο τραπεζι και τα δωρεαν μπιλακια,(μονο)ουσιαστικα δωσαμε περιπου 25 ευρο για ενα καλοδουλεμενο πεδιο με πολυβολεια και αμπρια,με νοσηλευτες και διαιτητες,με δωρεαν ποτα και νερα,με συντριμια αεροπλανου και αληθινα αξεσουαρ με κληρωσεις οπλων ...με....με
συγχαρητηρια λοιπον σε ολους αναμενουμε το επομενο

ααα! μην ξεχασω....
οσους εφαγα...θεος σχωρεστους! :( :'(
οσοι με φαγανε συγχωρεμενοι!! ;D ;)
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

papaflesas

@pistolero 48 ευρο ηταν η τιμη για ολους,απλα αν βγαλουμε ενα πλουσιο βραδυνο τραπεζι, 3000 ββσ βιοδιασπομενες και ενα καρο ποτα δωρο(κοκα κολα,μπυρες,νερα..)τοτε στο περιπου μας κοστισε γυρω στο 25 το σεναριο.
και με σφικτο υπολογισμο.. ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Neonate

@pistolero
Το αεροπλάνο τελικά δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του δηλαδή σε εμάς :P διότι είχε πιάσει φωτιά στην θήβα και τα canadair δεν αφήνανε τον πιλότο να περάσει. Όσο για το ρίσκο που λες ότι πήραμε δεν το νομίζω γιατί 3έραμε ότι οι συμετοχές ήταν 30+ :)  και όπως ανέφερε και ο papaflesas, o αγαπητός πάτερ μας :] με τα ποτά τις μπίλιες και τα λοιπά τελικά τα 48 euro  που πληρώσαμε ήταν λίγα :P