ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΠΕΔΙΑ?

Ξεκίνησε από MAKISL, 20 Ιουν 2011, 19:51:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Prom81

agent 47

Η μοναδική ίσως λύση είναι να μαζεύονται τουλάχιστον τρεία άτομα σε κάθε αμάξι για να μοιράζονται τα έξοδα...
Από 'κει και πέρα το να πάμε με λεωφορείο - πούλμαν - 9θέσια - 12θέσια κτλπ ίσως να είναι και πιο ακριβό από το να μαζευτούμε σε μερικά αμάξια και να πάμε. Από την άλλη είναι και η οργάνωση μιας τέτοιας ομαδικής "απόβασης" σε ένα πεδίο πολύ δύσκολη, απο πλευράς κάτσε μάζεψε τους.... πές τους...... οργάνωσε τους.....την τάδε ώρα εκεί..... και πές τους  να έχουν και τα λεφτά ακριβώς.......και ο σταθης είναι στο δρόμο..... αααα και ο κώστας τελικά δεν θα έρθει...... και γιατί δεν με ενημέρωσες...... και βάλτε όλοι από δυο ευρώ να καλύψουμε του κώστα...... δεν θα έρθει και ο γιώργος....  και πάει λέγοντας.

Οπότε κατα την άποψη μου το να μαζευτούμε 8 άτομα σε 3 και αν γίνεται σε 2 αμάξια είναι το καλύτερο.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Revo

Αν δεν μπορούν 4 ενήλικες άντρες να συνενοηθούν για το πως θα τα βρούν στα οικονομικά και το που θα βρεθούν για να πάνε μαζί σε ένα πεδιο τότεείμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν άνθρωποι.Είναι πολυ απλό ,παράδειγμα 8 η ώρα στο Χαιδάρι στο τάδε σημείο και 10 ευρώ το άτομο για τις βενζίνες πήγαινε-ελα αν μπορείς έρχεσε αυτά τα κανονίζει ο οδηγός και όταν λέμε 8 λέμε 8 και όχι 8 και ένα .Αν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν αυτή την συνενόηση τοτε καλό ταβλι και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα εδώ μέσα και παρεξηγηθώ απλά επειδή το κάνουμε σαν Έλληνες       
Mors Ultima Ratio

agent 47

Παράθεση από: Revo στις  29 Ιουν 2011, 12:37:36 ΜΜ
Αν δεν μπορούν 4 ενήλικες άντρες να συνενοηθούν για το πως θα τα βρούν στα οικονομικά και το που θα βρεθούν για να πάνε μαζί σε ένα πεδιο τότεείμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν άνθρωποι.Είναι πολυ απλό ,παράδειγμα 8 η ώρα στο Χαιδάρι στο τάδε σημείο και 10 ευρώ το άτομο για τις βενζίνες πήγαινε-ελα αν μπορείς έρχεσε αυτά τα κανονίζει ο οδηγός και όταν λέμε 8 λέμε 8 και όχι 8 και ένα .Αν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν αυτή την συνενόηση τοτε καλό ταβλι και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα εδώ μέσα και παρεξηγηθώ απλά επειδή το κάνουμε σαν Έλληνες       

+100  ;) ;) ;)
Απλά η περίπτωση του να πάμε οργανωμένα καμια τριανταριά άτομα είτε μέσα σ αυτούς είναι ομάδες ή όχι (μην αφήνουμε και τους ανενταχτους σε ομάδες απ' έξω)  μου φαίνεται βουνό όταν στην μνήμη μου επανέρχεται εκείνη η περίπτωση σε ένα παιχνίδι όπου έιχε έρθει γιατρός και καποιοι κάναν τους κινέζους όταν τους φώναζες για λεφτά.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Tsitouras

ο προαστιακος παντως μεχρι κορινθο το πιο κοντινο που παει ... κανενα λεοφωρειο να παει πιο κοντα υπαρχει ? και εαν οχι , ενταξι .... μεγαλοι ανθρωποι ειστε , οπως λενε και τα παλικαρια πιο πανω , κανωνιζετε , στριμωχνεστε σε ενα αυτοκινητο ολοι μαζι και πατε .... με τις χιλιαδες ποθ εχουν φυγει σε εξοπλισους και αεροβολα , δεν νομιζω να πειραξει το 10ευρο που θα δωσετε για τη μεταφωρα σας ....
Umbrella Trashsweepers

Revo

Παιδιά για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα forum για να υπάρχει μια καλή συνενόηση τι πιό απλο απο το να πείς οτι εγώ θα πάω με το αυτοκινητό μου στο ταδε παιχνίδι το τηλεφωνό μου είναι αυτό και έχω 2 κενές θέσεις και πιο πολυ κόσμο θα έχει ένα παιχνίδι και γνωριμίες θα κάνεις και κάποιοι καινούργοι θα βρούν ομάδες για να μπούν με τις γνωριμίες αυτες
Mors Ultima Ratio

blob

Με κίνδυνο να χλευαστώ, παραθέτω τις παρακάτω συντεταγμένες πιθανών (στο μυαλό μου) πεδίων.

37.798527,23.787707
37.805194,23.792299
38.121112,23.661085
38.123028,23.631334

Παρακαλώ κράξτε ελεύθερα αλλά με επιχειρήματα.

Ευχαριστώ.
They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms

Tsitouras

στο 1ο , θα μπορουσε να γινει καποιο σεναριο που να εμπλεκετε και η θαλασσα μεσα που ειναι και διπλα... στο 2ο δεν καταλαβενω τι το σπουδεο εχει η τοποθεσεια , απλο δασος , στο 3ο το κτηριο , εαν δεν υπαρχει προβλημα απο τον ιδιοκτιτη (εαν εχει) μια χαρα μου φενετε , οπως και το 4ο καλο φαινετε για woodland ... οποτε 1,3,4 μια χαρα ειναι το 2 λιγο ......  :)
Umbrella Trashsweepers

blob

Συγνώμη για το 2.... κάποιο λάθος έκανα...

Εγώ δεν έχω τρόπο να πάω σε αυτά τα πεδία και να τα δω από κοντά. Τουλάχιστον όχι αυτή την περίοδο.

Το νόημα είναι ότι σίγουρα υπάρχουν πολλά μέρη για να παίζουμε και όχι και τόσο μακρυά από τα σπίτια μας. Τουλάχιστον για τους κατοίκους αττικής.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο Google maps και ας επισκεφτούμε μόνοι μας κανένα υποψήφιο πεδίο.

Εγώ θα κάνω οτι μπορώ.

They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms

ADINOWS

Βλεπω να γραφονται διαφορα...μεσα μεταφορας/προβληματα μετακινησης/συντεταγμενες πιθανων σημειων κ.τ.λ.

Επειδη θα παει μακρυα η βαλιτσα ετσι,οπως οποιος γνωριζει καποιο πεδιο να κανει την ερευνα του και αν ειναι εφικτο να ανεβασει ενα σεναριο και οποιος μπορει και θελει θα παρευρεθει...μην το κανουμε επιστημη.
COBRA TEAM

pipilas

Παράθεση από: ADINOWS στις  29 Ιουν 2011, 17:40:54 ΜΜ
Βλεπω να γραφονται διαφορα...μεσα μεταφορας/προβληματα μετακινησης/συντεταγμενες πιθανων σημειων κ.τ.λ.

Επειδη θα παει μακρυα η βαλιτσα ετσι,οπως οποιος γνωριζει καποιο πεδιο να κανει την ερευνα του και αν ειναι εφικτο να ανεβασει ενα σεναριο και οποιος μπορει και θελει θα παρευρεθει...μην το κανουμε επιστημη.

+ 1000000000000000000

Dulas

Παράθεση από: Prom81 στις  29 Ιουν 2011, 11:04:08 ΠΜ
Με ενα γρηγορο ψαξιμο

http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=Kranidi+21300,+Greece&hl=en&ie=UTF8&sll=37.44823,23.14687&sspn=0.020681,0.038581&geocode=FSyEQwIdJ-NpASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFXxnOwId64NhASmjUWwW3pCfFDFgn2wgML0AHA&mra=ls&z=10

Περιοχη Σαλαντιον, 21300, Αργολίδα, Ελλάς

Αποσταση ~160χλμ, Ωρες 2,5 και εχει διοδια.

Σωστός αλλά για εμένα πχ ήταν κάτι λιγότερο από 200Km και άλλα τόσα έλα, συν τα διόδια συν το ότι όλο και κάτι θα φάμε κάτι θα πιούμε, μεταφράζεται σε κουστουμάκι, και το χειρότερο είναι ότι αν κάνουμε την κίνηση ο διοργανωτής θα πρέπει να να κάνει το κόπο και το κόστος να πάει τουλάχιστον 5 φορές για προετοιμασία του χώρου, και μην ακούγονται πολλές γιατί όσα σενάρια έχω κάνει στο Σούνιο τα έχω ματώσει σε βενζίνες.

Να γίνονται τόσα Km για deathmach δεν αξίζει το κόπο.

Το έβαλα σαν link περισσότερο για τα παιδιά στην Κόρινθο αν και είναι είδη ενήμεροι από τον helista για το μέρος, αν μπορεί κάποιος να στήσει κάτι είναι όσοι είναι κοντά στην περιοχή.
Οι υπόλοιποι το ζόρι είναι μόνο στα έξοδα μετακίνησης και το κυριότερο το να καταφέρουν να μαζευτούν στην ώρα τους, πράγμα αδύνατο αφού καλά καλά στα εντός έδρας και πάντα υπάρχει πρόβλημα.

@ blob

+1000 λεβεντιά γιατί αν δεν ψαχτούν από λίγο όλοι προκοπή δεν θα δούμε.
Δεν είναι απαραίτητα να είναι κάτι μεγάλο Πεδία που μπορούν να φιλοξενήσουν παιχνίδια 20-30 ατόμων είναι καλά

. Δεν είναι απαραίτητο να μαζεύονται 150 άτομα και να μην χωράνε να κουνηθούνε, αφήστε το ότι μέχρι να ετοιμαστούν όλοι βράδιασε.

Και μην νομίζει κανένας ότι σκοπός είναι σπάνε οι παρέες και να μην μαζεύεται κόσμος γιατί αν υπολογίσουμε ότι μέσα σε μια Κυριακή παίχτηκαν σε Σούνιο, Hotel, Καισαριανή, Ελευσίνα, Χαμολιά, Κερατέα, Ορυχείο, Υμηττός (ίσος ελαιουργείο, και Μαλακάσα) αυτό σημαίνει ότι δεν χωράμε ούτος η άλλος όλοι σε ένα μέρος, και η πολυκοσμία δεν φέρνει πάντα καλά αποτελέσματα για τα πεδία (βλέπε hotel)

Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

BoBKiD

Οι airsoft-άδες έχουμε την τάση να βαφτίζουμε οποιαδήποτε μέρη θεωρούμε "παρατημένα" (κυρίως κτιριακά συγκροτήματα) ως "πεδία". (Hotel, βάση Ελευσίνας, Σούνιο, ελαιουργείο κλπ). Οι περισσότεροι δυστυχώς αγνοούμε πως ΟΛΑ έχουν ιδιοκτήτη, είτε αυτός είναι ιδιώτης, είτε τράπεζα, είτε κράτος κλπ. Το πιο συνηθισμένο είναι τράπεζα ή κράτος (δήμοι, στρατός κλπ).

Ένα πεδίο θα πρέπει να πληρεί τις παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

• ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ: Να βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή ή να είναι περιφραγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλούνται οι περίοικοι.
    (π.χ. παράδειγμα προς αποφυγή: πεδίο Καισσαριανής)
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Να βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση. Για παιχνίδι πάμε, όχι να σπάσουμε ή κόψουμε κάποιο κεφάλι ή πόδι. Μην ξεχνάμε, πρώτα η ασφάλειά μας και μετά όλα τα άλλα!
    (παράδειγμα προς αποφυγή: Saladi).
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Να είναι προσβάσιμο. Εάν υπάρχει περίφραξη, αυτό σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης δεν θέλει κόσμο εκεί.
    (π.χ. παράδειγμα προς αποφυγή: hotel)

Είχα την τύχη να επισκεφτώ το ξενοδοχείο που αναφέρθηκε παραπάνω πριν αρκετούς μήνες και μπορώ να πω πως "παραβιάζει" δύο από τους παραπάνω κανόνες, αυτούς της ασφάλειας και της απομόνωσης. Συγκεκριμένα:

Ξενοδοχείο "SALADI".

Απόσταση από Αθήνα: 160 χλμ περίπου
Χρόνος διαδρομής: 1 ώρα 40 λεπτά (με αυτοκίνητο), 2+ ώρες περίπου (με λεωφορείο)
Ιδιοκτήτης: Τράπεζες

Ιστορικό:
Χτίστηκε την δεκαετία του '80 στην περιοχή Σαλάντι της Ερμιονίδας και λειτούργησε ως κέντρο παραθερισμού γυμνιστών. Οι έντονες αντιδράσεις των κατοίκων προκάλεσαν το κλείσιμο του ξενοδοχείού και την αλλαγή της ηγεσίας. Το ξενοδοχείο λειτούργησε ως «κανονικό» ξενοδοχείο για αρκετά χρόνια και άλλαξε πολλές φορές ιδιοκτησιακό καθεστώς. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ορθοποδήσει ποτέ και το 2005, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του (πρώην πολιτικός), η ιδιοκτησία λόγω χρέους μεταφέρθηκε σε τράπεζες.

Σήμερα αποτελεί αντρο λεηλασίας από κυνηγούς μετάλλων και, μερικές φορές, ως κατοικία αστέγων. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, κάποιοι αλλοδαποί που κατοικούσαν παράνομα εκεί, έβαλαν κατά λάθος φωτιά με αποτέλεσμα να καούν πάνω από δέκα δωμάτια σε τρεις ορόφους.

Το κτίριο είναι σε άθλια κατάσταση.  Στο ισόγειο υπάρχουν παντού σπασμένα γυαλιά και σε αρκετά σημεία μαζεύεται το νερό της βροχής το οποίο "σιγοτρώει" τα μπετά. Μάλιστα, αρκετά από τα μπαλκόνια (ειδικά αυτά των τελευταίων ορόφων), είναι ετοιμόροπα και αρκεί το βάρος 1-2 ατόμων για να υποχωρήσουν.  Στο υπόγειο, οι κυνηγοί μετάλλων έχουν σκάψει σχεδόν παντού και σε συνδιασμό με το σκοτάδι που υπάρχει, καθιστούν την διέλευσή του πολύ επικίνδυνη. Οι υπόλοιποι όροφοι είναι σε χειρότερη κατάσταση, μιας και οι "λεηλάτες" έχουν σπάσει και πετάξει όλα τα έπιπλα που υπήρχαν στους διαδρόμους, σε σημείο που να μην μπορείς να τρέξεις.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα όμως είναι η θέση του ξενοδοχείου. Η παραλία του Σαλάντι είναι μία από της διασημότερες παραλίες της Πελοποννήσου. Επίσης περιμετρικά του ξενοδοχείου υπάρχουν αρκετές εξοχικές κατοικίες. Αυτό σημαίνει πως από αρχές Μαίου έως τέλη Σεπτεμβρίου (ίσως και περισσότερο) το σημείο είναι γεμάτο παραθεριστές και τουρίστες, οπότε δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι εκείνη την περίοδο.
Φανταστείτε πως όση ώρα ήμασταν εκεί, είδαμε και άλλα άτομα που είχαν πάει για βόλτα στο ξενοδοχείο, καθώς και ένα φορτηγάκι που... "δανειζόταν" κομμάτια από το γήπεδο τέννις.

Όπως βλέπετε, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται. Εάν γίνει κάποιο παιχνίδι εκεί, θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί νωρίτερα οι αρχές, η τοπική αυτοδιοίκηση και ο ιδιοκτήτης, καθώς το ξενοδοχείο είναι ορατό και επισκέψιμο από παντού και ανά πάσα στιγμή. Στο μέλλον, μέσω ενός Σωματείου αεροσφαίρισης, όλα τα ανωτέρω μπορούν να προσπεραστούν με την χορήγηση μίας άδειας για τον χώρο.  ;)

Και ένα ενθύμιο από την επίσκεψη:

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

mirrage

Revo

Παιδία μην ξεχνάμε όμως οτι θέλουν υποστήριξη και τα πεδία εκτός Αττικής για πολλούς και διαφόρους λογούς και θα το λέω συνέχεια αυτό
Mors Ultima Ratio

Tsitouras

Παράθεση από: Revo στις  29 Ιουν 2011, 21:54:35 ΜΜ
Παιδία μην ξεχνάμε όμως οτι θέλουν υποστήριξη και τα πεδία εκτός Αττικής για πολλούς και διαφόρους λογούς και θα το λέω συνέχεια αυτό
δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου , αλλα με εξερεση μερικους θεσσαλονικιους , και αντε 2-3 απο αλλα μερη της ελλαδας , ολοι οι υπολιποι αθηνα μενουμε , εστω αττικη . και για να δωσω βαση στ λεγομενα μου , οριστε τα τελευτεα παιχνιδεια που ανεβηκαν εδω μεσα , εκτοσ αττικης :
10/04/2011 - The Devil's Eye Mission Θεσσαλονικη , σχεδον 3 μηνες πριν
DEVIL'S RIDGE Η ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ 06/02/2011 Πελοποννησος , σχεδον 5 μηνες πριν
Ηπειρος , νησια Ιονιου ,Νησια Αιγαιου Ροδος , Κρητη , Κυπρος ... ποτε σε τουτο το φορουμ
οποτε το βρισκω σχεδον ανωφελο να νοιαζομαστε για πεδια εκτοσ αττικης
φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Revo

Προσπαθώ εδω και 2 μήνες σχεδόν να πω οτι θα ετοιμάσω παιχνίδι για Παρνασσό αλλά μπορείς να καταλάβεις ποιά είναι η απάντηση  απο το 60% και το κακό όλων προέρχετε απο το οτι δεν μπορούν καποιοι της ίδιας όμαδας να συνενοηθουν με τους υπόλοιπους για το πως θα συντονήσουν την μετακίνηση τοτε τι την κρατας την κακομοιρα την ομάδα αν δεν μπορείς να κανονίσεις τα ποιο ευκολα πράγματα ?
Mors Ultima Ratio

Overlord

37.697336,24.01155
37.673019,24.019961
37.650665,23.950768
Με την σειρά μου θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ κάποιες τοποθεσίες και τα προβλήματά τους
1) Εθνικός Δρυμός Σουνίου τέτοια εποχή εχει αντιπυρική ασφάλεια και γειτνίαση με το εργοστάσιο της ΕΒΟ (τώρα ΕΑΣ)
2)Υπάρχει ένας λόφος κοντά στη θάλασσα με τηλεποικινωνιακές κεραίες όπου μπορεί να στηθεί ένα σενάριο που να εμπλέκει και βουνό και θάλασσα
3) Και τέλος το νησάκι του Πατρόκλου θα χρειαστεί οπωσδήποτε μέσω να περάσεις απένατι αλλά θεωρώ ότι είναι εφικτό (και στο τέλος αγοράζεις και φρέσκα ψάρια από τις παρακείμενες ιχθυοκαλιέργιες)
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Palladin

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Ιουν 2011, 01:24:00 ΠΜ
δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου , αλλα με εξερεση μερικους θεσσαλονικιους , και αντε 2-3 απο αλλα μερη της ελλαδας , ολοι οι υπολιποι αθηνα μενουμε , εστω αττικη . και για να δωσω βαση στ λεγομενα μου , οριστε τα τελευτεα παιχνιδεια που ανεβηκαν εδω μεσα , εκτοσ αττικης :
10/04/2011 - The Devil's Eye Mission Θεσσαλονικη , σχεδον 3 μηνες πριν
DEVIL'S RIDGE Η ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ 06/02/2011 Πελοποννησος , σχεδον 5 μηνες πριν
Ηπειρος , νησια Ιονιου ,Νησια Αιγαιου Ροδος , Κρητη , Κυπρος ... ποτε σε τουτο το φορουμ
οποτε το βρισκω σχεδον ανωφελο να νοιαζομαστε για πεδια εκτοσ αττικης
φιλικα
Γιωργος
Και ποιος σου είπε αγαπητέ ότι η υπόλοιπη Ελλάδα δεν παίζει airsoft? Έψαξες ποτέ αν υπάρχει άλλο φόρουμ εκτός των Αθηναικών? Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι η Κρήτη έχει πολύ δραστήρια παιδιά και τελευταία άνοιξε και e-shop, η Πάτρα με 3-4 ομάδες, Κεφαλλονιά, Λαμία, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη με ομάδα που έστησε πολύ γνωστός airsofter, Ρόδος και σε πολλά άλλα μέρη (αναφέρθηκαν σε τυχαία σειρά) και δυστυχώς δεν προλαβαίνω τώρα να γράψω links από forums και sites. Το ότι δεν ανεβαίνουν τα παιχνίδια τους εδώ δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν, απλά δεν είναι και το πιο εύκολο να ανέβει ένα πανελλήνιο παιχνίδι-σενάριο και δεν υπάρχουν και τα λεφτά για να διοργανωθεί κάτι τέτοιο. Και κάτι τελευταίο, κάποιοι θα πάνε στη Σουηδία για να παίξουν, άλλοι συζητάνε για Σερβία και ίσως Κροατία και Αγγλία, εσύ τι λες  δεν θα νοιαστούν αν υπάρξει κάποιο αξιόλογο πεδίο κάπου στην Ελλάδα?