ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΠΕΔΙΑ?

Ξεκίνησε από MAKISL, 20 Ιουν 2011, 19:51:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAKISL

ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, που εδειχνε διαφορα (ελευθερα?) πεδια στην Αττικη....
εκτος απο τα πλεον γνωστα 3 (καισαριανη - ελευσινα - ελαιουργιο - μαλακασα) και το 1 που ειναι πλεον (απο οσα ακουω , γιατι ακουω οτι ακομα πανε καποιοι) off limits (hotel σουνιο) , ειδα οτι υπαρχουν κι αλλα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

ΑΓ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΓΑΡΑ

Αγια Παρασκευη λισιων ΣΔΑΜ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΣΕ

ολα αυτα γιατι τα εχουμε ξεχασει εντελως ομως?
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

georgeSK

φιλε και εγω την ιδια απορια εχω! τα 2 πεδια των μεγαρων που ανεφερες μου φανηκαν κομπλε ισως επειδη ειναι λιγο    μπερδεμα η προσβαση σε αυτα.

jumbo

λοιπον εχουμε και λεμε..
Καντηλι Μεγαρων: παλια στρατιωτικη βαση μικρου μεγεθους που ενιοτε οι ντοπιοι την χρησιμοποιουνε και για στανη ( πιστεψτε με οτι ειναι εμφανη τα σημαδια με την κοπρια να κυμαινεται απο 2 εως 5 ποντους  μεσα στα κτιρια) συν οτι η περιοχη μαστιζεται απο τους ανεμους.

Αγ Παρασκευη Σ.Δ.Α.Μ : ειναι παρα πολυ κοντα σε κατοικημενη περιοχη, οποτε μαλλον αυτο αποκλειει καθε σκεψη χρησιμοποιησεις του χωρου ως πεδιου.

παλιο ναυτικο νοσοκομειο Μελισσιων (αυτο ερχεται απο αλλο τοπικ ωστοσω καλο θα ηταν να ανφερθει  και εδω ) : επισης ειναι παρα πολυ κοντα σε κατοικημενη περιοχη και με τους περιοικους να κανουν βολτες εντος του πεδιου καθοτι εχει και αρκετο πρασινο.

τωρα για τα αλλα δυο δεν ξερω γιατι δεν εχω βρεθει ποτε σε αυτα, οποτε καλο θα ηταν να μας ενημερωση καποιος συμπαικτης που γνωριζει τη γινετε με αυτα.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

salamine153

το προβλημα ειναι οτι ενα πεδιο αιρσοφτ πρεπει να συνδιαζει πολλα αντιφατικα στοιχεια - ειναι λιγο δυσκολο και να μην εχει κοσμο, και να ειναι καθαρο, και να ειναι κοντα, και να εχει την καταλληλη διαταξη.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Αν αναφερεστε στο N.A.T. γιατι εχει γινει μεγαλο θεμα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Dusty

καλη σας μερα κ απο μενα. μιας κ ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα θα θελα να ρωτησω κατι οι ειδικες δυναμεις του ςλληνικου στρατου δεν εχουν καποιο μερος στο οποιο να εκπαιδευονται για μαχες εντος πολεων?? αν υπαρχει κατι τετοιο κατα την αποψη μου παντα ειναι το πιο τελειο πεδιο. γιατι θα ναι μακρυα απο κοσμο (λογικα) θα ναι ηδη καταλληλα διαμορφωμενο απο πριν με κτηρια το οποια θα προσφερονται για cqb αλλα κ ανοιχτους χωρους καταλληλους για τακτικες μανουβρες.
αλλα παρολα αυτα αν οντως υπαρχει κατι τετοιο θα μπορουσαμε εμεις σαν παιχτες airsoft οχι προφανως 10 και 15 ατομα αλλα πολυ περισσοτερα να ερθουμε σε επικοινωνια και να χρησιμοποιησουμε παρομοιους χωρους.
δεν εχω παει στρατο οποτε συγχωρηστε με αν ειπα καμια "χοντραδα"

wrangler

Παράθεση από: tomas_M4 στις  21 Ιουν 2011, 12:11:53 ΜΜ
καλη σας μερα κ απο μενα. μιας κ ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα θα θελα να ρωτησω κατι οι ειδικες δυναμεις του ςλληνικου στρατου δεν εχουν καποιο μερος στο οποιο να εκπαιδευονται για μαχες εντος πολεων?? αν υπαρχει κατι τετοιο κατα την αποψη μου παντα ειναι το πιο τελειο πεδιο. γιατι θα ναι μακρυα απο κοσμο (λογικα) θα ναι ηδη καταλληλα διαμορφωμενο απο πριν με κτηρια το οποια θα προσφερονται για cqb αλλα κ ανοιχτους χωρους καταλληλους για τακτικες μανουβρες.
αλλα παρολα αυτα αν οντως υπαρχει κατι τετοιο θα μπορουσαμε εμεις σαν παιχτες airsoft οχι προφανως 10 και 15 ατομα αλλα πολυ περισσοτερα να ερθουμε σε επικοινωνια και να χρησιμοποιησουμε παρομοιους χωρους.

που ειναι ο ozymandias να απαντησει οεο ; ; ; ;D ;D :D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

jumbo

Παράθεση από: tomas_M4 στις  21 Ιουν 2011, 12:11:53 ΜΜ

ειλικρινα θα ηθελα να μου εξηγησεις κατι που εγω δεν μπορω να καταλαβω λογω χαμηλου νοητικου επιπεδου το οποιο ειναι γνωστο της πασης οτι διαθετω.... με ποιο σκεπτικο θα παμε να παιξουμε σε χωρο που ασκουνται σωματα ασφαλειας; και με ποιον θα ερθουμε σε συννενοηση; και με ποια ιδιοτητα ακριβως θα διεκδικησουμε εναν τετοιο χωρο;

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dusty

ενταξει ενταξει ρε παιδια μην βαρατε μια ερωτηση εκανα. ειδα προσφατα ενα βιντεακι στο youtube που ειχαν οργανωσει ενα τεραστιο παιχνιδι σε τετοια ακριβως τοποθεσια και ειπα να το αναφερω μιας και μου φανηκε καλη ιδεα. επιπλεον αν ο χωρος ο συγκεκριμενος βρισκεται εκτος στρατοπεδου γιατι να μν μας παραχωρηθει οταν δεν χρησιμοποιειται για εκπαιδευση??
απλες αποριες λογικες που τις λεω αν ειναι τοσο "χοντραδες" οκ τις παιρνω πισω δεν το κανα επιτηδες

jumbo

δεν βαραει κανεις , απλα πρεπει να γινει απολυτα κατανοητο οτι καποια πραγματα απλα δεν γινονται.
ως τι θα παμε να ζητησουμε να μας παραχωρησουνε ενα τετοιον χωρο; ως μοναδες; την πατησαμε τοτε.
αν καποια στιγμη θα μπορεσουμε ισως να διεκδικησουμε καποιους χωρους ( και σιγουρα οχι στρατιωτιωτικους, γιατι ετσι χαρακτηριζονται τα πεδια ασκησεων), θα γινει μονο εν μεσω συλλογων ωστε να υπαρχει μια καποια ευθηνη και υπευθυνοτητα.

BloodDonor89

να συμπληρωσω το προηγουμενο ποστ του jumbo...

και αυτο θα γινει μονο οταν το airsoft θα ειναι νομιμο και επισημο απο το κρατος!!!! Γιατι δεν νομιζω καποιος συλογος να μπει σε αυτη την διαδικασια αν δεν καλυπτεται απο πουθενα....

Revo

Ενα θα σου πω για να καταλάβεις αν ήταν τόσο απλό να κάνεις παιχνίδι σε μια παλιά στρατιωτική βάση που κάνει ασκήσεις ο στρατός θα ήταν 100 φορές πιο έυκολο να κάνεις παχνίδι σε μια βαση που είναι παντελώς εγκαταλελημένη και όπως θα ξέρεις καλά αυτό δεν γίνετε με τίποτα αλλά υπάρχουν και άλλα πεδία έξω απο την Αττική παράδειγμα στην Αμφίκλεια που μπορούν να γίνουν παιχνίδια ανα πάσα στιγμη (για να ευλογίσουμε και τα γένια μας χαχαχαχαχαχα)     
Mors Ultima Ratio

Dusty

Overlord

Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιο κτίριο ή υποδομή για CQB σε οποιοδηποτε πεδίο;
Δεν μπορούμε να πάρουμε απολά τα βουνά και ΒΒικιαστούμε όσο θέλουμε;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Palladin

Γιατί άλλο το woodland, άλλο το urban και άλλο το CQB. Δεν θα παίξεις το ίδιο στο καθένα γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά. Προσωπικά για μένα δεν μου λέει κάτι να πηγαίνω κάθε Κυριακή και να ρίχνω 2 σακούλες μπίλιες και να αδειάζω 2 μπαταρίες.... θέλω και λίγο σενάριο, λίγο περιπέτεια, λίγο σασπένς, λίγο mil-sim χωρίς να αποκλείω ότι μία στο τόσο θα πάω να ρίξω κουβάδες μπίλιες. Γι' αυτό ψάχνουμε και το "κάποιο" άλλο πεδίο... Θεού θέλοντος θα βρεθούν, κοντά ή λίγο πιο μακρυά δεν έχει σημασία...

Dulas

Παράθεση από: Palladin στις  28 Ιουν 2011, 23:40:26 ΜΜ
Γι' αυτό ψάχνουμε και το "κάποιο" άλλο πεδίο... Θεού θέλοντος θα βρεθούν, κοντά ή λίγο πιο μακρυά δεν έχει σημασία...

Το κακό είναι ότι ποιοι έχουν, ιδιαιτερα αυτό το καιρό, χρόνο και αντοχή σε κόστος μετακίνησης ώστε να στηθούν παιχνίδια κάμποσα Km μακριά, και να μαζέψουν και αντίστοιχο αριθμό παιχτών.
Μην πάνε 10-15 άτομα ένα σκασμό Km για deathmach

Παρεπιπτόντως για οποιον δεν το έχει πάρει πρέφα...

http://www.flickr.com/photos/timrich26/4975935523/#/photos/timrich26/4975935523/lightbox/

AAAAAααααxxxxxx  ::)

(Έχει και θέατρο για το breafing ;D)
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

ADINOWS

Εαν μενει καποιος εκει κοντα να το τσεκαρει...δεν το λες μακρυα 2 ωρες απο την Αθηνα και σιγουρα θα ερθουν και απο αλλες περιοχες,να κουνηθουμε λιγο ομως μην καταληξει να γινει  κορνιζα.
COBRA TEAM

MAKISL

εχει κανεις το στιγμα ? η κατα που βρισκεται?
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

pantvw to shmeio einai gamistero , πας παιζεις , και μετα ριχνεις και μια βουτια στη θαλασα
ΑΛΛΑ  νομιζω οτι θα πρεπει να παρουμε και καποια αδεια απο καπου για να παιζουμε εκει
παντως δειχνει ναναι τελειο
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Palladin

Παράθεση από: ADINOWS στις  29 Ιουν 2011, 03:34:07 ΠΜ
Εαν μενει καποιος εκει κοντα να το τσεκαρει...δεν το λες μακρυα 2 ωρες απο την Αθηνα και σιγουρα θα ερθουν και απο αλλες περιοχες,να κουνηθουμε λιγο ομως μην καταληξει να γινει  κορνιζα.
Σίγουρα δεν θα το έλεγα μακρυά αλλά μην ξεχνάμε ότι τα έξοδα για τέτοιες αποστάσεις είναι για πολλούς πλέον απαγορευτικές εκτός αν υπάρξει άλλος τρόπος μετακίνησης, π.χ. με λεωφορείο...