LONERS Deathmatch - Ελευσίνα - 10 /4/2011

Ξεκίνησε από Horus, 08 Απρ 2011, 22:40:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Chemical

Τα συχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που οργάνωσαν το παιχνίδι.Απλό,γρήγορο και απολαυστικό.Κρίμα που κάποια παιδιά έφυγαν νωρίς και στο δεύτερο σενάριο η μπλε ομάδα έμεινε με πολύ λίγους υποστηρικτές
Ευχαριστούμε και πάλι όλους...
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

piperidis

Λυπαμαι αν προσβαλα καποιους με τα παραπονα μου,δεν το ηθελα.Απλα εκανα τοσα χιλιομετρα και τελικα παλι καλα που πηρα και μερος. Τελικα θα αλλαξω ελατηριο για να κατεβασω τα fps και να μην σας δημιουργω προβληματα καθε φορα..... :(

chrisdeggestin

Φιλε  Piperidis νομιζω οτι το να αλλαξεις το ελατηριο του οπλου σου ειναι η πιο καλη λυση ,πρωτα για εσενα και μετα για ολους τους αλλους .Αντιλαμβανομαι την πικρια που ενιωσες οταν σου βγαλαμε το οπλο σου εκτος ,ειναι οτι χειροτερο φτανεις στην βρυση κσι δεν πινεις νερο.Οσο για το ολο θεμα απο εμας θεωρειτε ληξαν ,η αληθεια ειναι οτι μας πειραξε λιγο γιατι προσπαθησαμε να μετρησουμε ολα τα οπλα και να ειμαστε δικαιοι και για αυτο τον λογο καθυστερησαμε,βλεπω ομως οτι η αντιμετωπιση σου μετα τις εξηγησεις που δωσαμε ειναι σωστη ,υπευθυνη και μπραβο σου.Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να τα πουμε και απο κοντα σε καποιο πεδιο να γνωριστουμε και να διασκεδασουμε .Πανω απο ολα το χομπι μας ,που προσωπικα για εμενα ειναι επιτυχια μεσα απο αυτο να κανεις νεες παρεες και νεους φιλους  και οχι να τσακωνεσαι.
Οποτε φιλε Piperidis σε περιμενω στο επομενο μας σεναριο να τα πουμε και απο κοντα και παλι μπραβο για την σταση σου ;) ;) ;)

PanPan

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση ήταν άψογη και ευχαριστηθήκαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το τρέξιμο με τον πρόεδρο ήταν όλα τα λεφτά!!!

piperidis

Το ξερω ειμαι λιγο γκρινιαρης  :-X αλλα μετα απο ωριμη σκεψη το μυαλο ξανα πηγε στην θεση του!!!
Η διασκεδαση πανω απ ολα  :) θα ελεγα ψεματα αν ελεγα οτι δεν περασα ομορφα...στο δευτερο game εκανα και τον Προεδρο!!!
Ευχαριστω για την κατανοηση φιλε Chrisdeggestin!!!

Immortal

καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον chrisdeggestin για το πιστόλι που μου έδωσε μιας και το δικό μου όπλο ξεπερνούσε τα όρια!!έπειτα ήμουν μάρτυρας μπροστά σε ένα συμβάν στον πύργο κ ευτυχώς που όλα είναι καλά με το παιδί κ δεν έπαθε τπτ....πήρα μια τρομάρα  :( και τέλος πολύ καλό παιχνίδι από τους Loners...μιας και με βάλανε πρόεδρο στην ομάδα τους  ;D

chrisdeggestin

Φιλε Immortal δεν κανει τιποτα .... ;)Οσο για εσενα και την παρεα σου εχω να πω τα καλυτερα ,θα ειναι χαρα μου να σε βλεπω στα σεναρια .Για τον ρολο σου ως προεδρος τι να πω εξαιρετικος και με μεγαλες αντοχες αφου ριξαμε πολυ τρεξιμο ....Οσο για το περιστατικο στην σκαλα μην φοβασαι σαν γνησιος  LONERS ο Ηλιας θα εβγαζε μεχρι και φτερα για να μην χτυπησει ;D ;D ;D
Φιλε Piperidis νομιζα οτι μονο εγω ημουν γρινιαρης ...αν ξαναβρεθουμε θα κανουμε το διδυμο της συμφορας ;D ;D ;D ;DΝα εισαι καλα φιλαρακι θα τα πουμε στα πεδια των μαχων!!!! ;D

Arbiter

ηταν τελια αλλα για επομενο θελω παιχνιδι μαλακασα θελω παιχνιδι μαλακασα θελω παιχνιδι μαλακασα!αχαχαχαχαχαα!!περα απο την πλακα περασα πολυ ωραια και μπραβο για την διωργανωση παιδια!! chrisdeggestin εχεις pm μην σου ξεφυγει!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

chrisdeggestin

sticker

τωρα που εφτιαξε την στολη δεν τον πιανει κανεις στην  ;D :D ;D εγω παντος εχω ξεκινηση να φτιαχνω το κατσικι και το κοκορετσι για την σουβλα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Arbiter

χεχε πλεον θα ειμαι κινουμενος θαμνος!!χαχαχα!! εγω θελω κυνηγι στην σουβλα παρακαλω!!χωρις ξυγγια!!!^^

Taylor

Παράθεση από: Arbiter στις  13 Απρ 2011, 14:28:00 ΜΜ
χεχε πλεον θα ειμαι κινουμενος θαμνος!!χαχαχα!! εγω θελω κυνηγι στην σουβλα παρακαλω!!χωρις ξυγγια!!!^^

Πρόσεχε μόνο κινούμενε θάμνε μην μπερδευτεί κανένας και κάνει το ψιλό του επάνω σου!
Φάε και λίγο ξυγγάκι και αυτο έχει την γλύκα του!

Arbiter

χαχαχα σιγαααα ρε θα βαλω και αυτοματο ποτιστηρι πανω μου να ψεκαζω!!

Taylor

Πατέντα της Umbrella κι αυτό;;Σε έχει εξοπλίσει καλά πάντως για κάθε περίσταση!! :D

Arbiter