LONERS Deathmatch - Ελευσίνα - 10 /4/2011

Ξεκίνησε από Horus, 08 Απρ 2011, 22:40:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sticker

απο την εξοδο 2 και αν θες εχω συντεταγμενες για το πεδιο που ειναι :38.129329,23.553654 (http://maps.google.com/maps?q=38.129329,23.553654&num=1&t=h&sll=38.233731,23.834774&sspn=0.006295,0.008014&hl=el&ie=UTF8&ll=38.128092,23.553829&spn=0.010887,0.019119&z=16)
με copy - paste στο internet exp

JOHN SPARTAN

Demon

Χίλια συγνώμη για το καθυστερημένο πόστ και απο Cerberus Force εγώ συν ενας φίλος που είναι υπο ένταξη στην ομάδα σίγουρα και ισως ενας ακόμα...
Ευχαριστώ

Ghostrider

C.F.R. Leader

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ολα ΑΨΟΓΑ απο τους διοργανωτες (LONERS) πολύ ομορφο παιχνίδι.... περάσαμε καταπληκτικά !!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους για την αψογη συμπεριφοράς σας !!!!  ;)

Καλή εβδομάδα σε όλους !!!!!!!
;D ;D

salamine153

Το παιχνιδι ηταν απλα υπεροχο 8)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

el.cind

και απο μενα εν αμπραβω στην ωμαδα τον loners γεια την ωραια κυριακη και το καλο παιχνιδι που καναμε....... 8) 8) 8) 8)
καλη εβδομαδα σε ολλους
παντα φιλικα el.cind

Taylor

Μπράβο στην ομάδα των LONERS για το ενδιαφέρον σενάριο που σκεφτήκανε και κύλισαν όλα άψογα!
Προσωπικά το ευχαριστήθηκα! :)

piperidis

Πολυ καλη μερα και καλο παιχνιδι και ας μην με αφησαν τα αλανια να παιξω με το οπλο μου λογο μεγαλου fps...αλλα θελω να πω πως αλλη φορα θα σκαω αφου ξεκινησει το game μιας και προσεξα οτι κανεις δεν ελενξε τα οπλα των παιδιων που αργησαν να ερθουν... ;) κανονες για το θεαθηναι....

Prom81

@ Piperidis: εισαι σταμπαρισμενος ηδη δεν την γλυτωνεις ετσι ευκολα!!  ;D ;D (Εαν θυμαμαι ορθα, πρεπει να εισαι το παιδι στο τελευταιο νυχτερινο, καπου 20? παραπανω fps?)

Περαν του αστεϊσμου, το γεγονος οτι αναφερεις την μη-μετρηση ειναι ενα θεμα, αλλα εκτος απο απειρα ελαφρυντικα που μπορω να δωσω κατα περιπτωσην στους διοργανωτες (να εισαι σιγουρος οτι αποκλειεται να εγινε εσκεμμενα σε καθε περιπτωση), υπαρχει παντα η αναλογη περιπτωση (γενικοτερα) να μην συμμετεχει στο παιχνιδι καποιος που δεν παρευρισκεται στην μετρηση.

Δεν ημουν εκει και ενδεχομενως ΚΑΚΩΣ εκφερω γνωμη, απλα δεν θελω να νομισεις οτι η μετρηση FPS αποτελει κανονα για το θεαθηναι. Οι συνχομπιστες των LONERS ειναι οι καταλληλοτεροι εμου να σου εξηγησουν..

piperidis

δεν εχω με κανεναν να τιποτα...απλα με πειραξε που πηγα μεχρι εκει πανω με ενα οπλο που το πηρα 350ε και στο τελος το αφησα στο ποτ μπαγκαζ...επιτελους πια ειναι τα ορια fps???? και επισης ο ενας μετριτης το βγαζει νορμαλ και ο αλλος οχι...τι να κανω ρε παιδια???(ναι πραγματι εγω ειμαι)  :)

tristan

Ευχαριστουμε τους διοργανοτες LONERS
πολυ καλο το παιχνιδι για μια 'κομα κυριακη περασαμε ΣΠΕΣΙΑΛ ;D ;D ;D

Υ.Ρ prom 81 -piperidis  αποτι ειδα εγω η διοργανοτες μετρισαν ολα τα οπλα και δεν χριασετε να γεινετε θεμα

καλη εβδομαδα σε ολους :D :D :D

Τάλων

Να ευχαριστήσω όλους τους σημερινούς συμπαίχτες που με την συμπεριφορά τους έκαναν όμορφο το παιχνίδι όλων μας.

Καλή εβδομάδα σε όλους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Demon

Μπράβο καταρχήν στα παιδιά (LONERS) για το αψογο παιχνίδι!!!
Καταδεύτερον εγώ προσωπικά σαν Σωτήρης ήμουν μαρτυρας σε δυο περιπτώσεις οπου οι φίλοι Sticker και Horus παρατησαν το παιχνίδι τους και πήγαν ξανα στο αυτοκίνητο για να παρουν τον μετρητή και να μετρήσουν και τους αργοπορημένους,οπότε θεωρώ στην καλύτερη περίπτωση ατοπη την παρατήρηση περι μη τηρησης των κανόνων,και ειδικά απο μια σοβαρή ομάδα σαν την συγκεκριμένη.
Αυτά απο μένα καλή βδομάδα σε όλους!!
Παντα φιλικά

Ghostrider

Horus

εκ μερους των LONERS θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμετεχοντες που με την συμπεριφορα και την προσπαθεια τους βοηθησαν να γινει ενα καλο παιχνιδι.

μπραβο και στους σημερινους αντιπαλους μας για την αξια νικη τους!!  :)

η ασφαλεια διεξαγωγης των παιχνιδιων ειναι ενα θεμα πρωτιστης σημασιας για την ομαδα μας και καταβαλαμε σημερα καθε δυνατη προσπαθεια προς αυτη την κατευθυνση.
αναγκαστικα δυσαρεστησαμε μερικους φιλους που δεν επαιξαν με τα οπλα τους, αλλα δεν γινοταν διαφορετικα.  ειμαστε ανθρωποι και ενδεχομενως να εγινε και καποια παρατυπια, χωρις ομως προθεση να αδικησουμε καποιον. καλο ομως θα ηταν οι τυχον παρατυπιες να επισημαινοται στο πεδιο ωστε να υπαρχει δυνατοτητα να τις λυνουμε.

καλη εβδομαδα σε ολους!

enemies..we need more enemies!!

BladeGT

Ωραιο παιχνιδι καλα περασαμε, ειδικα στο τελος με το προεδριλικι εριξα γελιο..  Πανω απο ολα παλι καλα που ο φιλος που ηταν στον πυργο γλυτωσε το πεσιμο και δεν ειχαμε κανενα θεμα...

Οσον αφορα τα ορια με τα FPS επειδη πραγματικα το βρισκω αδικο να τραβιεται καποιος και να του λενε δεν παιζεις... Βρισκω πιο σωστο αυτο που ειχε γινει την αλλη φορα με τον piperidis και 2-3 ατομα ακομα.. Φωναξανε μια οτι συμβαινει αυτο κ αυτο..συμφωνειται να παιξουν τα εν λογω ατομα εκτος κτιριων και με semi? και ετσι εγινε!
Παραπερα ας αφησω απεξω το οτι καποιος θα βγαλει 2-3 φορες 370++++ ...αυτο που ειδα εχω να μου τυχαινει και το ακουσα και απο αλλο ατομο , ειναι ο ενας μετρητης να με δειχνει 280 και την επομενη βδομαδα ο αλλος μετρητης 330...  Ενταξει δηλαδη καποιο οπλο να ναι δυνατο συνεχως...αλλα το να μεινω απεξω γιατι καποιος μετρητης με βγαλε 350 για 5-6 fps παραπανω ενω π.χ ο αλλος με βγαζει  -40 fps ειναι πραγματικα σπασιμο.. Δεν το λεω για τους σημερινους διοργανωτες αλλα επιτελους να γινει κατι με αυτο το θεμα με οσους τα κανονιζουν..ας παρουν μια αποφαση :)

Η χαζο-αποψη μου λεει οτι ποτε δεν θα γυρνουσα να πω στον διοργανωτη γιατι με χτυπησε ο ταδε με Χ fps και να του ζητησω κ το λογο,ερχομαι υπευθυνη μου, πιο σωστο βρισκω σε καποιες περιπτωσεις να ρωταμε την ωρα που μαζευομαστε ολοι απλα κ γρηγορα τη γνωμη των αλλων παικτων... Ειναι πιο δικαιο πιστευω. Εεεεστω ας πουμε .οτι στους 50 αν διαφωνουν εστω κ 3-5 να μη λαβει μερος το οπλο στο παιχνιδι...αν συμφωνουν ολοι να παρει..
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

chrisdeggestin

θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω ολους σας για την τιμη που μας κανατε με την παρουσια σας .Η παρουσια ολων ηταν εξαιρετικη και ειλικρινα το παιχνιδι ηταν απολαυστικο.Θα ηθελα και εγω να εκφερω την γνωμη μου για το θεμα των fps, λεγοντας οτι μπορω να καταλαβω την πικρια που νοιωθει ενας παικτης οταν μαθαινει οτι το οπλο του ειναι εκτος οριων ,γιατι κατι αντιστοιχο εχω παθει και εγω.Ειναι δυσκολη η θεση των ατομων που μετρανε τα οπλα ,γιατι ισως χρειαστει να πουν ΟΧΙ σε οπλο φιλου τους ,παρολα αυτα προσπαθησαμε να διαθεσουμε τα περισευουμενα οπλα ακομη και τα πιστολια για να μην μεινει κανεις εκτος.Οσο για την μετρηση θα ηθελα να πω οτι προσπαθησαμε να μετρησουμε ολα τα οπλα  ακομη και των παιδιων που ηρθαν αργοπωρημενοι με αποτελεσμα δυστη
χως να καθυστερησουμε το παιχνιδι πραγμα για το οποιο θα θελαμε να ζητησουμε συγνωμη.
Εγω δεν θα μεινω σε αυτα ,αλλα στην ουσια γιατι πραγματικα περασα πολυ ωραια και θα τονισω για μια ακομη φορα την αψογη παρουσια ολων.
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε να σωσει τον προεδρο η προσπαθεια τους ηταν πολυ καλη!!!!!! ;) ;) ;)
  Καλη εβδομαδα σε ολου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sticker

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και για το καλο παιχνιδι που εγινα, περασαμε πολυ καλα και τα καλυτερα ερχονται...

jumbo

Παράθεση από: piperidis στις  10 Απρ 2011, 19:56:43 ΜΜ
Πολυ καλη μερα και καλο παιχνιδι και ας μην με αφησαν τα αλανια να παιξω με το οπλο μου λογο μεγαλου fps...αλλα θελω να πω πως αλλη φορα θα σκαω αφου ξεκινησει το game μιας και προσεξα οτι κανεις δεν ελενξε τα οπλα των παιδιων που αργησαν να ερθουν... ;) κανονες για το θεαθηναι....

καταρχας καλημερα και απο εμενα.
Θα ηθελα να δωσω τα συνχαρητηρια μου στα παιδια που διοργανωσαν το σεναριο, περασαμε καλα και πιστευω οτι ευχαριστηθηκαμε ολοι μας την Κυριακη μας.
απο εκει και περα  θα ηθελα να παρατηρησω μονο το εξης :
Την πιστη τηρηση ολων των κανονων  ασφαλειας, οπως και οτι μετρηθηκαν και ολα τα οπλα, ακομα και των αργοπορημενων, οπως εγω.

καλη μερα και καλη εβδομαδα να εχουμε παιδια.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

CHOPPER

καταρχασ ενα μεγαλο μπραβο στουσ loners για το πολυ καλο game που διοργανωσαν!!!!
οποσ και ενα μεγαλο μπραβο στουσ παιχτεσ για την αξιοπρεπησ εμφανηση τουσ και τουσ προεδρουσ για το τρεξιμο που εκαναν!!!

τωρα οσο αφορα το θεμα των fps η προσωπικη μου αποψη ειναι η εξησ
το κυριοτερο εινα να τηρουνται τα μετρα ασφαλειασ που καλοσ η κακοσ εχουν οριστει στα 328 fps
τωρα απο εκει και περα το καλητερο θα ηταν τα καταστιματα που πουλανε οπλα airsoft και αναφερομαι γενικα ειναι να λενε στον καθε αγοραστη οπλου ποιο οπλο μπορει να παιξει και ποιο οχι.
για να δωσω ενα παραδιγμα μπορει εγω να ειμαι νεοσ στο airsoft και να θελω να ξεκινησω να παιζω οποτε παω να αγορασω ενα οπλο και μου κανει κλικ π.χ ενα scar που εχει 380fps και η τιμη του ειναι
π.χ 400 ευρο. οποτε το αγοραζω και οταν κατεβω σε ενα παιχνιδι λογικο ειναι να μου πουν οτι αυτο το οπλο δεν τηρει τουσ κανονεσ ασφαλειασ αλλα απο την αλλη λογικο ειναι και εγω να ξενερωσω διοτι εδωσα 400 ευρω τσαμπα!
οποτε και εγω σπαζομαι που εδωσα αδικα λεφτα αλλα και εσεισ ξενερωνετε που πρεπει να μου πητε να μην παιξω.

τωρα αν καποιοσ ειναι καιρο στο χωρο του airsoft και παρει ενα οπλο με πανο απο το οριο fps τοτε ειναι στη γνωση του οτι μπορει να παιξει αλλα μπορει και οχι

φιλικα παντα και χωρησ παρεξηγηση ripper

salamine153

Οι αποστασεις ηταν τετοιες που τα 375φπσ που ειχε ενα παλικαρι δεν θα πειραζαν κανεναν. Επισης φανηκε πως ειναι προτιμοτερο καποιες φορες να εχουμε δυο απλα σεναρια παρα ενα πιο συνθετο
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια