I-4 team (Αθηνα)

Ξεκίνησε από papaflesas, 26 Απρ 2009, 16:30:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dragon236

με την σειρα μου να ευχαριστησω και εγω ολα τα παιδια της ομαδας Ι-4 για την φιλοξενια τους ολον αυτο τον καιρο
και να τους ευχηθω ειλικρινα καλη επιτυχια και στο airsoft αλλα και σε οτι κανουν στην προσωπικη τους ζωη.
Γιαννης
always forgive but never forget!!

TSAKOS

Μαγκες ευχαριστουμε πολυ που μας δεχτηκατε στην ομαδα και ελπιζω να περναμε καλα και κριμα για την αποχωρηση παιχτων που αξιζουν...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

budu

Καλως μας βρηκατε λοιπον!!!! Καλα παιχνιδια να εχουμε να ριχνουμε μπιλιες βροχη....  :D
LAND-MINE HAS TAKEN MY SIGHT
TAKEN MY SPEECH
TAKEN MY HEARING
TAKEN MY ARMS
TAKEN MY LEGS
TAKEN MY SOUL
LEFT ME WITH LIFE IN HELL

SAPPER

Καλορίζικα τα νέα μέλη σας εύχομαι παίδες και με πολλά και καλά game ...και παιδάκια  ;D ;D ;D

@ budu ωραία υπογραφή, κάτι μου θύμισε από And Justice for All και το φοβερό τους One των Metallica  ;)

ΠαράθεσηDARKNESS imprisoning me! ALL that i see! ABSALUTE horror! I CANNOT live! I CANNOT die! TRAPPED in myself! BODY my holding cell!....

MitsoS_O_Yakuza

καλο ταξιδι στο μαγικο κοσμο καθως και στην παρεα του airsoft για αυτους που ηρθαν αλλα και σε αυτους που αποχωρησαν!!Καλη χρονια και καλα παιχνιδια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

anemos56

ευχαριστω για της ευχες ολους ευχομαι και εγω με την  σειρα μου καλα game και καλοριζικοι

;D ;D ;D ;D

jumbo

οι γιοταδες σε σκηνες δρασης μαζι με φιλους τους, σε διαφορα πεδια...
απολαυστετο... :) :)

http://www.facebook.com/pages/I-4-Airsoft-Team/172519469450498?v=app_2392950137&ref=ts#!/video/video.php?v=138811572846410
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

αξεχαστες στιγμες!!ελπιζω παντα τετοια και να συνεχισετε την καλη παραδοση στο κεφι και στο χαβαλε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

με χαρα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ο παικτης aforologhtos ανηκει πλεον και επισημος στο δυναμικο της ομαδας.... :) :)

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

καλοριζικος σιδεροκεφαλος καλοΒΒικος ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

ακολουθη  νεα ενημερωση για την ομαδα των Ι 4..

ΠΟΛΗ : ΑΘΗΝΑ
ΒΑΣΗ: ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η ομάδα των I-4 ιδρύθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2009 από μια τρελή παρέα, που αν για κάποιο λόγο τους καλούσαν να καταταχτούν , σίγουρα θα κρινόντουσαν γιοταδες για διάφορους λόγους. ( τρέλα, πλατυποδία, μπυροκοιλειες κ.ο.κ)
Συνεχίζοντας αυτήν την παράδοση κάθε μέλος που στρατολογείται στην ομάδα μας θα πρέπει να πλήρη κάποιον προϋποθέσεων, όπως :
•   Να είναι πρωτίστως καλός χαρακτήρας.
•   Έντιμος παίκτης.        
•   Να είναι αντί- κομάντο.
•   Να λατρεύει το φαί.
•   Να έχει μπόλικη δόση τρέλας.( απολυτήριο τρελάδικου θα συνεκτιμάται στο βιογραφικό.)
Η σημερινή σύνθεση της ομάδας είναι οι εξής :

•   Zinja
•   Jumbo
•   General
•   Agent 47
•   Fmx angel
•   Anemos 56
•   O.Y.K 1985
•   Tsakos
•   Budu
•   Pipilas
•   Aforologhtos
•   Papaflesas
•   Filakio 8

Θα σας δούμε εκεί έξω....
Προς το παρόν αντίο σας.....

jumbo

και μια οικογενιακη φοτο των Ι 4

jumbo

μετα απο δυο χρονια, με κομπο στο λαιμο και βγαινοντας με παρα πολυ μεγαλη δυσκολια αυτα τα λογια απο το στομα μου, αλλα θα ηθελα να ανακοινωσω την αποχωρηση μου απο την ομαδα των Ι 4.. :(  φευγω με τα καλητερα συναισθηματα, και με τις καλυτερες αναμνησεις....
εκτος πεδιων θα παραμεινουν φιλοι και αδερφια μου, απλα εκλεισε ο κυκλος μου στην ομαδα.

Vangelis

Παράθεση από: jumbo στις  11 Mar 2011, 20:02:18 ΜΜ
μετα απο δυο χρονια, με κομπο στο λαιμο και βγαινοντας με παρα πολυ μεγαλη δυσκολια αυτα τα λογια απο το στομα μου, αλλα θα ηθελα να ανακοινωσω την αποχωρηση μου απο την ομαδα των Ι 4.. :(  φευγω με τα καλητερα συναισθηματα, και με τις καλυτερες αναμνησεις....
εκτος πεδιων θα παραμεινουν φιλοι και αδερφια μου, απλα εκλεισε ο κυκλος μου στην ομαδα.

Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις.

Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: jumbo στις  11 Mar 2011, 20:02:18 ΜΜ
Tα καλα παιδια δεν πανε ποτε χαμενα,καλη συνεχεια Λευτερη..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MitsoS_O_Yakuza

θα συμφωνησω απολυτα με φιλο ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ και θα σου πω και γω με τη σειρα μου καλη συνεχεια αδερφε,εσυ ξερεις καλυτερα!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

piperidis

θα ηθελα να γινω μελος των Ι-4...θα ειστε  στην Ελευσινα την Κυριακη να τα πουμε απο κοντα!!!??

agent 47

Ενημέρωση για την αποχώρηση μου από την ομάδα των Ι-4.
Ευχαριστώ τους Ι-4 για τις στιγμές που πέρασα μαζί τους για τα διδάγματα που μου έδωσαν αλλά και για την είσοδο μου στον χώρο του airsoft.

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

MitsoS_O_Yakuza

καλη συνεχεια και καλα παιχνιδια!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

papaflesas

Ελειψα για εναν χρονο μακρια απο το airsoft,και τωρα που βρηκα λιγο χρονο βλεπω πως η παλια  ομαδα.. δεν υπαρχει... με εξαιρεση τον φιλο μου ζιντζα..που ιδρυσε και την τρελλοομαδα μας..  μαζι με τον καταπληκτικο ανθρωπο που λεγεται φιλακιο. :D :D :D
για αυτο κραταω τις ωραιωτερες αναμνησεις,και αποχωρω,δινοντας τις καλυτερερες ευχες στα νεα μελη των ι-4.. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ι-4   ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team