I-4 team (Αθηνα)

Ξεκίνησε από papaflesas, 26 Απρ 2009, 16:30:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε την ιδρυση μιας νεας ομαδας,που αποτελειται απο παλιους και νεους παιχτες,με την ονομασια I-4 κυριος σκοπος της ομαδας ειναι η διασκεδαση και ψυχαγωγια των μελων της,ωστε να επιβιωσουμε απο την εισβολη της βαρεμαρας και της μονοτονιας και να εξουδετερωσουμε τα κυματα θλιψεων που η ζωη αποβιβαζει στις ακτες του μυαλου μας!
Για αυτο και το ονομα που σκεφτηκαν οι ζιντζα και φιλακιο 8  εγινε αποδεκτο απο ολους,αφου οι μισοι απο εμας αν πηγαιναμε τωρα φανταροι θα βγαιναμε γιωταδες (λογω πλατυποδιων ,ιδιαιτερος αναπτυγμενων κοιλιακων μυων,μονιμης ενοικιασης της κοιλιακης χωρας σε αιγοπροβατα και αλλα σφαγια,κλπ)ενω οι αλλοι μισοι λογω τρελλας και ιδιοσυγκρασιας
για το λογο αυτο,και δεν θα εχουμε κοινο εξοπλισμο(γιλεκα,αρβυλα,καπελα κρανη κλπ)γιατι θελουμε να φοραει ο καθενας οτι τον εμπνεει,και να φερει οτι οπλο του αρεσει επισης,ειπαμε ειμαστε αντικομαντο,μια παρεα φιλων που κανουν  πραξη τα παιδικα τους ονειρα!
Το μονο κοινο επανω μας θα ειναι η τρελλα,η ευχαριστη διαθεση,και η τιμιοτητα την οποια και πρεπει να την αποδειξουμε παιζοντας ,γιατι τις αρετες τις κερδιζεις με κοπο δεν τις δηλωνεις απλα ...
Εκτος του χαβαλε , θα μας ενωνει και ο ιματισμος για λογους καθαρα πρακτικους΄για αυτο και διαλεξαμε την (αθανατη)ελληνικη παραλαγη( greek lizard)για woodland kai urban, kai την παραλαγη των μπατζηδων για cqb
τα μελη της ομαδας ειναι 11   (μια διμοιρια δηλαδη)με recruit κατοπιν προσκλησεως.
οι Ι4 λοιπον ειναι(με τυχαια σειρα)
1)φιλακιο 8
2)Ζinja
3)ουζι
4)no mercy
5)tataman
6)ελικοπτερας
7)Jimm
8)lizard
9)george 35
10)general
11)papaflesas
12)SCUBA

θα ακολουθησει σε λιγες μερες  η ιστοσελιδα των Ι 4 οι φωτογραφιες και οι παρουσιασεις των μελων ,του οπλισμου , καθως και το σημα της ομαδας.
το νου σας κομαντα..μπορει να ειμαστε Ι 4 αλλα καμμια φορα η απο εκει που δεν το περιμενεις σου ερχεται(χαχαχαα) ;)
ραντεβου στις μαχες!!!
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Dadiaki

"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

tataman

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ 8)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

general

Καλορίζικοι και καλές μάχες αδέλφια Ελληνες. :) :) :)
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

pit

Dadias

καλή αρχή & καλές βολές

SaNJi

Παράθεση από: Atsalakotos στις  26 Απρ 2009, 21:54:13 ΜΜ
Καλοριζικοι παιδια! Μου αρεσει το σκεπτικο σας!!

Ισχυει...Ωραια παρουσιαση...Καλοριζικοι και καλες μαχες ;D
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

kinmid

ΠΡΟΟΟΟΟ σχηηηη...

ΠΑΑΑΑΑ ρουσιαστεεεε ΑΡΜ!!!  8)

Άντε και καλές μάχες, αν και είστε όλοι βετεράνοι ήδη!
Ας ήταν όλοι οι γιωτάδες έτσι και την πήραμε την πόλη (του Τσουκνιδιστάν) εν ριπή AEG...  :P  ::)

alexz

καλοριζικοι παίδες.......αν και βετεράνοι...οπως προείπε και ο kinmid

SAPPER

Καλή παρουσίαση Πάτερ, καλά παιχνίδια στην νέα ομάδα που φτιάξατε με τον ΖΙΝΖΑ το FILAKIO 8 και τα υπόλοιπα παιδιά.
Καιρός ήταν να πάτε μπροστά γιατί έχετε πολλά να προσφέρετε με την δημιουργική φαντασία σας.

Falcon

OYK347

Με το καλό κύριοι,

μακάρι όλα να πάνε καλά στην ομάδα σας και να βρεθούμε και σε κάποιο πεδίο.

Υ.Γ. ίσως, λόγο ηλικίας, Ι4 να είμαστε οι περισσότεροι.......

.

.                      http://www.armageddons.gr

filakio 8

I-4

apo pano pros aristera: OUZI -NO MERCY-GENERAL-JIM-LIZARD-ZINJA
apo kato pros aristera:HELIKOPTERAS-TATAMAN-FILAKIO 8-PAPAFLESAS
http://i732.photobucket.com/albums/ww329/pan34/P4260074.jpg

EL-SPARTAN

kali arxi paidia kai kales maxes kai apo emena
:)

ZINJA

Τι να πω και εγω!?ειμαι συγκηνημενος! :'( :'( :'(ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Siegfried

Αφού σας συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου για την νεοσυσταθείσα  ομάδα σας, σας εύχομαι  πληθύνεστε και αυξάνεστε και κατακυριεύσατε την αεροσφαίριση (έτσι padre  ;) ;));;;

papaflesas

Παράθεση από: Siegfried στις  28 Απρ 2009, 13:05:15 ΜΜ
Αφού σας συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου για την νεοσυσταθείσα  ομάδα σας, σας εύχομαι  πληθύνεστε και αυξάνεστε και κατακυριεύσατε την αεροσφαίριση (έτσι padre  ;) ;));;;

@ ετσι file Siegfried
Εχεις παει σε πολλους γαμους φαινεται
αντε και στον δικο σου ,θα σου ριχνω με το καλασνικοβ ta ρυζια :D :D :D ;)
@ζιντζα κανε υπομονη σου στελνω χαρτομαντιλα... :'( :'( :'( :'(   τελικα οταν δεν ανεβαινεις στα δεντρα και δεν στηνεις παγιδες για να ανατιναξεις τους αντιπαλους,εισαι ευαισθητο παιδι

πιστευω οτι ειμαστε ενας ενας διαλεκτοι....της κοπριας το ανθος...οπως συνηθιζε να λεει ο Παπαδιαμαντης :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

jim

Καλησπέρα παιδιά και εγώ μέσα για την Κυριακή καλό παιχνίδι να έχουμε

filakio 8

jiiiimmmm sto gamo tou karagiozi grafis ;D ;D ;D ;D