Ιδεα για τα fps

Ξεκίνησε από nikos1990, 08 Φεβ 2011, 16:27:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Μα για woodland και τωρα αυτα χρειαζομαστε, εστο τα 450
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

dash

εγω δεν ανεφερα τι χρειαζομαστε.απλα ειπα οτι ειχαν μεγαλη επιτυχια και υπαρχουν πολλοι να το επιβεβαιωσουν .ασχετα με το τι θελω ή τι πιστευω οτι χρειαζομαστε 'η μαρεσουν τα υπαρχοντα ορια εγω προσωπικα σεβομαι  αυτα που υπαρχουν και δεν καθομαι να ανοιγω τοπικ καθε μηνα και να προτεινω αλλαγη συμφωνα με τις mainstream εταιριες αυτον τον καιρο στις πωλησεις και τα ορια τους..εκανα το ποστ απλα για να ενημερωσω τον φιλο που ανοιξε το τοπικ οτι εχει γινει αυτο που προτεινε/ρωτησε..

gioalex

Παράθεση από: salamine153 στις  08 Φεβ 2011, 19:28:51 ΜΜ
Αλλα μετα καταληγουμε να μη μπορουμε να παιξουμε, ετσι και βγουμε απο τα σπιτια της Ελευσινας :-\

Εγώ πάλι που είμαι με Marui και βγάζω μαμά μετρημένα 305 max (μετρημένα με 7-8 διαφορετικούς μετρητές σε διαφορετικά παιχνίδια), γιατί δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να παίξω και έξω από τα σπιτάκια στην Ελευσίνα ή στην Μαλακάσα? Δεν είναι θέμα fps, είναι θέμα στησίματος του όπλου και πως "στήνεσαι" γενικότερα στο πεδίο και το παιχνίδι...

jumbo

Παράθεση από: gioalex στις  08 Φεβ 2011, 21:04:31 ΜΜ
Εγώ πάλι που είμαι με Marui και βγάζω μαμά μετρημένα 305 max (μετρημένα με 7-8 διαφορετικούς μετρητές σε διαφορετικά παιχνίδια), γιατί δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να παίξω και έξω από τα σπιτάκια στην Ελευσίνα ή στην Μαλακάσα? Δεν είναι θέμα fps, είναι θέμα στησίματος του όπλου και πως "στήνεσαι" γενικότερα στο πεδίο και το παιχνίδι...

+1 απλα..... :) :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

WhiskeyX-ray

+1 από εναν ακόμη ιδιοκτήτη ΤΜ.

G.P.S.

Παράθεση από: gioalex στις  08 Φεβ 2011, 21:04:31 ΜΜ
+1
@salamine153
Αυτο το τροπαρι το εχεις ξεκινησει εντονως απο το προσφατο ΟΧΙ.
Οπως σου εχω ξαναπει μια χαρα κοσμο εβγαλα σε αυτο το παιχνιδι (χωρις ΤΜ)
& μια χαρα με εβγαλες & εσυ στο ιδιο παιχνιδι (παλι χωρις ΤΜ).
Αρα που το προβλημα ?!?

Δεν ειμαι λατρης των χαμηλων fps αλλα
1) Σεβομαι τα ορια που εχουν θεσπιστει απο την κοινοτητα
2) Μια χαρα επαιζα πριν με πιο υψηλα & μια χαρα παιζω τωρα με πιο χαμηλα fps

BladeGT

Η ταπεινη και <<ΑΠΕΙΡΗ>> μου γνωμη λέει οτι ίσως θα ταν ωραιο σε woodland να ηταν ενα οριο 400 fps και cqb στα 300-350 με μια ανοχη π.χ στα woodland περιπου στα 450 fps(maaax) για τα sniper (λεω εγω τωρα...σκεψεις κανω... δεν εχω παιξει ποτε ουτε εχω παρακολουθησει για καιρο για να γνωριζω την κατασταση...)

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ομως εχουμε χαμηλο επιπεδο παικτων.... (Και δεν βγαζω και τον εαυτο μου απεξω ...αν και πρωταρης μονο 2 games εως σημερα εκανα 2-3 χαζομαρες και ελπιζω με τον καιρο να καλυτερεψω)

Επισης οπως ενα γνωστο ατομο σημερα σε καταστημα μου ειπε την εξης καλη κουβεντα προσπαθωντας να μου εξηγησει περι sniper που με ενδιαφερει...
Οκ μου λεει εσυ παρε το sniper με τα 550 fps...δεν σου λεμε κατι ελα παιξε...εσυ θα μπορεσεις να υπολογιζεις τις αποστασεις και να μη βαρας κατω απο την μη-ασφαλη αποσταση των π.χ 20 μετρων ?
Καιιιιιιιι τον καταλαβα απολυτως...σιγουρα πολλοι θα κανανε εστω και αθελα τους μια χαζομαρα και θα μπορουσε να συμβει κατι στραβο...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Nick Babouinos

εγω παλι πιστευω οτι πρεπει να γινει διαχωρισμος στα οπλα,γιατι με τα υπαρχων φπς να παμε να παρουμε ολοι μ4 η ακ47 αφου δεν εχει νοημα να παρεις κατι αλλο, πχ οπλο sniper, αφου κ αυτο ενω εχει ως σκοπο να ριχνει σε πολυ μεγαλυτερες αποστασεις απο τα προαναφερθεντα,με τα ορια αυτα ριχνει οσο το μ4,αρα γιατι να μη παρω μ4 αφου το sniper ειναι δυσχρυστο κ δε ριχνει πιο μακρυα απο τα αλλα,αρα παιζουμε ολοι μαζι με μ4 ως αμερικανοι κ με ακ47 ως ρωσσοι κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι!!!κ τρεχουμεμε πανω κατω σαν παλαβοι κ αφου ξερουμε οτι δε θα μας ερθει τπτ απο μακρυα κανουμε ενα ντου κ γουσταρουμε!!!τωρα σε οτι αφορα το διαχωρισμο ας γινει με διαμετριματα ή με κατηγοριες(πολυβολα,υποπολυβολα,υποστηριξης,sniper δεν ειναι αναγκη να κανουμε 100 κατηγοριες),λυσεις υπαρχουν κ για να υπαρχει ασφαλεια,αφου ολοι εδω στην αθηνα νοιωθουμε ανασφαλεις γιατι μονο εδω γινεται αυτο το χαος,ας αυξηθουν οι αποστασεις βολης,ουτως η αλλως στο παραδειγμα με το sniper ο αλλος δε θα σ ριξει απο το μισο μετρο με το barret!!!κ ενταξη το οτι ο αλλος ανοιξε νημα να πει μια ιδεα δε σημαινει οτι θα τον φαμε,οποιος θελει συμμετεχει στη κουβεντα! ;)

Emperor

Βλέποντας τις απόψεις στο τοπικ, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

Όταν ψηφίζαμε το σύνολο των ομάδων στο olympico για το θέμα αυτό, 3 ομάδες μόνο, αν θυμάμαι καλά, είπαμε ότι συμφωνούμε με την αλλαγή στα fps αν τελικά όντος καταφέρουμε και περάσουμε στο νομοσχέδιο για το 1J. Σε αντίθετη περίπτωση θα συμφωνούμε και υιοθετούμε την απόφαση της πλειοψηφίας...όπως κι έγινε τελικά.

Υ.Γ. Φυσικά αν πέσεις σε κανέναν έλεγχο...και είναι και κανένας λίγο περίεργος ...άντε εσύ να του πείς "μα κύριε αστυνόμε έχω αλλά3ει ελατήριο..."

Τώρα, πέρα από τη πλάκα, για να μην αναλωνόμαστε άλλο σε θεωρίες, και τη στιγμή που οι κανόνες είναι αυτοί, τους δεχόμαστε και κοιτάμε να τους τηρούμε μέχρι αυτοί να (κι αν) αλλάξουν...

Υ.Γ. 2 Επίσης....όνος η ΤΜ βγάζει τα καλύτερα εργαλεία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά επειδή ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα και αυτά δε τα καλύπτει όλα η εν λόγο εταιρεία...τότε αναγκαστικά αν έχεις θέμα με τα fps και θες να παίζεις... πέφτει χέρι στο "όπλο" σου.

Φιλικά
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

gioalex

Παράθεση από: The End στις  09 Φεβ 2011, 17:17:34 ΜΜ
εγω παλι πιστευω οτι πρεπει να γινει διαχωρισμος στα οπλα,γιατι με τα υπαρχων φπς να παμε να παρουμε ολοι μ4 η ακ47 αφου δεν εχει νοημα να παρεις κατι αλλο, πχ οπλο sniper, αφου κ αυτο ενω εχει ως σκοπο να ριχνει σε πολυ μεγαλυτερες αποστασεις απο τα προαναφερθεντα,με τα ορια αυτα ριχνει οσο το μ4,αρα γιατι να μη παρω μ4 αφου το sniper ειναι δυσχρυστο κ δε ριχνει πιο μακρυα απο τα αλλα,αρα παιζουμε ολοι μαζι με μ4 ως αμερικανοι κ με ακ47 ως ρωσσοι κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι!!!κ τρεχουμεμε πανω κατω σαν παλαβοι κ αφου ξερουμε οτι δε θα μας ερθει τπτ απο μακρυα κανουμε ενα ντου κ γουσταρουμε!!!

Έχει αναφερθεί σε άλλα post ότι μπορείς να στήσεις ένα sniper εντός ορίων fps που να βαράει πολύ πιο μακριά από τα Μ4, G36, AK47 κτλ. Άρα που κολλάμε?
Επιπλέον, στα πεδία που παίζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών και τα παιχνίδια που παίζουμε, πιστεύεις ότι ο sniper μπορεί να έχει τύχη? Γιατί το θέμα με τον sniper δεν είναι να στηθεί σε μια ταράτσα, παράθυρο και δεν ξέρω και εγώ που αλλού, και να βαράει ότι κινείται. Ο sniper θέλει άπλα χώρου, να κινηθεί, να κρυφτεί, να αλλάξει θέση, να δώσει πληροφορίες στην υπόλοιπη ομάδα για τις κινήσεις και την σύσταση του εχθρού. Δεν είναι ο πρωταρχικός ρόλος του sniper να πυροβολεί κατά βούληση

Παράθεση από: The End στις  09 Φεβ 2011, 17:17:34 ΜΜτωρα σε οτι αφορα το διαχωρισμο ας γινει με διαμετριματα ή με κατηγοριες (πολυβολα, υποπολυβολα, υποστηριξης, sniper δεν ειναι αναγκη να κανουμε 100 κατηγοριες),λυσεις υπαρχουν κ για να υπαρχει ασφαλεια,αφου ολοι εδω στην αθηνα νοιωθουμε ανασφαλεις γιατι μονο εδω γινεται αυτο το χαος,ας αυξηθουν οι αποστασεις βολης,ουτως η αλλως στο παραδειγμα με το sniper ο αλλος δε θα σ ριξει απο το μισο μετρο με το barret!!!

Εντάξει, από μισό μέτρο δεν θα σου την σκάσει, αλλά αν φας μία στα μούτρα με 500fps, νομίζεις ότι θα έχει διαφορά αν την φας στα 5, 8 ή 10 μέτρα? Ή όλοι έχουν την ψυχραιμία να κάτσουν να υπολογίσουν την απόσταση και να πουν "Α, είναι στα 12 μέτρα άρα δεν θα του ρίξω με το sniper, θα τραβήξω το sidearm και θα τον φάω"?

Παράθεση από: The End στις  09 Φεβ 2011, 17:17:34 ΜΜκ ενταξη το οτι ο αλλος ανοιξε νημα να πει μια ιδεα δε σημαινει οτι θα τον φαμε,οποιος θελει συμμετεχει στη κουβεντα! ;)

Γιατί όταν κάποιος διαφωνεί με την άποψη/ιδέα κάποιου το θεωρείς ότι πέφτει να τον φάει? Αν είναι έτσι, να γράφουν μόνο όσοι συμφωνούν και να λέμε "Τι ωραία, τι καλά, μια χαρά, όλοι συμφωνούν"

Nick Babouinos

κοιτα σε οτι αφορα το θεμα sniper ηταν τυχαιο παραδειγμα παρε για πχ αλλο οπλο οπως m60 εγω τουλαχ το εχω στο μυαλο μ, για να ψεκαζει απο μακρυνες αποστασεις αλλα λογο ,μεγεθους ειναι δυσχρηστο απο κοντα,οσο αναφορα τισ αποστασεις σε αλλες πολεις γιατι δεν υπαρχει το φαινομενο αυτης της λαθους υπολογισμενης αποστασης κ μονο εδω κατω εχουμε ολο ατυχηματα ολο ζημιες ολο παρεξηγησεις,γιατι αν δε κανω λαθος το φορουμ απευθυνετε σε ολη την ελλαδα,αλλα μονο στον τομεα της αττικης υπαρχει ή εχω δει εγω μονο γκρινια για ορια κ τραυματισμους!!κ τελος δε λεω να μ διαφωνουμε αλλα με ηρεμο κ λογικο τροπο κ οχι ολοι κατευθειαν αυτο το θεμα εχει ληξει κ τελος,εγω παιζω απο το καλοκαιρι σε τελικη κ δε ρωτηθηκα ποτε απο κανεναν το τι θελω σε αυτον τον τομεα,βεβαια εφοσον υπαρχουν οι κανονισμοι συμφωνω κ παω μαζι τους,αλλα παρολα αυτα δεν ειναι κακο μερικες φορες να αναθεωρουνται καποια πραματα με το περασμα του χρονου,οταν ειδικα υπαρχουν κ καποιοι που αρχιζουν να θεωρουν οτι δε καλυπτονται!!

gioalex

Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες πόλεις. Δεν ξέρω αν γίνονται ή όχι τραυματισμοί, πως το αντιμετωπίζουν κτλ. Επίσης, ναι, το φόρουμ είναι για όλη την Ελλάδα, αλλά τα όρια είναι μόνο για την Αττική. Δεν επέβαλλε κανένας όρια στην Κόρινθο, Πάτρα, Κρήτη ή όπου αλλού. Κάθε κοινότητα ας βάλει τα δικά της όρια και κανόνες.

Για το ότι δεν ρωτήθηκες, δεν μου λέει τπτ. Πόσους κανόνες που δεν μας αρέσουν ακολουθούμε? Ούτε εγώ ρωτήθηκα αν με ενοχλεί ο καπνός του τσιγάρου από τον διπλανό μου στην καφετέρια (που απαγορεύεται), αλλά αναγκαστικά τον τρώω στη μάπα.

Αν δεν καλύπτεσαι από τους υπάρχοντες κανόνες, τότε την επόμενη φορά που θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις για αλλαγές, εκπροσώπησε την ομάδα σου και θέσε θέμα αύξησης fps. Το να βγαίνει κάθε 3 και λίγο κάποιος και να αρχίζει την μουρμούρα για τα όρια, αν είναι ψηλά, χαμηλά ή οτιδήποτε δεν ωφελεί κανένα.

Nick Babouinos

σιγουρα δεν οφελει,αλλα ισως να μην ειναι κ τυχαιο το οτι γινεται καθε τρεις κ λιγο!!!επισης αν οντως υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα θα γινοταν θεμα κ σε αλλες πολεις,αυτο ηθελα να πω,εφοσον δεν υπαρχουν αναφορες ισως να γινεται κ τζαμπα ο πανικος περι σοβαρων τρυματισμων κ τελος σε οτι αφορα το τσιγαρο εχεις δικιο δε ρωτηθηκαμε ουτε γιαυτο ουτε για τπτ αλλο,αλλα σε οτι αφορα το airsoft ειναι καθαρα στα χερια μας το πως θα το κανουμε να γινει καλυτερο,ισως με καινουργια οριο να μ δουμε τη σουπερ διαφορα αλλα το οτι πολλοι θελουν μια αλλαγη ισως να λεει κ κατι,τεσπα ελπιζω να μη το πηρες προσωπικα κουβεντα κανουμε κ ανταλλασουμε αποψεις,απλα καλο ειναι μερικες φορες να μη μενουμε στις κουβεντες αλλα ας γινονται αλλαγες κ αν οντως δεν αρεσουν η δε τραβαμε ξαναγυρναμε απο εκει που αρχησαμε!!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: WhiskeyX-ray στις  08 Φεβ 2011, 18:29:16 ΜΜ
Άρα Desert Eagle .50AE και Βarrett M82 στην ίδια κατηγορία. Αφού και τα δύο .50 είναι βρε αδερφέ...
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, το topic είναι λίγο άκυρο...

Τι ειπος τωρα ρε φιλε?Αν το desert eagle εριχνε της ιδια σφερα με την Βarrett M82 οποιος εριχνε θα του εσπαγε το χερι και μετα το κεφαλη.Απλος και οι δυο σφερες εχουν τι ειδιο πλατος στην βαση του καλικα.
Desert Eagle :(αριστερα)
http://img17.imageshack.us/img17/4015/50aeand32acp.jpg
Βarrett M82:(αριστερα)
http://airbornecombatengineer.typepad.com/photos/weapons_fireams/barrett416vs50bmgace.jpg
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

WhiskeyX-ray

.50 ήτοι 12,7mm είναι το διαμέτρημα και των δύο όπλων που ανέφερα. Ποιος μίλησε για το είδος πυρομαχικού που χρησιμοποιεί το καθένα? Kαι το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε για να δείξει ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει κανένα νόημα η κατηγοριοποιήση των AEG/AEP/GBB(R) με βάση το διαμέτρημα των πραγματικών.

Nick_the_Greek

Παράθεση από: WhiskeyX-ray στις  10 Φεβ 2011, 12:19:33 ΜΜ
.50 ήτοι 12,7mm είναι το διαμέτρημα και των δύο όπλων που ανέφερα. Ποιος μίλησε για το είδος πυρομαχικού που χρησιμοποιεί το καθένα? Kαι το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε για να δείξει ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει κανένα νόημα η κατηγοριοποιήση των AEG/AEP/GBB(R) με βάση το διαμέτρημα των πραγματικών.
Τι συμαινει αυτο το ητοι?Αφου εχουν  αλλο μεγεθος πυρομαχικων θα εχουν και αλλι δυναμη.Αυτο σου ειπα με λιγα λαγια.Δηλαδη οτι αυτο που ειχες πει δεν στεκει.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Ιστιμπεη

κοιτα ενδιαφερουσα η ιδεα σου αλλα εχει κενα εμενα παντως μου αρεσε

salamine153

Παράθεση από: WhiskeyX-ray στις  10 Φεβ 2011, 12:19:33 ΜΜ
το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε για να δείξει ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει κανένα νόημα η κατηγοριοποιήση των AEG/AEP/GBB(R) με βάση το διαμέτρημα των πραγματικών.
Με ποιες παρουσες συνθηκες ??? Δεν ξερω αν παιζεις χοτελ εσυ, εγω παντως δεν παιζω εκει. Στη δε Ελευσινα, οπως και στα αλλα μερη οι συνθηκες ασφαλως και ευνοουν την κατηγοριοποιήση των AEG/AEP/GBB(R)

jumbo

Παράθεση από: salamine153 στις  27 Φεβ 2011, 11:53:12 ΠΜ
Με ποιες παρουσες συνθηκες ??? Δεν ξερω αν παιζεις χοτελ εσυ, εγω παντως δεν παιζω εκει. Στη δε Ελευσινα, οπως και στα αλλα μερη οι συνθηκες ασφαλως και ευνοουν την κατηγοριοποιήση των AEG/AEP/GBB(R)

να σου θυμησω οτι το χοτελ ειναι κλειστο ισως.......;
λεω εγω τωρα.....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

salamine153

Παράθεση από: jumbo στις  10 Mar 2011, 03:08:05 ΠΜ
να σου θυμησω οτι το χοτελ ειναι κλειστο ισως.......;
λεω εγω τωρα.....
Απλα εννοω οτι οι κατηγωριες δεν πρεπει να μπουν με βαση το διαμετρημα ;)
Μπορει να γινει το εξης:
Για βουντλανντ - τα απλα ΑΕG μεχρι 350, οπως τωρα, πολυβολα-οπλοπολυβολα-μονΑ σναιπερ στα 450 και τα σπρινκγ σε 550
Για CQB - ολα μεχρι 350, με εξαιρεση τους σναιπερ του CQB που θα ειναι μεχρι 450 και υποχρεωτικα σπρινγκ. Επισης πχ στο CLEAR SKY, θα μπορουσε να γινει το εξης - οσοι εχουν παραπανω φπσ, να παιξουν, αλλα μονο στο βουνο και μονο σε μονη βολη, με απαραιτητη προυποθεση να εχουν μαζι πιστολι για τις μικρες αποστασεις. Αυτο ομως σε παιχνιδια βουντλανντ ΜΟΝΟ.