Ιδεα για τα fps

Ξεκίνησε από nikos1990, 08 Φεβ 2011, 16:27:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Εχω μια ιδεα για τα Fps να υπαρχει ενα οριο για καθε οπλο δηλ. Μ4/Μ16=320FPS AK-47=370FPS MP5=300 κατι σαν τα αληθηνα οπλα αναλογα τη σφαιρα εβαλα πιο δυνατο το καλασνικοφ και δευτερο το Μ4 γιατι ο 7.62 ειναι πιο ισχυρος απο τον 5.56
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

gioalex

Και το Barrett που είναι 50αρι τι fps πρέπει να έχει? ??? ??? >:(
Είναι λίγο άκυρο το θέμα σου...

Arbiter

σορρυ αλλα να πω και εγω πως δεν στεκει και πολυ,γενικα σαν περιοχη αττικης και οχι ελλαδα για να μην πω πως παιζουνε θεσσαλονικη,ειμαστε λιγο μημουαπτου πως το λενε,μας φτεει το κακο το συναπαντημα και παιζουμε με ελλεινες ταχυτητες την στιγμη που το νορμαλ για τις εταιριες ειναι πανω απο 360, δεν νομιζω πως ειναι ωραιο να την ξυνουμε αυτην την πληγη γιατι πολυ ωραια εχει κατσει σε μερικους η ιδεα της αλλαγης του ελατηριου με μετρησεις σε κουνημενους μετρητες,οταν αλλο αγοραζεις και αλλο σου βγενει μετα πως πηρες,καλη η σκεψη αλλα.......... αυταα.....
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

jumbo

τσιπς, κοκα κολα, πασετεμπο....!!!!!!!!!!!!
παρε παρε!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια δεν ειναι θεμα μι μου απτ το 1 joule ειναι κανονας ασφαλειας.....
και το  παρον θεμα ειναι λγο ακυρο...
Π.χ : ενα Μ60 ποσα fps  θα πρεπει να εχει;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Arbiter

βρεε jumbo εγω συμφωνω χαχαχααχααχα αστα τα τσιπς γιατι αυτο κανω και εγω σε αλλο νημα!!ξες για ποιο λεω χαχαχαχαχα αμα ειναι να κανουμε και εδω αστο να το σβησω καλυτερα,απλα ξες πως ειναι εσκασα λεφτα και απλα καθετε το οπλο γιατι το blowback του δεν αλλαζετε με την καμια,αλλα τεσπα ξεχνα το,απλα εμενα με πειραξε πολυ αυτο,ειναι πολυ ευκολο απλα να λες "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ",nevermind

Arbiter

το Barret ειναι armor piercing weapon αρα θα πρεπει να πεζετε στα  2,5 joule και πανω οπου με τετεια ταχυτητα διαπερναει το δερμα αλλα και με μεταλλικες μπιλιες που εχουν και την μυτερη γωνια μπροστα για να περναει καλυτερα μεσα απο πανωπλια και γιλεκα και να βγενει απο την αλλη μερια!!εεε?? εεε??

salamine153

Η ιδεα ειναι παρα πολυ καλη και το ειδαμε και προχθες. Απλα νομιζω οτι τα ορια πρεπει να ειναι για τις κατηγοριες οπλων και οχι για το καθε οπλο ξεχωριστα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

1T2X1

Αν κατάλαβα καλά δεν εννοεί τις κατηγορίες όπλων αλλά την κατηγοριοποίηση ανά διαμετρήματα.Σωστό και λογικό μου ακούγεται,δεν μπορεί ένα 9αρι να ρίχνει όσο ένα 7.62
@jumbo:το Μ60 είναι 7,62 άρα όσο ένα ΑΚ ;)

ΥΓ.salamine53 γιατί σε όποιο τοπικ διαβάζω βγάζεις χολή για το σενάριο της κυριακής; Στο τέλος θα σε μαγκώσει κανένας σε κανένα πεδίο και δεν θα βρεθεί και άνθρωπος να σε υποστηρίξει(κι εννοώ όχι να πάρει το μέρος σου αλλά να αφήσει στην άκρη το ποπ κορν και να σας χωρίσει)

WhiskeyX-ray

Παράθεση από: 1T2X1 στις  08 Φεβ 2011, 18:06:38 ΜΜ
Αν κατάλαβα καλά δεν εννοεί τις κατηγορίες όπλων αλλά την κατηγοριοποίηση ανά διαμετρήματα.Σωστό και λογικό μου ακούγεται,δεν μπορεί ένα 9αρι να ρίχνει όσο ένα 7.62
@jumbo:το Μ60 είναι 7,62 άρα όσο ένα ΑΚ ;

Άρα Desert Eagle .50AE και Βarrett M82 στην ίδια κατηγορία. Αφού και τα δύο .50 είναι βρε αδερφέ...
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, το topic είναι λίγο άκυρο...

metallpontios

εγω φεορο οτι αυτη η ιδεα ειναι αβασιμη γιατι το κα8ε οπλο ειναι δια8ορετικο και επεισι αλλο το airsoft και αλλο ηπραγματικοτιτα ποσεσ φορεσ πρειπει να το πουμε .δλδ ετσι α το παμε π.χ ενα μ4 με εκρικτικο βλημα ειναι δινατοτερο απο ενα ak47 αρα αυτο το οριο στα fps ποθ προτινετε απο την αρχη πασχει και δεν καταλιγι ποθ8ενα.

1T2X1

Παράθεση από: WhiskeyX-ray στις  08 Φεβ 2011, 18:29:16 ΜΜ
Άρα Desert Eagle .50AE και Βarrett M82 στην ίδια κατηγορία. Αφού και τα δύο .50 είναι βρε αδερφέ...
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, το topic είναι λίγο άκυρο...

Σωστός,αν και υγειώς σκεπτόμενοι δεν βάζουμε τα πιστόλια στην ίδια κατηγορία με τα τυφέκια,πολυβόλα κλπ.

Mr.Gounaki

φιλε μου το τοπικ σου παραειναι αβασιμο κ μη πραγματοποιησιμο..αν ειναι ετσι παμε ολοι να αγορασουμε 50αρια που λογικα θα πρεπει να ναι 550 fps κ αν εχεις barret 600 fps με ποτηρακια 45γρ μεσα..κ να φερουμε κ δυναμιτακια τυπου mefisto mana αντι για χειροβομβιδες  για να μαστε πιο ρεαλιστικοι

kemosabe

Τα όρια είναι για την ασφάλειά μας και όχι για την αληθοφάνεια.

WhiskeyX-ray

Παράθεση από: kemosabe στις  08 Φεβ 2011, 19:25:25 ΜΜ
Τα όρια είναι για την ασφάλειά μας και όχι για την αληθοφάνεια.
+100000

salamine153

Αλλα μετα καταληγουμε να μη μπορουμε να παιξουμε, ετσι και βγουμε απο τα σπιτια της Ελευσινας :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

plwtarxhs

αν ισχυε κανονισμος FPS= διαμετρημα οπλου τοτε ολοι θα ετρεχαν να παρουν αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=0CrUARlmqso

WAR ANGEL

Ακολουθει μυνημα με την ταπεινη μου γνωμη

Μ αρεσουν τα ορια οπως ειναι.Με το πολυ χαμηλο επιπεδο παικτων που ειναι η πλειωψηφια μας , προτιμω το οπλο που θα με χτυπησει απο το 1 μετρο στο full Auto να ειναι στα 330fps παρα να καθομαι να εξηγω στον οδοντιατρο οτι με χτυπησε ΑΚ47 και οχι ΜΡ5

Επισης -ταπεινη μου γνωμη παντα- την αλλαγη ελατηριου ΖΗΤΗΣΤΕ να σας την βαλουν στην αρχικη τιμη του AEG.Πας στο καταστημα και του ζητας το AEG σου να ριχνει στα 1j ΝΑΙ και κατω.Ζητηστε να σας εγγυηθουν οτι το AEG θα μεινει στο 1j και επειτα προχωρηστε σε αγορα.Αν αγοραζετε απο εξω τα καταστηματα μπορουν με ελαχιστη επιβαρυνση να σας κανουν αυτην την εργασια.

Ακολουθει ξεδιαντροπη διαφημηση

Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και η εγγυημενη λυση της ΤΟΚΥΟ MARUI. 280-290 fps.Ποιοτητα κατασκευης (Σχεδον) στο συνολο των προιωντων της και προσητη τιμη.Αν βαλετε το τι περνετε με το τι δινετε.(Ενα AEG που απλα φορτιζετε και παιζετε)ερχεστε στο ιδιο σχεδον επιπεδο.Εχω αυτην την στιγμη 3 AEG της Ιαπωνικης εταιριας και δεν τα αλλαζω με τιποτα.

Τελος μυνηματος.

tristan

+100000000000000 φιλε kemosabe :) :)

jumbo

Παράθεση από: Arbiter στις  08 Φεβ 2011, 17:25:26 ΜΜ
βρεε jumbo εγω συμφωνω χαχαχααχααχα αστα τα τσιπς γιατι αυτο κανω και εγω σε αλλο νημα!!ξες για ποιο λεω χαχαχαχαχα αμα ειναι να κανουμε και εδω αστο να το σβησω καλυτερα,απλα ξες πως ειναι εσκασα λεφτα και απλα καθετε το οπλο γιατι το blowback του δεν αλλαζετε με την καμια,αλλα τεσπα ξεχνα το,απλα εμενα με πειραξε πολυ αυτο,ειναι πολυ ευκολο απλα να λες "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ",nevermind

καλως ή κακως ολοι σκασαμε λεφτα για να αγορασουμε τα οπλα μας....
σκεφτειτε κατι απλο, οτι ακομα και πριν δυο χρονια, που ξεκινησα να παιζω ( που σημαινει οτι προλαβα τα παλια ορια ), παλι ριχναμε τα fps ωστε να μπορουμε να παιζουμε cqb..... τα 450/550 fps  τα ειχαμε για woodland. :)
συνοψιζοντας λοιπον, οσο διαστημα ασχολουμαι εγω τουλαχιστον, σχεδον παντα ριχναμε τα fps.

κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τους φιλους   WAR ANGEL και  kemosabe.....

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

dash

τα ορια fps βαση διαμετρηματος (5.56/7.62 κλπ) ειχαν μεγαλη επιτυχια  σε παλιοτερα σεναρια (βλεπε dulas  ) και σε public και σε prive και υπαρχουν πολλες ομαδες  που θυμουνται σε ποια παιχνιδια αναφερομαι..

Πιστολια και υποπολυβόλα έως 350 fps (MP-5, UZI, MP-7, SCORPION, MAC-10, TOMSON κτλ)
Εως 400 fps (M-4, ΑKS74U, M-16 και λοιπά 5,56 και 5,45mm)
Εως 450 fps (G-3, M-14, FN, κτλ 7,62 +mm)
Εως450 fps τα πολυβόλα

μονο σε woodland παιχνιδια ειχε γινει οχι σε cqb/urban

παραδειγμα public παιχνιδιου

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1699.0.html