"ΕΛΕΥΣΙΝΑ 26Δεκ. 2010-Airsoft Game"

Ξεκίνησε από arhangellos, 22 Δεκ 2010, 23:45:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

u5064247

Χρόνια πολλά . Και εγώ μέσα .

Falcon

Απο BLACK   HAWK θα ειναι παρον οι :

Falcon
Old Navy
Metpo (metallpontios)

Engineer

Μέσα Engineer (με σπασμένο πόδι Θεατής) Spiderman και ίσως ο Γιάννης Μ

Tastas

Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

jimmatas

count me in too!! εκτος απροοπτου και χωρις να χαθω ελπιζω θα ειμαι εκει!

MitsoS_O_Yakuza

Στο κομματι CQB δινω RESPECT και για την οργανωση αλλα και για την σειρα που επρεπε να γινει!!Αφου μου ανοιξε τα ματια μετα κυλησε ρολοι μαζι με τη βοηθεια ολων των παιδιων που τρεχανε για τις σημαιες!!Πολυ γελιο ο τυπος που μας βαραγε τα κ@λαρακια στο ψαχνο και ψαχναμε απο που μας ηρθε.....ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ!!!!!!!Για οσους ψαχνουν ποιος νικησε και τα σχετικα...ΜΑΓΚΕΣ νικησε το airsoft !!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Crypto

Πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Απλό, συγκεκριμένο και οι κανόνες τηρήθηκαν. Μπράβο σε όλους. Πάντα τέτοια  ;)

AirMJ23

Μπραβο για το ωραιο παιχνιδι!!Καλη Χρονια σε ολους!!!!  ;D

Papis

Μπράβω στο Λεωνίδα για το πολύ ωραίω παιχνίδι που έστησε και σε όλους που συμμετείχαν,ήταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και  αρκετό τρέξιμο!!!!!

Shooter

Υπεροχο παιχνιδακι,πολυ τρεξιμο και ιδρωτας!τις διπλες δεν ειδα βεβαια..χεχεχε!ευχομαι παντα να'ναι ετσι ολα τα παιχνιδια μας!καλη χρονια σε ολους!

tristan

ενα μπραβω σε ολους για το σημερινω πεχνιδει  ;) ;) πολυ τρεξιμω.φοβερες μαχες παντα τετηα :D :D :D καλυ χρονια σε ολους παιδια με υγεια και πολα bbs ;D ;D ;D

Iskios

el.cind

μπραβω μας παιδια πολλη καλο παιχνιδι καναμε και το χαρικαμε ολλοι πυστεβω.. 8)
φιλε YAKUZA καμια σκια θα σας ερειχνε στα πισινα ειναι αυτες ;D ;D επεικινδινες και φονικες
καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτηχεια σε ολλους και στης οικογενειες μας και πολλα και ασφαλη παιχνιδια..... ;D ;D ;D ;D

spiderman

μπράβο παιδία πολύ ωραίο παιχνίδι......
το εύχαριστιθίκαμε....
omada eidikon apostolon
ta "kavourakia"
poulada nixterini
poulada  amerikaniki
poulada stroumpouli

dragon236

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  26 Δεκ 2010, 15:40:17 ΜΜ
Για οσους ψαχνουν ποιος νικησε και τα σχετικα...ΜΑΓΚΕΣ νικησε το airsoft !!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

+1000

οντως ενα πολυ καλο παιχνιδι με μπολικο τρεξιμο και πολλα κιλα μειον.
always forgive but never forget!!