Σαββατο 25/12/2010 Καισαριανη "Warlords"

Ξεκίνησε από Sparrow, 21 Δεκ 2010, 15:11:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kons7

χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!!!παρα πολυ ωραια και σημερα αψογα ολα τα παιδια συγχαρητηρια σε ολους μπραβο που ηρθαν και ευχαριστηθηκαμε ολοι!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

Shooter

Παράθεση από: Stavros3 στις  23 Δεκ 2010, 01:49:13 ΠΜ
E τα ήθελες!
;D ;D ;D ;D

Θα σε καμω αναφορααα!εισαι τρελος;θες να καταραστεις το φορουμ κ το αθλημα και εβαλες φωτο του ακατανομαστου;;!!!  :P

kons7

ρε που τον θυμηθηκατε τον δρακουμελ,μη τον βαζεται γιατι μετα το τελος του παιχνιδιου μας την επεσαν για ελεγχο χιστουγεννιατικα ,το γκαντεμιασε παλι!!!!!!!!!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

dragon236

οντως πολυ καλο παιχνιδακι , μπραβο στα παιδια και ευχαριστουμε και πολυ για το κερασματακι ηταν οτι επρεπε.
always forgive but never forget!!

jimmatas

χαχα ναι οντως μας γκαντεμιασε ο δρακουμελ, στο τελος ειχε ελεγχο απο κατι ζηταδες  :P Παντως πολυ καλη περιπτωση το airsoft, 1ο μου παιχνιδι ητανε σημερα και σιγουρα εχω "κολλησει" με τα 1000  ;D ;D ;D

MAKISL

ανεβηκαν καποιες φωτο...   σορυ παιδες δεν προλαβα να τραβηξω αλλες
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Admax

Χάχα ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά ναστέ καλά! Χρονια πολλά σε όλους! :D

Το παλικάρι με το χτυπημένο πόδι που μας τράβηξε φωτογραφίες και ένα video μπορεί να τα ανεβάσει αν δεν του είναι κόπος?  ;D ;D ;D ;D

Engineer

Ανέβασα φώτο το βιντεάκι που τράβηξα είναι HD και με το ίντερνετ που έχω θα κάνει αιώνες να ανεβεί   ???

spiderman

πολύ καλό παιχνίδι παιδιά.....!!!!
περάσαμε φανταστικά......!!!!
γιαννάκι....ad to card..
άντε θα τα πούμε αύριο ελευσινά
omada eidikon apostolon
ta "kavourakia"
poulada nixterini
poulada  amerikaniki
poulada stroumpouli

dragon236

always forgive but never forget!!