Σαββατο 25/12/2010 Καισαριανη "Warlords"

Ξεκίνησε από Sparrow, 21 Δεκ 2010, 15:11:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Παράθεση από: Sparrow στις  23 Δεκ 2010, 01:22:38 ΠΜ
το γα***ες και ψοφησε....χαχαχΑ

Ai ρε καλτσα που θες να λέγεσαι και σεναριογράφος! Που είναι οι κάμερες? που είναι οι ithipioi?
Μπογιαντζή e μπογιαντζή!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Άκυρα όλα εντωμεταξύ :P :P :P ;D ;D ;D

Sparrow

και ενα ρητο λοιπον....την μα***ια πολυ την αγαπησαν τον μα***κα κανεις....χχαχαα

Admax

άντε ρε σπουργίτι που θες να μου την πεις κιόλας!!! δεν θα έρθει στο πεδίο? θα έρθεις! θα σου πω εγώ! Μελομακάρονα θα σου πετάω και ενοχλητικά παιδάκια που λένε τα κάλαντα στις 6 το πρωί με 750 FPS Με τυφλές βολές και μπίλιες 3.5g!!!

xaxaxaxa

Καλά χριστούγεννα man! :P

Sparrow

μια λεξη πριν το παιχνιδι θα σου στειλω τον μιτσοτακη να σου ευχηθει καλη χρονια να ζησεισ οτι επι8υμεις και ολα τα συναφη να σε δω μετα.....επισης χαχχαχ

Admax

spiderman

omada eidikon apostolon
ta "kavourakia"
poulada nixterini
poulada  amerikaniki
poulada stroumpouli

jimmatas

Εκτος απροοπτου μεσα και γω ως αρχαριος, θα ειναι το 1ο μου παιχνιδι γιαυτο αν κρινετε οτι δεν κανω nooo problem!!  :)
Συμβουλες ευπροσδεκτες !

ZINJA

Παράθεση από: Engineer στις  22 Δεκ 2010, 20:04:32 ΜΜ
......γιατί ρε φίλε πέφτει παντόφλα?????

καλε μου φιλε χρονια πολλα και καλα σου ευχομαι!

δεν ηπαρχει παντοφλα,υπαρχει κανονισμος ομαδος την οποια τυνχανει να ξερεις!δεν σου αρεσε και εφυγες,ενω τον ειχες ψηφησει! ;)

Γιαννη μου και βεβαια να πας πας!!! ;D ;D ;D ;D  σου δεινω την αδεια! ;) ;D ;D ;D   χχαααχχαα ;D ;D ;D θα σκασω απο τα γελια!   δεν ειμαστε (και το ξερεις)καμαια χουντα! :) :-* :-* :-* :-*

ΚΑΛΕΣ ΓΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Engineer

....... Παρεξηγισιάρη μου εσύ     ;D ;D ;D ;D ;D

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις  :D :D ;D 8)

polemarxos911

πολεμαρχος μεσα ειμαι ενας απο τα 5 ατομα που θα φερει ο σταυρος.Παιδια αν γινεται και αν υπαρχει βεβαια κανενα αλλο οπλο για να συμετεχη ενα παληκαρη που θελει να ξεκινησει αυτο το σπορ που ολοι αγαπαμε.ευχαριστω πολυ  και καλες γιορτες να εχουμε ;D ;D ;D ;D ;D
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

ALEX_V

Τελικά απών, η γαλοπούλα με κέρδισε...Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!

tomc4t

μεσα και εγω +4  μπορει καποιος να μου πει πως θα ερθω?
Jolly Roger lead the way...

plwtarxhs

δυστυχως και εγω επεσα τελικα θυμα μιας ατιθασης γεμιστης γαλοπουλας  :-[ :-[ :-[ καλα να περασετε παιδια ;) και καλες γιορτες ;D

Kallistos

Παράθεση από: tomc4t στις  24 Δεκ 2010, 20:57:08 ΜΜ
μεσα και εγω +4  μπορει καποιος να μου πει πως θα ερθω?

Αν βρεις δεν οδηγίες να έρθεις, ασε μου pm με το τηλ. σου να σου πω.
Ready... Steady... Fire...!!!

Admax

Έχει κέρασμα έκπληξη όσοι έρθουν! ;) ;)

BESTMAN

Μεσα και εγω.Τελικα θα γινει το παιχνιδι;

Kallistos

Παράθεση από: BESTMAN στις  24 Δεκ 2010, 22:47:02 ΜΜ
Μεσα και εγω.Τελικα θα γινει το παιχνιδι;

σίγουρα υπάρχουν συμμετοχες παντως!!!
Ready... Steady... Fire...!!!

Admax

dragon236

Παράθεση από: ZINJA στις  24 Δεκ 2010, 15:13:15 ΜΜ

Γιαννη μου και βεβαια να πας πας!!! ;D ;D ;D ;D  σου δεινω την αδεια! ;) ;D ;D ;D   χχαααχχαα ;D ;D ;D θα σκασω απο τα γελια!   δεν ειμαστε (και το ξερεις)καμαια χουντα! :) :-* :-* :-* :-*

βασιλη μου ακριβως επειδη δεν ειμαστε χουντα γιαυτο και δεν ζητησα  αδεια   ;D ;D ;D 
always forgive but never forget!!

Sparrow

παιδια εθχαριστς για την παρουσια σας ελπιζω να περασατε τοσο καλα οσο και γω 1000 ευχαριστω