I-4 team (Αθηνα)

Ξεκίνησε από papaflesas, 26 Απρ 2009, 16:30:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Καλορίζικοι και καλά παιχνίδια παίδες.
Πολύ καλή επιλογή με καλά παιδιά και χαρακτήρες!!!

agent 47

Καλωσήρθες φίλε Γιάννη. Καλά και ευχάριστα παιχνίδια ;D ;D ;D ;D ;D

ΥΓ:
Για πρώτο ή δεύτερο ανδρικό ρόλο ήσουν υποψήφιος;;;; :D :D :D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

dragon236

Να ευχαριστησω λοιπον δημοσια τους Ι-4 για την τιμη που μου εκαναν και ευχομαι να φανω ανταξιος της εμπιστοσυνης που μου δειχνουν (σιγουρα παντως θα κανω τα αδυνατα - δυνατα να σας βγαλω ασπροπροσωπους)

ευχαριστω Sapper για τα καλα λογια σου

@agent ειμουν υποψηφιος για τη μεγαλυτερη καταναλωση οπλων. ο καημενος ο Jumbo μολις βγηκε το οπλο εκτος λογω hit μου εδωσε αλλα 2 οπλα το ενα μετα το αλλο :-X :-X
στο τελος το παιδι μονο τις αρβυλες δεν μου εδωσε να τις πεταω και αυτες  ;D ;D ;D ;D

και παλι ευχαριστω
always forgive but never forget!!

jumbo

Ακόλουθη ενημερωτικό ποστ για το δυναμικό της ομάδας Ι-4
Κάποιοι παίκτες αποφάσισαν να φύγουν.......
Κάποιοι είπαν ότι διαλυόμαστε σαν ομάδα.....
Και όμως είμαστε εδώ με νέο αίμα, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και πάντα τρελαμένοι με το χομπυ μας....

ΖΙΝΖΑ ή αλλιώς ο άνθρωπος των δένδρων..... ποτέ μη βρεθείτε σε δασώδες πεδίο στην αντίπαλη ομάδα.... θα σας καρφώνει τα BBs στο κεφάλι......
Χρυση συμβουλη : κρατατε καλου κακου 2 κιλα παϊδακια ένα καλαμπουρι και ένα ζεστο χαμογελο και θα κατεβει από το δενδρο να κανετε πολύ καλη παρεα.....

Φυλακιο  8 ή αλλιως ο ψυχραιμος....... Είναι ο sniper της ομαδας και αρεσκετε να χτυπαει τους αντιπαλους ησυχα και αθορηβα.....
Χρυση συμβουλη : όταν κινηστε σε ένα πεδιο παντα θα προσεχετε που πατατε..... ξερει πολύ καλο καμουφλαζ....

no mercy : ο παικτης που δεν δειχνει ελεος σε κανεναν....
Χρυση συμβουλη : δεν υπαρχει.......

Tataman : προσοχη τα κεφαλια σας...

engineer

george 35

general : κάθε ομαδα εχει τον στρατηγο της..... ετσι και εμεις εχουμε έναν......

papaflesas : ο θεος είναι μαζι του, αρα και μαζι μας..... όπως καταλαβενετε παλι βυσματοθυκαμε ......

jumbo ή αλλιως ο ξεφτερης της ομαδας...... πολύ βολικος παικτης... οπου τον βαζεις καθεται....
Χρυση συμβουλη : μην πειραξετε  ποτε τα εργαλεια του..........

FMX ANGEL: το ονομα του τα λεει όλα...... αλλα μεσα στο πεδιο γινεται αγγελος κακων νεων για τους αντιπαλους.....

Agent 47 ή αλλιως ο βενιαμην της ομαδας καθοτι μολις 19..... μελοντικος χακερ σχεδιαζει ηδη το πρωτο αιρσοφτ παιχνιδη στον πλανητη Αρη......

yiannisM ή αλλιως ο ομορφος της ομαδας...... πεισματαρης και επιμονος, ονειρο του να πεταξει με αιρσοφτ F16 ως άλλος Τομ Κρουζ......

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

FMX ANGEL

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά που με βάλατε στην ομάδα σας :) :) :)
θα δώσουμε δυνατές μάχες φέτος  ;) ;) ;)
Ι-4 AIRSOFT TEAM

when you  hear the click get ready for 30 Rounds of pure rock & roll !!!!

jumbo

ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω την αδελφοποιηση της ομαδας των Ι4 Αθηνας με την ομαδα Dorian mercs της Ροδου. ;D ;D
απο σημερα 14/09/2010 οποιοδηποτε μελος των Dorian mercs, βρισκεται στην Αθηνα θεωρειται μελος των Ι4 με δικαιωμα συμετοχης σε ολες τις δραστιριοτητες της ομαδας και αντιστοιχα, οποιο μελος των Ι4 βρεθει στην Ροδο θεωρειται μελος των  Dorian mercs με τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις.... :) :)

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Showmaker

Με χαρα ολα τα μελη της ομαδας μου δωσαν το ΝΑΙ και θα χαρουμε να σας δουμε και ροδο!
-)+(-

dragon236

καλωςοριζω και εγω με την σειρα μου τα αδελφια απο ροδο και ειλικρινα ευχομαι να μας δωθει η ευκαιρια να παιξουμε και με τα αλλα παιδια μιας και μεχρι στιγμης εχουμε γνωρισει μονο τον showmaker και τον trend.

eRased

Γεια σας παιδία καλώς σας βρήκαμε, εύχομαι να γνωριστούμε και από κοντά... Καλά παιχνίδια  :)

iosif9

Μαλιστα και διακλαδικες συνεργασιες βλεπω!!
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

jumbo

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινονω την ενταξη ενος ακομη νεου παικτη στην ομαδα των Ι-4.....
τον Ο.Υ.Κ 1985....

κσλος ορισες φιλε Ο.Υ.Κ 1985 στην ομαδα μας... :) :) :)

και η στρατολογηση νεων μελων συνεχιζεται.....

agent 47

Να καλοσορίσω και εγώ τον φίλτατο Ο.Υ.Κ. 1985 ;D ;D ;D ;D

Άντε σιδεροκέφαλος και πάντα να διασκεδάζεις στα παιχνίδια.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

dragon236

καλως ηρθες και να περναμε παντα καλα στα παιχνιδια

jumbo

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι παικτες jimm και lizard δεν ανηκουν πλεον στο δυναμικο της ομαδας των Ι 4.
τους ευχαριστουμε για την συμμετοχη τους στην ομαδα και τους ευχομαστε καλη επιτυχια σε οτιδηποτε κανουν απο εδω και μπρος στον χωρο του χομπυ που ολοι αγαπαμε... :)

jumbo

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ο παικτης tataman δεν ανηκει πλεον στο δυναμικο της ομαδας.
τον ευχαριστουμε για την συμμετοχη του στην ομαδα και του ευχομαστε καλη επιτυχια σε οτιδηποτε κανει απο εδω και μπρος στον χωρο του χομπυ που ολοι αγαπαμε...

jumbo

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ο παικτης engineer δεν ανηκει πλεον στο δυναμικο της ομαδας.
του ευχομαστε ολοψυχα καλη επιτυχια στο χωρο του χομπυ μας.

Engineer

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για την  σχεδόν δυο ετών φιλοξενία  στην παρέα σας , που δυστυχώς  μου έχει αφήσει
ανάμικτα συναισθήματα τα οποία με οδήγησαν και στην αποχώρηση μου.
Σας ευχαριστώ και πάλι .....................

Engineer  aka Πέτρος

jumbo

με χαρα σας ανακοινωνω την ενταξει των παρακατω παικτων στην ομαδα των Ι 4.
με σειρα τρελας λοιπον :

pipilas
Anemos56
budu
tsakos

χειροκροτειστε παρακαλω... ;D ;D ;D

agent 47

clap clap clap clap clap clap clap clap clap......

Σιδεροκέφαλοι παιδιά και εύχομαι να περνάμε πάντα καλά.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

jumbo

θα ηθελα να σας ανακοινωσω την αποχωρηση του παικτη  yiannisM απο το δυναμικο της ομαδας.
τον ευχαριστουμε για την συμετοχη του στην ομαδα και του ευχομαστε ολοψυχα καλη επυτιχια στο χομπυ το οποιο ολοι μας αγαπαμε.