Ανεκδοτάκι!

Ξεκίνησε από LAFINA, 21 Ιουν 2009, 22:54:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

remali

Παράθεση από: Iskios στις  10 Δεκ 2010, 12:15:12 ΜΜ
Την ώρα του Μυστικού δείπνου λένε οι μαθητές στο Χριστό:

-Κάνε ένα θαύμα κύριε να περάσει η ώρα...

Οπότε Αυτός κάνει μία κίνηση και φραααπ.. Εμφανίζεται ένα Ξύλινο ποδοσφαιράκι!!!
Και ξέρετε πως λεγόταν αυτό το ποδοσφαιράκι??

PRO Χριστού  ;D

Δεν υπάρχει!!!!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Iskios στις  10 Δεκ 2010, 12:15:12 ΜΜ
Την ώρα του Μυστικού δείπνου λένε οι μαθητές στο Χριστό:

-Κάνε ένα θαύμα κύριε να περάσει η ώρα...

Οπότε Αυτός κάνει μία κίνηση και φραααπ.. Εμφανίζεται ένα Ξύλινο ποδοσφαιράκι!!!
Και ξέρετε πως λεγόταν αυτό το ποδοσφαιράκι??

PRO Χριστού  ;D

Κατι παρομιο εχουν πει και στο Ραδιο Αρβυλα
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Iskios

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  10 Δεκ 2010, 15:59:17 ΜΜ
Κατι παρομιο εχουν πει και στο Ραδιο Αρβυλα

Την επόμενη φορά θα σου το στείλω με pm πριν κάνω post να μου πεις μήπως "Κατι παρομιο εχουν πει και στο Ραδιο Αρβυλα "  ;D

Maleficus

mirrage

Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου
βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής.
Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.

Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία
εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο
βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.

Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.

Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα
να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.

Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά,
απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα
πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας
συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.

Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.

- Respect, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.

- Υπάρχουν και πόμολα, Κόναν.

- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...

el.cind

ειναι ο χρηστος με τους μαθητες του στον μυστικο δειπνο σε καποια στηγμη τους λεει με λειπημενη φωνη
> παιδια μου σημερα καποιος απο εσας θα με προδωση
πεταγετε ο πετρος και λεει
>δασκαλε εγω θα ειμαι...? και ο χρηστος
>οχι εσυ παιδι μου
πεταγετε ο θομας
>δασκαλε εγω θα ειμαι..?
>οχι εσυ παιδι μου
σηκονετε ο ιοαννης
>δασκαλε εγω θα ειμαι..?
>οχι εσυ παιδι μου
ερχετε και η σειρα του ιουδα πεταγετε πανω και αυτος
>δασκαλε εγω θα ειμαι...? και ο χρηστος πιανοντας το μαγουλω του
>κανει και τον μαλακα εεε....!!!!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Iskios στις  10 Δεκ 2010, 16:07:34 ΜΜ
Την επόμενη φορά θα σου το στείλω με pm πριν κάνω post να μου πεις μήπως "Κατι παρομιο εχουν πει και στο Ραδιο Αρβυλα "  ;D

Δεν το ειπα για κακο!!
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Iskios

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  10 Δεκ 2010, 23:03:02 ΜΜ
Δεν το ειπα για κακο!!

Πες μας κανένα ανεκδοτάκι κ άσε τις απολογίες παιδί μου, χιούμορ κάνουμε εδώ... :))))

Maleficus

sith lord

Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα.

Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:

- Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο.

Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.

- Που είναι το αστείο;, του λέει ο υπάλληλος.

- Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου, απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει τη γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα.

Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:

- Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Τη μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της ξεφτιλισμένης και την άλλη στο πέος αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο!

- Έγινε, απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει.

Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

- Γίνεται και με μία σφαίρα... !
May the force be with me....

Ozymandias

Ενας αγροτης ειχε ενα πολυ μεγαλο αγροκτημα με μια ωραια λιμνη στο πισω μερος του. Μια μοναχικη βραδια αποφασισε να παει μια βολτα μεχρι τη λιμνη. Καθως πλησιαζε, κανοντας το τριτο τσιγαρο, ακουσε φωνες και γελια.

Οταν εφτασε ειδε πολλα γυμνα νεαρα κοριτσια να παιζουν μεσα στα νερα. Μολις ομως καταλαβαν την παρουσια του, πηγαν στα βαθια για να μην φαινονται.

Ενα απο τα κοριτσια του φωναξε:
"Δεν προκειται να βγουμε αν δεν φυγεις".
Και απανταει αυτος:
"Ναι σιγα μην ηρθα για να σας δω να κολυμπατε γυμνες, . . . εγω απλα ηρθα για να ταϊσω τον κροκοδειλο".

el.cind

μια μερα πεθενη η γιαγια του τοτου και για να τον παρειγορηση τον γιο του ο μπαμπας του λεει
> τοτε αγορι μου εχω ενα δυσαρεστω νεο να σου πω δυστιχως χασαμε την γιαγια σου αλλα εκει ψυλα που πειγε ειναι μαζι με τον θεουλη μας που την προσεχη...
μετα απο καιρω παλλη χανουνε και τον παπου του τοτου και παλλη ο μπαμπας γεια να τον παρειγωρηση του λεει
>τοτε αγορι μου δηστηχως χασαμε τον παπουσου αλλα εκει ψυλα ειναι με τον θεουλη που τον προσεχη
ενα βραδη επειστρεφη απο την δουλεια ο μπαμπας κουρασμενως..τρεχη ο τοτος κοντα του
>μπαμπα μπαμπα τη να σου πω σημερα παραληγω να χαναμε την μαμα...!!!!
>δηλαδη πως θα την χαναμε τοτε...!!! τη ενοεις..?
>να ηταν το πρωι που ελειπες γυμνη πανω στο κρεβατι σας και φωναζε θεεμου θεεμου και αν δεν ηταν και η δυο γυμνη φανταρη να την κρατανε θα την χαναμε την μαμα

Iskios

Πάει ένας τύπος στον ουρολόγο και του λέει:

-Γιατρέ θα σου δείξω κάτι αλλά να μην γελάσεις

Ξεβρακώνεται ο τύπος και ο γιατρός βλέπει το "tool" του όχι μεγαλύτερο από μια μπαταρία AAA. Ξεσπάει σε απίστευτα γέλια λοιπόν... χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι...

Μετά από πολλές προσπάθειες ο γιατρός ηρεμεί, ζητάει 1000 συγνώμη στον ασθενή για την κακή του αντίδραση και τον ρωτάει:

-Ποιο είναι το πρόβλημα ?

- Δεν βλέπεις ρε γιατρέ ? Μου έχει πρηστεί...   ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: sith lord στις  16 Δεκ 2010, 10:02:57 ΠΜ
Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα.

Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:

- Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο.

Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.

- Που είναι το αστείο;, του λέει ο υπάλληλος.

- Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου, απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει τη γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα.

Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:

- Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Τη μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της ξεφτιλισμένης και την άλλη στο πέος αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο!

- Έγινε, απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει.

Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

- Γίνεται και με μία σφαίρα... !
hardcore!!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Maleficus

Μαμά γιατί ο μπαμπάς είναι κρύος;
"Σώπα και σκάβε"

Iskios

Είναι ένα πρεζόνι και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του. Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα, τον κοιτάει η μάνα του και παραξενεύεται αλλά δεν κάνει τίποτα. Περνάνε 2 ώρες, 3 ώρες και σε κάποια στιγμή η μάνα ρωτάει τον γιο της:

- "Καλά ρε, Γιώργο, τι σκέφτεσαι τόση ώρα;"

Και απαντάει:

- Ναι ρε μάνα... Γιώργος ρε...  Γιώργος!!!

Maleficus

Η Μητέρα του γνωστού πρεζακίου των εξαρχείων δίνει την απάντηση της
Έφαγα Χ - ΙΟΝ break Διαφήμιση

L-96

Παράθεση από: Ozymandias στις  17 Δεκ 2010, 21:29:02 ΜΜ
Ενας αγροτης ειχε ενα πολυ μεγαλο αγροκτημα με μια ωραια λιμνη στο πισω μερος του. Μια μοναχικη βραδια αποφασισε να παει μια βολτα μεχρι τη λιμνη. Καθως πλησιαζε, κανοντας το τριτο τσιγαρο, ακουσε φωνες και γελια.

Οταν εφτασε ειδε πολλα γυμνα νεαρα κοριτσια να παιζουν μεσα στα νερα. Μολις ομως καταλαβαν την παρουσια του, πηγαν στα βαθια για να μην φαινονται.

Ενα απο τα κοριτσια του φωναξε:
"Δεν προκειται να βγουμε αν δεν φυγεις".
Και απανταει αυτος:
"Ναι σιγα μην ηρθα για να σας δω να κολυμπατε γυμνες, . . . εγω απλα ηρθα για να ταϊσω τον κροκοδειλο".

;D ;D ;D

Maleficus

Τι κάνει ο Αδόλφος Χίτλερ και η Εύα Μπράουν στο κρεβάτι ;
Ναζάκια

Iskios

Σκάει μούρη ένας τύπος στο αστυνομικό τμήμα με 3 μαχαίρια καρφωμένα στην πλάτη πάει στον αξιωματικό υπηρεσίας και λέει:

-Συγνώμη που σας ενοχλώ για 3η φορά...

-Πώς λέγονται οι Θεσσαλονικιοί που ψήνουν μπριζόλες στα κάρβουνα ?

Θρακομακεδόνες