Woodland 8-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 02 Mar 2009, 22:23:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

Παράθεση από: kinmid στις  09 Mar 2009, 13:35:51 ΜΜ
εγώ έχω έτσι και αλλιώς πάντα μαζί μου και ένα αντιοφικό.

ορό?

Παράθεση από: DCat1980 στις  09 Mar 2009, 13:38:17 ΜΜ
Καλημέρα Νίκο, φοβερό σενάριο. Σκέτη πρόκληση.
Καλημέρα Falcon, κανείς δεν τσακώνεται με κανένα.
Τα λεφτά κινούν τον κόσμο και η επιθυμία οδηγεί στο να τα ξοδέψεις, πίστεψέ με, όλοι εκεί έχουν κάτι παραπάνω για να σπαταλήσουν.
Το που βρήκαν τα παιδιά τα λεφτά ή γιατί αποφάσισαν να τα ξοδέψουν έτσι δεν με αφορά εφόσον τους αρέσει έτσι. Και για μένα δεν είναι σωστό να μου τη λες έτσι λες και εμείς τα κλέβουμε τα λεφτά.
Οι λεπτομέρειες καμιά φορά δεν είναι μικροπράματα, καλά έκανε ο LOU και μου επισήμανε το λάθος, διότι δεν θα το ξανακάνω. Δεν ξέρω τα παιχνίδια που μου ανέφερες αλλά στο Unreal3 που είναι online δεν υπάρχουνε cheat. Cheat το λέω γιατί είναι παιχνίδι. Στον πόλεμο θα το έλεγα γα....σε τα.
Πάρε παράδειγμα ένα C4, χωρίς τον πυροκροτητή μπορείς να φτιάξεις και κέικ και να μην γίνει έκρηξη.

Δε σου την ειπα, ουτε λεω πως εσυ τα εχεις κλεμμενα...

DCat1980

Έληξε τώρα. Μην μετανιώνεις. Όλοι έχουν κάτι να πούν.
Kill Me

ZINJA

με ολο το σεβασμο προς ολους ο καθενας χροισημοποιει τα χρηματα του οπως νομιζει!!!!!!!!!!εγω π.χ το σαββατο πηρα 2 ασυρματους για να επικινονο με το φιλακιο 8 καλητερα πηρα 1 γηλεκο γιατι κουβαλαω τα πραγματα τις αρκουδας τωρα παραγκιλα 1 ουζι και αυριο θα παρω 1 ς.α.ς. οπλο γιατι διαπιστωσα οτι κοινουμε πανω σε δεντρα κατω απο τις τσουκνιδες και χρειαζομαι 1 οπλο μικροκαμομενο γρηγορο και να πηγενει μακρια η βολη του!!! :) αρα λοιπον ο καθενας χαλαει οσα θελει και οσα μπορει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ! :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

alexz

για την ποιοτητα του παιχνιδιου & το σεναριο με καλυψαν οι προλαλησαντες...μπραβο νικο.....

Ως νεος στον χωρο είχα το προνόμιο σε αυτο το παιχνιδι να είμαι στο περίπολο των Ghosts.....νομιζω ότι το συναισθημα συνεργασιας, αλληλοκαλυψης, συντονισμου που νιωθαμε κινουμενοι μαζι τους δεν περιγραφεται.....συμφωνώ απόλυτα με το Κάλλιστο

Παράθεση από: Kallistos στις  09 Mar 2009, 11:29:01 ΠΜ

Συνδιαζοντας τα παραπάνω σε επιπεδο ομαδας οπως οι Ghost πετυχαίνουν το σκοπο για τον οποιο αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε.
......, αλλά θα ήθελα να παίξω με τα παιδιά για να νιώσω το αίσθημα της αλληλοκάληψης και της συνεργασίας που δεν υπάρχει στους πιο απειρους..

MAG

Μπραβο Νίκο πολυ ωραίο το σενάριο αλλά μας τα χάλασε λίγο η βροχή  δεν πειράζει next time . Ramirez έχω τη λύση για τις τσουκνίδες.... ¨ΠΑΝΟΠΛΙΑ¨  :D
my name is death

Dadiaki

mia lisu gia na min sas dagwsoun ta fidia einai na ri3te 8iafi ta fidia den to polusiba8oun :P
afto mas ma8an stous proskopous ;D
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

SAPPER

Παράθεση από: kinmid στις  08 Mar 2009, 19:51:56 ΜΜ
Βασικά αν είναι έτσι (γιατί δεν μπόρεσα να μετρήσω συνολικά πόσες κατέβηκαν στο safehouse, αφού κάποιοι χρησιμοποίησαν μερικές για την βροχή και άλλες για σκουπίδια) θα πρέπει να έμειναν μόνο δύο σακούλες-σημεία που δεν βρήκα στην θέση τους αργότερα όταν ανέβηκα για να μαζέψω και την κίτρινη κορδέλα στο μονοπάτι.
Για τα σκουπίδια και εγώ θέλω να το επισημάνω, αφού και είδα και μάζεψα σε ανύποπτο χρόνο αρκετά.
Νίκο την επόμενη φορά θα τις βρούμε παρέα και θα τις μαζέψουμε γιατί υπάρχουν και πολλά άσχετα με εμάς σκουπίδια, που τα πετούν ασυνείδητοι και ρυπαίνουν τον χώρο. >:(

Παράθεση από: kinmid στις  08 Mar 2009, 22:28:37 ΜΜ
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά αυτό που ακολουθεί είμαι πλέον αναγκασμένος να το κάνω, διότι δεν θα είμαι μιά ζωή αντικείμενο επιθέσεων για να κάνουν όλοι οι άλλοι την δουλειά τους εκτός από εμένα...

Αν και δεν ήθελα να γίνω κακός με κόσμο που σέβομαι και εκτιμώ, και ειδικά δημόσια, θα παρακαλέσω αυτό που συνέβει σήμερα σχεδόν εκβιαστικά (εκ των πραγμάτων και όχι επί της ουσίας), και παρά τα όσα είχαν προηγηθεί και θεωρούσα ότι είχαν γίνει σαφέστατα κατανοητά, να μην επαναληφθεί στο μέλλον αν θέλετε να είμαστε αγαπημένοι.
Επίσης θα παρακαλέσω να μην γίνει δημόσια συζήτηση για το θέμα, διότι μόνο ζημιά θα κάνει στο airsoft πρώτα απ'όλα.
Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνω επίσημα και αμετάκλητα ότι σταματάω κάθε επαφή και σχέση με όλο το airsoft ΟΡΙΣΤΙΚΑ, και ο κόσμος να χαλάσει θα κόψω και κάψω όλες τις γέφυρες επικοινωνίας με όλους μηδενός εξαιρουμένου.

Ειλικρινά έχω έρθει στο αμήν, και το είχα αναφέρει-συζητήσει-αναλύσει-επεξηγήσει-διευκρινήσει πολλές φορές, αλλά εις μάτην...

Όσοι γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι, σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της γνωριμίας μας, αποφασίστε αν αξίζει να χαλαστούμε για τέτοιο θέμα, και προ πάντων μην ξεκινήσετε δημόσια συζήτηση για το θέμα αυτό. Ας μείνει στην έντονη δυσαρέσκεια μου που εξέφρασα εδώ (αναγκαστικά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις για εμένα λόγω άγνοιας από άλλα άτομα περί των πραγματικών γεγονότων) ώστε και να είναι (για όσους αγνοούν) δημόσια μαρτυρία προς αποφυγή συκκοφαντικών σχολίων ή ενεργειών εναντίον μου.

Ενημέρωσε με σε παρακαλώ γιατί δεν έκατσα μέχρι το τέλος, και δεν ξέρω τι έγινε. ???

Παράθεση από: DCat1980 στις  09 Mar 2009, 10:41:09 ΠΜ
Το μήνυμα μου οπωσδήποτε υποδηλώνει εκτίμηση για την επικράτηση του τυχαίου, άρα του ατελούς.

Και βέβαια θα παρότρυνα την επιβίωση, εντός παιχνιδιού, της ομάδας που υπάρχει για να στηρίξει και να βοηθήσει στην άρθρωση ενός συστήματος ιδεών, μέσα από μάχη.
Τίθεται θέμα «διαστρεβλωμένης αντιγραφής».

Με την καθημερινή γλώσσα θα μπορούσε το νόημα αυτό να τεθεί ως εξής:

Βασικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του πεδίου, ενός χώρου, δηλαδή μέσα στον οποίο είναι δυνατό να ασκηθούν δυνάμεις από σώματα που υπάρχουν εκεί. Η θεμελίωση των πεδίων ξεκίνησε κι αυτή με τρόπο «μηχανιστικό» και στη συνέχεια διαμόρφωσε το δικό της χαρακτήρα αντίληψης . Επιτρέπει στους παίχτες να αποκτήσουν τον χαρακτήρα αυτό μέσα από τη βίωσή της μάχης. Κάποιος άλλος χαραχτήρας μπορεί να υστερεί ή να επικρατεί του άλλου, λόγο του χρόνου παρουσίας του παίχτη στο πεδίο, το οποίο υποκινεί την γνώση της πολεμικής στάσης.

Δεν υπάρχει πιο μ...κας άνθρωπος από αυτόν που μιλάει για ή κρίνει πράγματα και πρόσωπα που δεν ξέρει.

Η εμπειρία και η μέσω των αισθήσεων αντίληψη, αποτελούν τη μοναδική πηγή της γνώσεως μόνο στα videogames.
("Η όποια αποτελεσματικότητα έχουμε οι GHOSTS σαν ομάδα είναι αποτέλεσμα θέλησης και εξάσκησης ").

Ζητώ συγμώμη από τους Ghost, όσο η ώρα για παρεξήγηση δεν έχει φτάσει ακόμα, κάθε φανερή επιτυχία του ανθρώπου μπορεί να σκιάζεται και από κάθε φανερή ταπείνωση. Μπορεί όμως να χρησιμεύει σαν ένα επιθυμητό σκοτεινό φόντο για τη λάμψη της δόξας

Θα ήθελα δηλαδή να εκφράσω το συναίσθημα ότι στο airsoft.. ο βίος δεν είναι παρά μία διασκεδαστική περιπέτεια, μία πόρευση μέσα από φιλικά ή εχθρικά δεδομένα και καταστάσεις, και ο θάνατος απλώς την υποχρεωτική αντίληψη του λάθος το οποίο έγινε απο τον παίχτη. Εφόσον το λάθος είναι αρκετό για την ήτα του παίχτη στο παιχνίδι.

Αυτά τα ολίγα φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη αναφορικά με τον ιδεοχώρο του airsoft.

Τι νόημα έχει να γίνεται λόγος για τη θεωρία της κλοπής  όταν αυτή δεν εφίστατο ?

Sorry for my poor greeklish !!!

"Σύντροφε συναγωνιστή και ιδεαλιστή του airsoft" δέχομαι την συγγνώμη σου και δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν μου επιτρέπεις δεν συμφωνώ με τα τονισμένα με κόκκινο γραφόμενα στην παράθεση του μηνύματος σου, διότι δεν αρθρώνουμε κανένα σύστημα ιδεών μέσα από μάχη, παρά μόνο της συναδελφικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μέσα στο παιχνίδι φαντασίας που μας διώχνει το στρες της καθημερινότητας.
Η ώρα για παρεξήγηση δεν χιάζεται να φτάσει, εκτός αν παρεξηγής εύκολα  ;)
Συμφωνώ με τα τονισμένα με πράσινο γραφόμενα σου, τα εκλαμβάνω θετικά, και όχι σαν αιχμή γιατί δόξα και ταπείνωση είναι λίγο βαριά για το hobby μας, απλά ένα παιχνίδι παίζουμε και ο μόνος αντίπαλος μετά είναι η προβατίνα στα καλύβια :)

Παράθεση από: MAG στις  09 Mar 2009, 15:55:24 ΜΜ
Ramirez έχω τη λύση για τις τσουκνίδες.... ¨ΠΑΝΟΠΛΙΑ¨  :D
:D :D :D :D Καλό!!!

Παράθεση από: Dadiaki στις  09 Mar 2009, 18:22:12 ΜΜ
mia lisu gia na min sas dagwsoun ta fidia einai na ri3te 8iafi ta fidia den to polusiba8oun :P
afto mas ma8an stous proskopous ;D
Πρακτικά αδύνατο  :o, θειάφι βάζουμε γύρω από τις σκηνές στους προσκόπους και όχι γύρο από τα πεδία   :D :D :D

FanIsHere

Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήριά μου στο Νίκο για το απαιτητικό σενάριό του, αν και η βροχή δεν μας επέτρεψε να το ολοκληρώσουμε.

Μία ερώτηση ήθελα να κάνω μόνο. Υπήρχαν και σακούλες χωρίς ράβδους μέσα? Γιατί βρήκα μία της δικής μου ομάδας που δεν περιείχε κάποια ράβδο και οι αντάρτες που τη φύλαγαν με ενημέρωσαν πως δεν την είχε πάρει κάποιος. Δεν με πείραξε που δε βρήκα κάτι μέσα, απλά ρωτάω.

Επίσης, μία παρατήρηση. Νομίζω πως καλό θα ήταν οι αντάρτες να μην έχουν respawn, διότι, αφού κάνουν το respawn τους, έρχονται ξανά από πίσω απ' τις περιπόλους και τις παγιδεύουν.

Και μια ιδέα. Γιατί δεν μαζευόμαστε ένα Σάββατο να μαζέψουμε όσα σκουπίδια μπορούμε? Θα ήταν καλό και για το περιβάλλο, αλλά και για εμάς τους ίδιους, για την αισθητική μας. ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

alexz

[quote author=FanIsHere link=topic=427.msg4717#msg4717 date=12366320

Και μια ιδέα. Γιατί δεν μαζευόμαστε ένα Σάββατο να μαζέψουμε όσα σκουπίδια μπορούμε? Θα ήταν καλό και για το περιβάλλο, αλλά και για εμάς τους ίδιους, για την αισθητική μας. ;)
[/quote]

συμφωνω και επαυξανω

kinmid

Όσον αφορά την "δια μαγείας εξαφανισθείσα ράβδο" (έτσι μόνο το εξηγώ εγώ αφού δεν μπορώ να φανταστώ πως έγινε αυτό) το άκουσα και εγώ, αλλά το μόνο που μπορώ να πω σ'αυτό το θέμα είναι ότι όλες οι μπλε σακούλες είχαν από μία ράβδο και μία σχετικά μεγάλη για βάρος πέτρα όταν τις μοίρασα στα παιδιά λίγο πριν ξεκινήσουμε για να τοποθετήσω τους αντάρτες στα σημεία, και φυσικά όταν τις βάζαμε κάτω από την σήμανση του κάθε σημείου.
Τι έγινε με την συγκεκριμένη... ειλικρινά δεν γνωρίζω...

Το πεδίο δεν έχει πολλές επιλογές γεωγραφικά, όπως ανέφερα και σε προηγούμενα μηνύματα.
Έτσι αναγκαστικά υπήρχαν συγκεκριμένα σημεία εισόδου για τα δύο περίπολα, ώστε να υπάρχει και διαφορετικό για το καθένα δρομολόγιο εισόδου και εξόδου, ενώ με κορώνα-γράμματα έγινε η τελική επιλογή για το καθένα, ώστε να μην υπάρξει αδικία.
Επειδή το ένα σημείο υστερούσε γεωγραφικά, ενώ στο άλλο υπήρχε μία εγγύτητα με το δρομολόγιο εισόδου των ανταρτών, έγινε στα σημεία κατανομή χωρικά & χρωματικά που να τα εξισσοροπεί.
Εξ'αρχής είχα τονίσει ότι όλα τα σημεία είναι στον λόφο, και το σημείο respawn είναι στο δασύλλιο πίσω από το αντλιοστάσιο, οπότε υπήρχε άνεση στην επιλογή κινήσεως προς τον λόφο από το μπλε περίπολο, χωρίς άμεση επαφή ή αποκλεισμό σε σχέση με το σημείο εισόδου και respawn των ανταρτών.
Όμως όπως είδα, εξ'αρχής το μπλέ περίπολο επέλεξε να εκτελέσει κάποιας μορφής πλαγιοκόπηση του λόφου περνώντας μέσα από το δασύλλιο μπροστά από το safehouse & το αντλιοστάσιο (μερικά μέλη πλαγιοκόπησαν και το αντλιοστάσιο ακόμη) φτάνοντας μέχρι τις κυψέλες (ενδεχομένως φυσικά να ήταν ένα τμήμα αποσπασμένο από το μπλέ περίπολο που έδρασε ξεχωριστά), οπότε πρακτικά απέκοψαν το δρομολόγιο respawn των ανταρτών και ανάγκασαν το ένα από τα δύο αντιπερίπολα των ανταρτών να μην ανέβει στο λόφο, αλλά να εμπλακεί στο πλάτωμα.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι ήταν λάθος κίνηση τους, ούτε λάθος επιλογή στο σημείο respawn ήταν αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή γεωγραφικά έτσι και αλλιώς, αλλά ήταν σίγουρα ένα πιθανό ενδεχόμενο βάσει σεναρίου μέσα και στα πλαίσια αυτού που αναφέρεται ως...
ΠαράθεσηΟποιαδήποτε ενέργεια που ενδεχομένως δύναται να εκτελεστεί στα πλαίσια του σεναρίου από τις δύο δυνάμεις (Γ & Β) σε τακτικό επίπεδο η οποία και εξυπηρετεί τον απώτερο αντικειμενικό σκοπό κάθε ομάδας βάσει σεναρίου, και δεν έχει ήδη αναφερθεί, μπορεί να εφαρμοστεί και να εμπλουτίσει την εξέλιξη του σεναρίου.

Όσον αφορά την παγίδευση των περιπόλων από αντάρτες που έρχονταν από respawn... αυτό ήταν και το νόημα του σεναρίου όσον αφορά τα respawn των ανταρτών. Μία δύναμη ανταρτών που βάσει σεναρίου εισήλθε στην περιοχή αμέσως μετά από μία μάχη, εντόπισε αντικείμενα που την ενδιέφεραν και φύλαγε αυτά μέχρι να έρθουν ενισχύσεις (respawn & αντιπερίπολα), οι οποίες τελικά θα εμπλέκονταν για να παγιδεύσουν και εξουδετερώσουν τα περίπολα.
Τα περίπολα εισέρχονται σε εχθρική περιοχή, με άγνωστο αριθμό εχθρικών δυνάμεων, όπου πάντα υπήρχε το ενδεχόμενο ενέδρων και παγίδευσης.
Όλα βάσει σεναρίου ήταν.

Τώρα για τα σκουπίδια έχει συζητηθεί 2-3 φορές ήδη, και το μόνο που μένει είναι η απόφαση, αλλά όπως είπαμε με αρκετά παιδιά, δεν μιλάμε μόνο για τα μικρά.
Μιλάμε για όλα συμπεριλαμβανομένων και των μπάζων και άλλων (π.χ. ελαστικά & προφυλακτήρες), δηλαδή μία σεβαστή ποσότητα και όγκος, το οποίο για να γίνει θα πρέπει να υπάρξει συνενόηση και με τον δήμο, ώστε να μπει όχημα που θα τα φορτώσουμε.
Η μέρα και ώρα είναι επίσης ένα θέμα, καθότι το Σάββατο αρκετοί από εμάς δουλεύουμε (μέχρι κάποια ώρα τουλάχιστον).
Επίσης πολλά σκουπίδια και μπάζα είναι σχετικά θαμένα, και αυτήν την περίοδο καλύπτωνται και από έντονη βλάστηση οπότε δεν τα βλέπετε, ακόμη και ακριβώς μπροστά από το safehouse.
Οπότε θα χρειαστούν και κάποια σκαπανικά, ίσως και κάποιο μηχάνημα για να κουρέψουμε τις τσουκνίδες σε σημεία που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μπάζα, ενώ το λοφάκι θα πρέπει κυριολεκτικά να χτενιστεί για να μαζέψουμε όλα όσα υπάρχουν εκεί πεταμένα.

FanIsHere

Ναι, κι εγώ σε μεγάλου όγκου απορριμάτων αναφερόμουν. Εφόσον ο δήμος και οι κάτοικοι μας "ανέχονται", καλό θα ήταν να δείξουμε την εκτίμηση και το σεβασμό μας απέναντι σ' αυτό. Και δεν υπεννοώ να το κάνουμε για τα "μάτια" του δήμου ή των κατοίκων, αλλά για το καλό όλων μας ανεξαιρέτως.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

kinmid

Πάντως καλό θα είναι να ξαναμελετήσετε το σενάριο, αφού είχαμε και την ευκαιρία να το δούμε κάπως στην πράξη, ώστε την άλλη Κυριακή (αν φυσικά δεν έχουμε κάτι καλύτερο ή διαφορετικό έτοιμο) να το ξαναπαίξουμε κανονικά.

Ήδη έχω ανακαλύψει κάποιες ατέλειες που χωράνε βελτίωση ή αλλαγή, και φυσικά είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για συζήτηση και υλοποίηση.

Falcon

Παράθεση από: Dadiaki στις  09 Mar 2009, 13:24:51 ΜΜ
ama psaxeiς ligo oi wastelands einai san eroimoi kai oxi gemath futa ;)

Πιθανον δε διαβασες καλα το μηνυμα μου...
Ειπα πως αν εξαφανιστουν ολες οι τσουκνιδες απο εκει (γιατι στο συγκεκριμενο σημειο μονο οι τσουκνιδες κανουν τη ζουγλα ;D δεν εχει αλλα φυτα) δε θα εχει μεινει τιποτα παρα μονο χωμα... Οποτε σα wasteland θα 'ναι...  :D :D :D :D :D :D :D :D

JAMES

Γεια σε ολους κ απο μενα!Πολυ καλο το παιχνιδι της Κυριακης,αν  εξαιρεσουμε την βροχη που μας τα χαλασε λιγο κ μας θολωσε τα γυαλια..Στην ουσια ηταν η πρωτη μου επαφη με το airsoft κ εσπασα κ την παρθενια του G36C που 2 μερες πριν το παιχνιδι αγορασα... ;D
Εντυπωση μου εκανε το οτι οι περισσοτεροι παιχτες ηταν καλα εξοπλισμενοι κ το οτι ολη η φαση ηταν καθαρα MILSIM.
ΜΠΡΑΒΟ σε ολους!!!!