Woodland 8-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 02 Mar 2009, 22:23:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

Παράθεση από: Noob στις  08 Mar 2009, 21:35:35 ΜΜ
Πολύ καλό σενάριο, όντως γ#μ#το παιχνίδι σήμερα.. εγώ το χάρηκα.. :)

Θα σε παρακαλουσαμε να διορθωσεις το ποστ σου. Απαγορευονται βρισιες.  8)

kinmid

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά αυτό που ακολουθεί είμαι πλέον αναγκασμένος να το κάνω, διότι δεν θα είμαι μιά ζωή αντικείμενο επιθέσεων για να κάνουν όλοι οι άλλοι την δουλειά τους εκτός από εμένα...

Αν και δεν ήθελα να γίνω κακός με κόσμο που σέβομαι και εκτιμώ, και ειδικά δημόσια, θα παρακαλέσω αυτό που συνέβει σήμερα σχεδόν εκβιαστικά (εκ των πραγμάτων και όχι επί της ουσίας), και παρά τα όσα είχαν προηγηθεί και θεωρούσα ότι είχαν γίνει σαφέστατα κατανοητά, να μην επαναληφθεί στο μέλλον αν θέλετε να είμαστε αγαπημένοι.
Επίσης θα παρακαλέσω να μην γίνει δημόσια συζήτηση για το θέμα, διότι μόνο ζημιά θα κάνει στο airsoft πρώτα απ'όλα.
Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνω επίσημα και αμετάκλητα ότι σταματάω κάθε επαφή και σχέση με όλο το airsoft ΟΡΙΣΤΙΚΑ, και ο κόσμος να χαλάσει θα κόψω και κάψω όλες τις γέφυρες επικοινωνίας με όλους μηδενός εξαιρουμένου.

Ειλικρινά έχω έρθει στο αμήν, και το είχα αναφέρει-συζητήσει-αναλύσει-επεξηγήσει-διευκρινήσει πολλές φορές, αλλά εις μάτην...

Όσοι γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι, σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της γνωριμίας μας, αποφασίστε αν αξίζει να χαλαστούμε για τέτοιο θέμα, και προ πάντων μην ξεκινήσετε δημόσια συζήτηση για το θέμα αυτό. Ας μείνει στην έντονη δυσαρέσκεια μου που εξέφρασα εδώ (αναγκαστικά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις για εμένα λόγω άγνοιας από άλλα άτομα περί των πραγματικών γεγονότων) ώστε και να είναι (για όσους αγνοούν) δημόσια μαρτυρία προς αποφυγή συκκοφαντικών σχολίων ή ενεργειών εναντίον μου.

DCat1980

Argisa alla to piasa to nohma. Ayto me tis sakoules. Pisteuw oti to platiasate kapws omws. Opoios afinei skoupidia aristera kai deksia mesa sto dasos den einai dikh mas ey8hnh. Nomizw tou dhmou alla den to analyw. To paixnidi mou arese poly, an kai mou fanike oti ka8isterisame ligo, meta ir8e kai h broxh. Oi perisoteroi eimastan ka8ismenes papies mprosta sto team twn ghost. Poio poly mou fanike san dokimasia para san paixnidi gia na perasei h wra. Nai Niko ta pame me to paidi, den yparxei problem.
Blepw olon auton ton e3oplismo kai to syxronismo apo meros twn ghost, kai  pisteuw oti einai klepsia otan o allos den exei oute kan dioptra gia na stoxeusei sta deka metra na tou kanei ntou 7-8 pextes e3oplismenoi, akoma kai kyala eida. Oi antartes eimastan diaxwrismenoi ana 3 kai den eixame epikoinwnia. Les kai eimastan oi exmalwtoi sto senario. Euxaristi8hka omws to deutero paixnidi. Klasiko deathmatch amhna-epi8esh.
Enteli 8a h8ela na pw oti oso oi pextes sygkratoun to polemiko tous pneuma yparxoun poio polles pi8anothtes na fanoun xrisimoi apo to na xazeuoun gia 4 wres ston hlio me to tsigaro. Den to paw pou8ena alla an me rwtouse kapoios ti 8a protina 8a htan oti th enhmerwsh prepei na thn kanei o arxigos ths omadas gia na kerdizoume xrono.
Kala na maste kai gia alla.
Kill Me

loubamboo

Αγαπητέ συμπαίκτη, DCat1980

Ειλικρινά λυπάμαι και αισθάνομαι τύψεις, αν εσύ και ενδεχομένως άλλοι νέοι παίκτες από την πλευρά
  των ανταρτών ή της ΜΠΛΕ ομάδας αισθάνθηκαν ότι ήταν άνιση η αναμέτρησή τους με την ομάδα μας,
  GHOST RECON. Θέλω να σε βεβαιώσω ότι τα ίδια ακριβώς συναισθήματα έχουμε βιώσει και εμείς, όταν
  ήμαστε νέοι παίκτες, στο PAINTBALL παλιότερα και πιο πρόσφατα στο AIRSOFT.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησες στο μήνυμά σου:

"kai  pisteuw oti einai klepsia otan o allos den exei oute kan dioptra gia na stoxeusei sta deka metra na tou kanei ntou 7-8 pextes e3oplismenoi, akoma kai kyala eida. Oi antartes eimastan diaxwrismenoi ana 3 kai den eixame epikoinwnia. "

Η όποια αποτελεσματικότητα έχουμε οι GHOSTS σαν ομάδα είναι αποτέλεσμα θέλησης και εξάσκησης και όχι
  τόσο εξοπλισμού, για την απόκτηση του οποίου έχουμε όλοι δαπανήσει σημαντικά ποσά, που προέρχονται
  από σκληρή δουλειά, δεδομένου ότι είμαστε όλοι μισθοσυντήρητοι και όχι κεφαλαιοκράτες ή εισοδηματίες.

Είμαστε εξάλλου στη διάθεση όλων των νέων παικτών που θέλουν να προπονηθούν μαζί μας έτσι ώστε
  να γινόμαστε όλοι διαρκώς καλύτεροι  και να αναβαθμίζεται σταθερά το επίπεδο του ελληνικού AIRSOFT.

Με εκτίμηση,

LOU
                                                                        GHOST RECON TEAM
Freedom is more important than peace. USMC!

OYK347

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες (που με χαρά είδα την συμμετοχή τους),

ας μείνουμε στο ότι ήταν ένα ωραίο Κυριακάτικο παιχνίδι με καλό καιρό, όσοι δεν μπόρεσαν να μείνουν με την βροχή, δεν πειράζει, θα βρεθούμε και σε άλλα πεδία.

Όσον αφορά το θέμα της εκπαίδευσης, προφανώς ο καθένας λειτουργεί καλύτερα ή χειρότερα και η εμπειρία στο πεδίο του airsoft είναι τρομερά σημαντική.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να κρίνει αρνητικά κάποιον γιατι έχει πιο καλό και πιο "αξιόμαχο" εξοπλισμό ή γιατί έχει διαθέσει περισσότερο χρόνο ή χρήματα για το χόμπι του.

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά που πραγματικά τους αρέσει (όπως και σε όλους μας) και μπορούν και διαθέτουν χρόνο και προσπάθεια για να γίνουν καλύτεροι. Εγώ πολύ τους χαίρομαι.

Καλημέρα σε όλους σας και καλά παιχνίδια.
.

.                      http://www.armageddons.gr

DCat1980

Agaphte sympaixth LOU,
O oros klepsia einai poly baris sto elliniko le3iko, exeis dikio gia osa eipes, hli8io apo meros mou . O oros pou epsaxna na xrisimopoihsw einai "cheat".
Symfwnw na diwr8wsw to post mou ean 8eleis. Alla den mou erxete kati kontino me tin le3h "cheat".
Prospa8w na ekfrastw, poio poly gia tin ousia, thn xara pou apodidei to paixnidi. Kai bebea, den kathgorw kanena gia ton e3oplismo h thn ikanothta h ta texnasmata pou exei ma8ei.

Me ektimish.
                    DCat1980
Kill Me

RAMIREZ

προσπερνώ τα προηγούμενα και μένω στην ουσία!
ωραίο παιχνίδι μετα από πολύ καιρό απραξίας! Η βροχή δεν ηταν κακή μάλλον ωραία παρένθεση στο woodland!
το σενάριο πολύ καλό(μπράβο Nick) καθώς και η συμμετοχή όλων των "παιδιών".Υπήρξαμε τυχεροί σαν μπλε περίπολο που είχαμε την βάση στο τουνελ! ;D ;D ;D
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Πώς μεγαλώνουν έτσι αυτά τα φυτά βρε παιδί μου?(οι τσουκνίδες) λίγο ακόμα και το καλοκαίρι θα μας φτιάχνουν ίσκιο!

kinmid

Παιδία δεν αξίζει να δημιουργείται θέμα για την ομαδικότητα, τον εξοπλισμό, και το επίπεδο συνολικά της οποιασδήποτε ομάδας, πόσο μάλλον όταν είναι η συγκεκριμένη που απ'όσο γνωρίζω είναι και μία από τις πλέον σοβαρές και σε εκτίμηση στον χώρο τους (paintball and/or airsoft).
Στο airsoft μαζευόμαστε άτομα από όλο το κοινωνικό φάσμα, και ο καθένας προσπαθεί να βιώσει την εμπειρία όπως μπορεί ή επιθυμεί καλύτερα.
Αντί να βλέπουμε μία καλά οργανωμένη και εξοπλισμένη ομάδα ως αντίπαλο δέος που μας στερεί λόγω δικής μας θέσεως ή εξοπλισμού ή οργάνωσης την ίση ευκαιρία για νίκη ή επικράτηση, ας την βλέπουμε καλύτερα ως παράδειγμα προς μίμηση σε επίπεδο ομάδας και τακτικής και ως πρόκληση στο πεδίο για την βελτίωση των δικών μας ικανοτήτων απέναντι σε έναν τόσο σεβάσμιο αντίπαλο.

Όσον αφορά το θέμα βροχής, όλοι όσοι έχουμε παίξει με τέτοιες συνθήκες γνωρίζουμε πόσο απαιτητικό είναι, οπότε για τα καινούρια παιδιά δεν τίθεται θέμα συνέχισης ή αποχώρησης από το παιχνίδι όταν χαλάσει ο καιρός. Είναι πάντα προσωπικό θέμα αν θα συνεχίσουν ή αν θα προστατευθούν από την βροχή, και κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να ρισκάρει είτε να αρρωστήσει είτε να γλυστρίσει κάπου και να χτυπήσει, μόνο και μόνο για να μην χαλάσει το σενάριο.

DCat1980

Το μήνυμα μου οπωσδήποτε υποδηλώνει εκτίμηση για την επικράτηση του τυχαίου, άρα του ατελούς.

Και βέβαια θα παρότρυνα την επιβίωση, εντός παιχνιδιού, της ομάδας που υπάρχει για να στηρίξει και να βοηθήσει στην άρθρωση ενός συστήματος ιδεών, μέσα από μάχη.
Τίθεται θέμα «διαστρεβλωμένης αντιγραφής».

Με την καθημερινή γλώσσα θα μπορούσε το νόημα αυτό να τεθεί ως εξής:

Βασικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του πεδίου, ενός χώρου, δηλαδή μέσα στον οποίο είναι δυνατό να ασκηθούν δυνάμεις από σώματα που υπάρχουν εκεί. Η θεμελίωση των πεδίων ξεκίνησε κι αυτή με τρόπο «μηχανιστικό» και στη συνέχεια διαμόρφωσε το δικό της χαρακτήρα αντίληψης . Επιτρέπει στους παίχτες να αποκτήσουν τον χαρακτήρα αυτό μέσα από τη βίωσή της μάχης. Κάποιος άλλος χαραχτήρας μπορεί να υστερεί ή να επικρατεί του άλλου, λόγο του χρόνου παρουσίας του παίχτη στο πεδίο, το οποίο υποκινεί την γνώση της πολεμικής στάσης.

Δεν υπάρχει πιο μ...κας άνθρωπος από αυτόν που μιλάει για ή κρίνει πράγματα και πρόσωπα που δεν ξέρει.

Η εμπειρία και η μέσω των αισθήσεων αντίληψη, αποτελούν τη μοναδική πηγή της γνώσεως μόνο στα videogames.
("Η όποια αποτελεσματικότητα έχουμε οι GHOSTS σαν ομάδα είναι αποτέλεσμα θέλησης και εξάσκησης ").

Ζητώ συγμώμη από τους Ghost, όσο η ώρα για παρεξήγηση δεν έχει φτάσει ακόμα, κάθε φανερή επιτυχία του ανθρώπου μπορεί να σκιάζεται και από κάθε φανερή ταπείνωση. Μπορεί όμως να χρησιμεύει σαν ένα επιθυμητό σκοτεινό φόντο για τη λάμψη της δόξας

Θα ήθελα δηλαδή να εκφράσω το συναίσθημα ότι στο airsoft.. ο βίος δεν είναι παρά μία διασκεδαστική περιπέτεια, μία πόρευση μέσα από φιλικά ή εχθρικά δεδομένα και καταστάσεις, και ο θάνατος απλώς την υποχρεωτική αντίληψη του λάθος το οποίο έγινε απο τον παίχτη. Εφόσον το λάθος είναι αρκετό για την ήτα του παίχτη στο παιχνίδι.

Αυτά τα ολίγα φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη αναφορικά με τον ιδεοχώρο του airsoft.

Τι νόημα έχει να γίνεται λόγος για τη θεωρία της κλοπής  όταν αυτή δεν εφίστατο ?

Sorry for my poor greeklish !!!
Kill Me

ZINJA

καλημερα και απο μενα!το παιχνιδι ηταν εξερετικο!κιαλα τετοια!!!!!!!(να και μια Ηστοριουλα του παιχνιδιου)την ωρα που βλεπω τον σαππερ να κανει ντου για να παρει το σημειο οπου βρησκομουν αρχιζουμε να κηνηγιομαστε και στο τελοσ με εφαγε λαχανο!!τοτε αχισα να φωναζω ΕΞΩ ΕΞΩ και μετα μου κολησε το ΕΞΩ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΗΝΕΙς ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!Μονο που στη σηγκεκρημενη φαση εγω εφαγα το ββς και φωναζα ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Kallistos

Δεν καταλαβαίνω γιατι γίνεται αυτή η συζήτηση.
Οταν κάποιος είναι καλύτερος, και λέγοντας καλύτερος εξηγουμαι, είναι κάποιος που σε ένα συγκεκριμένο τομέα έχει δωσει χρόνο, χρήμα, προσωπική εξάσκηση και κόπωση, ωστε να βελτιωθεί σε αυτό το τομεα.

Αυτό ο κάποιος θα βρεθεί στο στοχαστο της ζηλείας είναι σίγουρο. Αλλά ο ίδιος πρεπει να γίνεται και προτυπο προς μιμηση. Και με την στάση του προς τους τρίτους αλλά και το αντίθετο, απο τον κάθε τριτο σε αυτόν.

Συνδιαζοντας τα παραπάνω σε επιπεδο ομαδας οπως οι Ghost πετυχαίνουν το σκοπο για τον οποιο αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε.
Προσωπικά δεν έχω χρόνο για να μπώ σε ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω με τα παιδιά για να νιώσω το αίσθημα της αλληλοκάληψης και της συνεργασίας που δεν υπάρχει στους πιο απειρους.

Δεν κερδίζουμε τίποτα με το να τρωγόμαστε και να χαλιωμαστε με αυτό το τρόπο. Η προσκληση απο τους Ghost για οποιον θέλει να ασχοληθεί εγινε.

Τώρα θα πρότεινα και κάτι άλλο. Αν όντως δημιουργείται πρόβλημα στην κατανομή των ομάδων, μπορεί να γίνει μια (υποκειμενική βέβαια)
εξισσορρόπιση των δυνάμεων. Αυτό θα βοηθήσει και τα μέλη των Ghost να προσαρμόζονται σε κάθε περίπτωση.

Ready... Steady... Fire...!!!

DCat1980

Η συζήτηση μπορεί να κλείσει εφόσον θεωρείται αυτοτελές. Ούτε ζηλεύω ούτε έχω παράπονο από την αντίπαλη ομάδα, τυγχάνει να είναι οι GHOST.
Αποζητώ όμως το βίωμα της μάχης, και στην συγκεκριμένη δεν είχαμε καμιά ελπίδα λόγο των καταστάσεων.
Αυτό μου προκαλεί απογοήτευση, εν τέλι μου δίνει θυμό για τους συμπαίκτες μου, όμως είναι παιχνίδι και το σέβομαι. Αλλά και στα παιχνίδια υπάρχουν κανόνες, κανόνες οι οποίοι σε βάζουν σε άβολες καταστάσεις. Η ουσία ήταν ότι ήμασταν καθισμένες πάπιες λόγο του λόγου που υποστήριξα στο τελευταίο μου μήνυμα.

Και οι πρωτάρηδες έχουν χαρακτήρα και τον βελτιώνουν, το σέβομαι και αυτό.

Απλά θα ήθελα να παίξουμε λίγο παραπάνω, μιας και υπήρχαν καλοί παίχτες, αυτό είναι όλο.
Kill Me

Siegfried

Πολύ καλό το παιχνίδι αν και μας τα χάλασε η βροχή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο που δαπάνησε χρόνο και κόπο να οργανώσει το παιχνίδι. Κάποια πράγματα όπως ο κόπος και ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος για να οργανώσει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Η πρώτη έξοδος από το παιχνίδι  έγινε λίγο πριν πιάσει η βροχή (ευχαριστώ τον αντίπαλο παίκτη για το timing :)). Μετά πήραμε με τους 2 φίλους μου την απόφαση να αποχωρήσουμε γιατί  δεν ξέραμε πότε θα σταματούσε η βροχή και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε  για το καλό των όπλων μας να συνεχίσουμε να παίζουμε στη βροχή. Καλή βδομάδα σε όλους και στο επανιδείν.

Falcon

Παράθεση από: RAMIREZ στις  09 Mar 2009, 09:39:01 ΠΜ
προσπερνώ τα προηγούμενα και μένω στην ουσία!
ωραίο παιχνίδι μετα από πολύ καιρό απραξίας! Η βροχή δεν ηταν κακή μάλλον ωραία παρένθεση στο woodland!
το σενάριο πολύ καλό(μπράβο Nick) καθώς και η συμμετοχή όλων των "παιδιών".Υπήρξαμε τυχεροί σαν μπλε περίπολο που είχαμε την βάση στο τουνελ! ;D ;D ;D
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Πώς μεγαλώνουν έτσι αυτά τα φυτά βρε παιδί μου?(οι τσουκνίδες) λίγο ακόμα και το καλοκαίρι θα μας φτιάχνουν ίσκιο!

Φιλε RAMIREZ απο Μάιο μηνα, θα αρχισουν οι τσουκνιδες να λιγοστευουν και να εξαφανιζονται. Το καλοκαιρι πιστευω πως δε θα υπαρχουν καθολου. ( να δω που θα κρυβεσαι ZINJA οταν δε θα χει χορτα στη κοιλαδα απο κατω... ;D ) Το ιδιο ισχυει και για τις μολόχες...

Μου φαινεται πως το συγκεκριμενο μερος θα ειναι wasteland αντι για woodland  ;D

DCat1980

Παράθεση από: Falcon στις  09 Mar 2009, 12:44:16 ΜΜ
Φιλε RAMIREZ απο Μάιο μηνα, θα αρχισουν οι τσουκνιδες να λιγοστευουν και να εξαφανιζονται. Το καλοκαιρι πιστευω πως δε θα υπαρχουν καθολου. ( να δω που θα κρυβεσαι ZINJA οταν δε θα χει χορτα στη κοιλαδα απο κατω... ;D ) Το ιδιο ισχυει και για τις μολόχες...

Μου φαινεται πως το συγκεκριμενο μερος θα ειναι wasteland αντι για woodland  ;D

Αυτές οι τσουκνιδες μου φένεται οτι τις καλιέργησαν για συγκεκριμένο λόγο, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Εάν είναι το δεύτερο, τότε προτείνω να διαμορφωθεί το συγκεκριμένο μέρος με αναχώματα και σώματα για κάλυψη.
Είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου προτού αρχίσεις να ανεβαίνεις στα βράχια και να κάνεις έρπινγκ σε ανοιχτές περιοχές.
Πρωσοπικά με γαργαλάνε ακόμα, μετά μια μέρα αφότου με τσιμπήσανε.
Kill Me

Falcon

Παράθεση από: DCat1980 στις  09 Mar 2009, 09:34:31 ΠΜ
Agaphte sympaixth LOU,
O oros klepsia einai poly baris sto elliniko le3iko, exeis dikio gia osa eipes, hli8io apo meros mou . O oros pou epsaxna na xrisimopoihsw einai "cheat".
Symfwnw na diwr8wsw to post mou ean 8eleis. Alla den mou erxete kati kontino me tin le3h "cheat".
Prospa8w na ekfrastw, poio poly gia tin ousia, thn xara pou apodidei to paixnidi. Kai bebea, den kathgorw kanena gia ton e3oplismo h thn ikanothta h ta texnasmata pou exei ma8ei.

Me ektimish.
                    DCat1980

DCAT δε προκειται για καποιο cheat καθοτι δε παιζουμε cod4 ή counter.

Οπως σου ειπε και ο Lou, τα σκοπευτικα και οι ασυρματοι ειναι αγορασμενα με λεφτα βγαλμενα απο σκληρη δουλεια, καθως ο καθε ενας απο εμας δεν ειναι ουτε υπουργος ουτε λεφτας.

Κι ετσι να ηταν, δε μπορεις να κρινεις αν το σκοπευτικο ή το grenade launcher ειναι αδικο γιατι ο καθενας εχει δικαιωμα να χρησιμοποιει οτι θελει.

Στο χερι σου ειναι να φτιαξεις κι εσυ μια ομαδα και να δαπανησεις σ' αυτην.

Δε εχω καταλαβει ομως γιατι εχει ξεκινησει αυτη η κουβεντα. Παντα απο μικροπραγματα ξεκιναμε και φτανουμε να εχουμε φτιαξει 5 σελιδες σε ενα θεμα με τσακωμους....

Παρε παραδειγμα ενα φυτιλι. Βαζεις φωτια μονο στην ακρη...καιγεται ομως και το υπολοιπο.... :'(

Falcon

Και κατι τελευταιο που καιρο τωρα ηθελα να ρωτησω... Το καλοκαιρι εχει προφανως φιδια... Πως αντιμετοπιζεται αυτο το προβλημα ?? ? ?

Dadiaki

Παράθεση από: Falcon στις  09 Mar 2009, 12:44:16 ΜΜ
Μου φαινεται πως το συγκεκριμενο μερος θα ειναι wasteland αντι για woodland
ama psaxei ligo oi wastelands einai san eroimoi kai oxi gemath futa ;)
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

kinmid

Λοιπόν... παρακαλώ το θέμα με τις ομάδες να λήξει εδώ.
Είναι και εκτός θέματος για το παρόν νήμα στην τελική, οπότε κάλλιστα μπορεί τούδε ο κάθε ενδιαφερόμενος να δημιουργήσει ένα καινούριο νήμα για να καταγράψει όλες τις απόψεις η μετέπειτα συζήτηση εκεί.

Όσον αφορά τις κατά καιρούς προτάσεις για τροποποίηση ή αλλαγή του φυσικού περιβάλλοντος στο πεδίο Καισαριανής...
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο όσο και αν θα θέλαμε ορισμένοι, διότι απλά... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει κάτι τέτοιο στον συγκεκριμένο χώρο.
Οπότε συζήτηση και αναφορά σε τέτοια θέματα για το συγκεκριμένο πεδίο εκτός από κενή περιεχομένου, είναι και πιθανόν προβληματική σε περίπτωση που κάποιος θα θελήσει να χρεώσει σε όσους από εμάς παίζουμε εκεί τα έργα (π.χ. υλοτόμηση που φανερά κάποιοι εκτός airsoft πραγματοποιούνε εκεί, ή μεταφορά μπάζων και απόρριψη υλικών που σε κάποια σημεία είναι οπτικά εντοπίσιμα) άλλων ατόμων ασχέτων με το airsoft.

Για τα φίδια το καλοκαίρι...
Προσωπικά παίζω στην Καισαριανή από τον Ιούλιο του 2008 (δηλαδή εξ'αρχής εισόδου μου στο airsoft) και όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι σχεδόν κάθε Κυριακή, και ουδέποτε είδα κάποιο φίδι να κυκλοφορεί, ούτε καν κάποιο δέρμα στο έδαφος από φίδι.
Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, αλλά εγώ έχω έτσι και αλλιώς πάντα μαζί μου και ένα αντιοφικό και είμαστε σχετικά κοντά και στην πόλη αν συμβεί καμία στραβή.

DCat1980

Καλημέρα Νίκο, φοβερό σενάριο. Σκέτη πρόκληση.
Καλημέρα Falcon, κανείς δεν τσακώνεται με κανένα.
Τα λεφτά κινούν τον κόσμο και η επιθυμία οδηγεί στο να τα ξοδέψεις, πίστεψέ με, όλοι εκεί έχουν κάτι παραπάνω για να σπαταλήσουν.
Το που βρήκαν τα παιδιά τα λεφτά ή γιατί αποφάσισαν να τα ξοδέψουν έτσι δεν με αφορά εφόσον τους αρέσει έτσι. Και για μένα δεν είναι σωστό να μου τη λες έτσι λες και εμείς τα κλέβουμε τα λεφτά.
Οι λεπτομέρειες καμιά φορά δεν είναι μικροπράματα, καλά έκανε ο LOU και μου επισήμανε το λάθος, διότι δεν θα το ξανακάνω. Δεν ξέρω τα παιχνίδια που μου ανέφερες αλλά στο Unreal3 που είναι online δεν υπάρχουνε cheat. Cheat το λέω γιατί είναι παιχνίδι. Στον πόλεμο θα το έλεγα γα....σε τα.
Πάρε παράδειγμα ένα C4, χωρίς τον πυροκροτητή μπορείς να φτιάξεις και κέικ και να μην γίνει έκρηξη.
Kill Me