Woodland 8-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 02 Mar 2009, 22:23:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

==========  MESSAGE FROM GHOST RECON TEAM  ==========

Έχει γίνει topic σχετικά με το σεμινάριο "εκπαίδευσης" στην Καισαριανή όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν
εδώ: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,456.0.html

Η πηγαίνοντας: Forum > Πεδίο μάχης - διοργανώσεις παιχνιδιών, πίστες, συναντήσεις > Τακτικές και Στρατηγικές μάχης > Θέμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (From GHOST RECON Team).

====================  END OF MESSAGE  ====================

efialtis

παρακαλω βαλτε κι εμενα στο παιχνίδι,
εφιάλτης

alexz

με το θεμα του καιρου τι γίνεται?? φαίνεται ασθενης βροχη το πρωι συμφωνα με τα site...αν βρεχει ερχόμαστε??

CostasV

Ασθενής βροχή στις 2:00 στις 8:00 συννεφιασμένος.... με' στη λάσπη τα γουρουνάκια  :P

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kinmid

Όπως έχουμε πει και σε παλαιότερα παιχνίδια...
Αν έχει βρέξει το βράδυ ή νωρίς το πρωί, αλλά δεν βρέχει μετά την 11:00π.μ., παίζουμε κανονικά.
Αν ψιχαλίζει ελάχιστα παίζουμε υποθέτω, ενώ αν βρέχει κανονικά ή έχει αρχίσει καταιγίδα τότε μάλλον αναβάλλεται για όσους δεν θα έχουν φτάσει στο πεδίο, αλλά στην τελική εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά, ειδικά για όσους θα είναι ήδη από νωρίς στο πεδίο (έχουμε και το σεμινάριο πιο πριν).

FanIsHere

Στο meteo.gr, στα Νότια Προάστια (όπου ανήκει και η Καισαριανή), δείχνει πως από τις 14:00 μέχρι τις 20:00 θα 'χει πολύ συννεφιά και μετά θα βρέξει. (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=87)

Δε νομίζω να μας το χαλάσει. Τόσοι μαζευτήκαμε, θα μας την κάνει ο καιρός? Δε λέει...                                           .: Θεέ ακούς εκεί πάνου!? :P :.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι ΕΜΥ, ΜΕΤΕΟ, κτλ. αλλά φοβούνται ορρέ τα παλικάρια....
Μήπως θα ψιχαλίσει να πάρω ην ομπρέλα μου... ?
Μήπως θα βρέξει να πάρω το αδιάβροχο μου...?
Μήπως θα έρθει καταιγίδα να πάρω την πάρκα με το πόντσο μου...?
Μήπως θα ρίξει καρεκλοπόδαρα να πάρουμε τον π.....ο  :o

CostasV

Καλά ιδικά υπό βροχή τα παλικάρια δέν φοβούνται.... Η βροχή λέμε εάν βρέξει είναι από τις καλύτερα σκηνικά στο hobby... τι στο διαβολο? simulators δεν είμαστε?
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Noob

Παίδες σόρρυ μας βγήκε έκτακτο χειρουργείο αύριο στις 9.00.. μόλις τελειώσουμε θα έρθω Καισαριανή αλλα λογικά δε θα προλάβω την έναρξη >:(
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

SAPPER

Παράθεση από: Noob στις  08 Mar 2009, 01:06:03 ΠΜ
Παίδες σόρρυ μας βγήκε έκτακτο χειρουργείο αύριο στις 9.00.. μόλις τελειώσουμε θα έρθω Καισαριανή αλλα λογικά δε θα προλάβω την έναρξη >:(
Με την ησυχία σου φίλε  :o
Aν δεν προλάβεις να αλλάξεις θα κάνεις τον medic  :D :D :D

Gus

Παιδια κσι μενα με συγχωρειτε αλλα τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω στο παιχνιδι λογω εκτακτης οικογενειακης υποχρεωσης. Καλα να περασετε και ελπιζω να μην βρεξει...

SAPPER

Παράθεση από: Konstantin στις  08 Mar 2009, 03:28:13 ΠΜ
ελπιζω να μην βρεξει...
Τι ηθελες και το 'πες  ;D

grenadier

Anyway παρόλη την βροχή, παρόλο που ο χρόνος ζωής μου από την στιγμή που είδα τους ghost recon να έρχονται προς το μέρος μας περιορίστηκε στα μόλις ούτε 5 λεπτά (ευτυχώς που πρόλαβα κι έριξα και μια-δυο ριπές  ;D) ήταν ωραία. Άντε και στο επόμενο.

Πολλά μπράβο στον αγαπητό φίλο kinmid για την άψογη οργάνωση.

filakio 8

sinxaritiria ston diorganoti giati opos kai na to kanoume eimastan pola atoma kai ena megalo mpravo se olous tous pextes pou para tin vroxa pexame kai to fxaristiBikame

kinmid

Παιδιά ελπίζω να περάσατε καλά όλοι, παρά τα προβλήματα λόγω βροχής και... κούφιας γής.
Αλήθεια... εντάξει ο φίλος μας που αναβαθμίστηκε σε tunnel rat (προσοχή πάντα στο έδαφος); Πολύ λακούβα και τσουκνίδα βρε παιδί μου... γκαζόν το άφησα και ζούγκλα το βρήκα το πεδίο.

Ελπίζω να εμπεδώσατε και λιγάκι το σενάριο και τις λεπτομέρειες του αφού άνευ απροόπτου ή τυχόν άλλων προτάσεων/σεναρίων, μάλλον βλέπω να το ξαναπαίζουμε (ελπίζω κανονικά και με καλό καιρό) την επόμενη Κυριακή.

SAPPER

Καλό game με αρκετό κόσμο  :D στεναχωρήθηκα που έφυγαν οι περισσότεροι με την βροχή και έψαχνα απεγνωσμένα λίγη συγκίνηση παραπάνω  ;D
Αυτό το κόλπο με τις σακούλες μας έβαζε συνέχεια σε άσκοπες εμπλοκές βλέποντας πόσες σακούλες που ήταν άσχετες και απλά σκουπίδια, με έβαλαν σε σκέψη για την ρύπανση που έχει το μέρος, και κάτι άλλο μερικές σακούλες δεν περισυλλέγησαν από τους υπευθύνους φύλακες παρότι είχαμε πάρει τις ράβδους, θα πρέπει να το κάνουμε την επόμενη φορά που θα πάμε. ;)

Kallistos

Το ερώτημα είναι αυτοι που φυλούσαν τις σακούλες τις πήρανε μαζί του ή τις αφησανε εκει;;;
Προσωπικά την ομάδας μου τις πήρα απο τον χωρο παιχνιδιού, μα πόσοι άλλοι το καναν;;
Επισης με λύπη μου παρατήρησα σκουπίδια στο safe house. Τα μάζεψα!

Παιδια ρυπαίνουμε που ρυπαίνουμε με τα πλαστικα μπιλάκια αλλά τουλάχιστον να μην αφήνουμε εμφανή σκουπίδια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Βρηκα ενα τζακετ παραλλαγή και ένα μπουκάλι μπιλάκια. Οποιος τα χασε να μου στείλει pm.
Ready... Steady... Fire...!!!

kinmid

Βασικά αν είναι έτσι (γιατί δεν μπόρεσα να μετρήσω συνολικά πόσες κατέβηκαν στο safehouse, αφού κάποιοι χρησιμοποίησαν μερικές για την βροχή και άλλες για σκουπίδια) θα πρέπει να έμειναν μόνο δύο σακούλες-σημεία που δεν βρήκα στην θέση τους αργότερα όταν ανέβηκα για να μαζέψω και την κίτρινη κορδέλα στο μονοπάτι.
Για τα σκουπίδια και εγώ θέλω να το επισημάνω, αφού και είδα και μάζεψα σε ανύποπτο χρόνο αρκετά.

Υ.Γ.
@Dcat
Ήσουν με τους ΒΑΣΙΛΗΣ (+1) & grenadier.

Noob

Πολύ καλό σενάριο, όντως φοβερό παιχνίδι σήμερα.. εγώ το χάρηκα.. :)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

M16Expert

μπορειτε να κανετε και τιποτα για τους ποιο μικρους!  ;D