ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

Ξεκίνησε από andygilios, 19 Νοε 2010, 17:03:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kemosabe

Δλδ ρε παιδιά εγώ που έχω αυτοκίνητο Honda σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου σε ένα ταξίδι που θα κάνω στην γειτονική Ιταλία, τι θα πρέπει να κάνω. Να το πάρω τσουλώντας μέχρι την Ελλάδα; Γι'αυτό λένε το τάδε κατάστημα είναι αντιπροσωπεία της τάδε εταιρίας. Τα δίκτυα δεν είναι μόνο δίκτυα πωλήσεων αλλά και δίκτυα επισκευών. Και επειδή βγήκαμε από το θέμα μας πάρε το όπλο σου και πήγαινέ το σε κάποιο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Αν αρνηθεί την επισκευή τότε στείλε e-mail στην εταιρία στην Ιαπωνία ή από όπου αλλού είναι. Πάντως οι Ιάπωνες με τα θέματα εγγύησης είναι κέρβεροι. Αν οι αντιπρόσωποί τους δεν ικανοποιήσουν τους πελάτες τους είναι ικανοί να σταματήσουν και την εκπροσώπηση....ΑΥτό είναι τσεκαρισμένο απο την ΤΟΥΟΤΑ και γενικώς αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί σε πολλές Ιαπωνέζικες εταιρίες. Γιατί όχι και στην Μarui

MAKISL

Λοιπον ο φιλος εχει δικιο ως προς το οτι ειναι υποχρεωμενοι να επισκευαζουν οι αντιπροσωποι μιας εταιριας ... ΠΧ πρπει να εξακριβωσει κανεις αν η εγγυηση τον καλυπτει για την ελλαδα... Αν δηλ μπορει να ζητησει επισκευη χωρις χρεωση απο τουσ εδω αντιπροσωπους.Για παραδειγμα εγω που ειχα παρει ενα πανασονιω τηλ. απο Σιγκαπουρη οταν ειχα παει ενα ταξιδι εκει πριν χρονια ελεγε στην εγγυηση οτι σε καλυπτει μονο για συγκεκριμενες χωρες τις μπλα μπλα μπλα... και δεν ειχε την ελλαδα μεσα παρα το οτι υπαρχει αντιπροσωπια στην ελλαδα. Ετσι πρεπει και εδω να δει αν τον καλυπτει η εγγυηση ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. οσο για την ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (στην περριπτωση μας το AC) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ . Απλα δεν γνωριζω αν τελικα θα τον χρεωσουν για την επισκευη και αυτο ειναι και το γαμωτο της υποθεσης.  Και φυσικα υπαρχει και το θεμα ανταλλακτικων που κανεις δεν ξεριε ποτε θα ερθουν αν δεν υπαρχουν σε στοκ και ποσο θα κανουν.
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Shooter

'Φιλε' μου Οζυ,σε καμια περιπτωση δεν κανω τον αβανταδορο και αν νομιζεις σε υποψιες ενα θα σου πω..!κυκλοφορουν αναμεσα μας!Στο θεμα μας,μη μπερδευετε την εργοστασιακη εγγυηση με την εξουσιοδοτημενη..και ναι δεν ειναι ιδια με των αυτοκινητων..στα αμαξια απ'οσο γνωριζω και απο την Μερσεντες σε καλυπτει σε περιπτωσεις που εχεις Universal Service και ΜΟΝΟ!φιλικα Ακης..

ROOKIEJO

συγνωμη που μπλεκω σε θεμα που δεν εχω γνωση αλλα μηπως η πρωτη κινηση ειναι να μιλησεις με την επισιμη αντιπροσωπεια να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις και αν δεν βρεις ακρη το ξανασυζηταμε.ανεξαρτητα αν μιλαμε για ρολογια [που εχω γνωση] κομπολογια η ονειρεμενα εργαλεια αεροσφαιρισης  ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: hargyr στις  20 Νοε 2010, 02:21:42 ΠΜ

Το  ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tokyo Marui αναλαμβάνει την επισκευή όλων των προϊόντων του οίκου.
Εάν η βλάβη δεν είναι επισκευάσιμη και οφείλεται σε εργοστασιακό λάθος (δεν έχει συμβεί ποτε σε Marui έως τώρα) και εφόσον είναι στην εγγύηση ανταλλάσσεται με καινούργιο.

Υπόψιν χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ γνήσια ανταλλακτικά Marui καθώς κάνουμε εξειδικευμένες παραγγελίες απευθείας από το εργοστάσιο

+10.000.000.000.000.000.0
Οπιο καταστημα πουλαει την Μαρκα στην ελλαδα κ εχει την αδεια απο την εταιρια μαμα
μονο κ οταν μονο!!!! δεν θα μπορεσει να το φτιαξει  ο αντιπροσωπος στν ελλαδα τοτε κ μονο τοτε παμε σε αλλα. ;) (για να μπορεις μετα να τους το φερεις στο κεφαλι)

MAKISL

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  22 Νοε 2010, 19:55:17 ΜΜ
συγνωμη που μπλεκω σε θεμα που δεν εχω γνωση αλλα μηπως η πρωτη κινηση ειναι να μιλησεις με την επισιμη αντιπροσωπεια να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις και αν δεν βρεις ακρη το ξανασυζηταμε.ανεξαρτητα αν μιλαμε για ρολογια [που εχω γνωση] κομπολογια η ονειρεμενα εργαλεια αεροσφαιρισης  ;)

+10
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ