ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

Ξεκίνησε από andygilios, 19 Νοε 2010, 17:03:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andygilios

ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΛΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SOPMOD ΤΗΣ ΜΑRUI Μ4 ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΟΓΟΚΡΥΠΤΗ ΦΟΡΤΙΣΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ,ΑΜ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΟΘΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΓΕΜΕΙΣΤΗΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ?ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ MANUΑL ΟΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ? ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΣΛΑΤΑΡΕΙ .ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Myrmidon

Αφού τώρα το πήρες το καλύτερο, αν και εφόσων μπορείς, είναι να πας στο καταστημα που το πήρες και να το δουν αυτοί για να μην χάσεις την εγγύηση.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

andygilios

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΑΘΗΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ

Ozymandias

2 ωρες ειναι λιγες για φορτιση νεας μπαταριας.......ασε την κανενα 6ωρο και ξαναδοκιμασε.

Iskios

Με τι φορτιστή φόρτισες την μπαταρία ?

Έλεγξε το ενδεχόμενο μήπως η φόρτιση των 2 ωρών έγινε σε 0,1Α (trickle charge / λαμπάκι πράσινο από την αρχή της φόρτισης)

jumbo

θα συμφωνισω με τον οζυ... 2 ωρες ειναι πραγματικα πολυ λιγος χρονος
κατι παρομοιο παντως που ετυχε σε μενα χρειαστηκε να αφησω την μπαταρια τουλαχιστον 7-8 ωρες για να ερθει ατα ισα της.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Shooter

Καλά ρε φίλε,έδωσες πόσα λεφτά για να το πάρεις από Ιταλία??Ας το έπαιρνες από το  να είχες και την εργοστασιακή εγγύησή του.

jumbo

Παράθεση από: AKIS21M στις  19 Νοε 2010, 19:39:36 ΜΜ
Καλά ρε φίλε,έδωσες πόσα λεφτά για να το πάρεις από Ιταλία??Ας το έπαιρνες από το  να είχες και την εργοστασιακή εγγύησή του.

ωραια βοηθεια.....αξιος
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Shooter

Παράθεση από: jumbo στις  19 Νοε 2010, 21:27:31 ΜΜ
ωραια βοηθεια.....αξιος
Πλακα μου κανεις;αμα δεν το δει τεχνικος οτι και λεμε..ειναι σαν να στειλω μαιλ στο γιατρο και του πω πονανε τα π@..ρια μου τι εχω;οσο αξιος και να 'μαι διαγνωση απο φορουμ δεν γινεται..

Powerplant

+1 στον Jumbo.

AKIS21M:
1. Όταν ο άλλος έχει πρόβλημα ή τον βοηθάς ή αν δεν μπορείς δεν κάνεις τίποτα. Απαντήσεις και σχόλια με στυλάκι "μπράβο μ.....κα" δεν βοηθούν.
2. Για ψάξτο καλύτερα το θέμα της "εργοστασιακής εγγύησης" πριν πεις οτιδήποτε.

Shooter

Παράθεση από: Powerplant στις  19 Νοε 2010, 21:57:29 ΜΜ
+1 στον Jumbo.

AKIS21M:
1. Όταν ο άλλος έχει πρόβλημα ή τον βοηθάς ή αν δεν μπορείς δεν κάνεις τίποτα. Απαντήσεις και σχόλια με στυλάκι "μπράβο μ.....κα" δεν βοηθούν.
2. Για ψάξτο καλύτερα το θέμα της "εργοστασιακής εγγύησης" πριν πεις οτιδήποτε.
1.Σε καμια περιπτωση δεν το ειπα για να τον θιξω αλλα οπως και να χει απο το φορουμ με το να ακουει τι του λεει ο καθενας χειροτερα ειναι..2.εσυ το εψαξες;γιατι εγω το εχω κανει..

Powerplant

Εχεις SOPMOD και πήγες στο Center και στο άνοιξαν;

hargyr

Αγαπητέ Powerplant,

Το  ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tokyo Marui αναλαμβάνει την επισκευή όλων των προϊόντων του οίκου.
Εάν η βλάβη δεν είναι επισκευάσιμη και οφείλεται σε εργοστασιακό λάθος (δεν έχει συμβεί ποτε σε Marui έως τώρα) και εφόσον είναι στην εγγύηση ανταλλάσσεται με καινούργιο.

Υπόψιν χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ γνήσια ανταλλακτικά Marui καθώς κάνουμε εξειδικευμένες παραγγελίες απευθείας από το εργοστάσιο
PLAY FAIR

Kallistos

Φίλε andygilios,

Συνενοήσου τηλεφωνικά με το Center. Μπορεί να βρείς κάποιο τεχνικό εκεί και να σε βοηθήσει τηλεφωνικά λεγοντας σου κάποια βασικά βήματα που ίσως να έχει παραλείψει.
Δες μερικά βήματα όμως που προτείνω.
1. οντως φορτισε την μπαταρία μεχρι το λαμπάκι του φορτιστή γίνει πράσινο.
2. Τοποθέτησε την μπαταρία.
3. Βάλε bb στον 80-αρη γεμιστήρα και βάλε τον στο όπλο.
4. Το SOPMOD δε λειτουργεί όπως τα απλά AEG. Για λόγους ρεαλισμού, οταν τελειώνουν τα bb στο γεμιστήρα, ενας διακόπης ανοιγει το ηλεκτρικό κύκλωμα και δεν περνάει ρευμα στο όπλο. Για να αφήσει το συστημα και λειτουργήσει το όπλο πρεπει με το που βάζεις το γεμιστήρα να πατήσεις στην αριστερή πλευρά του όπλου το κουμπάκι που στο πραγματικό όπλο απελευθερώνει το κλείστρο. Με το που το πατήσεις το ηλεκτρικό κύκλωμα κλείνει και δίνεται εντολή λειτουγείας.

Για δοκίμασε αυτο (αν δεν το χεις δοκιμάσει εννοείται)

Φιλικά,
Κάλλιστος
Ready... Steady... Fire...!!!

Kallistos

Ready... Steady... Fire...!!!

Ozymandias

+1 στον jumbo και εγω

ΠαράθεσηΚαλά ρε φίλε,έδωσες πόσα λεφτά για να το πάρεις από Ιταλία??

Σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι καλε μου φιλε, το AC δεν ειναι το μονο μαγαζι airsoft στο συμπαν, οποτε χαλαρωσε. Υπαρχει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυς κοσμος που ψωνιζει και απο αλλου, οποτε τετοιες "σοφιες" νομιζω οτι δεν εχουν θεση στο παρον νημα και στο παρον φορουμ.

Νησαφι, πια.....

Το παλικαρι πηρε το οπλο του απο εκει που του γουσταρε, γιατι ετσι του γουσταρε και βγηκε να μας πει ενα προβλημα που αντιμετωπισε. Ειτε λοιπον ξερουμε και τον βοηθαμε προτινοντας καποιες πιο απλες λυσεις ΠΡΙΝ παει στο σερβις, ειτε δεν γραφουμε τιποτα.

Πισω στο θεμα μας.....

Οταν πηγες να ριξεις, ειχες βαλει γεματο γεμιστηρα στο οπλο ή εκανες dry firing? Αν προσπαθησες να ριξεις με αδειο γεμιστηρα ενδεχομενως να ισχυει αυτο που αναφερει ο Καλλιστος

Shooter

Δεν λεω,υπαρχουν και αλλες αγορες εκτος Ελλαδας,αλλα πες μου εσυ που αρπαχτικες,αν θα ταλαιπωρηθει ο φιλος μας και αν θα βγαλει ακρη με την εγγυηση και αν πρεπει να το στειλει να πληρωσει και αλλα μεταφορικα;το νοημα μου ειναι με βαση το γεγονος οτι πριν αγορασεις κατι απ'εξω, σκεψου το τιμημα που εχει με το οφελος να το αγοραζες απο το AC! .-

WAR ANGEL

Σαν κατοχος SopMod μου εχει τυχει και εμενα αυτο.

Δοκιμασε να φορτισεις την μπαταρια σου περισσοτερο
Δοκιμασε να πιεσεις τον ''αναστολεα κλειστρου'' πριν την βολη και αφου εχεις βαλει γεμιστηρα.
Δοκιμασε να στρεψεις τον επιλογεα βολης στο Auto και μετα σε Semi.

Μεχρι τωρα οι παραπανω λυσεις εχουν θεραπευσει το προβλημα μου.

Ελπιζω να βοηθησα.

MAKISL

ΟΠΩς ΕΙΠΑΝ και πολλοι προλαλησατες .... ασε το θεμα της εγγυησης... αμα θες στειλε μου πμ να σου πω εγω για παπρια εγγυησεις και ας ειναι και απο ελλαδακαι απο οπου θες.... ενα οπλο που εχει προβλημα απο τη μανα του ας πουμε εσυ τι λες? δεν πρπει να σου το αλλαξουνε επι τοπου ? κι οχι να περιμενεις να "ερθει το ανταλλακτικο απο τη ελλη μερια της κολασης" (γιατι τοσο καιρο που κανει ναρθει μονο αν ερχεται απο κει δικαιολογειται.)  και θαθελα ναξερα ποιος απο εμας οταν αγοραζχει ενα οπλο υποχρεωνει το καταστημα να το ανοιξει και να το δοκιμασει ΠΡΙΝ το παραλαβει. Γιατι σε αναλογη περιπτωση ακομα και απο εδω να το παρεις αυτο που θα ακουσεις ειναι αστο να το δουμε και αν φτιαχνεται θα το επισκεασουμε και και και ...... ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΑΖΕΤΕ ΑΒΛΕΠΙ.... Αλλα για να το ξεριες αυτο οπως ειπα πεπει να το δοκιμασεισ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Τωρα απο ιντερνετ υπαρχουν κινδυνοι. Αν στο φιλο μας συνεχισει να μην δουλευει ... το καλυτερο για μενα ειναι ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL στο μαγαζι που το πηρε... και μετα να δεν βγει ακρη να δει μηπως το φτιαξει με καναν τεχνκο απο ελλαδα.... τι να σου οω φλε μου . σου ευχχομαι να βγαλεις γρηγορα ακρη
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Ozymandias

Φιλαρακι, νομιζω οτι εχεις μπερδευτει......το ερωτημα δεν ειναι απο που πρεπει να αγοραζει καποιος, αλλα τι θα κανει με το προβλημα του.
Mετα απο χρονια αγορων εντος και εκτος μπορω να σου πω οτι υπαρχουν πολλα συν και πολλα πλην τοσο στις αγορες απο Ελλαδα, οσο και στις αγορες απο εξω και ο καθενας μας τα σταθμιζει και κανει τις επιλογες του. Το να λεμε οτι η λυση ειναι μια, η αγορα πχ απο εξω η απο μεσα ειναι στην καλυτερη περιπτωση ανοησια, στην χειροτερη αβανταδοριλικι, δεν ειναι ομως εδω το thread να μιλαμε για το θεμα. Αν θες ανοιγουμε ειδικο thread και μιλαμε εκει.

Η απαντηση "ας αγοραζες απο το AC" που του εδωσες ειναι αφενος ακυρη, και αφεταιρου κομματακι...υποπτη. Στην τελικη δεν νομζω να χρειαζεται αβανταδορους το καταστημα, τα πανε μια χαρα.

Σε καθε περιπτωση εφοσον το καταστημα ειναι αντιπροσωπεια της ΤΜ στην Ελλαδα θα πρεπει να μπορει να λυνει τα προβληματα ολων των ΤΜ απ'οπου και αν αγοραστηκαν. Oσον αφορα τα της εγγυησης θα πρεπει να δουμε αν η εγγυηση ειναι του καταστηματος, η της εταιριας.