Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ AIRSOFT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ <<ΟΧΙ>>

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 13 Οκτ 2010, 11:29:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaliostro

1ον salamine προσεξε λίγο την γλώσσα σου φίλε...
2ον το να παίζεις με περιορισμένα πυρομαχικά αν θες να ξέρεις πρέπει να σε κάνει να έχεις ΣΙΓΟΥΡΕΣ βολές κ σίγουρα δεν σε κάνει ΑΘΑΝΑΤΟ.Δεν έχει καμιά σχέση η αθανασία των παραπληγικών που δεν έχουν τσίπα κ παίζουν ένα παιχνίδι που θέλει "μπάλες" στο παντελόνι κ ειλικρίνια με τα περιορισμένα πυρομαχικά.Εγώ είχα βρει 5 σακουλάκια μπίλιες στο πεδίο κ σταμάτησα να παίζω 1ος επειδή άρχισε να πονάει το γόνατο μου...
3ον ψώφησα 10 φορές κ όλες πήγαινα πάνω στο κορφοβούνι για να κάνω ρεσπόουν επειδή ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ κ είπα οτι θα παίξω...και όταν λες θα παίξω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ.Κάτι το οποίο δεν το διάβασε κάποιος κ έτσι είχε την διόπτρα επάνω στο όπλο του...
4ον μας έχει ζαλίσεις τα συκώτια με το σενάριο σου που δεν ήρθε κόσμος κ δεν το ακολούθησε κλπ κλπ εδώ κ 1 μήνα που έγινε το παιχνίδι σου.Αντί να πεις οτι έκανες μια προσπάθεια (και μπράβο σου) κ να βρεις τα λάθη να τα διορθώσεις απλά κάθεσε κ κλέγεσε...
5ον ο Whiskey για να παίξει ΣΩΣΤΑ τον ρόλο του, όπως προείπε, δεν έριξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΙΛΙΑ...χάλασε μια Κυριακή για να ρίξει 4 ΒΒ στις μετρήσεις...
6ον ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ όταν έχω 30 ΒΒ στην γεμηστήρα μου κ πρέπει να πετύχω κάποιον 5-6-10 φορές για να βγεί...σε κάποια φάση με πέτυχε δικός μου κ βγήκα,βλάκας ήμουν?τα φύλια πυρά είναι πυρά...δεν κοιτάς ποιος σε πέτυχε απλά λες "ΕΞΩ"!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

salamine153

Οταν γραφω κατι, καλο ειναι να μπαινουμε και στο νοημα ::)
ΠΟΤΕ δεν ειχα πει οτι το σεναριο δεν ειναι συμαντικο, το αντιθετο μαλιστα, αν δεις το θεμα μου για τα στοιχεια της Ανκαρια. Εκει το σεναριο δεν ηταν και πιο δυσκολο ομως ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΩΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Και ρωταω - οταν το σεναριο εφαρμοζεται μια χαρα και με ενθουσιασμο, παρα την αναμονη, τετοιες λεπτομεριες θα προσεχουμε; Που δεν ειχαν και καμια επιδραση; Και τι ειναι τωρα αυτο με τα ζαλισμενα συκωτια ??? >:( :-X Να κανω μια συγκριση δεν μπορω δηλαδη; :-X Καλη ειναι η προσωχη στα δεντρα, αλλα οχι οταν χανεται το δασος. Επισης, σε πειραζει μεγαλε η διοπτρα, αλλα, οπως φαινεται, δεν σε πειραζει το οτι στο δικο μας τομεα οι απεναντι απο τη πρωτη στιγμη γραψανε το οποιο σεναριο μη πω που :-X και δεν ηρθαν να κανουν επιθεση. Βαρεθηκαμε να τους περιμενουμε και καναμε επιθεση μονοι μας, 4 ατομα απεναντι σε οχυρομενους σε υψωμα 6-7. Και τι θελεις τωρα μεγαλε, να σου κανουμε ΣΙΓΟΥΡΕΣ βολες στα 30-40 μετρα και με τον ανεμο που ειχε ??? Και με 100 ββ ??? Και με τον "αξιοματικο" πιο δυσευρετο και απο τον μεντικ της Καισαριανης ???
Γενικα, τι προβλημα εχετε ολοι με το να γραψω καποια κριτικη ??? Φιλε kaliostro, αν εχεις προσεξει, εγω δεν "κλεγομαι", αντιθετως εχω γραψει 4 αλλα σεναρια απο την ιδια σειρα που εχουν μαζεψει ολες τις ιδεες απο τα μεχρι τωρα παιχνιδια. Αλλα αμα ειναι το σεναριο να μην εφαρμοζεται, μικρη ειναι η διαφορα τι λεει και ποσο ψαγμενω ειναι. Για αυτο και λεω - ΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ, ΚΙ ΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

SW1GEORGE

Φιλε Salanime τα προβληματα του οποιου σεναριου λυνονται επι τοπου και οχι μετα απο μερες.
παντα γραφοντε τα θετικα αυτου και οχι τα αρνητικα που 8α μπορουσες να τα πεις και prive μετα το περας του παιχνιδιου.
παντα εισαι αρνητικος και βγαζεις χολη απο μεσα σου.
γιατι?????
εσυ εισαι καλυτερος??
κανεις κατι παραπανω απο τους υπολοιπους??
εισαι μια χαρα σε ολα??

φιλικα

Γιωργος.

(δεν θελω απαντηση ειδικα απο σενα)
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

kaliostro

και όμως πειράζει το σκοπευτικό, αυτόν που το έβγαλε για να παίξει...βλάκας ήταν ο οποιοσδήποτε που το έβγαλέ?
ότι σενάριο κ να είναι πάντα κάνεις κριτική αρνητική (δεν μου άρεσε τα Α το Β το Γ) και πάντα λες οτι στο Ανκάρια μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....αυτό ειναι κλάψα...έκανες ένα σενάριο δεν πήγε καλά χώνεψε το κ σταμάτα...αν βάλω την λέξη ανκάρια στην αναζήτηση θα μου την βγάλει σε 50 διαφορετικά ποστ .Έλεος σταμάτα επιτέλους...
και έχει αρχίσει να με ενοχλέι πολύ το όλο σκηνικό με την μη τήρηση κανόνων καθώς κ με την μη επίβλεψη κ αποβολή απο το σενάριο ατόμων που δεν τηρούνε τους κανόνες...κ γι'αυτό κ μόνο ΔΕΝ θα σταματήσω να λέω οτι ακόμα κ ο ένας που έφερε την διόπτρα του εμενα με ενόχλησε που παίζω ΣΩΣΤΑ!Νιώθω σαν με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου...κα το παιδί με την διόπτρα είναι απλά η πρόφαση (μην νιώθει οτι του κάνω πρωσοπική επίθεση), ΟΛΟΙ μου την βιδώνουν αθάνατοι,με παραπάνω ΦΠΣ,οι "σιγα μην πάω μέχρι του διαόλου την μάνα για ρεσποουν", οι βγάζω τα γυαλιά-μάσκα μου την ώρα του παιχνιδιού, ΟΛΟΙ!!!
Το κακό έχει παραγίνει κ πρέπει να βρεθεί κάποιος που στο σενάριο του θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο κ θα διώξει όλη την ομάδα του οποιουδήποτε αθάνατου κ όχι μόνο αυτον....όλη την ομάδα του κεφτέ που έβγαλε τα γυαλιά κ δεν θα σηκώνει μύγα στο σπαθί του...εκεί είτε σ'αρέσει είτε όχι θα παίξεις σαν άνθρωπος κ όχι να πηγαίνεις για να ξεσκάσεις κ να γυρνάς σπίτι με παραπάνω νεύρα.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

salamine153

Ειπα εγω τιποτα ???
Σωστα τα λες αλλα οταν κατι γινεται λαθως, να μη το πω; Και ολοι οι αλλοι το ιδιο δεν ελεγαν πιο πριν; Απλα πρεπει να καταλαβαινουμε τι μας πειραζει πιο πολυ και τι εχει μεγαλητερη επιδραση. Κατα τα αλλα ηδη τοτε ειχα πει οτι το παιχνιδι ηταν πολυ καλο ;) ;) ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

illuvatar

Παράθεση από: salamine153 στις  27 Οκτ 2010, 23:54:39 ΜΜ
Illuvatar, εγω ποτε δεν λεω οτι ναναι >:(
Οτι ναναι λενε ορισμενοι απο σας - πρωτα γραψατε για αθανασιες, χωρις κανενας να μπορει να πει κατι συνκεκριμενο. Και τι αλλο περιμενατε, οταν ορισατε αυτη τη  >:( :o >:( :-[ :-X ??? με τις 100ββ; Με τετοιες αποστασεις και με τετοιο ανεμο ειναι απλα γελιο - αμα παιζαμε χοτελ ισως και να ελεγε κατι αυτο αλλα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η σκοπημοτητα - και οι δυο πλευρες ειχαν επαρκεια πυρομαχικων. Μετα γραψατε για καποιους που φυγανε, και τι να κανουν οι ανθρωποι, οπως εγω πχ που ηρθα σχεδον 2,5 ωρες πριν το παιχνιδι; Ηρθα ετσι, γιατι εσεις ετσι γραψατε, οχι γιατι ειμαι πιο κοντα απο τους υπολοιπους. Ξεροντας πως παιζουμε τις αλλες φορες, θα επρεπε ηδη να πειτε ενα μπραβο που οι ανθρωποι δεν φυγανε ΠΡΙΝ αρχισει το παιχνιδι, δεδομενου οτι παρα την αργοπορια παιξανε παρα πολυ καλα - μακαρι στο δικο μου σεναριο να υπηρχε τοσος κοσμος και με τετοια αποφασιστικοτητα :o Οι παικτες εφυγαν γιατι επαιξαν καλα, κουραστηκαν και πεινασαν - το σουβλατζιδικο ηταν γεματο 8) και οχι γιατι δεν ειναι καλοι παικτες. Τελος, τι ειναι παλι αυτο με λογοκρισια φωτογραφιας ??? >:(

τσαμπα καιει η λαμπα.........

μακαρι φιλε kaliostro να σκεφτοντουσαν ολοι ετσι....εσυ(και πολλοι  αλλοι βεβεια)πολυ καλα τα λες αλλα.....φιλε sw1george συμφωνω απολυτα.
''...engaging tango....'''

dragon236

καλημερα σας κυριοι.
εγω θα πω κατι και οποιος θελει το δεχεται οποιος δεν θελει δικαιωμα του.
.δημιουργηθηκε ενα σεναριο και ολοι μας δηλωσαμε συμετοχη με γνομωνα οτι ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.....
ειλικρινα δεν μπορω να πω οτι με χαλασε και τοσο πολυ αν καποιος ειχε σκοπευτικο η αν καποιος ηταν αθανατος διοτι σε καθε παιχνιδι υπαρχει καποιος που τα κανει ολα αυτα  ;D
προσωπικα ειμουνα ξενυχτης και δεν ειχα κοιμηθει ουτε 10 λεπτα για αυτο και αργησα να ερθω στο πεδιο :-X

ΑΛΛΑ

σεβομαι 100% τους ανθρωπους που νευριασαν με τους παραπανω κυριους (αθανατους και τα λοιπα)
και συμφωνω οτι δεν ειναι βλακες οι 10 που παιζουν σωστα αλλα ειναι βλακες και κατι πολυ χειροτερο οι 5 που κανουν οτι τους κατεβει στο πεδιο οπου δειχνει πως δεν σεβονται τιποτα.

για να τελειωνουμαι θα ηθελα να πω ενα τεραστιο ευχαριστω στους
1)διοργανωτες οι οποιοι προσπαθησαν να φτιαχουν ενα πολυ καλο σεναριο και το πετυχαν ασχετα αν ισως ηθελε καποιες πολυ μικρες διορθοσεις ισως και οχι (κατ'εμε δεν ηθελε διοτι εμεις οι ιδιοι το σκατωσαμε το σεναριο)

και μπραβο τους που κυκλοφορουσαν σε ολο το πεδιο κανοντας τον διαιτητη.
2)στους ανθωπους που ακολουθησαν το σεναριο με αποτελεσμα οι ιδιοι να μην ριξουν ουτε ενα μπιλακι (whiskey)
3)σε ολα τα παιδια που ηρθαν και περασαν μια πολυ ομορφη κυριακη μαζι μου.

κυριοι σας ευχαριστω παρα πολυ που μου χαρισατε μια παρα πολυ ομορφη κυριακη την οποια ειχα αναγκη και ειλικρινα ευχομαι να περναμε καλα καθε κυριακη γιατι πιστευω οτι το εχουμε αναγκη.

τελος θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην συνεχιστει αυτη η "κοντρα" διοτι και τις καρδιες σας χαλατε αλλα και δεν βγαζει πλεον τιποτα κανεις , παει περασε μια βδομαδα και οτι εγινε εγινε απλα ας προσπαθησουμε να ηρεμησουμε
ζητω συγνωμη για την παρεμβαση μου αλλα πιστευω οτι ειμαστε μια "παρεα" και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε  :)
always forgive but never forget!!

Palladin

Αφού η πίκρα και ο θυμός καταλάγιασαν και η ψυχραιμία επέστρεψε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο σενάριο και αν εξαιρέσουμε το τέλος του πιστεύω πως ήταν πολύ καλό (όπως το είδα εγώ απ' έξω ώς διαιτητής και όχι ως παίκτης). Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη για τα προβλήματα που προέκυψαν και κυρίως για την καθυστέρηση της έναρξης που λόγω αυτής της καθυστέρησης έγιναν πολλά παρατράγουδα.

Λόγω του ότι δεν έγινε briefing δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχουμε αθανασίες και "αθανασίες" από άγνοια, χαρακτηριστική περίπτωση ενός παιδιού που νόμισε ότι βρισκοντάς τον η μπίλια στο δάχτυλο δεν έπρεπε να βγει ή βρίσκοντας η μπίλια στο όπλο ότι θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά ή επειδή η μπίλια πέρασε από 2 παράθυρα δεν είναι hit και άλλα...

Off topic
Οι highlanders για κάποιο χρονικό διάστημα λίγων μηνών είχαν περιοριστεί με αποτέλεσμα οι "κλασικοί" που τους ξέρουμε όλοι να φαίνονται περισσότερο αλλά τώρα τελευταία επανήλθαν πιο δυναμικά και καταφέρνουν να κάνουν τα νεύρα όλων τσατάλια... Όταν θα καταλάβουμε όλοι ότι δεν μας έκανε κανένας ρόμπα, δεν θα μας πέσουν τα μούτρα, δεν ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ άμα βγούμε για respawn ή φωνάξουμε medic θα είμαστε όλοι στο τέλος του κάθε παιχνιδιού χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι ότι περάσαμε μια όμορφη Κυριακή. Κύριοι highlanders το άθλημα/χόμπι με το οποίο ασχολούμαστε αν δεν το έχετε καταλάβει προυποθέτει ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ μαζί με ΦΙΛΟΤΙΜΟ και τα παντελόνια σας ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! Αν δεν τα έχετε αυτά καθήστε σπίτι σας, εμείς δεν έχουμε καμία όρεξη να μας καταστρέφετε τα παιχνίδια και τα νεύρα.
On topic

Για κάποια όπλα που αναφέρθηκαν ότι ήταν εκτός ορίων από μένα τουλάχιστον ΔΕΝ πέρασε ούτε 1. Χαρακτηριστική περίπτωση του παιδιού με το GBB που τον ανάγκασα να αλλάξει βαλβίδα 2 φορές για να παίξει αφού στη αρχική μέτρηση βγήκε πολύ παραπάνω. Τώρα για κάποια που είχαν σύγχρονα σκοπευτικά βοηθήματα δυστυχώς ξεχάστηκα ότι έπρεπε να μην υπάρχουν και όταν το θυμήθηκα είχε προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι...

Τα αερομαχικά για τα οποία γίνεται αρκετή κουβέντα ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι όπως τα δώσαμε προσπαθώντας να γίνουμε όσο μπορούσαμε ιστορικά σωστοί, οι Ελληνες στο συγκεκριμένο γεγονός είχαν ελάχιστα πυρομαχικά και οι Ιταλοί πολλά περισσότερα οπότε βάση του σενάριου δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούν αερομαχικά από αντίπαλους ή από αξιωματικούς συν ότι η πλευρά των Ελλήνων πήρε και άλλα αερομαχικά κατά τη διάρκεια του σεναρίου από μένα. Δυστυχώς ΚΑΙ αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να αναφερθεί στο briefing που δεν έγινε, δηλαδή ότι εφ' όσον βρισκόμαστε σε μια περίοδο που τα όπλα είχαν μια συγκεκριμένη ταχυβολία ΠΡΕΠΕΙ και εμείς να το αναπαραστήσουμε κατάλληλα, αν κάποιοι ήρθαν με σκοπό να παίξουν με 1000-2000 μπίλιες σε λάθος παιχνίδι ήρθαν αφού δεν διάβασαν το σενάριο πρώτα...

Κάποιοι ακούστηκε ότι κουράστηκαν ή βαρέθηκαν, δεκτό και πολύ λογικό αφού ορισμένοι ήταν αναγκασμένοι να ανεβοκατεβαίνουν τα κατσάβραχα για να πάνε για respawn. Εγώ όταν σε κάποιο παιχνίδι κουράζομαι και δεν θέλω να συνεχίσω περιμένω μέχρι να με βγάλει κάποιος με hit και μετά στο respawn κάθομαι εκεί χωρίς να τραβάω και την υπόλοιπη ομάδα μαζί μου... Προφανώς είμαι από τους λίγους που το εφαρμόζω αυτό γιατί την Κυριακή κάποιοι που κουράστηκαν ή βαρέθηκαν έπρεπε να σταματήσουν όλο το παιχνίδι χωρίς να σεβαστούν τους υπόλοιπους που ήθελαν να παίξουν κι άλλο γι' αυτό πικράθηκα αλλά και νευρίασα... Μένει και αυτό στα υπ όψιν μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα για την επόμενη διοργάνωση (αν υπάρξει...) ώστε να βρεθεί τρόπος να μην ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο.

Κλείνοντας να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά όλους που ήρθατε, παίξατε, βοηθήσατε να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή.

Ο βοηθός της διοργάνωσης
Palladin

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους σας.

Ως αρχηγος των Ιταλικων δυναμεων
ειμουνα στο κεντρο του πεδιου για να εχω οπτικη εικονα τις τακτικης καταστασης των δυναμεων μου.
εδωσα εφεδρικα πυρομαχικα  στους αρχηγους των  ομαδων αναλογα με την δυναμη των ανδρων που ειχαν.
μεσω ασυρματου  αναφερθηκε ετοιμοτητα ομαδων και στις 12:00 δωθηκε απο την οργανωση το οκ για την εναρξη των επιχειρησεων.
κατα την διαρκεια τις  εφοδου απο την μερια των Αγ. σαραντα αναφερθηκε επαφη με των εχθρο και εμπλακηκαν 3 ομαδες ιταλων για την αντιμετωπηση τους.
στο κεντρο και στην περιοχη Λεσκοβικι δεχθηκαμε επιθεση απο ομαδα ελληνων και μας πηραν την πολη και με αντεφοδο την ξαναπηραμε ( εκει δεχθηκα πηρα απο των GPS κ λογω του μαλλινου καπελου δεν καταλαβα το κτυπημα και μετα την υποδηξη του αποδεχθηκα το κτυπημα κ του εδωσα οτι πυρομαχικα ειχα κ  πηγα στην επομενη πολη για respawn  και ξανα μπηκα στο παιχνιδι,  στην περιοχη που ειμουνα οτι επεισοδιο διαφωνιας  υπηρχε δωθηκε λυση με αποδοχη και απο τις 2 μεριες.
Οταν μας πηραν τις πολεις Λεσκοβικι κ Ερσεκα το respawn γινοταν στην πολη Κλεισουρα με οτι υπολειματα ειχα μαζεψει κ καναμε αντιπιθεσεις .
Κατα τι διαρκεια των μαχων αναφερθηκε ελειψη πυρομαχικων απο ομαδες κ εδωσα εντολη να σταλει αγγελιοφορος για να παραλαβει τα πυρομαχικα ( μαλλον δεν εφτασαν λογω τις διαρηξης του πεδιου απο τους Ελληνες )
Κατα τις 13:00 και ενω ειμουνα στον πυργο ειδα λαο να φευγει κ να πηγενει στο safe hause και στην ερωτηση που εκανα  πειρα απαντηση οτι δωθηκε τελος ενω ακομα  ο Whiskey με τις ομαδες του  εκανε εφοδο στα υψωματα για την καταληψη και των αλλων πολεων ( μπραβο του ).

Τωρα στα γεγονοτα :
1. Δεν μου αρεσει να σχολιαζω κ  να κανω παρατηρησεις δημοσια για  παιχνιδια αλλων (Τους τα λεω προσωπικα)
2. Αυτος που διωργανωνει παιχνιδι δεν ειναι φωσκολος  για να κανει την καλυτερη σκηνοθεσια, και ουτε Ωνασης για να αναλαβει ολο το κοστος επανω του για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
3. Περιμενει 1 μπραβο απο εμας που παμε εκει για να πεξουμε ωστε να συνεχειση πιο δρυμιτερως την επομενη φορα για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
4. δεν ειμαστε στρατος που κανει προασκησεις για να πετυχει των τελικο συντονισμο των δυναμεων του αλλα και την οργανωση που εχει. εμεις ειμαστε αγνωστη μεταξυ μας επι το πλειστον και δεν γινεται να καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο μεσα σε μια κυριακη για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
5. Αθανατοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν γιατι ειναι ετσι το παιχνιδι που δεν μπορεις να καταλαβεις εαν των κτυπησε η μπιλια. βεβαια σε περιπτωσεις εμφανεις τοτε παμε αλλου αλλα πιστευω οτι σαν νοημων οντα πρεπει να βρισκουμε λυση  μεταξυ μας ( εγω σαν αρχη εχω οτι δεν καθομαι να ασχοληθω κ φευγω για το respawn, κ αυτο λεω κ σε φιλους που ερχονται 1 φορα σε παιχνιδι ) κανε και εσυ αυτο για σενα αγνωστε κακε παιχτη .
6. Μην συγκρινεται ασχετα παιχνιδια ρολου αλλα και εποχης με αλλα.

Εγω περασα τελεια την Κυριακη εφαγα ββ απο φιλους κ αγνωστους παικτες, ειδα φιλαρακια που τα βλεπω μονο στα πεδια.

Και θα πω παλι ενα μεγαλο μπραβο στα Μ.Α.Τ αλλα κ σε ολους εσας που εισασταν παρων για να περασουμε καλα σε ενα πολυ δυσκολο σεναριο.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΥΓ. συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη.

illuvatar

ρε παιδια...εχει κανεις το βιντεακι που  τραγουδαμε τον εθνικο υμνο?πως και δεν το ανεβασατε? :)
''...engaging tango....'''

Powerplant

ampelift

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  28 Οκτ 2010, 13:32:19 ΜΜ
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους σας.

Ως αρχηγος των Ιταλικων δυναμεων
ειμουνα στο κεντρο του πεδιου για να εχω οπτικη εικονα τις τακτικης καταστασης των δυναμεων μου.
εδωσα εφεδρικα πυρομαχικα  στους αρχηγους των  ομαδων αναλογα με την δυναμη των ανδρων που ειχαν.
μεσω ασυρματου  αναφερθηκε ετοιμοτητα ομαδων και στις 12:00 δωθηκε απο την οργανωση το οκ για την εναρξη των επιχειρησεων.
κατα την διαρκεια τις  εφοδου απο την μερια των Αγ. σαραντα αναφερθηκε επαφη με των εχθρο και εμπλακηκαν 3 ομαδες ιταλων για την αντιμετωπηση τους.
στο κεντρο και στην περιοχη Λεσκοβικι δεχθηκαμε επιθεση απο ομαδα ελληνων και μας πηραν την πολη και με αντεφοδο την ξαναπηραμε ( εκει δεχθηκα πηρα απο των GPS κ λογω του μαλλινου καπελου δεν καταλαβα το κτυπημα και μετα την υποδηξη του αποδεχθηκα το κτυπημα κ του εδωσα οτι πυρομαχικα ειχα κ  πηγα στην επομενη πολη για respawn  και ξανα μπηκα στο παιχνιδι,  στην περιοχη που ειμουνα οτι επεισοδιο διαφωνιας  υπηρχε δωθηκε λυση με αποδοχη και απο τις 2 μεριες.
Οταν μας πηραν τις πολεις Λεσκοβικι κ Ερσεκα το respawn γινοταν στην πολη Κλεισουρα με οτι υπολειματα ειχα μαζεψει κ καναμε αντιπιθεσεις .
Κατα τι διαρκεια των μαχων αναφερθηκε ελειψη πυρομαχικων απο ομαδες κ εδωσα εντολη να σταλει αγγελιοφορος για να παραλαβει τα πυρομαχικα ( μαλλον δεν εφτασαν λογω τις διαρηξης του πεδιου απο τους Ελληνες )
Κατα τις 13:00 και ενω ειμουνα στον πυργο ειδα λαο να φευγει κ να πηγενει στο safe hause και στην ερωτηση που εκανα  πειρα απαντηση οτι δωθηκε τελος ενω ακομα  ο Whiskey με τις ομαδες του  εκανε εφοδο στα υψωματα για την καταληψη και των αλλων πολεων ( μπραβο του ).

Τωρα στα γεγονοτα :
1. Δεν μου αρεσει να σχολιαζω κ  να κανω παρατηρησεις δημοσια για  παιχνιδια αλλων (Τους τα λεω προσωπικα)
2. Αυτος που διωργανωνει παιχνιδι δεν ειναι φωσκολος  για να κανει την καλυτερη σκηνοθεσια, και ουτε Ωνασης για να αναλαβει ολο το κοστος επανω του για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
3. Περιμενει 1 μπραβο απο εμας που παμε εκει για να πεξουμε ωστε να συνεχειση πιο δρυμιτερως την επομενη φορα για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
4. δεν ειμαστε στρατος που κανει προασκησεις για να πετυχει των τελικο συντονισμο των δυναμεων του αλλα και την οργανωση που εχει. εμεις ειμαστε αγνωστη μεταξυ μας επι το πλειστον και δεν γινεται να καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο μεσα σε μια κυριακη για σενα αγνωστε κακε παιχτη.
5. Αθανατοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν γιατι ειναι ετσι το παιχνιδι που δεν μπορεις να καταλαβεις εαν των κτυπησε η μπιλια. βεβαια σε περιπτωσεις εμφανεις τοτε παμε αλλου αλλα πιστευω οτι σαν νοημων οντα πρεπει να βρισκουμε λυση  μεταξυ μας ( εγω σαν αρχη εχω οτι δεν καθομαι να ασχοληθω κ φευγω για το respawn, κ αυτο λεω κ σε φιλους που ερχονται 1 φορα σε παιχνιδι ) κανε και εσυ αυτο για σενα αγνωστε κακε παιχτη .
6. Μην συγκρινεται ασχετα παιχνιδια ρολου αλλα και εποχης με αλλα.

Εγω περασα τελεια την Κυριακη εφαγα ββ απο φιλους κ αγνωστους παικτες, ειδα φιλαρακια που τα βλεπω μονο στα πεδια.

Και θα πω παλι ενα μεγαλο μπραβο στα Μ.Α.Τ αλλα κ σε ολους εσας που εισασταν παρων για να περασουμε καλα σε ενα πολυ δυσκολο σεναριο.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΥΓ. συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη.

+750