Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ AIRSOFT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ <<ΟΧΙ>>

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 13 Οκτ 2010, 11:29:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ernestos

από πια ομάδα ήταν αυτός? και εγώ εντόπισα έναν που έκανε τον αθάνατο και δεν το λέω μονο εγώ και σε αλλα δυο παιδιά το ίδιο έκανε (τον πέτυχα 5 φορες συνεχόμενα από όχι μακρινή απόσταση και αυτός συνέχιζε, το έβλεπα που τον πετύχαινα μέχρι να μου ρίξει αυτός και να βγω εγώ έξω)

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

G.P.S.

Φιλοι μου αθανατοι δυστυχως υπαρχουν πολλοι.  >:(  :-[ :-\
Ας μην χαλαμε ομως αυτο νημα & την διαθεση των διοργανωτων που κοπιασαν για ολους μας.  :-*
Οποιος θελει να κατονομασει προσωπα & καταστασεις ας ανοιξει ενα νεο νημα να τα πει.  :)

SW1GEORGE

Παράθεση από: G.P.S. στις  25 Οκτ 2010, 22:38:21 ΜΜ
Ας μην χαλαμε ομως αυτο νημα & την διαθεση των διοργανωτων που κοπιασαν για ολους μας.  :-*
Οποιος θελει να κατονομασει προσωπα & καταστασεις ας ανοιξει ενα νεο νημα να τα πει.  :)

+ 1
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ampelift

Παράθεση από: G.P.S. στις  25 Οκτ 2010, 22:38:21 ΜΜ

+1 Σταματήστε να ασχολείστε ;)

tRappED7

Συγχωρεστε μου την παρεμβαση αλλα...αλλιως τα μαθαμε... κάποτε...
Μην συμβιβάζεστε αποδέχοντάς το...το δικο σας παιχνιδι ειναι που χαλαει...

airsoft και αθανατοι δεν πανε μαζί...όπως και να το κάνουμε...

Δεν χρειαζεται ομως να γραφονται σελιδες  στο φορουμ για τα περιστατικα.
Λυστε το εκεινη την ωρα.
Λύστε το στο πεδιο. Γι'αυτο το ονομασανε πεδιο...σημαίνει πεδίο τιμής...

Μονο εκεινη την ωρα ή ακομα και στη ληξη του παιχνιδιου.
εκει μπροστα σε ολους...
αλλιως 3 μερες μετα δεν αξιζει..."δεν ειδα, δεν ακουσα, πώς ειπατε? συγγνωμη κυριε ποιος ειστε?"

και πάλι συγχωρεστε μου την παρεμβαση αλλά θλίβομαι όταν βλεπω επαναλαμβανομενες καταστάσεις...

G.P.S.

Παράθεση από: tRappED7 στις  25 Οκτ 2010, 23:14:20 ΜΜ
Συγχωρεστε μου την παρεμβαση αλλα...αλλιως τα μαθαμε... κάποτε...
Μην συμβιβάζεστε αποδέχοντάς το...το δικο σας παιχνιδι ειναι που χαλαει...

airsoft και αθανατοι δεν πανε μαζί...όπως και να το κάνουμε...

Δεν χρειαζεται ομως να γραφονται σελιδες  στο φορουμ για τα περιστατικα.
Λυστε το εκεινη την ωρα.
Λύστε το στο πεδιο. Γι'αυτο το ονομασανε πεδιο...σημαίνει πεδίο τιμής...

Μονο εκεινη την ωρα ή ακομα και στη ληξη του παιχνιδιου.
εκει μπροστα σε ολους...
αλλιως 3 μερες μετα δεν αξιζει..."δεν ειδα, δεν ακουσα, πώς ειπατε? συγγνωμη κυριε ποιος ειστε?"

και πάλι συγχωρεστε μου την παρεμβαση αλλά θλίβομαι όταν βλεπω επαναλαμβανομενες καταστάσεις...
Για αυτο υπαρχουν οι διαιτητες !!!

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι εγω ξερω τουλαχιστον 2 περιπτωσεις αθανατων
που η διοργανωση (Palladin) επενεβη & οι παραβατες αποχωρησαν χωρις να χαλαστει κανενας.
Στον αντιποδα σε μια αλλη "διαμαχη" με καλη διαθεση & απο τους 2 παιχτες λυθηκε "κοινη συναινεση".

Αν υπαρχουν διατητες & επεμβενουν (if you remember) :
1. Οι παραβατες θα συμμορφωνονται
2. Η διαθεση των υπολοιπων παικτων & η εξελιξη του σεναριο δεν θα χαλαει.

Maleficus

βρές μου ένα κακόμοιρο "βλάκα" (για αυτό είναι σε εισαγωγικά) που μπορεί να πάιζει μόνο μία φορά την εβδομάδα για να κάνει το διαιτητή ....
όχι .... βρές μου 4 "βλάκες" διότι ένας δε γίνεται να καλύψει όλο το πεδίο !
τον βρήκες λάθος ;  πήγαινε κοντά του και "κερασέ" τον καφέ στο safe house να του εξηγήσεις τι έκανε και τι επιπτώσεις έχει αυτό στο παιχνίδι ....
δεν υπάρχει ούτε η νοοτροπία ούτε η διαθέση ούτε η πολυτέλεια απο κανένα για να κάνει το διαιτητή ! στο χέρι μας είναι !

polemarxos911

Συγνωμη εκμερους ολων των παιδιων (πολεμαρχος σταυρος3 καστηλ the question) που δεν ειρθαμε τελικα αλλα υπηρχε προβλημα με την ωρα.
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

Whiskey

Ειπα να μην μιλησω αλλα θα κανω μια μικρη υποχωρηση απο την αρχικη μου αποφαση ...

Ως ορισμενος διοικητης της Ελληνικης πλευρας δεν εριξα ουτε μπιλια ... περιοριστηκα αυστηρα στον ρολο που μου ανεθεσε ο διοργανωτης, μιλωντας ακαταπαυστα (ζηταω συγνωμη για αυτο ομως δε γινοταν αλλιως) μεσω ασυρματου με ολες τις ομαδες της πλευρας μου ... αυτος ηταν ο ρολος μου.

Απο την θεση μου εβλεπα πολλα ... απο αναφορες ... αρκετες που αφορουσαν αθανατους ... ομως τιποτε απο αυτα δε με ενοχλησε.

Αυτο ομως που με ενοχλησε ηταν η αδιαφορια καποιων για το παιχνιδι ...

Θεωρω πως καποιοι και απο τις 2 πλευρες, φερθηκαν με απολυτη αγενεια προς την διοργανωση καθως απο ενα σημειο και μετα προτιμησαν να καθησουν συζητωντας κανοντας "πηγαδακια" και απαξιωνοντας το παιχνιδι.

Να τονισω οτι αυτα που ειδα και ακουσα δεν αφορουν ατομα της μιας ή της αλλης πλευρας ... ειδα πλακιτσα και κουβεντουλα σε ενα συνολο παικτων ΚΑΙ απο τις 2 πλευρες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!

Στο τελος και διχως προφανη λογο ειδα πολλους παικτες απο αυτη την "δημιουργηθησα παρεουλα" να σηκωνονται και να φευγουν λες και το παιχνιδι ειχε ληξει !! δηλαδη κυριοι κατι δε σας αρεσε και ειπατε να σηκωθειτε να φυγετε ? εσεις που εκτιματε το fair play και την ευγενη αμιλα ? εσεις που με τα ιδια μου τα αφτια σας ακουσα να λετε "ρε δε παμε να παιξουμε κανενα CQB να γουσταρουμε ? " ... μηπως την επομενη φορα να μην ερθετε ? πειτε οτι εχετε πονοκεφαλο ... θα σας πιστεψουμε.

Ονοματα και διευθυνσεις δε θα δωσω ... το αν λεω ψεμματα κρατηστε το για την παρτη σας και μην μου "ξανα-μιλατε" αν θελετε θεωρωντας με μαλακα ή οτι αλλο ... εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου ... τα υπολοιπα δικα σας.

Ναι ... ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες ... οχι μονο για την διαθεση και προσπαθεια να μας προσφερουν διασκεδαση αλλα και που, ως κυριοι, δε μιλησαν ακομα και οταν καποιοι τους διαλυσατε το παιχνιδι ...

Μπραβο ρε μαγκες ...

Καλη συνεχεια σε ολους.

SAPPER

Παράθεση από: Whiskey στις  26 Οκτ 2010, 14:27:10 ΜΜ
Ειπα να μην μιλησω αλλα θα κανω μια μικρη υποχωρηση απο την αρχικη μου αποφαση ...

Ως ορισμενος διοικητης της Ελληνικης πλευρας δεν εριξα ουτε μπιλια ... περιοριστηκα αυστηρα στον ρολο που μου ανεθεσε ο διοργανωτης, μιλωντας ακαταπαυστα (ζηταω συγνωμη για αυτο ομως δε γινοταν αλλιως) μεσω ασυρματου με ολες τις ομαδες της πλευρας μου ... αυτος ηταν ο ρολος μου.

Απο την θεση μου εβλεπα πολλα ... απο αναφορες ... αρκετες που αφορουσαν αθανατους ... ομως τιποτε απο αυτα δε με ενοχλησε.

Αυτο ομως που με ενοχλησε ηταν η αδιαφορια καποιων για το παιχνιδι ...

Θεωρω πως καποιοι και απο τις 2 πλευρες, φερθηκαν με απολυτη αγενεια προς την διοργανωση καθως απο ενα σημειο και μετα προτιμησαν να καθησουν συζητωντας κανοντας "πηγαδακια" και απαξιωνοντας το παιχνιδι.

Να τονισω οτι αυτα που ειδα και ακουσα δεν αφορουν ατομα της μιας ή της αλλης πλευρας ... ειδα πλακιτσα και κουβεντουλα σε ενα συνολο παικτων ΚΑΙ απο τις 2 πλευρες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!

Στο τελος και διχως προφανη λογο ειδα πολλους παικτες απο αυτη την "δημιουργηθησα παρεουλα" να σηκωνονται και να φευγουν λες και το παιχνιδι ειχε ληξει !! δηλαδη κυριοι κατι δε σας αρεσε και ειπατε να σηκωθειτε να φυγετε ? εσεις που εκτιματε το fair play και την ευγενη αμιλα ? εσεις που με τα ιδια μου τα αφτια σας ακουσα να λετε "ρε δε παμε να παιξουμε κανενα CQB να γουσταρουμε ? " ... μηπως την επομενη φορα να μην ερθετε ? πειτε οτι εχετε πονοκεφαλο ... θα σας πιστεψουμε.

Ονοματα και διευθυνσεις δε θα δωσω ... το αν λεω ψεμματα κρατηστε το για την παρτη σας και μην μου "ξανα-μιλατε" αν θελετε θεωρωντας με μαλακα ή οτι αλλο ... εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου ... τα υπολοιπα δικα σας.

Ναι ... ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες ... οχι μονο για την διαθεση και προσπαθεια να μας προσφερουν διασκεδαση αλλα και που, ως κυριοι, δε μιλησαν ακομα και οταν καποιοι τους διαλυσατε το παιχνιδι ...

Μπραβο ρε μαγκες ...

Καλη συνεχεια σε ολους.

Φίλε απόστολε Respect!!! η περιγραφή σου δεν έχει καμιά απόκλιση με αυτήν που με πικρία άκουσα από τον φίλο Rookie Jo, και τα φαντάσματα της ομάδας μου που παρευρέθηκαν σε αυτήν την ηρωική αναπαράσταση, την οποία έπρεπε να την αγαπήσουμε όλοι καθότι δεν επρόκειτο για ένα απλό Κυριακάτικο παιχνιδάκι...

Δεν έκανα καμιά αναφορά παρότι είμαι ο συνήθης "κράχτης" (βλέπετε δεν το βουλώνω το ρημάδι γιατί δεν ξέρω από πολιτική) καθότι ήμουν άρρωστος στο κρεβάτι και δικαίως θα μου έλεγαν κάποιοι.. αφού δεν ήσουν εκεί τι μιλάς...

Χαίρομαι που σε βλέπω πάντως να λες τα πράγματα με το όνομα τους... (αν και δεν λες ονόματα όλοι ξέρουμε και έχουμε καταλάβει...)  ;)

Είναι αυτό που λέω πολλές φορές "Μερικοί κάνουν περισσότερο πολιτική παρά παίζουν Airsoft" μάλλον λάθος χόμπι έχουν διαλέξει φίλε Απόστολε...

Giotsil

Παρατήρηση 1.: Είδα αρκετοί να δυσαρεστούνται λόγω αθανάτων
Παρατήρηση 2: Είδα επίσης να αποχωρούν κάποιοι λόγω αυτού του λόγου
και όταν αρχίζει να φεύγει ένας,φεύγει 2ος, φεύγει 3ος .... ε ομαδικό παιχνίδι
είναι και γίνεται γενικό το φαινόμενο.

Emperor

Συμφωνώντας με όλα τα παραπάνω αγαπημένοι μου φίλοι, και επειδή τα πάντα στη ζωή αλλά και στο μαγικό μας χόμπι βασίζονται στην λογική και την αντίληψη, παραθέτω τον παρακάτω διάλογο με έναν "εχθρό" τον οποίο είχα κυριολεκτικά "γαζώσει" με το MP-40 προς το τέλος του σεναρίου στις παρυφές του δάσους κάτω από τις θέσεις των "ιταλών":

-Πόσες πρέπει να φας πια για να βγεις ρε φίλε?
-Ρε φίλε, έχω βγει 8 φορές, να βγω και 9? Βγαίνω...

??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) :P :P :P :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Θυμάμαι και τους highlanders στο paintball όμως...που είχαν ξεχάσει να πλύνουν τις παραλλαγές και τις μάσκες τους από το προηγούμενο σενάριο....και άλλα πολλά...αλλά παίδες έτσι είναι τα πράγματα...δε θα παίζουμε με αληθινά πυρά ποτέ. Και εδώ τουλάχιστον επειδή το game είναι βασισμένο στο fair play, δεν έχω παράπονο. Το συντριπτικό ποσοστό το τηρεί (ειδικά οι ομάδες) και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Τι να κάνουμε τώρα να φέρω το "crosman" ειδικά για τους αθάνατους?
Ας είμαστε όλοι καλά.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

illuvatar

παιδια εγω ενα θα σας πω/δειξω........σας παραπεμπω στις φωτογραφιες που ανεβασε ο θανος στο σετ2 ,10η σειρα, 4η φωτογραφια και βγαλτε μονοι σας συμπερασματα......
''...engaging tango....'''

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: illuvatar στις  27 Οκτ 2010, 12:37:53 ΜΜ
παιδια εγω ενα θα σας πω/δειξω........σας παραπεμπω στις φωτογραφιες που ανεβασε ο θανος στο σετ2 ,10η σειρα, 4η φωτογραφια και βγαλτε μονοι σας συμπερασματα......

δεν καταλαβα για πια μιλας!!
ποσταρε εδω την φωτο για το δουμε

dragon236

always forgive but never forget!!

illuvatar

salamine153

Κανα βιντεο θα εχει τελικα ??? ??? ???
Εμ βεβαια, το σκοπευτικο σας πειραξε ολους τωρα :P
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

.
Παράθεση από: salamine153 στις  27 Οκτ 2010, 21:10:27 ΜΜ
Κανα βιντεο θα εχει τελικα ??? ??? ???
Εμ βεβαια, το σκοπευτικο σας πειραξε ολους τωρα :P
...ο καθένας με την τρέλα του..διάβασε ΠΑΛΙ τους κανόνες του σεναρίου...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

illuvatar

salamine τους ξεχασες τους ορους του σεναριου???μη λες οτι να'ναι......

salamine153

Illuvatar, εγω ποτε δεν λεω οτι ναναι >:(
Οτι ναναι λενε ορισμενοι απο σας - πρωτα γραψατε για αθανασιες, χωρις κανενας να μπορει να πει κατι συνκεκριμενο. Και τι αλλο περιμενατε, οταν ορισατε αυτη τη  >:( :o >:( :-[ :-X ??? με τις 100ββ; Με τετοιες αποστασεις και με τετοιο ανεμο ειναι απλα γελιο - αμα παιζαμε χοτελ ισως και να ελεγε κατι αυτο αλλα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η σκοπημοτητα - και οι δυο πλευρες ειχαν επαρκεια πυρομαχικων. Μετα γραψατε για καποιους που φυγανε, και τι να κανουν οι ανθρωποι, οπως εγω πχ που ηρθα σχεδον 2,5 ωρες πριν το παιχνιδι; Ηρθα ετσι, γιατι εσεις ετσι γραψατε, οχι γιατι ειμαι πιο κοντα απο τους υπολοιπους. Ξεροντας πως παιζουμε τις αλλες φορες, θα επρεπε ηδη να πειτε ενα μπραβο που οι ανθρωποι δεν φυγανε ΠΡΙΝ αρχισει το παιχνιδι, δεδομενου οτι παρα την αργοπορια παιξανε παρα πολυ καλα - μακαρι στο δικο μου σεναριο να υπηρχε τοσος κοσμος και με τετοια αποφασιστικοτητα :o Οι παικτες εφυγαν γιατι επαιξαν καλα, κουραστηκαν και πεινασαν - το σουβλατζιδικο ηταν γεματο 8) και οχι γιατι δεν ειναι καλοι παικτες. Τελος, τι ειναι παλι αυτο με λογοκρισια φωτογραφιας ??? >:(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια