9-11-2008 woodland

Ξεκίνησε από akis, 02 Νοε 2008, 00:12:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

elpizw na perasate kala, ithela polu na erthw, alla logw kakhs synenohshs kai anthropinhs vlakeias to xasame to simerino paixnidi :(
zitw shgnwmh, logika tha erthw se kapio allo......
M*lakies simera ithela polu na paiksw g#@^&@^@&#*@*(@@((((@())$)%($(@*#( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

-Knights of Avalon-

kinmid

Τελικά μαζευτήκαμε πλάκα-πλάκα 30 άτομα και ένα Κ9, και το σενάριο παίχτηκε μιά χαρά.
Υπήρξαν δύο μικρές ατέλειες και αστοχίες βέβαια στην εξέλιξη του σεναρίου, αλλά δεδομένου ότι τα 2/3 των παικτών ήταν νέοι στο πεδίο και οι μισοί εξ'αυτών νέοι και στο άθλημα... νομίζω ότι περάσαμε μιά χαρά.

Ελπίζω να περάσατε όλοι οι συμμετέχοντες καλά και σας ευχαριστώ για την συμμετοχή και προ πάντων την καλή παρέα!

Υ.Γ.
Προσεχώς και μερικές φωτογραφίες επιλεκτικά από το παιχνίδι στο ανάλογο section του φόρουμ.

pit

paidia to paixnidi itan poly kalo polla atoma kai to senario para poly wraio mpravo ston kinmind pou to eftiaxe. san prwti fora pou ortha pisteyw oti einai poly kalo san xompi to airsoft kai skeftomai na synexisw:P ara tha ta poume sto epomeno paixnidi!.. ;)

Noob

Να πώ και εγώ με την σειρά μου, οτι ναί πράγματι ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι.. Αν και λόγω του μαραθωνίου αργήσαμε να ξεκινήσουμε...

Ηταν το πρώτο μου παιχνίδι και σιγά σιγά θα αγοράσω και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.. "Παραλλαγής πρώτα και μετά side arm" "Ναί ήμουν με την αγγαρείας του ναυτικού κ φαινόμουν απο τα χίλια μέτρα"

Γνώρισα πολλά νέα παιδιά και παρότι ήταν η πρώτη μας επαφή ήταν αρκετά φιλικά και πρόσχαρα..
Να ζητήσω συγνώμη σε όποιον με πέτυχε και μπορεί να μην το κατάλαβα αφου είχα συνηθίσει απο το paintball που το χτύπημα είναι πιο δυνατό... Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο τίμιο γινόταν αλλα υπόσχομαι να βελτιωθώ και σε kill αλλα και σε σε honor :) :)

Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα μας και ελπίζω να αποκτήσω πραγματικούς φίλους απο εδω μέσα
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

SAPPER

geia sas kai apo mena  :), eimai o griniarhs  >:( poy thelei DEATH MATCH h thn xrhsh MEDIC.
(merikh tha me katalavan) moy arese to senariakh ths kyriakhs logo megalhs symetoxhs an kai einai to deytero S/K poy paizw.
proerxomenos apo to paintball kai egw kolisa kai eksoplistika katalilos.
anhpomono gia to epomeno GAME.

* please... valte medic  ;D

kinmid

Παράθεσηplease... valte medic 

Μην ανησυχείς, στο επόμενο σενάριο που είναι συνέχεια του πρώτου υπάρχουν medic και ελπίζω να εγκρίνεις και τον τρόπο λειτουργίας-εφαρμογής τους.

Και πάλι ευχαριστώ όλους σας για την συμμετοχή σας, αλλά πολύ περισσότερο για την κριτική και τις παρατηρήσεις που βοηθούν προς το καλλίτερο!  ;)

loubamboo

Πράγματι, ήταν ωραίο παιχνίδι... Μετάνιωσα μόνο που δεν έφερα και το CA M249...
Freedom is more important than peace. USMC!

pit

to epomeno paixnidi pote einai re paidia???  ;)

el_ninio

to grafoume se ena thema ligo pio panw.... :P

-Knights of Avalon-