9-11-2008 woodland

Ξεκίνησε από akis, 02 Νοε 2008, 00:12:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

ora 12:00 

woodland (kaisariani)

SIMETOXES :

akis
filakio-8 (+1-2?)
kinmid
Ghost (+1-2?)
Constantinos?
jackson (+1-3?)
Duke
alex
papaflesas
loxias
noob
spook
pit
el_ninio (+1-2?)
LOU
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
Entryman
Helistas
BoBKiD
Hawkeye
Easy
Silent-Death
K.O.N.
Vaszi Bacsi
Koukouroukou
Νέοι παίκτες 1
filipinezoi 1 (+1-4?)

Υ.Γ.
Τηλέφωνο (kinmid) για αλλαγές-ακυρώσεις-συμμετοχές-οδηγίες της τελευταίας στιγμής: 6946706087
Ισχύει και θα είναι ενεργό από Σάββατο πρωί και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού την Κυριακή.
WARLORDS

gegeor

Καλησπέρα

Σε ποιο σημείο γίνεται η συνάντηση για το παιχνίδι?
επίσης  θα ήθελα να ρωτήσω τι σενάρια παίζετε στο woodland?  υπάρχει συγκεκριμένο μέρος που αφήνουμε τα πραγματά μας? σορρυ για τις "χαζες" ερωτήσεις αλλα ειναι η 1η  μου συμμετοχη   μαζι σας και  εχω απορίες...χεχε

Αν ερθω  θα  ειμαι  μαζι με   τον  συμπολεμιστη  μου Αλεξ ( γνωστό κ ως Λιακόπουλο ή φιλορΡώσο )  και  2  επιπλεον άτομα .

ευχαριστώ
gegeor
netfun[dot]gr - free online games

kinmid

Για την τοποθεσία συνάντησης και το παιχνίδι γενικα θα αφήσω τον @akis να σε ενημερώσει.

Μέχρι σχετικά πρόσφατα παίζαμε μερικά απλά και κλασσικά woodland σενάρια, χωρίς περίπλοκο background & story-line.
Απλά παιχνίδια δηλαδή μικρής έως μεσαίας διάρκειας αναλόγως συμμετοχών και διαθέσιμου χρόνου.
Χωρίς πολλά λόγια ότι στρατιωτικό σενάριο μπορείς να φανταστείς για κλιμάκια ομάδας & ημι-ομάδας μέχρι Διμοιρία έχει παιχτεί σε woodland περιβάλλον είτε δασώδες επίπεδο, είτε ορεινό & ημι-ορεινό, είτε συνδυασμό αυτών, κλπ.
Επίσης μερικά από τα στοιχειώδη σενάρια καθαρά παιχνιδιού, όπως π.χ. όσα μπορείς να διαβάσεις στο αντίστοιχο section του airsoftcenter.gr.

Την τελευταία Κυριακή δοκιμάστηκε (λίγο άγαρμπα και ελαστικά) ένα περίπλοκο σενάριο, το οποίο βελτιώνεται ήδη και ενδεχομένως να παιχτεί πλήρως την επόμενη Κυριακή (9/11/08). Αναλόγως των συμμετοχών και των συνθέσεων των ομάδων θα αποφασιστεί αν θα παρουσιαστεί εδώ ολοκληρωμένο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως όντας ελαστικό ως σενάριο προβλέπει και για συμμετοχή παιχτών χωρίς να έχει προηγηθεί πλήρης ενημέρωση τους.

Έτσι για να πάρεις μία γεύση θα βάλω εδώ την γενική ιδέα του σεναρίου με τίτλο "X-Box Party".

-Γενικό πλαίσιο σεναρίου:
Μετά από μία στρατιωτική περιπέτεια ολίγων ημερών στην χώρα Α, η οποία έληξε με την καταλυτική επέμβαση δυνάμεων μίας χώρας Γ υπέρ ακραίων αποσχιστικών δυνάμεων, η πρώτη πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου και διάσπασης με επικείμενη την απώλεια εδαφών της.
Με τα κυβερνητικά στρατεύματα και τις δυνάμεις ασφαλείας της Α να έχουν χάσει τον έλεγχο στα περίχωρα, η προσπάθεια της κυβέρνησης περιορίζεται στην εξασφάλιση της πρωτεύουσας και βασικών οδών επικοινωνίας εκτός ελέγχου των δυνάμεων εισβολής της χώρας Γ.
Οι δυνάμεις της χώρας Γ έχουν ήδη εγκαταστήσει στρατιωτικές βάσεις εντός αμφισβητούμενων περιοχών της Α, ενώ έχουν δημιουργήσει μία ζώνη λίγων χιλιομέτρων περιφερειακά από τις περιοχές που ελέγχουν, όπου διενεργούν αποστολές περιπόλων και έχουν στήσει μπλόκα, φυλάκια & παρατηρητήρια.
Με την τηλεπικοινωνιακή υποδομή της Α σημαντικά υποβαθμισμένη από τις αεροπορικές επιθέσεις και παρεμβολές των δυνάμεων της Γ, ο έλεγχος επί των δυνάμεων της Α είναι σχεδόν αδύνατος σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο.
Στην παρούσα χρονική περίοδο μία χώρα Β εμπλέκεται αρχικά διπλωματικά προς στήριξη της Α, και κατόπιν ενεργά σε επιχειρήσεις χαμηλής εντάσεως με συμμετοχή ειδικών δυνάμεων & συμβούλων προς συλλογή πληροφοριών ως μέρος ευρύτερης κρυφής προπαρασκευής για μελλοντική ανοικτή πλέον επέμβαση υπέρ της χώρας Α και εναντίον των δυνάμεων της χώρας Γ.
Στο πλαίσιο αυτών των προπαρασκευαστικών ενεργειών διενεργούνται από μεικτές δυνάμεις ΑΒ επιχειρήσεις μικρών κλιμακίων επιπέδου ομάδας έως διμοιρίας στην ευρύτερη περιοχή ανάπτυξης των δυνάμεων της Γ.

-Ειδικό πλαίσιο σεναρίου:
Οι δυνάμεις της Γ έχουν σε ένα απομακρυσμένο μονοπάτι δημιουργήσει ένα μπλόκο-παρατηρητήριο για να ελέγχουν την κίνηση στο μονοπάτι, αλλά και έναν μικρό υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στην περιοχή.
Οι δυνάμεις της ΑΒ αποφασίζουν ότι το συγκεκριμένο σημείο προσφέρεται (λόγω απομόνωσης από τις άλλες δυνάμεις της Γ) για την αρπαγή ενός από τους ασύρματους τακτικής δορυφορικής επικοινωνίας των δυνάμεων της Γ, με τον οποίο είναι εξοπλισμένες όλες οι μονάδες της, και ο οποίος περιέχει κρυπτογραφικό σύστημα νέας τεχνολογίας το οποίο ενδιαφέρει την χώρα Β.
Με την αρπαγή του εν λόγω ασυρμάτου θα γίνει δυνατή η ανάλυση του και η ανάκτηση τεχνολογικών μυστικών της λειτουργίας του, και κατ'επέκταση η υποκλοπή και παρεμβολή των επικοινωνιών της Γ, με ότι αυτό έπεται για τις μελλοντικές επιχειρήσεις της ΑΒ.

Υ.Γ.
Αν και φαίνεται απλό σενάριο δεν είναι όταν το δεις ολοκληρωμένο.
Περιλαμβάνει τέσσερις βασικές φάσεις, διείσδυση, επεισόδια, κυρίως σύγκρουση, χρονικά όρια επίτευξης αντικειμενικών σκοπών, απαγκιστρώσεις & διαφυγές εκατέρωθεν αναλόγως φάσης ή εξέλιξης του σεναρίου, παράπλευρα επεισόδια που επηρεάζουν την ροή, κλπ.

gegeor

εξαιρετικα ενδιαφερον το σενάριο και σαφως προδιαθέτει για συμμετοχή :)

ευχαριστώ για την  ενημέρωση και πιστεύω οτι θα τα πούμε κ από κοντά αυτη την Κυριακή  -πρώτα ο Θεός..να ειμαστε καλα:)

Gegeor

Noob

Φαίνεται λίγο δυσκολο...

Θα έρθω και εγώ για το πρωτο μου παιχνίδι
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

kinmid

Λοιπόν προτείνω να αρχίσουμε την εξειδικευμένη δήλωση συμμετοχών στο παιχνίδι σεναρίου που θα παιχτεί αυτή την Κυριακή, όπως προβλέπεται από αυτό.
Δηλαδή δηλώνουμε συμμετοχή με το όνομα μας και με αναφορά του όπλου ή των όπλων και λοιπών εξοπλισμών που θα φέρουμε στο παιχνίδι, ώστε να οργανωθούν ταυτόχρονα και οι πυρήνες των ομάδων του σεναρίου.
Αν φέρετε βομβιδοβόλα και χειροβομβίδες ή άλλο ανάλογο εξοπλισμό, τα δηλώνετε και αυτά καθώς η σύνθεση των ομάδων εξαρτάται απόλυτα και από την ισχύ πυρός που θα διατεθεί βάσει σεναρίου σε κάθε στοιχείο τους.

-kinmid-
-----------

1x G3A4
1x G3A3
1x M15A4
1x M1911A1

Υ.Γ.
Εγώ φέρνω πάντα επί πλέον όπλα για τους παίκτες που δεν έχουν δικό τους ή για όσους έχουν μόνο πιστόλι.
Το πιστόλι είναι για ιδία χρήση ως δευτερεύον οπλισμός.

Υ.Γ. #2
Όσον αφορά το σενάριο μας θα μοιραστούν φυλλάδια με αναλυτική περιγραφή σεναρίου και των κανόνων στο πεδίο την Κυριακή ή στο κατάστημα του airsoftcenter το Σάββατο, οπότε θα έχει λογικά διαμορφωθεί η τελική μορφή (μικρολεπτομέρειες έχουν μείνει μόνο προς διευκρίνηση).

Υ.Γ. #3
Παράθεσηυπάρχει συγκεκριμένο μέρος που αφήνουμε τα πραγματά μας?
Συγγνώμη ξέχασα να σου απαντήσω στο παραπάνω ερώτημα σου.
Υπάρχουν δύο άνετα σχετικά ξέφωτα (αναλόγως που ακριβώς στον χώρο θα επικεντρωθεί το παιχνίδι, και την σχετική θέση του Ηλίου) όπου αφήνουμε τα πράγματα μας όταν παίζουμε. Και τα δύο είναι εσωτερικά στα όρια της "πίστας" και νοούνται ως safe-house κατά την διάρκεια παιχνιδιού.
Σχεδόν πάντα υπάρχουν και 1-2 άτομα εκτός παιχνιδιού στο σημείο απόθεσης των υλικών μας.

Spook

Και εγώ μέσα είμαι για αυτή την Κυριακή.

----Spook----

Main weapon:
AEG
ASSAULT RIFLE FA-MAS F1

Secondary weapon:
GAS Blowback
PISTOL SIG SAUER P226

@kinmid
Πολύ πιθανό να σου φέρω και handmade realsize SatCom ασύρματο έτσι για να μην παίζουμε με σημαία, και να έχουμε και περισσότερη αληθοφάνεια  μιας και το οργανώνεις καλύτερα απο ότι βλέπω.
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

kinmid

@Spook

Αν έχεις κάτι διαθέσιμο για ασύρματο και δεν είναι κόπος φέρε το, καλοδεχούμενο θα είναι.  :D
Πάντως και εγώ κάτι προσπαθώ να έχω έτοιμο μέχρι την Κυριακή αναλόγως την δουλειά, αν δεν το καταφέρω θα κάνουμε κάποια πατέντα με κανένα σακίδιο.

check pm

pit

ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ 1 MP5 RAS ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ;)

kinmid

Να υποθέσω (αφού δεν έγινε ακόμη αναφορά από κάποιον) ότι όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή, είτε γνωρίζουν οι ίδιοι (έχουν ενημερωθεί), είτε θα έρθουν με κάποιον που γνωρίζει το σημείο συνάντησης στην Καισαριανή;

gegeor

Καλησπέρα
εγω εχω ηδη μιλήσει με akis για την  τοποθεσία που θα βρεθούμε..Το μόνο πρόβλημα είναι ότι  στο μεταξύ δημιουργήθηκε ενα "δυσαρεστο" γεγονός το οπoίο ισως μου στερήσει την χαρα συμμετοχης αυτη την Κυριακή...
Ομως εγω θέλω να έρθω και για ενα ακομα λογο παραπάνω , να ξεσκάσω ....χεχε..πλεον τοχρειάζομαι πιο πολύ....ειδομεν ,ελπιζω οτι απο κοντά θα τα πούμε....

εξοπλισμός

* M4-  S-system
* MP5 RAS (TM)

*DE .50 BB
*M92 BB
*Glock 18C  (AEG)

*Ασυρματος

(σουπερ οπλο) ***** Πολύ καλή κ  θετική διάθεση παρά τις αναποδιές .......

gegeor

kinmid

Ελπίζω να μην ήταν κάτι πολύ σοβαρό το "δυσάρεστο" γεγονός.
Πάντως εμείς θα σε περιμένουμε!

Υ.Γ.
Ποιά όπλα σου θα φέρεις αν έρθεις;
Ρωτάω γιατί προσπαθώ να δημιουργήσω τους βασικούς πυρήνες των αντιπάλων δυνάμεων σύμφωνα με τον οπλισμό-εξοπλισμό που θα συγκεντρωθεί.

gegeor

Ολα τα κουβαλαω, Το Μ4  ειναι το 1ο παιχνιδι βεβαια κ ανυπομονω...
:)
gegeor

el_ninio

tha erthw kai egw aythn thn fora einai sigouro me 1-2 paidia, mono na mou peite ama mporeite ti siginwnia prepei na parw gia na ftasw....

-Knights of Avalon-

kinmid

el_ninio

oplismos mou einai

mp5 jg ras full metal
mp5 sd6
m15a4

45ari

-Knights of Avalon-

kinmid

Μερικά πολύ σημαντικά πραγματάκια για να έχουμε υπ'όψιν όσοι έρθουμε στο παιχνίδι της Κυριακής...

-Όπλα.
Στις συμμετοχές μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλοί άγνωστοι ανώνυμοι παίκτες που θα έρθουν καλεσμένοι επώνυμων παικτών που δήλωσαν συμμετοχή.
Αν και θα υπάρχουν παίκτες που θα φέρουν επί πλέον όπλα για χρήση από άοπλους, ενδεχομένως να μην φτάσουν για όλους (τους άοπλους).
Αν και ορισμένοι παίκτες μπορεί επί πλέον να παραχωρήσουν κάποιο πιστόλι σε άοπλους για να παίξουν, ενδεχομένως πάλι να μην φτάσουν για όλους.
Επίσης κανείς δεν υποχρεώνει κάποιον ένοπλο παίκτη να δώσει κάποιο όπλο του (επί πλέον ή δευτερεύον) σε κάποιον άγνωστο άοπλο παίκτη.
Οπότε όσοι ένοπλοι παίκτες έχουν επί πλέον όπλα, και σκοπεύουν να φέρουν άοπλους φίλους μαζί, καλό είναι να έχουν και τα επί πλέον όπλα μαζί τους.

-Πυρομαχικά.
Η πρώτη άγαρμπη δοκιμή στο σενάριο την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι αυτό είναι απαιτητικό όσον αφορά την κατανάλωση πυρομαχικών (μπίλιες), ειδικά όταν δεν γίνεται σωστή χρήση. Όσοι φέρουν επί πλέον όπλα θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν μαζί και το ανάλογο απόθεμα BB's για αυτά.
Επίσης όσοι παίξουν με όπλα άλλων παικτών θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και οικονομία στην κατανάλωση πυρομαχικών, κάτι το οποίο εκτός από το ότι υποδηλώνει στοιχειώδη σεβασμό (στο κάτοχο του όπλου που τους το παραχώρησε) θα διευκολύνει και τους ίδιους και το παιχνίδι.

-Ασφάλεια.
Όπως ήδη ανέφερα πιο πάνω θα έχουμε πολλούς νέους παίκτες καλεσμένους άλλων παικτών.
Είναι σημαντικό να φροντίσουμε ώστε να έχουμε όλοι προμηθευτεί προστατευτικά γυαλιά (όχι οτιδήποτε, αλλά τα προβλεπόμενα ή ακόμη και καλλίτερα για airsoft).
Αν και κάποιοι από εμάς θα έχουν επί πλέον γυαλιά να μοιράσουμε, ίσως δεν φτάσουν για όλους και τότε υποχρεωτικά οι "τυφλοί" θα πρέπει να αποχωρήσουν από τον χώρο παιχνιδιού.
Όσοι δεν έχουν ας μεριμνήσουν να αγοράσουν αύριο ή το Σάββατο. Το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό.

-Ρουχισμός
Δεν επιβάλλεται κάποιος ιδιαίτερος ρουχισμός και οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να φορέσουν οτιδήποτε τους εκφράζει.
Όμως ας έχουμε υπ'όψιν ότι το παιχνίδι είναι Woodland (σε ορισμένα σημεία το έδαφος αγγίζει το Woodland+Rugged), οπότε όσοι έρθουν τελικά θα πρέπει να φοράνε ρούχα και υποδήματα κατάλληλα για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν εδαφικές και ενδεχομένως καιρικές (αν αλλάξει ο καιρός).

Υ.Γ.
Τηλέφωνο (δικό μου) για αλλαγές-ακυρώσεις-συμμετοχές-οδηγίες της τελευταίας στιγμής: 6946706087
Ισχύει και θα είναι ενεργό από Σάββατο πρωί και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού την Κυριακή.

gegeor

Gegeor= εκτος:(

Καποια πραγματα δεν παλευονται , ειδικα αν σου ερχονται το ενα πισω απο το αλλο...

Καλο παιχνιδι να εχετε :)

Γ.

BoBKiD

Υπολογίστε επίσης:

Entryman (SR25 + G17)
Helistas (FN FAL + G17)
BoBKiD (M14 ή K98 + M1911
Hawkeye (M4 + G17)
Easy (M4 + M1911)
Silent-Death (M4 + M1911)
K.O.N. (M14 + M1911)
Vaszi Bacsi (Μ249 ή AK47 + G23)
Koukouroukou (M4 + USP ή G17)

Τα λέμε εκεί! Καλό βράδυ! ;)

kinmid

Λόγω τελευταίας δήλωσης συμμετοχών από πολλά νέα άτομα στο πεδίο μας, και επειδή τα βαρέα όπλα υποστήριξης θα είναι ελάχιστα, οι αρχικοί πυρήνες που είχαν οργανωθεί (αλλά όχι ανακοινωθεί) δεν θα ισχύσουν.
Οι ομάδες ΑΒ & Γ συνεπώς θα οργανωθούν επί τόπου την Κυριακή.
Επίσης η αναλογία θα βελτιωθεί κάπως υπέρ της Γ (σε σχέση με την αρχική προβλεπόμενη από το σενάριο), ώστε να καλύψει την απουσία όπλων υποστήριξης.
Εννοείται ότι τα ελάχιστα βαρέα/ειδικά όπλα υποστήριξης που θα υπάρχουν θα διατεθούν στην Γ.

Βασική διευκρίνηση όσον αφορά την χρονική & γεωγραφική παράμετρο...
Ο χώρος είναι σχετικά περιορισμένος για το σύνολο των συμμετοχών, και το σενάριο σχετικά γρήγορο στην εξέλιξη του.
Κανονικά μπορεί να ολοκληρωθεί σε 45' έως 90' λεπτά, χωρίς να αποκλείεται και μεγαλύτερη διάρκεια.
Για όσους έχουν κάποια εμπειρία από άλλα σενάρια σε άλλα πεδία ίσως αυτό φανεί χρονικά μικρό, αλλά δυστυχώς τόσο επιτρέπει ο χώρος που εκμεταλλευόμαστε αλλά και το σενάριο από φύσεως του.
Αναλόγως διαθέσεως των συμμετεχόντων μπορεί να παιχτεί δις με εναλλαγή των βασικών ομάδων Α (από την ΑΒ) και Γ, με την Β να παραμένει σταθερά στην επίθεση.
Επίσης μπορεί να παιχτεί αμέσως μετά δεύτερο σενάριο που βασίζεται στην συνέχεια της ιστορίας του πρώτου, το οποίο αναπτύσσεται ακόμη μεν, μπορεί δε να εφαρμοστεί άμεσα αύριο μετά την λήξη του πρώτου σεναρίου.
Αν τέλος υπάρχει χρόνος και διάθεση μετά τα παραπάνω παιχνίδια θα υπάρξει και ένα deathmatch σενάριο με θέμα κατάληψη υψώματος.

Υ.Γ.
@BoBKiD
Επειδή τα παιδιά που θα έρθετε αύριο γνωρίζεστε καλύτερα μεταξύ σας και ξέρετε να παίζετε σαν ομάδα μαζί, σαν έχω εντάξει και τους εννέα στην ομάδα Β (τμήμα της ΑΒ με βάση το σενάριο).
Ελπίζω να περάσετε καλά και να σας αρέσει το συγκεκριμένο σενάριο που είναι και το πρώτο που προσπάθησα να στήσω.
Για την ακρίβεια αποτελεί το πρώτο επεισόδιο από μία σειρά μικρών σεναρίων, τα οποία αισιοδοξώ ότι κάποια στιγμή θα αποτελέσουν συνολικά ένα σενάριο μεγαλύτερης και ευρύτερης διοργάνωσης.

Υ.Γ. #2
Τελική σύνθεση ομάδων βάσει των ονομαστικών συμμετοχών.

-Ομάδα Α:
1. Jakson
2. Alex
3. Duke
4. el_ninio
5.
6. pit
7. Noob
8.
9. filipinezos
10.
11.
12.

-Ομάδα Β:
1. BoBKiD
2. Entryman
3. Helistas
4. Hawkeye
5. Easy
6. Silent-Death
7. K.O.N.
8. Vaszi Bacsi
9. Koukouroukou

-Ομάδα Γ:
1. loxias
2. papaflesas
3. filakio-8
4.
5. Ghost
6.
7. Spook
8. Constantinos
9. LOU
10. ΒΑΣΙΛΗΣ
11. ΑΝΔΡΕΑΣ
12. kinmid

Οι κενές θέσεις αντιπροσωπεύουν τις ανώνυμες συμμετοχές (φίλοι-γνωστοί των επώνυμων συμμετοχών), ενώ επί πλέον έκτακτες συμμετοχές ή απουσίες θα τοποθετηθούν ή αφαιρεθούν αναλόγως την τελευταία στιγμή.