πεδιο Ελευσινας

Ξεκίνησε από dragon236, 11 Αυγ 2010, 14:32:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sticker

ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . Λοιπον θα μιλησω με την ομαδα μου fredoom fighters και θα ανεβασουμε ενα post για την ημερα και ωρα και οποιος μπορει να κανει κατι καλος δεν περιμενω καποιο ανταλαγμα για κατι. οποιος μπορει θα ειναι μια πολυ καλη βοηθεια για ολους μας φιλοι μου και συμπεχτες του airsoft
πιστευω οτι θα γινει η δουλεια μας γρηγορα και καλα

sticker

εχω κοφτη για  τα συρματα, εχω ταινια, θα βρω και 2-3 φτιαρια, σακουλες για μπαζα θα μου δωσει ενας φιλος που εχει χρωματοπωλειο, κανα δυο σπρει, και εχω βρει πολλα λαστιχα απο βουλκανιζετερ αλλα θελουμε ενα ανοιχτο αμαξι για να τα παω εκει και θα βρω και αλλα πραγματα

chrisdeggestin

Φιλε sticker υπολογισε και εμας στην προσπαθεια τους  greeke faith οταν ανεβασεις το post ας υπαρχει και η παροτρινση για οποιον θελει και οποιον βεβαια μπορει να φερει απο ενα σπρει δεν ειναι πολλα τα εξοδα για κατι τετοιο ,και καλο θα ηταν να ορισουμε το χρωμα των σπρει καθως και της κορδελα.Χαιρομαι πολυ οταν βλεπω οτι υπαρχουν αρκετοι που παιρνουν σοβαρα τα θεματα της ασφαλειας.Επειδη προερχομαι απο τον χωρο του paintball,θα ηθελα να πω με χαρα και ανακουφιση οτι η υπευθηνοτητα το ηθος και η σοβαροτητα που υπαρχει στον χωρο του airsoft  ειναι που το κανει να ξεχωριζει.Θα ηθελα επομενως να βλεπω να απασχολει ολο και περισσοτερους το θεμα για να γινουμε οσο καλυτεροι μπορουμε.Και  παλι μπραβο σε οποιον εθεσε για πρωτη φορα το θεμα και σε οσους συνεχιζουν να το βλεπουν σοβαρα...

spiros.k

παιδια να παρουμε κανα καροτσι να της γεμισουμε χωμα της τρυπες δεν θελει τσιμεντα και καλουποματα.απλα παμε να καθαρισουμε τον τοπο.κανονιστε ενα απογευμα να παμε να τελειονουμε. :D

Demon

Παράθεση από: spiros.k στις  23 Σεπ 2010, 07:27:58 ΠΜ
παιδια να παρουμε κανα καροτσι να της γεμισουμε χωμα της τρυπες δεν θελει τσιμεντα και καλουποματα.απλα παμε να καθαρισουμε τον τοπο.κανονιστε ενα απογευμα να παμε να τελειονουμε. :D

Απλά με το χώμα φίλε σπύρο υπάρχει το εξής θέμα: οτι με την πρώτη βροχή θα ξαναέχουμε το ίδιο θέμα...ενώ κατα την γνώμη μου με το τσιμέντο θα είναι πολύ καλύτερα και ποιο σταθερό,για να κρατήσει και σε βάθος χρόνου.

Φιλικά
Σ.Μ. "The Ghostrider"

spiros.k

Παράθεση από: Ghostrider στις  23 Σεπ 2010, 14:24:49 ΜΜ
Απλά με το χώμα φίλε σπύρο υπάρχει το εξής θέμα: οτι με την πρώτη βροχή θα ξαναέχουμε το ίδιο θέμα...ενώ κατα την γνώμη μου με το τσιμέντο θα είναι πολύ καλύτερα και ποιο σταθερό,για να κρατήσει και σε βάθος χρόνου.

Φιλικά
Σ.Μ. "The Ghostrider"
βαζουμε απο πανω τσιμεντακι πανω απο το χωμα το θεμα ειναι ποτε να παμε χαλαει ο καιρος αντε βιαστειτε κανονιστε να παμε.

sticker

ΕΓΩ ο παναγιωτης (sticker) και μερικα φιλαρακια μου που τους εχω ζαλιση εδω και καιρο την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 θα κανουμε το 1ο ΝΤΟΥ στην Ελευσινα για να συμαζεψουμε μερικα πραγματακια (σκουπίδια - συρματοπλεγματα - μπαζα - γυαλια) και να κλεισουμε μερικες τρυπες μικρες - μεγαλες, να βαψουμε μερικα σημεια κινδυνου με σπρεί χρωματος φλου, και μετα το μαζεμα μπορουμε να παιξουμε ενα παιχνιδακι
οποιος θελει να ερθει μαζι μας και να φερει καμια σκουπα, φτιαρια  η οτι νομιζει αυτος θα ειναι χρησιμο
Ωρα συναντησεις 9:00 ΤΟ πρωι στην βαση
τηλ. συν. 6973498001 - 210 2851420
Για ασφαλη παιχνιδια και για την ψυχη της μανας μας
ολα ειναι εθελοντικα
και σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χαλασουμε το παιχνιδι που θα εχει την κυριακη γιαυτο κανονισαμε να γινει νωρις
ευχαριστουμε!

kaliostro

sticker νομίζω οτι θα έχει παιχνίδι την κυριακή... τσεκαρέ το πρώτα
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

sticker

σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χαλασουμε το παιχνιδι που θα εχει την κυριακη γιαυτο κανονισαμε να γινει νωρις

salamine153

Ναι παιδες, θελουμε να παιξουμε και ειστε ευπροσδεκτοι για παιχνιδι) Δεν εχω προβλημα και να βοηθησω, αλλα οχι τοσο πρωι γιατι θα παιζουμε
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

sticker

εμεις  λογικα θα ειμαστε εκει εκτος αν  βρεχει

dash

την προηγουμενη κυριακη ειχα ξεχασει το χιτωνιο μου σε ενα απο τα κτιρια της βασης .(ιταλικη vegetata woodland).μηπως ετυχε κανεις απο τα παιδια που ηταν στο καθαρισμο να το βρηκε ?

sticker

ΟΧΙ ΦΙΛΕ δεν βρεθηκε κατι εκτος απο μια σπασμενη φωτογραφικη μηχανη.Στο πεδιο μαλλον παει και αλλος κοσμος εκτος απο εμας περνουν η αφηνουν πραγματα?