πεδιο Ελευσινας

Ξεκίνησε από dragon236, 11 Αυγ 2010, 14:32:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dragon236

καλημερα σας κυριοι.

ετυχε το σαββατο να παρεβρεθω στην Ελευσινα για το παιχνιδι που οργανωσαν οι Umbrella corp.(btw πολυ καλο παιχνιδι παιδια μπραβο και παλι) και δυστυχως ειμουν παρων και στην πτωση του Teacherdick. Διαβαζωντας αρκετα ποστ σε αυτο αλλα και σε αλλα φορουμ παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο πεδιο (αν οχι και τα αλλα) εχει "φαει" αρκετα ποδια-χερια-τουμπες κτλ. Αυτο που παρατηρησα λοιπον ειναι οτι υπαρχουν αρκετες παγιδες- λακουβες οι οποιες βεβαια ειναι γνωριμες στους περισοτερους απο εσας.

μια σκεψη μου λοιπον ειναι η εξης:
ειναι πολυ δυσκολο να μαζευτουμε 5-10 καλοθελητες ενα σαββατο ας πουμε και να ψιλοκαθαρισουμε-μπαλωσουμε καποιες απο αυτες?

πριν αρχισετε το κραξιμο του στυλ "τι λεει τουτος ρε? θα φαω το σαββατο μου να καθαρισω ενα μερος και μετα θα πηγαινει οποιος θελει και θα το κανει @#$%@#$%@"
να πω οτι απλα μια προταση κανω οσο χαζη και αν ειναι και δεν θα κατηγορησω καποιον που δεν θα γουσταρει.
εστω λοιπον οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο,μηπως να βαλουμε καποια ταινια για παραδειγμα προκειμενου οι νεοι ειδικα παιχτες (βλ. yiannisM) να μην φανε τα μουτρα τους?
δεν προσπαθω να το παιξω "καλος" απλα θελω οταν παιξω και εγω καποια στιγμη να το χαρω χωρις να κοιταω συνεχεια κατω.
συνχωρεστε με αν λεω ακυρα πραγματα αλλα ηταν μια σκεψη που εκανα με το που ειδα καποια σιδερα να προεξεχουν και μαλιστα ειχαν καλυφθει και με χορτα.
τελος να πω οτι δεν με ενοχλει καθολου να ματωσω η να γρατζουνιστω αλλα οχι και να μου χωθει και κανενα σιδερο πουθενα.
ευχαριστω
και ζητω την συνχωρεση σας που μακρυγορησα
always forgive but never forget!!

Teacherdick

Αυτή η συζήτηση νομίζω ότι έχει γίνει πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς.Πρέπει όντως κάποια στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε με κάποιες παγίδες που παραμονεύουν στην πίστα, αν και για πολλές άλλες( σαν αυτή που έπεσα εγώ!!!) δε θα μπορέσουμε να κάνουμε και πολλά..........Καλή η πρότασή σου πάντως και καλό που επανέρχεται το θέμα στην επιφάνεια.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Iskios

Εμείς πάντως είμαστε μέσα, να πέσουν οι ζέστες, να γυρίσει ο κόσμος από τις άδειες και πάμε όσοι μαζευτούμε, έστω και 2 άτομα...

Palladin

Έχει ξαναγίνει κουβέντα εδώ: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2359.0.html
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα....

dragon236

@ Palladin  αδερφε εκατσα και διαβασα ολο το ποστ που μου αναφερεις αλλα εχω να παρατηρησω 3 πραγματακια:
1)το ποστ ξεκινησε 28/2/2010  και μεχρι και 27/5/2010  ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη 3 μηνες γιαυτο και πηρα το θαρρος να το ξαναπω μηπως και.....
2)πολλα παιδια φιλοτημηθηκαν οποτε ξερω οτι μπορουμε να το κανουμε
3)το ποσο των 0,8 ευρω το σακι ειναι παρα πολυ μικρο οποτε θα ηθελα απο καποιον που ξερει να μου πει περιπου ποσα σακια υπολογιζει οτι χρειαζονται

εστω λοιπον οτι υπαρχουν εστω και 5 ανθρωποι που θελουν .αν γνωριζουν τις παγιδες τοτε ας το κανουμε αλλα κανονισμενο κανονικα και με τον νομο ,δηλαδη πχ Σαββατο ..... του μηνα  και ωρα ..........

Palladin

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ' ότι λες και προσφέρθηκα και 'γω αλλά όπως είδες δεν έγινε τίποτα για πολλούς και διαφόρους λόγους... Επειδή έτυχε να πάω τις προάλλες για να δω το πεδίο χωρίς τη φασαρία και το μπουγιο των παικτών σε ετοιμασία παιχνιδιού και είδα ότι θα μπορούσαμε από τα υπάρχοντα ήδη μπάζα που βρίσκονται εντός των κτηρίων να κλειστούν κάποιες τρύπες (όχι όλες), λάστιχα που είχε αναφέρει κάποιος έχει αρκετά στην οροφή των τολ (στα τελευταία στο τέλος του δρόμου). Τα σύρματα που υπάρχουν διάσπαρτα σε πολλά σημεία χρειάζονται ξήλωμα αλλά χρειάζεται κόφτης και δεν ξέρω να έχει κάποιος. Για να καταλήξω μπορούν να γίνουν πολλά και να συμμαζευτεί αλλά χρειάζονται εργαλεία, διάθεση και χρόνος απ' όσους τέλος πάντων είναι πρόθυμοι.

Kallistos

Ψάχνω αρκετο καιρό ενα τροπο να γίνει σωστή δουλειά στο μέρος αυτό με το λιγότερο δυνατό κόπο.

Οι τρύπες μπορουν να καλυφθούν με τσιμεντοπλακα που θα σκεπάσει όλη την τρύπα και με λίγο χαρμάνι και 5-6 ταβλεςνα γίνει περιμετρικά απο την καθε τσιμεντοπλακα να σχηματίσει ένα καπάκι σε καθε τρυπα.

Η τσιμεντοπλακα κρατα 200+ κιλά άνετα αρα ακομα και ο πιο τροφαντος παιχτης δε θα εχει προβλημα. Οι τσιμεντοπλακες κοστίζουν πολύ λίγο.

Το μόνο που θα χρειαστεί πολύ πολύ νερό για το χαρμάνι.

Αυτο θα μπορεσει να πραγματοποιηθει απο την μεριά μου μετα τις 15 οταν τελειωσει η εξεταστική μου.
Ready... Steady... Fire...!!!

dragon236

δηλαδη χοντρικα μιλαμε για κανα δυο τσιμεντα, καμποσο χαλικι και διαφορα υλικα που υπαρχουν στο πεδιο αρα μικρο κοστος σχετικα.
η τσιμεντοπλακα μου ακουγεται καλη ιδεα αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα δεν γνωριζω κοστος.

Kallistos

Ή ιδέα είναι, οτι το τσιμεντο που θα φτιαχτει γύρω απο την τσιμεντόπλακα, που με τη βοήθεια ενός καλουπιού θα παρει σχήμα τετράγωνο λιγο πιο μεγάλο απο την πλάκα, δε θα επιτρέπει να βγεί το καπάκι απο φυσικούς λόγους αλλά θα επιτρέπει να βγεί η πλάκα αν για όποιο λόγο χρειαστεί να γίνει αυτο.
Ready... Steady... Fire...!!!

sticker

εγω εχω βγαλει ανακινωση με δικια μου προτοβουλεια να μαζευτουμε εστω τα ατομα που ειναι στην ομαδα μου και να κανουμε οτι μπορουμε γιαυτο το θεματακι που ειναι αρκετα σοβαρο , πυστευω θα ακολουθησουν και αλλη. μαλιστα την κυριακη αυτη που εχουμε παιχνιδι θα  κανουμε μια μικρη λιστα τον προβληματων για να εχουμε τα απετουμενα εργαλεια.

salamine153

καλη αυτη η ιδεα με τη λιστα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Shadowjack

Σοβαρή συζήτηση και άξια τόσο προσοχής όσο και επαίνων. "Παλιά", σε εποχές λιγότερης διχόνοιας και λιγότερων παικτών, μαζευόμασταν εθελοντικά στο hotel με μάσκες και φτυάρια και καθαρίζαμε για να έρθουν το ΣΚ να παίξουν άτομα άγνωστα σε μας από όλη την Ελλάδα.

Όμως για το πεδίο της Ελευσίνας θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι άσχετο με μας, άξιο όμως μέριμνας από μας.

ΠαράθεσηΤην 28/08/10 σε γενόμενο έλεγχο από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε αυτοκίνητο στη περιοχή της Ελευσίνας βρέθηκαν τέσσερις συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER) , οχτώ Ξίφη διαφόρων διαστάσεων, μαχαίρια συνολικού μήκους 29cm και ένας σουγιάς συνολικού μήκους 24cm. Οι επιβαίνοντες τέσσερις αλλοδαποί Κινέζικης υπηκοότητας συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

salamine153

salamine153

Απο κει κει περα η δικη μου αποψη για το πεδιο και τη λιστα ειναι η εξης
- συμμαζεμα των σκουπιδιων
- αναδασωση, με την εννοια του να βαλουμε καποια φυτα αναμεσα στα χτησματα
- κατασκευη, αναμεσα στη βαση και το δασος, 1-2 προχειρων χτησματων για τη περιπτωση που ερθουν παλι οι πειντμπολαδες και μας τα χαλασουν, οπως στο D-DAY
Τουλαχιστον τα δυο πρωτα δεν απαιτουν και καποια υπερπροσπαθεια

jumbo

Παράθεση από: salamine153 στις  31 Αυγ 2010, 14:57:20 ΜΜ
και;

τι εννοεις και.....;

ο ανθρωπος προφανως ακουσε/διαβασε καποιο περιστατικο που εγινε κοντα στο πεδιο και μας ενημερωνει να ειμαστε δεκα φορες πιο προσεκτικη σε οτι και αν αποφασισουμε να κανουμε ειτε προς την βελτιωση του πεδιου ειτε προς τα παιχνιδια/σεναρια που διοργανονουμε εκει...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

elchroum

Συμπαίχτη salamine153, καλή σκέψη να κλείσουν οι τρύπες και να φυτευτούν αν γίνεται κάποια δεντράκια
αλλά

- κατασκευη, αναμεσα στη βαση και το δασος, 1-2 προχειρων χτησματων για τη περιπτωση που ερθουν παλι οι πειντμπολαδες και μας τα χαλασουν, οπως στο D-DAY

πρέπει να ξέρεις ότι κανένας από τους χώρους που παίζουμε δεν είναι ιδιωτικός, που σημαίνει ότι δε μπορούμε να φράζουμε
και να οριοθετούμε κάτι που δε μας ανήκει.
Εξάλλου θεώρησε σίγουρο ότι οι πειντμπολάδες θα ξαναρθούνε γιατί αυτοί παίζανε σε αυτά τα πεδία πολύ πρίν να έρθει το airsoft στην Ελλάδα.
Τα περισσότερα δε πεδία που παίζουμε είναι ελεύθερα με ότι ακριβώς αυτό σημαίνει.....

salamine153

Γιατι, ειπα οτι δεν ειναι ελευθερα; Με που να τα φτιαξουμε, δεν φραζουμε τιποτα και δεν εμποδιζουμε κανεναν. Ο δρομος, για να λεμε οτι κατι φραζουμε δεν περναει αναμεσα στο δασος και τη βαση.

chrisdeggestin

Οι ανησυχιες μερικων για το πεδιο στην ελευσινα ειναι κατανοητες ,το  στρατοπεδο εχει καποια πολυ επικυνδινα σημεια που θα μπορουσαν να επιφερουν σοβαρους τραυματισμους .Κ  ατι που κατα την ταπεινη μου γνωμη θα μπορουσε να γινει εφικτο ειναι μια Κυρικη να την αφιερωσουμε στο πεδιο για την επισημανση αυτων των σημειων με κορδελες εντονου χρωματισμου και να απαγορευσουμε αυτα τα σημεια απο τα σεναρια.Επισης κατι πολυ σημαντικο ειναι στους καινουργιους παικτες να τους επισημαινουμε τα επικυνδινα σημεια και να τους πρωτρεπουμε να κανουν αναγνωριση του χωρου συνοδευομενοι απο ενα πιο εμπειρο παικτη.Εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοιο περιστατικο σοβαρου τραυματισμου σε παιχνιδι οταν συνμπαικτης μου επεσε σε τρυπα δυο μετρων την οποια ενω πιαζαμε στο χωρο για πολλες Κυριακες δεν την ειχε αντιληφθει κανεισ μας.Κλεινοντας θα ηθελα να τονισω οτι ενας τετοιος τραυματισμος ειναι αρκετος για να χαλασει το παιχνιδι και την διαθεση ολων μας ,ακομη περισσοτερο οτν γνωριζεισ οτι ισως μπορουσες να τον αποτρεψεις.Θα ειμαι στην διαθεση οποιασδηποτε προσπαθειας βελτιωσης των συνθηκων ασφαλειας  των παιχνιδιων.                                                                                                                                                         

salamine153

Το προβλημα ειναι οτι τωρα και για το παιχνιδι ακομα δυσκολα θα μαζευτει κοσμος, ποσο μαλλον για δουλειες στο πεδιο

chrisdeggestin

Συμφ ων ω οτι ειναι δυσκολη περιοδος ,θα μπορουσαμε ομως οπως σηκωνομαστε την Κυριακη για ενα σεναριο να κανουμε το ιδιο για να επισημανουμε τα επικυνδινα σημεια του στρατοπεδου ειναι κατι που θα το βρουμε μπροστα μας.Θα ηταν ευκαιρια εκεινη ηκυριακη να συνδιαστει με μια γενικη συγκεντρωση για να συζητηθουν και αλλα θεματα και αλλοι προβληματισμοι,μην ξεχναμε οτι προκειτε για το κυριο πεδιο στο οποιο πραγματοποιουντε τα σεναρια.