Umbrella Chronicles Part I Ελευσίνα 19-09-2010

Ξεκίνησε από Teacherdick, 15 Σεπ 2010, 10:37:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

πολυ καλο παιχνιδι παιδια αναμενουμε το επομενο  ;)

Kallistos

Σε λίγο καιρο παιδιά... υπομονή!  ;D
Θα έχει και αναβαθμισμένα ζομπι!   ;D 
Ready... Steady... Fire...!!!

pipilas

ρε sapperako εγω ρε φιλε να σου πεταξω το τζατζικι !!!!!
να σου πεταξω και πατατες!!!!
να σου πεταξω και 1 λιτρο κοκα κολλα !!!!!
ολα αυτα υπο εναν ορο ομως!!!!!
θελω να ερθεις μια μερα και αντι για παραλαγες να φορας εκεινο το ομορφο συνολακι ξερεις πιο!!!!!

bad boy..... :P :P :P :P :P :P :P :P

frenchy

FRENCHY / ΟΜΑΔΑ 731...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΖΟΜΠΙ.... ΠΑΙΔΙΑ , ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ... ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΝΑ ΑΜΑΥΡΟΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟ.... ΤΟ AIRSOFT ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟ , Κ, ΘΕΛΕΙ Κ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ...ΜΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ""UMBRELLA""... ALLA LIGOTERES ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ Κ, ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...  ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...ΦΙΛΙΚΑ FRENCHY / ΟΜΑΔΑ 731....

ZINJA

παρακαλω μια ερωτηση!

απο που περασε ο ιος?

υποτιθεται οτι θα περναγε απο το δρομο!

δεν ειδαμε να περνατε απο το δρομο,αλλα πληροφορηθηκα οτι περασανε απο τα πλαγια!

απο οτι ακουσα επρεπε να περασουνε απο το δρομο και εμεις που ειμασταν στο πυργο δεν ειδαμε τιποτα!

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Teacherdick

Παράθεση από: ZINJA στις  21 Σεπ 2010, 09:59:07 ΠΜ
παρακαλω μια ερωτηση!

απο που περασε ο ιος?

υποτιθεται οτι θα περναγε απο το δρομο!

δεν ειδαμε να περνατε απο το δρομο,αλλα πληροφορηθηκα οτι περασανε απο τα πλαγια!

απο οτι ακουσα επρεπε να περασουνε απο το δρομο και εμεις που ειμασταν στο πυργο δεν ειδαμε τιποτα!

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σου απαντώ αμέσως.Ο ιος έπρεπε να περάσει διαμέσω των κτηρίων, παράλληλα με το δρόμο και κοντά σε αυτόν(καμια 10αρια μέτρα πάνω ή κάτω).Μπορούσε δηλαδή να περάσει πάνω απο τις εισόδους των Τολ.
Ο ιος περνώντας απο τα σκαλοπάτια της κάτω πλευράς, μπείκε μέσα στο κτήριο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς απο τον πύργο.Το κτήριο αυτό ελεγχώταν απο τους Ghost.
H ομάδα του ιου, βγήκε απο την πλαινή πόρτα και συνέχισε παράλληλα με το δρόμο περνώντας πάνω απο το πρώτο αριστερά τολλ.Απο το παράθυρο που είσουν, δεν μπορούσες να την δεις.Επίσης 'όλες οι υπόλοιπες ομάδες ρίχναμε συνεχώς πυρά στον πύργο, ώστε να αποσπούμε την προσοχή σας και να μην προσέξετε την κίνηση του ιού.Επομένως όλα έγιναν σωστά!!!!!!!
Απλά στην προσπάθειά σας να μην χάσετε τον πύργο, το πακέτο πέρασε ανενόχλητο.....
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ZINJA

Παράθεση από: Teacherdick στις  21 Σεπ 2010, 10:09:53 ΠΜ

Σου απαντώ αμέσως.Ο ιος έπρεπε να περάσει διαμέσω των κτηρίων, παράλληλα με το δρόμο και κοντά σε αυτόν(καμια 10αρια μέτρα πάνω ή κάτω).Μπορούσε δηλαδή να περάσει πάνω απο τις εισόδους των Τολ.
Ο ιος περνώντας απο τα σκαλοπάτια της κάτω πλευράς, μπείκε μέσα στο κτήριο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς απο τον πύργο.Το κτήριο αυτό ελεγχώταν απο τους Ghost.
H ομάδα του ιου, βγήκε απο την πλαινή πόρτα και συνέχισε παράλληλα με το δρόμο περνώντας πάνω απο το πρώτο αριστερά τολλ.Απο το παράθυρο που είσουν, δεν μπορούσες να την δεις.Επίσης 'όλες οι υπόλοιπες ομάδες ρίχναμε συνεχώς πυρά στον πύργο, ώστε να αποσπούμε την προσοχή σας και να μην προσέξετε την κίνηση του ιού.Επομένως όλα έγιναν σωστά!!!!!!!
Απλά στην προσπάθειά σας να μην χάσετε τον πύργο, το πακέτο πέρασε ανενόχλητο.....

συγνωμη καλε μου φιλε αλλα εχω αυτη τη στιγμη μια ομαδα ολοκληρη που μου αναφερει οτι περασατε απο τα κατω σκαλια στη πισω πλευρα των κτυριων μεσα στο δασος !οποτε δεν ητανε 10 μετρα απο το δτομο ;)+η μπροστα πλευρα αυτου του κτυριου απεχει 10 μετρα απο το δρομο!φαντασου τα σκαλια στη πισω πλευρα ποσο υτανε!αμα θεσ παμε να το μετρισουμε!εκει που περαστε τον ιοειναι σιγουρα 40 μετρα και.......! ;)

Ι-4

Teacherdick

Μην μπερδεύεσαι.Ο ιός δεν ήταν υποχρεωτικό να απέχει πάντα 10 μέτρα απο το δρόμο.Απλά στο τελικό στάδιο της μεταφοράς του, έπρεπε να πάει παράλληλα του δρόμου, 10 μέτρα πάνω ή κάτω.Θυμάμαι καθαρά να είπα παράλληλα...
Τώρα, το πως θα φτάσει ο ιός στο τελευταίο κτήριο, άλλο θέμα.Η ουσία είναι ότι μετά το κτήριο αυτό ακολουθήθηκε η διαδρομή που σου είπα.Αν είχατε άμυνα στα τολλ, θα βλέπατε την ομάδα.Επίσης μαζί με την ομάδα αυτή που είχε τουλάχιστον 2-3 άτομα απο τα αρχικά 9 που ξεκίνησαν να κουβαλάνε τον ιό, ήταν και ο Papis των Ghost Recon.Οι ghosts όμως απο την αρχή σχεδόν κατέλαβαν και κρατούσαν το κτήριο απέναντι του πύργου και αντάλλασαν πυρά μαζί σας.Δε νομίζω λοιπόν κάποιος απο την ομάδα τους να έβλεπε τους δικούς μας να περνάνε ανενόχλητοι μέσα απο το δάσος και να πήγε μαζί τους.Δε θα υπήρχε λόγος......
Απλά τα πράγματα φίλε μου  Βασίλη.Παίξατε πολύ αμυντικά και δεν κινδύνεψε ποτέ ουσιαστικά ο ιός.Σας καθηλώσαμε και τον περάσαμε άνετα.Προς το τέλος μόνο νομίζω ότι είδα κάποιον απο τους Stars να προσπαθεί να φτάσει τα άτομα αυτά.Επίσης, αν κάποιος είδε την παράβαση, γιατί δε μου το είπε εκείνη τη στιγμή?

Τέλος πάντων, αυτά πιστεύω ότι δεν έχουν μεγάλη σημασία πια.Περάσαμε καλά?Αυτό μετράει.Την άλλη φορά που θα βρεθούμε στο πεδίο, θα πάμε μαζί να σου δείξω πως πέρασαν.

Φιλικά Κώστας :) :) :) :) :) :)
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Papis

Παράθεση από: ZINJA στις  21 Σεπ 2010, 10:28:22 ΠΜ
συγνωμη καλε μου φιλε αλλα εχω αυτη τη στιγμη μια ομαδα ολοκληρη που μου αναφερει οτι περασατε απο τα κατω σκαλια στη πισω πλευρα των κτυριων μεσα στο δασος !οποτε δεν ητανε 10 μετρα απο το δτομο ;)+η μπροστα πλευρα αυτου του κτυριου απεχει 10 μετρα απο το δρομο!φαντασου τα σκαλια στη πισω πλευρα ποσο υτανε!αμα θεσ παμε να το μετρισουμε!εκει που περαστε τον ιοειναι σιγουρα 40 μετρα και.......! ;)

Καλημέρα παιδιά,Βασίλη δεν μπορεί τα παιδιά να έφτασαν μέχρι το δάσος για να ανέβουνε πάνω από την στιγμή που και τα δύο κτίρια τα είχανε και δεν τους ενοχλούσε κανένας.....τέσπα δεν νομίζω ότι έχει νόημα όλο αυτό.....για μένα μετράει μετά που όλοι μαζί στο ρωσο τρώγαμε και καναμε χαβαλε ;D ;D ;D ;D ;D

G.P.S.

Ρε παιδες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα απο καθε παιχνιδι πρεπει να βγαζουμε οπωσδηποτε νικητη !!!
Να μετραμε bbs, εκατοστα, κουκουτσια κτλ . & οχι ποσο καλα περασαμε !!!

Δηλαδη 100+ ατομα που ηρθαν την Κυριακη, ηρθαν για να κερδισουν
ή για να κανουν αυτο που αγαπανε ως χομπυ\αθλημα ?!?

Οποιος περασε καλα, ευχαριστηθηκε με τον τροπο που ο ΙΔΙΟΣ επαιξε,
δεν τον ενοχλησε καποιος ή ο τροπος που καποιος επαιξε (αθανατος, τυφλη βολη κτλ.)
& πηγε στο σπιτι του ευχαριστημενος απο αυτο που εζησε τοτε ειναι εν δυναμει ΝΙΚΗΤΗΣ !!!
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε την καθημερινοτητα του ξεφευγοντας απο αυτην για 1-2 ωρες
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε την ρουτινα του για 1-2 ωρες
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε τα προβληματα του ξεχνωντας τα για 1-2 ωρες κτλ.

Ελπιζω να πιασατε το νοημα ή τουλαχιστον τον τροπο που αντιμετωπιζω εγω το AIRSOFT !!! ;)

Φιλικα,

ΘΑΝΟΣ

ZINJA

καταρχην εγω ειπα αυτα που μου ειπανε! ;)κατα τα αλλα ποτε δεν ειπα για τον νικητη!εμενα δεν με ενδιαφερει και το ξερεται!με νιαζει να περναω-περναμε καλα και μετα για φαι στο ρωσο!ερωτηση εκανα και απαντηση ελαβα!δεν προσπαθησα να διμιουργησω ενταση,να το ξερεται!(ασε που το ξερεται)!

ΠΑΝΤΑ οτι λεω το λεω φιλικα και με σεβασμο! :-*

Πιστευω να γινομαι κατανοιτος! 8)

Ι-4

ampelift

Παράθεση από: G.P.S. στις  21 Σεπ 2010, 19:21:47 ΜΜ
Οποιος περασε καλα, ευχαριστηθηκε με τον τροπο που ο ΙΔΙΟΣ επαιξε,
δεν τον ενοχλησε καποιος ή ο τροπος που καποιος επαιξε (αθανατος, τυφλη βολη κτλ.)
& πηγε στο σπιτι του ευχαριστημενος απο αυτο που εζησε τοτε ειναι εν δυναμει ΝΙΚΗΤΗΣ !!!
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε την καθημερινοτητα του ξεφευγοντας απο αυτην για 1-2 ωρες
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε την ρουτινα του για 1-2 ωρες
ΝΙΚΗΤΗΣ... γιατι νικησε τα προβληματα του ξεχνωντας τα για 1-2 ωρες κτλ.

Ελπιζω να πιασατε το νοημα ή τουλαχιστον τον τροπο που αντιμετωπιζω εγω το AIRSOFT !!! ;)

Φιλικα,

ΘΑΝΟΣ

Συμφωνώ και επαυξάνω 1000%

Παράθεση από: Papis στις  21 Σεπ 2010, 14:45:48 ΜΜ
τέσπα δεν νομίζω ότι έχει νόημα όλο αυτό.....για μένα μετράει μετά που όλοι μαζί στο ρωσο τρώγαμε και καναμε χαβαλε ;D ;D ;D ;D ;D

+1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dtq

Ρε παιδιά, ναι, πάμε για να περάσουμε καλά.
Για να περάσουμε καλά, φτιάχνεται ένα σενάριο.
Για να βγει το σενάριο υπάρχουν κανόνες.
Αν δεν ακολουθηθούν οι κανονες, καποιοι θα μείνουν με το παράπονο.
Κι εγώ πάω στα παιχνίδια για να περάσω καλά αλλά αν έχω την υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά, μου χαλάει όλο το παιχνίδι. Βλ. αθανασίες. Δεν ακολουθούν τους κανόνες, χαλάνε το παιχνίδι.
Αυτό που θα μείνει είναι ότι περνάω καλά αλλά θα έχω και για λίγο το οτι ισως κάτι δεν πήγε καλά.
Όπως όταν τρως αμύγδαλα και πετύχεις ένα πικρό. Θα χορτάσεις αλλά η πικρίλα θα υπάρχει.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.